Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 63 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS81PET rood op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,7

Olivier 29-01-2023

De accu had wat meer capaciteit mogen hebben.

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Handiger en sneller dan een standaard stofzuiger.

Anoniem 29-06-2022

Mijn huishoudelijke hulp

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn huishoudelijke hulp gaat fier en voortvarend aan de slag,zodat ikzelf het resultaat bewonderen mag!

Anjo 26-01-2022

Tevreden

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg tevreden over de stofzuiger, heeft een verrassende goede zuigkracht. Is handig in gebruik doordat hij licht is. Met mijn andere Bosch stofzuiger kan ik moeiteloos onder de bank stofzuigen maar dat lukt met de meegeleverde grote of kleine zuigmond van de snoerloze niet. Verder wel heel goed wendbaar

Topnaanschaf 07-08-2021

Super steelstofzuiger

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg handig en makkelijk in gebruik en super goed schoon te maken. Niet verwacht dat ik daar zoveel plezier van zou hebben.

Adel 06-08-2021

BOSCH Serie | 8 Oplaadbare stofzuiger BBS81PETM

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dat wat ik al lang heb gezocht. Voldoet aan mijn verwachting en werkt prima.
Accu en zuigen perfect.
Mis helaas 2e accu daarom krijgt niet de 5e ster.

M.Maarse 29-06-2021
  • Product paar weken in bezit

Goede accu

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Erg blij met dit apparaat, met een grote hond eneen kat met kittens in huis is dit een oplossing!
Iedere morgen door het huis, gemakkelijk en snel!

MeAmsterdam 24-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger in zijn genre!

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Prima product! Ik had me vooraf goed laten informeren over de voor- en de nadelen van een snoerloze stofzuiger zonder stofzuigerzak. Binnen dat genre is dit product goed vind ik: mooie prijs, zuigt goed (zeker op stand turbo), haalt dierenharen uit een vloerkleed met stand turbo, accuduur is lang genoeg voor mijn kleine woning, de stofzuiger is behendig met voldoende accessoires. Het formaat vind ik prettig, laat zich makkelijk opbergen. De stofzuiger is ook niet zwaar in de hand vind ik en is erg makkelijk te gebruiken als handstofzuiger. Het reservoir laat zich ook makkelijk legen.
Bij aanschaf is het goed om te beseffen dat je iets koopt wat zo zijn voor- en nadelen heeft. De accuduur is beperkter en de zuigkracht is niet te vergelijken met een stofzuiger met snoer. Dat heeft niks met de kwaliteit te maken maar is een eigenschap van dit product in het algemeen. Ik heb ook gebeld met Bosch helpdesk/verkoopafdeling en die gaven me ook zeer goede informatie.
Kortom: ik ben tevreden en ik zou het aanbevelen, zeker voor mensen met kleinere woning en dieren.

Pluspunten

• Zuigt dierenharen goed op op turbo stand
  • Behendig
  • Veel accessoires
  • Is vrij licht in de hand

Wendy 03-05-2021

Super ding!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldig! Onwijs fijne opzetstukken en goede turbo stand. Makkelijk te legen en duidelijke indicator voor de accu.

Stofzuigen is echt een pretje geworden en je pakt hem makkelijk.

Verhagen 05-04-2021

Eerste defect al na 10 weken

7,0
In december gekocht vanwege combi van gebruiksgemak, stilte en effectiviteit van een accucycloonsttofzuiger. Waarom deze? Doorslag gaf het universele en verwisselbare accusysteen. En goede reviews. Nu ruim 3 maanden verder kunnen we stellen dat het apparaat alke verwachtingen ruimschoots waar maakt met echter één grote maar: de wendbare stofzuigervoet is tgv zijn constructie nogal zwaar maar opgehangen op een erg zwak geconstrueerd kniegewricht. Dat kniegewricht is aan het buisgedeelte bevestigd op 2 heel smalle kunststof randen van maar 3x15mm. Dat is vragen om problemen en vraagt om opnieuw ontworpen te worden of van ander materiaal. Bij ons brak hij bij normaal gebruik na 10 weken af. Garantie was gelukkig geen probleem. Na een week hadden we een nieuwe. De constructie is hetzelfde dus wij zijn benieuwd.

Review 26-12-2020
Zochten een snoerloze, krachtige maar stille en wendbare steelstofzuiger. Zeker nu we een hond hebben. Waren van plan om voor een Dyson te gaan maar na enig lees- en speurwerk bij deze Bosch uitgekomen. Dat hadden we al veel eerder moeten doen. Ondanks dat we zowel boven als beneden een traditioneel Miele hebben staan, waren we het gesleep met die loodzware lawaaimachines en de stank ervan wel beu. Deze stofzuiger is aanzienlijk stiller (let op: dB zegt niet alles, het gaat ook om de aard van het geluid!), pakt dankzij de draaiende borstel veel meer op, stinkt uiteraard niet en is licht en wendbaar. Met het draaibare kniestuk die de beweging van je pols volgt kun je heel makkelijk bochten rond objecten maken. Echt top! Steel eraf voor de trappen ipv met 8 kg herrie in je ene hand op de trap balanceren om met de andere hand de treden te zuigen. En oja: niet elke 8m weer de stekker in een ander stopcontact hoeven pluggen is ook fijn. De accuduur van max 35 min lijkt niet zo lang, maar de constatering is dat stofzuigen met zo'n machine ook domweg een stuk minder tijd kost. In 35 min kom je heel ver. Daarbij kregen wij er een 2e accu met snellader bij. Waarvan ik het een prettig idee vind dat je de accu los kan vervangen, net als met accugereedschap. De accu is een universele van Bosch. Aanrader dus

• Wendbaar
  • Effectief

Minpunten

• Zwakke materialen in voet

Onvoldoende

Mike 25-01-2021

Super apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Net een puppy aangeschaft maar dan komt deze stofzuiger wel super uit de verf. Nooit meer een ander.

BOSCH BBS81PET Unlimited 8 ProAnimal 24-01-2021

BOSCH BBS81PET Unlimited 8 ProAnimal

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

De hand cq steel stofzuiger
Zeer handig en fijn in gebruik.
Heel handig de accu’s
Een zeer handige oplaadsysteem aan de muur te monteren.
Accu duur is top.

Robbie 22-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze voor een accu steelstofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

Na bestudering van diverse reviews op verschillende sites tot deze keuze gekomen.
Prima apparaat en met de actie voor een extra batterij en snellader was de keus snel gemaakt.
Zuigkracht voor het type apparaat is goed, geluidsniveau acceptabel en gebruiksgemak is ook zeker goed.
Nog niet zo lang in mijn bezit maar mijn eerste indruk geeft mij vertrouwen. Het zuigen op een plavuizen vloer alsmede op een laagpolig tapijt gaat prima met de gemotoriseerde zuigmond. Zuigmond volgt goed de bewegingen en zwenkt lekker mee.
Voor het gebruik als kruimeldief vind ik hem een beetje aan de zware kant.

Pluspunten

• Lange gebruiksduur door extra acuu
  • Snel even te pakken

Minpunten

• Zo gauw nog geen een ontdekt
  • Als kruimeldief wat zwaar

Natalie 22-01-2021

Geweldige stofzuiger als je huisdieren hebt

10,0
Geweldige stofzuiger! Pakt alle haren van de kat op zowel laminaat als vloerbedekking! Makkelijk doordat het snoerloos is! Je kan makkelijk je hele huis stofzuigen ermee voordat je moet opladen

piet 21-01-2021

zeer goede kwaliteit 100%

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] boven mijn verwachting daarom hebben wij er nu 2 de 6 serie voor boven en de 8 serie pet voor onder voor de hond

George F 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good quality package and easy to use

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

This is a very good vacuum, the powered brush floor cleaner works very well on hard flooring both wood and tiled. It is easy to control the vacuum by twisting the body to turn the floor cleaner. On hard floors the suction in normal mode is powerful enough to suck up most crumbs, dust, and hair, and the battery life is good enough to clean a whole apartment. The floor cleaner does struggle to pick up larger objects such as coffee beans, so you will likely need to sweep any large debris before using, unless you change attachments.

There is a good selection of attachments included, as well as spare brushes for both the floor cleaner and mini power cleaner. Changing attachments is very easy. The vacuum does not stand on it's own, so you will need to install the included wall mount, which includes a slot for plugging in the charger. The wall mount has extra slots on it for storing three attachments, which is very useful but it is annoying that this does not hold all of the included parts. The included charger is compact but is quite slow to fully charge the included 3Ah battery.

The vacuum is a little bit heavy when used in handheld mode, but in return it does feel sturdy. The bin is small and can be very messy to empty indoors, I would recommend opening the vacuum and emptying it outside if possible, or at least over a large bin. Despite it's size it is more than adequate for cleaning multiple rooms without needing to empty it too frequently.

Pluspunten

• Good cleaning performance on hard floors
  • Good battery life
  • Many attachments and spare brushes

Minpunten

• Included charger is slow
  • Does not stand unsupported
  • Wall mount does not hold all extras

Karin 20-01-2021

Veel zuigkracht zonder lawaai

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik wist niet dat veel zuigkracht hand in hand kan gaan met weinig geluid. Met deze stofzuiger heb ik het toch weten te vinden. Handzaam, compleet en haakt niet halverwege af tijdens het schoonmaken van mijn huis door voldoende accu capaciteit. Ik kan weer tevreden zijn. Maar dat verwacht ik ook wel van een Bosch.

Theo 19-01-2021

Top product!

10,0
Hoorde steeds meer mensen om ons heen, die een steelstofzuiger hadden en daar wij al accu apparatuur bezitten was de keuze snel gemaakt. Na dat we eerst wat sceptisch waren nu reuze enthousiast.

Maaike 19-01-2021

In een handomdraai

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze krachtige stofzuiger heb ik zo het huis weer netjes. Met drie kleine kinderen is dit een zeer handig hulpmiddel om het huis leefbaar en netjes te houden. Je pakt hem zo even om wat op te ruimen en kunt er ook met gemak het hele huis mee stofzuigen. Erg blij met deze aankoop!

Anne 18-01-2021

Handige draadloze stofzuiger met goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BBS81PET rood

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede draadloze stofzuiger. Erg handig in het gebruik. Goede zuigkracht, zeker op turbostand en prettig wendbaar. Accuduur zou beter kunnen, zeker bij de turbostand. Vervangt niet de 'echte' stofzuiger, maar zorgt wel dat die minder vaak gebruikt hoeft te worden. Duur in aanschaf, verwacht dat de Bosch kwaliteit deze met een lange levensduur goed maakt.

Riks 18-01-2021

Prima stofzuiger

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zuigt erg goed, hele huis met 1 acculading. 85m2.
Laad snel genoeg op, gewicht valt reuze mee. Makkelijk te legen, en borstels te demonteren om schoon te maken.
Genoeg hulpstukken erbij voor de lastige plekjes en de banken.
Erg tevreden tot nu toe.

Toon meer reviews