- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Past zich aan de vloer type aan
Zeer fijne stofzuiger wat niet zwaar in de hand ligt. Wat me vooral opviel was dat de steel stofzuiger weinig herrie maakt. Enigste min puntje dat de accu snel leeg is dus heb een extra accu besteld. Verder een top steelstofzuiger
Pluspunten
- Ligt lekker in de hand
- Genoeg hulpstukken
Minpunten
- Accu snel leeg
Bevalt erg goed
Deze steelstofzuiger is heel handig in gebruik. Hij hangt mooi op een plek waar hij meteen weer wordt opgeladen.
De verschillende onderdelen zijn makkelijk te verwisselen. En niet onbelangrijk goede prijs.
Kortom erg blij mee.
Pluspunten
- Laadt snel op
- Veel bijbehoren
- Handig ophangsysteem
Minpunten
- Apart handgedeelte ietsje zwaar
Bevalt erg goed
Ik heb de stofzuiger net gekocht en hij werkt enorm goed. Ik had ons tapijt (laagpolig) gister met onze oude stofzuiger schoongemaakt en ben er zojuist met de rowenta overheen gegaan en er is nog zoveel stof en vuil uitgekomen. Heel erg blij. De verschillende opzetstukken zijn ook erg handig
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Veel verschillende opzetstukken
Minpunten
- volledig opladen duurt even
Na jaren achtervolgd te zijn door een andere stofzuiger nu bewust gekozen door de steelstofzuiger van ROWENTA.
Wat een verandering.
Ik zuig het huis nu met plezier
Wordt wel met name gebruikt op een harde vloer
Hoe het apparaat zuigt op een zachte vloer weet ik niet.
Maar dik tevreden met deze aankoop
Erg goed
Ik twijfelde tussen deze en Dyson omdat het een voor mij onbekend merk is, maar het was een geslaagde keuze. Het is een geweldig product met een goede zuigkracht, gemakkelijk in gebruik, een elegant design en een zeer redelijke prijs voor wat het biedt.
Pluspunten
- Zuigkracht
Bevalt goed
Ik ben er blij mee het is gemakkelijk om de steelstofzuiger te pakken en snel de nodige vervuiling weg te werken.
Prijskwaliteit is goed
Pluspunten
- Makkelijk
- Kan in een keer alle ruimten stofzuigen
Minpunten
- Zwaar in de hand
- Niets
Een echte aanrader
Ik heb even getwijfeld of ik de ROWENTA RH98A9 X-Force Flex 12.60 moest kopen omdat ik niet heel erg bekend ben met dit merk. Heel blij dat ik toch voor aankoop ben gegaan. Wat een ongelooflijk fijne steelstofzuiger. Hij voldoet volledig aan mijn verwachting. Het apparaat is heel flexibel, makkelijk te bedienen en met alle additionele hulpstukken ontzettend handig om allerlei oppervlakten of objecten schoon te zuigen. Het heeft de flexibele stang waardoor je heel gemakkelijk onder banken, kasten ed kunt komen., Ook de verlichting is erg handig om de donkere hoekjes mee te nemen.
De accu is heel snel opgeladen en je kunt er wel 45 minuten mee stofzuigen. Zeker met mijn huisdieren hecht ik belang en efficient en grondig schoonmaken. Deze steelstofzuiger is zeker aan te raden en het oog wil ook wat! Dolblij met mijn aankoop!
Pluspunten
- Accu tijd 45 min
- Flexibiliteit steel
- Niet zwaar en makkelijk in de hand
- Zuigkracht en autostand
- allerlei oppervlakten toepasbaar
Minpunten
Handzaam en voldoet aan verwachting
Het product voldoet aan de verwachtingen. Is erg stil, heeft regelbare en automatische zuigkrachten en voelt zeer stevig aan. De batterij is snel opgeladen. De stofzuiger zuigt werkelijk alles op, stof, zand, etensresten en dierenharen. Zeer handzaam en makkelijk bedienbaar apparaat
Pluspunten
- handzaam
- Zuigt sterk
Minpunten
- Geen
Great value for money!
Very satisfied with the product quality and the performance of the vacuum cleaner after one month of purchase. The only disadvantage is the duration of the battery (reasonable for this range of price though). Also in the package the screws for the base are not included.
Pluspunten
- performance
- design
- flexibility
Minpunten
- battery life
Fijn, zuigt goed en past zich aan. Lampje is bij lange na niet zo fijn als de 9 serie flex. De parkeerstand werkt alleen zonder kruimeldief, dat is wel jammer. Verder echt top !
Een top steelstofzuiger
Boven verwachting, ik was wat sceptisch omdat een andere A merk niet was bevallen, maar dit is toch echt een hele fijne steelstofzuiger. Werkt heel fijn, accu gaat ruim voldoende mee, fijne extra hulpstukken en ook nog eens een hele mooie prijs. Een mocht er ooit een onderdeel/ hulpstuk kapot gaan, is deze ook nog eens te koop voor een hele schappelijke prijs.
Pluspunten
- Accu duur
- Hulpstukken
- Prijs onderdelen
- Maakt goed schoon
- geen vuiltje meer te zien
Minpunten
- Iets zwaar
- maar nog zeker goed te doen
Na een Dyson, een Miele en een stofzuiger waar goedkoop toch duurkoop bleek te zijn nu deze stofzuiger gekozen. Ik ben tot nu toe zeer tevreden. Met alle bijgeleverde accessoires een zeer complete stofzuiger. Hij zuigt goed, het geluid valt mee en hij is zeer wendbaar. En dat voor een redelijke prijs. Als de accu ook nog lang mee gaat, ben ik helemaal blij.
Als ik dan toch een klein minpuntje moet noemen, hij is vrij zwaar omdat de makkelijk af te nemen kruimelzuiger, vlak onder het handvat zit.
Fantastisch produkt
Fantastisch produkt want heeft keuze uit veel accessoires erbij die erg handig zijn en zuig kracht is ook erg goed.
Pluspunten
- veel accessoires
- erg goede zuigkracht
- lampjes op de zuiger
- geen snoer eraan
Minpunten
- beter tape erbij dan gaatjes in de muur
Super steelstofzuiger
Deze steelstofzuiger van Rowenta vorige week gekocht. De stofzuiger voldoet zeer goed! Het is een handzaam product, het ophangsysteem is eenvoudig aan te brengen aan de muur. De flexibele steel is super handig om te kunnen stofzuigen onder lage meubels, De stofzuiger is makkelijk in gebruik, de zuigkracht past zich automatisch aan aan de ondergrond. Het apparaat is makkelijk te gebruiken als kruimeldief. Goede prijs-kwaliteitverhouding!
Pluspunten
- Vormgeving
- Zuigkracht
- Gebruiksgemak
Rowenta steelstofzuiger
Paar weken geleden een steelstofzuiger van rowenta gekocht bij mediamarkt, super goed geholpen en super blij met de stofzuiger, de steel kan je buigen zodat je makkelijk onder de bank kan stofzuigen, zodra je van laminaat op het kleed over gaat wordt de zuigkracht automatisch sterker. Super blij met mijn aankoop!
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Top in gebruik
- Handig voor onder de bank
Primadeluxe stofzuiger
Heel handig zonder snoer. Automatische zuigkracht goed. Opladen probleemloos. Accu voldoende vol. Iets aan de zware kant.
Pluspunten
- Snoerloos
- Accu
- Zuigkracht
Minpunten
- Gewicht
Rowenta stofzuiger
Rowenta Stofzuiger
Ik heb nu een aantal weken mijn nieuwe stofzuiger van Rowenta. Deze stofzuiger werkt voor mij heel goed omdat ik vaak rugklachten heb, en omdat ik deze stofzuiger zelf kan instellen kan ik ergonomisch stofzuigen.
De kracht van de stofzuiger is krachtig en neemt alle stofdeeltjes op.
Ook zitten er genoeg kopjes erbij waarmee ik voor heel veel dingen kan gebruiken. Niet alleen voor de vloer maar ook voor de auto, trap, bank etc.
Ik vind het gebruik gemakkelijk en fijn. Ben er erg tevreden mee!
Pluspunten
- Kracht
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Grote kop iets te groot. Past niet onder de bank
Helemaal super!
Wat een superfijne stofzuiger is dit! Na 12 jaar gaf mijn oude stofzuiger de geest en moest ik op zoek naar een nieuwe. Deze stofzuiger werkt als een tierelier en voelt stevig aan. Het oog wil ook wat, dus een fijne bijkomstig is het prachtige design. Voorheen had ik een hekel aan stofzuigen (altijd eentje met snoer gehad), sinds de Rowenta stofzuig ik iedere dag. Ook de opzetstukken zijn van hele goede kwaliteit. Echt een hele fijne aanwinst!!
Pluspunten
- Stevig
- Goede zuigkracht
- Fantastische opzetstukken
- Gebruiksgemak
- Design
Minpunten
- Gewicht is even wennen
Handige stofzuiger
Het is een handige stofzuiger die je zo even mee pakt om door het huis mee te gaan geen stekker problemen die zo vele van ons kennen en zo opgeladen en helemaal niet zwaar zeker handig als je een groot huis heb waar je meerdere verdieping heb
Pluspunten
- Geen stekker
- Helemaal niet zwaar
Minpunten
- Opladen
Ik vind dit een geweldige stofzuiger. Superhandig dat hij een flex optie heeft waardoor ik goed kan zuigen onder het bed zonder zelf flexibel te hoeven zijn ;-)
Ook de bijgeleverde hulpstukken en het feit dat hij oplaadbaar en dus draadloos is maken stofzuiger tegenwoordig een makkie. De kruimeldief gebruiken wij ook erg vaak, met opzetborstels ook om de bank schoon te maken.
Ik heb al 2 jaar eenzelfde model maar deze week een 2e gekocht voor onze stacaravan. Voor mij nooit meer iets anders.
good and affortable
Good Price
Good vacuum
Light weight
nice appearance
Pluspunten
- price
- vaccum
- appearance
- light
tevreden klant
mijn zus had een Rowenta steelstofzuiger gekocht en was zeer tevreden en dus heb ik ook 1 gekocht en ook ik ben zeer tevreden hierover mede ook omdat hij goed zijn werk doet maar ook omdat hij licht in de omgang is .ben zeer tevreden .
m.v.g. Jenny
Ik heb me laten adviseren bij de Mediamarkt en zij gaven aan dat deze Rowenta stofzuiger het dichtste bij komt bij de veel duurdere Dyson. Ik heb ze beide in de winkel getest en merkte amper verschil! De Rowenta is fijn in gebruik en niet te zwaar. Ideaal dat de stang kan 'inklappen' zodat je makkelijk onder de bank kunt zuigen.
Ben er heel tevreden mee, zeker een aanrader!
Beste ervaring
Werkt prima, heel handig en makkelijk te gebruiken, maakt in een keer schoon
Pluspunten
- Handig
- Makkelijk te gebruiken
Minpunten
- Batterij wordt redelijk snel leeg
Super fijne steelstofzuiger
Super fijne stofzuiger, ligt goed in de hand en het lampje is ook erg handig.
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Pluspunten
- Lampje
- Draadloos
Minpunten
- -
- -