Remington S7412 Air Plates Straightener - Wit

Remington S7412 Air Plates Straightener - Wit - Stijltangen

Remington S7412 Air Plates Straightener - Wit - Stijltangen

8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S7412 Air Plates Straightener - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

M. Hogeweg19-06-2017

snel op temperatuur, makkelijk vast te houden

Heel snel opgewarmd, binnen 15 seconden al! Makkelijk zelf te doen omdat je hem op verschillende plekken vast kan houden. Mooi glad resultaat. Ook kan je er mooie krullen mee zetten.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Makkelijk vast te houden
  • door de soepele platen een gelijkmatig resultaat
  • Glijdt goed
  • Goed resultaat
Anna31-05-2017

Superfijne stijltang

Vanwege mijn super steile haar is het altijd een uitdaging om krullen te maken en te zorgen dat deze de hele dag blijven zitten. Ik gebruik dan vaak ook juist een stijltang hiervoor. Mijn oude stijltang was aan vervanging toe en dit model sprak mij aan vanwege de air plates. De stijltang wordt snel warm maar door de airplates wordt de stijltang zelf veel minder warm waardoor ik gemakkelijk de krullen kan maken zonder mijn vingers te verbranden. De stijltang is gemakkelijk te gebruiken en de plates zorgen voor mooi glanzend effect. Ik ben er echt super blij mee en raad hem zeker aan anderen aan.