Bosch BBS81PET rood - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Bosch BBS81PET rood
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS81PET rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BavT 03-08-2020

stil en goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
mooie steelstofzuiger met goede hulpmiddelen en een goede zuigkracht [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

B v T 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik, wendbaar

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

8,0
Handige steelstofzuiger, met goede zuigkracht en veel handige accessoires. Je kunt hem makkelijk te legen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • veel hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 20-07-2020
  • Product gekocht

Handstofzuiger Pro animal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger. Het is even wennen, omdat die zwaarder in de hand ligt dan een slang. Zuigt de haren goed van de bank af en pakt kleine kruimels beter op. Accu gaat lang genoeg mee om het huis te kunnen stofzuigen. We pakken hem er ook sneller bij, omdat je niet het gedoe met een snoer en zak hebt.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Zuigt haren goed op
  • Trekt niet vacuum

Minpunten

  • Accu moet wel opgeladen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siem Snieder 08-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

PERFECT!!

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
Wat verwacht je van een stofzuiger? Dat hij doet wat hij moet.
Nou de Bosch unlimited serie 8 ProAnimal doet wat hij moet.
Hij is erg makkelijk in gebruik, licht gewicht en zeer wendbaar.
Ook is hij makkelijk schoon te houden door de verwijderbare borstel in de voetstuk.
Voordeel van de Bosch stofzuiger in tegenstelling tot andere draadloze stofzuigers is dat de accu verwisselbaar en universeel is. (Accu's gaan gemiddeld 2 jaar mee en verliezen dan power, maar de Bosch gaat oneindig door zonder een nieuw apparaat te hoeven kopen)
Extra voordeel van de ProAnimal is dat er verschillende voetstukken bij zitten, dit is erg handig voor de trap maar ook voor de manden van de dieren.

Enige nadeel is dat ik steeds weer zie hoe vies mijn huis is aangezien hij mega goed zijn werk doet ;)

Pluspunten

  • Verschillende voetstukken
  • Lichtgewicht
  • Zeer wendzaam
  • Verwijderbare borstel in voetstuk
  • Verwisselbare en universele accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-07-2020

Geweldige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
Meer dan tevreden over deze stofzuiger. Zeer krachtig, en de speciale borstel verwijderd dierenharen echt geweldig goed. Nadat de 1e uitvoerig van deze stofzuiger bij ons na zeer veel gebruik het had opgegeven nu voor de nieuwste uitvoerig gegaan. Voordeel is dat je er nu een handige kleine handstofzuiger van kan maken en daarvoor dan de speciale kleine stofzuigermond met borstel heel fijn over de bank kan gebruiken.
Groot voordeel is de losse accu, en het handige ophangsysteem. Ook het legen van de stofzuiger gaat zeer gemakkelijk. Gewoon een geweldig apparaat! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

kim 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
Na een rampzalige stofzuiger gehad te hebben gekozen voor de bosch BBS81PET.
Hij ligt er fijn in de hand en niet te zwaar.
Ik heb nog niet alle hulpstukken gebruikt.
Zuigkracht is zeer goed.
Ik hoop dat wij er nog jaren plezier van hebben!

Pluspunten

  • licht gewicht
  • Zuigkracht
  • makkelijke hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJT 22-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat, goed over nagedacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

9,0
Kan niet anders zeggen dan goed over nagedacht en erg goed apparaat. Op normale stand als kruimeldief erg lang te gebruiken en op de turbostand voor stofzuigen zeker 10 min. Prima om even de bank mee uit te zuigen of de trap, plintjes, etc.
Opbergen is ook goed over nagedacht: keurige houder waaraan ook de hulpstukken bevestigd kunnen worden.
Schoonmaken ook goed te doen maar raadt wel aan dit zeer regelmatig te doen en niet te wachten tot de opvangbak ‘lekker vol’ zit. In de tussentijd vervuilt het stof filter wat de prestatie weer belemmert. Gewoon regelmatig schoon kloppen.
Het concept met de batterij is ook geniaal. Goed voor de verkoop maar ook handig als je voor Bosch kiest!

Pluspunten

  • Goede zuigprestatie
  • Compleet

Minpunten

  • Regelmatig goed schoonmaken
  • Niet voor alle type dierenharen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew 06-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame super zuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
Voor een prima prijs een fijne draadloze en zakloze stofzuiger, we hebben meerdere bosch accu apparatuur wat bijzonder handig is, stofzuigen van de homden haren is geen probleem meer

Pluspunten

  • Bosch accu
  • Licht gewicht
  • Weinig geluid
  • Lange steel en kruimeldief
  • Alles opzuigende roterende voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianna 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met dit apparaat. Dankzij z'n wendbaarheid en de electrische borstel is mijn vloer in een mum van tijd vrij van vuil en hondenharen.

Pluspunten

  • Zuigt alles snel op, laat geen vuil achter.
  • Wendbaar.
  • Muurhouder.
  • Vormgeving.
  • Stofzuigen is weer leuk!

Minpunten

  • Het leegmaken van de opvangbak is een vies karwei.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JoGi 30-05-2020

Makkelijk apparaat!

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

8,0
Doet wat ie doen moet. Goede zuigkracht, degelijk, misschien voor sommige personen aan de zware kant. Jammer dat er maar 1 accu bij zit, opladen duurt namelijk best wel lang. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jos 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

9,0
Het is een echte aanrader beter dan een gewone stofzuiger. Hij doet wat er gezegd wordt Mooi product. Top kwaliteit.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Veel extra onderdelen

Minpunten

  • Accu vlug leeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

delaatje 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Had ik veel eerder moeten doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
Ideaal voor hondenharen door de twee verschillende borstelvoeten en sterke zuigkracht.
Lange accuduur en eventueel uit te breiden met een extra accu.

Pluspunten

  • Twee verschillende borstelvoeten
  • Voldoende hulpstukken
  • Krachtige accu
  • Verwisselbare accu

Minpunten

  • Kleur apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 09-05-2020

Écht handig

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
Multifunctioneel apparaat (vele onderscheiden hulpstukken).
Vele malen makkelijker / wenbaarder in het gebruik dan een conventionele stofzuiger.
Prima prestaties [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

blije huisvrouw 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hele fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

9,0
Gekocht omdat stofzuigen altijd heel zwaar werk was, vooral op de trap. Altijd snoeren of apparaat vast achter poten, slang en apparaat meetrekken en alles trap op trap af sjouwen. Nu is stofzuigen een zeer makkelijk en licht karweitje, mede door de grote verscheidenheid aan borstels. Ook partner was enthousiast na eerst zeer sceptisch te zijn, want is dit geen 'kruimelzuiger' zoals je vroeger had? Nutteloos ding want zuigt totaal niet. Handig dat de accu ook voor andere Bosch apparaten te gebruiken is.

Pluspunten

  • flexibel
  • grote verscheidenheid aan borstels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer