Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Miele Complete C2 Black Pearl

7,5 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pell26 01-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede stofzuiger

Algemene score

8,8
Ik had eerst de miele parket. Deze heeft het helaas 6 jaar uitgehouden. Niet wat ik verwacht van Miele. Nu deze maar genomen omdat hier nog een krachtige motor in zit 1600 watt. In de nieuwere zit 800 watt ,toch jammer die regelgeving vanuit Brussel.
Zekere voor het onzekere genomen en deze sterke zuiger genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katootje uit Leeuwarden 29-12-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Jaren lang Miele stofzuiger gehad. Na de laatste heb ik een ander merk gekocht. Deze was na 3 jaar volledig af. Toch maar weer een Miele. Supergoede stofzuiger. Licht in gewicht. Snoerlengte is voldoende. Nu is stofzuigen weer een makje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Bax 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige zuiger

Algemene score

9,0
Een hele mooie en krachtige stofzuiger met heel veel gebruiksgemak zeer en soepel wendbaar wat ook heel belangrijk is.
Na 18 jaar plezier van de oude Miele wordt het nu eens tijd voor een nieuwer model.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaarheid
  • Accessoires
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Vrij korte kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 18-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Wij hebben al een jaar als 10 een soort gelijke stofzuiger van miele. En die doet het nog goed. Alleen begint die meer lawaai te maken dus vandaar de nieuwe die lekker stil is. (nu is die met pensioen en hoeft die alleen nog in de slaapkamers dienst te doen)Wij vinden het een super stofzuiger. We gebruiken hem erg veel voor bedrijf en huishouding en is niet kapot te krijgen.
Heb hem via internetshop.nl besteld en is netjes op afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siesa 25-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Waardelose stofzuigermond

Algemene score

1,0
Voor ons inmiddels onze 4e Miele stofzuiger, " The Black Pearl".
Nou het is inderdaad een zwarte parel wat een ellendig ding.
Contact opgenomen met de service dienst van Miele waar ik te horen kreeg dat de stofzuigermond te vies was wat werd vast gesteld aan de hand van een wazige foto.
Maar wat blijkt, de standaard stofzuigermond welke bij de pearl geleverd word is niet geschik voor laminaat en houten vloeren. Ow?? Waar dan wel voor?
Maw, ik heb 200 euro betaald voor een apparaat wat niet geschikt is waar het voor bedoeld is.
Stofzuigen.
99% van de Nederlanders heeft laminaat o.i.d in zijn huis.
Uitgelegd aan de telefoon en de jammer dan medeling van de service medewerker.
Mijn laatste Miele geweest dat kan ik wel vertellen.

Pluspunten

  • Kleur is mooi.

Minpunten

  • Maakt herrie met zuigen bij het mind stuk
  • Giert bij het heen en weer halen over de grond

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

rovar 14-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Toch niet zo degelijk

Algemene score

6,0
We hebben hem nu een jaar. Binnen twee weken was de motor kapot. Kan een productiefoutje zijn, en binnen garantie gerepareerd. Nu een jaar verder met allemaal gebreken. Er zitten twee sleuven in om de telescoop in te schuiven, deze zijn allebei al stuk. Verder is het knopje afgebroken waarmee je de telescoop in hoogte kunt stellen. De telescoop kon vanaf het begin af aan al niet goed inschuiven; hij slaat in de langste stand op slot en met geen mogelijkheid meer los te krijgen. De hoogglanskleur ziet er na een jaar ook niet meer uit; allemaal schrammen en kleurt nu dof. Nu doen wij er niet echt lomp mee hoor, maar bij normaal gebruik zou een Miele echt niet zo snel moeten slijten. Er is gewoon niet goed over nagedacht. En goedkoop plastic. Echt een domper deze stofzuiger.

Pluspunten

  • zuigt goed

Minpunten

  • niet degelijk
  • zwaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Miele 20-09-2017

Beste Rovar,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw Miele stofzuiger. We zouden dit graag verder bespreken met u. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw gegevens naar webcare@miele.nl te sturen zodat we contact met u kunnen opnemen?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Miele Webcare

Reageer

Margret en Yvonne 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger voor een redelijke prijs... en fijn alle accessories in de bak.
En je weet er is geen betere..........

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jangerrits 18-05-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteitverhouding. Nu 3 maanden in mijn bezit. Gewoon goede stofzuiger, snoerlengte is voldoende, zuigkracht ook meer dan voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer