Bosch BGL7HYG - Reviews

Specificaties
Stofopvang
stofzak
Type/soort
stofzuiger
Soort
algemeen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL7HYG op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janet 05-12-2020

super

Geschreven voor: Bosch BGL7HYG

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] hij zuigt goed en is goed wendbaar
voldoende bereik lekker lang snoer
lekker stil
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Martijn 17-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke stofzuiger.

Geschreven voor: Bosch BGL7HYG

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger gekozen omdat wij al ervaring hebben met het merk Bosch. Het zijn degelijke en krachtige stofzuigers. De zuigkracht van dit model is erg sterk. Misschien soms wel te sterk! je hoeft de kracht echt niet hoog te zetten om goed te kunnen stofzuigen. Dit maakt het soms wel lastig om een lossen mat te zuigen. Zitten 2 hulpstukken bij parket borstel en combiborstel. Enig inpunt is dat je bij de Ergomaxx modellen speciale stofzuigerzakken nodig hebt. Al met al een prima stofzuiger die ik een ander zeker zou aanraden

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • veel hulpstukken
  • licht van gewicht

Minpunten

  • speciale stofzuigerzakken nodig
  • is groter in formaat dan de gemiddelde stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurrie 30-07-2020

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7HYG

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor een lang persoon (>2m) is de extra lange stand een uitkomst. Op de parketvloer doet hij prima wat hij moet doen. Het apparaat is erg wendbaar en er blijft geen stofje achter.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Antonie 17-07-2020

Zuigt zoals je wil dat hij zuigt

Geschreven voor: Bosch BGL7HYG

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wendbare stofzuiger
Fijne telescoostang
Goede borstels
Grote stofzuigerzak
Lang snoer
Makkelijk te hanteren
Heel redelijk geluid
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Corné 08-07-2020

Geweldige stofzuigen

Geschreven voor: Bosch BGL7HYG

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prettig in gebruik en doordat er zo'n lang snoer in zit kan ik op drie etages stofzuigen zonder de stekker eruit te halen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

de prins onderde stofzuig 01-07-2020

is een goeie aanwinst vergeleken bij de oude

Geschreven voor: Bosch BGL7HYG

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] het is weer genieten als je mag stofzuigen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

TGM Jochims 21-03-2020

Een verademing.

Geschreven voor: Bosch BGL7HYG

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De vorige Bosch stofzuiger ging monstens 10 jaar mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

marc 11-02-2020

super

Geschreven voor: Bosch BGL7HYG

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] geweldig stil, licht in gewicht, wendbaar en hoge zuigkracht
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

henk wolf 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7HYG

Algemene score

10,0
we waren toe aan een nieuwe stofzuiger. bosch is een heel degelijk duits merk. dus hopen we er weer een aantal jaren tegenaan te kunnen...… zijn heel blij met deze mooie actie... hartelijk dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer