Bosch BBS81PET rood - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 63 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS81PET rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H Mannes 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handzame stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een draadloze handzame stofzuiger/kruimeldief en kwam door div. Review op de bosch uit.heb gekozen voor de lichtere versie en heb er geen spijt van de bosch doet wat ie moet doen.een fijne en handige machine,zeker een aanrader

Pluspunten

  • Handzaam
  • Zuigt goed
  • Zakloos
  • Snel inwisselbare onderdelen voor div werk

Minpunten

  • Snellader, 2e accu niet standaard in pakket

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Topnaanschaf 07-08-2021

Super steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg handig en makkelijk in gebruik en super goed schoon te maken. Niet verwacht dat ik daar zoveel plezier van zou hebben.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Adel 06-08-2021

BOSCH Serie | 8 Oplaadbare stofzuiger BBS81PETM

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dat wat ik al lang heb gezocht. Voldoet aan mijn verwachting en werkt prima.
Accu en zuigen perfect.
Mis helaas 2e accu daarom krijgt niet de 5e ster.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

M.Maarse 29-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

9,0
Erg blij met dit apparaat, met een grote hond eneen kat met kittens in huis is dit een oplossing!
Iedere morgen door het huis, gemakkelijk en snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MeAmsterdam 24-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger in zijn genre!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

8,0
Prima product! Ik had me vooraf goed laten informeren over de voor- en de nadelen van een snoerloze stofzuiger zonder stofzuigerzak. Binnen dat genre is dit product goed vind ik: mooie prijs, zuigt goed (zeker op stand turbo), haalt dierenharen uit een vloerkleed met stand turbo, accuduur is lang genoeg voor mijn kleine woning, de stofzuiger is behendig met voldoende accessoires. Het formaat vind ik prettig, laat zich makkelijk opbergen. De stofzuiger is ook niet zwaar in de hand vind ik en is erg makkelijk te gebruiken als handstofzuiger. Het reservoir laat zich ook makkelijk legen.
Bij aanschaf is het goed om te beseffen dat je iets koopt wat zo zijn voor- en nadelen heeft. De accuduur is beperkter en de zuigkracht is niet te vergelijken met een stofzuiger met snoer. Dat heeft niks met de kwaliteit te maken maar is een eigenschap van dit product in het algemeen. Ik heb ook gebeld met Bosch helpdesk/verkoopafdeling en die gaven me ook zeer goede informatie.
Kortom: ik ben tevreden en ik zou het aanbevelen, zeker voor mensen met kleinere woning en dieren.

Pluspunten

  • Zuigt dierenharen goed op op turbo stand
  • Behendig
  • Veel accessoires
  • Is vrij licht in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 03-05-2021

Super ding!

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldig! Onwijs fijne opzetstukken en goede turbo stand. Makkelijk te legen en duidelijke indicator voor de accu.

Stofzuigen is echt een pretje geworden en je pakt hem makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Verhagen 05-04-2021
  • Product gekocht

Eerste defect al na 10 weken

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

7,0
In december gekocht vanwege combi van gebruiksgemak, stilte en effectiviteit van een accucycloonsttofzuiger. Waarom deze? Doorslag gaf het universele en verwisselbare accusysteen. En goede reviews. Nu ruim 3 maanden verder kunnen we stellen dat het apparaat alke verwachtingen ruimschoots waar maakt met echter één grote maar: de wendbare stofzuigervoet is tgv zijn constructie nogal zwaar maar opgehangen op een erg zwak geconstrueerd kniegewricht. Dat kniegewricht is aan het buisgedeelte bevestigd op 2 heel smalle kunststof randen van maar 3x15mm. Dat is vragen om problemen en vraagt om opnieuw ontworpen te worden of van ander materiaal. Bij ons brak hij bij normaal gebruik na 10 weken af. Garantie was gelukkig geen probleem. Na een week hadden we een nieuwe. De constructie is hetzelfde dus wij zijn benieuwd.

Review 26-12-2020
Zochten een snoerloze, krachtige maar stille en wendbare steelstofzuiger. Zeker nu we een hond hebben. Waren van plan om voor een Dyson te gaan maar na enig lees- en speurwerk bij deze Bosch uitgekomen. Dat hadden we al veel eerder moeten doen. Ondanks dat we zowel boven als beneden een traditioneel Miele hebben staan, waren we het gesleep met die loodzware lawaaimachines en de stank ervan wel beu. Deze stofzuiger is aanzienlijk stiller (let op: dB zegt niet alles, het gaat ook om de aard van het geluid!), pakt dankzij de draaiende borstel veel meer op, stinkt uiteraard niet en is licht en wendbaar. Met het draaibare kniestuk die de beweging van je pols volgt kun je heel makkelijk bochten rond objecten maken. Echt top! Steel eraf voor de trappen ipv met 8 kg herrie in je ene hand op de trap balanceren om met de andere hand de treden te zuigen. En oja: niet elke 8m weer de stekker in een ander stopcontact hoeven pluggen is ook fijn. De accuduur van max 35 min lijkt niet zo lang, maar de constatering is dat stofzuigen met zo'n machine ook domweg een stuk minder tijd kost. In 35 min kom je heel ver. Daarbij kregen wij er een 2e accu met snellader bij. Waarvan ik het een prettig idee vind dat je de accu los kan vervangen, net als met accugereedschap. De accu is een universele van Bosch. Aanrader dus

Pluspunten

  • Stil
  • Wendbaar
  • Effectief

Minpunten

  • Zwakke materialen in voet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mike 25-01-2021

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Net een puppy aangeschaft maar dan komt deze stofzuiger wel super uit de verf. Nooit meer een ander.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BOSCH BBS81PET Unlimited 8 ProAnimal 24-01-2021
  • Product gekocht

BOSCH BBS81PET Unlimited 8 ProAnimal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

9,0
De hand cq steel stofzuiger
Zeer handig en fijn in gebruik.
Heel handig de accu’s
Een zeer handige oplaadsysteem aan de muur te monteren.
Accu duur is top.

Reageer

Robbie 22-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze voor een accu steelstofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

8,0
Na bestudering van diverse reviews op verschillende sites tot deze keuze gekomen.
Prima apparaat en met de actie voor een extra batterij en snellader was de keus snel gemaakt.
Zuigkracht voor het type apparaat is goed, geluidsniveau acceptabel en gebruiksgemak is ook zeker goed.
Nog niet zo lang in mijn bezit maar mijn eerste indruk geeft mij vertrouwen. Het zuigen op een plavuizen vloer alsmede op een laagpolig tapijt gaat prima met de gemotoriseerde zuigmond. Zuigmond volgt goed de bewegingen en zwenkt lekker mee.
Voor het gebruik als kruimeldief vind ik hem een beetje aan de zware kant.

Pluspunten

  • Lange gebruiksduur door extra acuu
  • Snel even te pakken

Minpunten

  • Zo gauw nog geen een ontdekt
  • Als kruimeldief wat zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natalie 22-01-2021

Geweldige stofzuiger als je huisdieren hebt

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
Geweldige stofzuiger! Pakt alle haren van de kat op zowel laminaat als vloerbedekking! Makkelijk doordat het snoerloos is! Je kan makkelijk je hele huis stofzuigen ermee voordat je moet opladen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

piet 21-01-2021

zeer goede kwaliteit 100%

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] boven mijn verwachting daarom hebben wij er nu 2 de 6 serie voor boven en de 8 serie pet voor onder voor de hond
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

George F 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good quality package and easy to use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

9,0
This is a very good vacuum, the powered brush floor cleaner works very well on hard flooring both wood and tiled. It is easy to control the vacuum by twisting the body to turn the floor cleaner. On hard floors the suction in normal mode is powerful enough to suck up most crumbs, dust, and hair, and the battery life is good enough to clean a whole apartment. The floor cleaner does struggle to pick up larger objects such as coffee beans, so you will likely need to sweep any large debris before using, unless you change attachments.

There is a good selection of attachments included, as well as spare brushes for both the floor cleaner and mini power cleaner. Changing attachments is very easy. The vacuum does not stand on it's own, so you will need to install the included wall mount, which includes a slot for plugging in the charger. The wall mount has extra slots on it for storing three attachments, which is very useful but it is annoying that this does not hold all of the included parts. The included charger is compact but is quite slow to fully charge the included 3Ah battery.

The vacuum is a little bit heavy when used in handheld mode, but in return it does feel sturdy. The bin is small and can be very messy to empty indoors, I would recommend opening the vacuum and emptying it outside if possible, or at least over a large bin. Despite it's size it is more than adequate for cleaning multiple rooms without needing to empty it too frequently.

Pluspunten

  • Good cleaning performance on hard floors
  • Good battery life
  • Many attachments and spare brushes

Minpunten

  • Included charger is slow
  • Does not stand unsupported
  • Wall mount does not hold all extras

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-01-2021

Veel zuigkracht zonder lawaai

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik wist niet dat veel zuigkracht hand in hand kan gaan met weinig geluid. Met deze stofzuiger heb ik het toch weten te vinden. Handzaam, compleet en haakt niet halverwege af tijdens het schoonmaken van mijn huis door voldoende accu capaciteit. Ik kan weer tevreden zijn. Maar dat verwacht ik ook wel van een Bosch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theo 19-01-2021

Top product!

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
Hoorde steeds meer mensen om ons heen, die een steelstofzuiger hadden en daar wij al accu apparatuur bezitten was de keuze snel gemaakt. Na dat we eerst wat sceptisch waren nu reuze enthousiast.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maaike 19-01-2021

In een handomdraai

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze krachtige stofzuiger heb ik zo het huis weer netjes. Met drie kleine kinderen is dit een zeer handig hulpmiddel om het huis leefbaar en netjes te houden. Je pakt hem zo even om wat op te ruimen en kunt er ook met gemak het hele huis mee stofzuigen. Erg blij met deze aankoop!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anne 18-01-2021

Handige draadloze stofzuiger met goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede draadloze stofzuiger. Erg handig in het gebruik. Goede zuigkracht, zeker op turbostand en prettig wendbaar. Accuduur zou beter kunnen, zeker bij de turbostand. Vervangt niet de 'echte' stofzuiger, maar zorgt wel dat die minder vaak gebruikt hoeft te worden. Duur in aanschaf, verwacht dat de Bosch kwaliteit deze met een lange levensduur goed maakt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Riks 18-01-2021

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zuigt erg goed, hele huis met 1 acculading. 85m2.
Laad snel genoeg op, gewicht valt reuze mee. Makkelijk te legen, en borstels te demonteren om schoon te maken.
Genoeg hulpstukken erbij voor de lastige plekjes en de banken.
Erg tevreden tot nu toe.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

HarryBW 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

leuk en compact apparaat.

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

8,0
Heel handig in gebruik en lawaai valt erg mee. Vooral het even stofzuigen van een ruimte of ruimtes maakt dit apparaat tot een goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 17-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met dit apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor huisdieren/haren. De bijgeleverde hulpstukken maken het makkelijk ook meubels te stofzuigen. Ze zijn makkelijk te verwisselen en kunnen opgeborgen worden in het ophangsysteem. De stofzuiger maakt weinig geluid en je pakt hem toch sneller doordat hij snoerloos is.

Pluspunten

  • snoerloos
  • weinig geluid
  • extra hulpstukken
  • speciaal voor huisdierharen

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews