Nikon D7500 zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
20,9 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in 4K Ultra-HD
Schermgrootte
1.3 inch scherm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon D7500 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Glenn 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Monster in het donker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de D7500 gekozen vanwege zijn hoge werkbare ISO van 51200 en zijn nauwkeurige autofocus en 8 FPS uitstekend voor wildlife en zelfs sportfoto's en met zijn 4K video mogelijkheden, daarbij zijn lekker handzame kleinere formaat dan zijn grote broer de D500.

Pluspunten

  • Hoge ISO
  • Autofocus
  • Licht en handzaam
  • 4k video
  • Op mijn Iphone probleemloze Snapbridge

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie Kusters 19-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flexibel scherm.

Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

8,0
De Nikon D 7500 voldoet bijna volledig aan de verwachtingen die je na het lezen van vele reviews heb gekregen. Snel, fraai beeld, grote lichtgevoeligheid en het fraaie verstelbare display.
Helaas heeft Nikon bezuinigd op bevestiging en camerariem. De riem is werkelijke de allerslechtste die er bij mijn 7de Nikon body geleverd wordt. Beding een camerariem van een betere kwaliteit als je besluit tot koop van een Nikon 7500.

Pluspunten

  • Display
  • Lichtgevoeligheid sensor.

Minpunten

  • Camerabevestiging
  • Cameradraagrien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Nelien 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

8,0
Ligt heerlijk in de hand, prima touchscreen kantelbaar beeldscherm.
Helder menu's en knoppen die goed te bedienen zijn.

Pluspunten

  • groot kantelbaar scherm
  • licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Gerdiene 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sneller camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ik maakte altijd gebruik van de D3300. Nu heb
Ik de D7500 en die is echt heel fijn in gebruik. Werkt snel, heeft een kantelbaar scherm wat heel fijn is! Een top camera!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Irene 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top toestel en service bij Camera Express Maastricht

Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Na wat speurwerk voor een camera tbv sportfotografie terecht gekomen bij Camera Express in Maastricht. Zeer vriendelijke medewerkers met heel veel kennis en eigen ervaring op fotografie gebied. Ik kreeg goed en eerlijk advies en ben super geholpen om tot de aanschaf van de D7500 en lens 70-300 mm over te gaan. Zeer tevreden over de body en lens. De eerste foto's zijn super en de body is gemakkelijk in gebruik. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Fijne handligging van de body
  • Gebruikersvriendelijk apparaat
  • Mooie foto's
  • Fijne service bij Camera Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan. 11-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Cameta gekocht ter vervanging van Nikon D 90.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Camera ligt goed in de hand ook voor grotere handen. Fijne camera in gebruik samen met 18-300 lens. Menu is duidelijk, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton Snijders 29-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb een Nikon D7500 gekocht.
Een mooie compacte camera. Goed geholpen bij Kamera Express in Goes. Gelijk foto's gaan maken en zeer tevreden handige camera, zeker met het verstelbare scherm.
Een goed toestel voor een goede prijs, waar je als hobby fotograaf een professioneel toestel in handen hebt.
Samen met de bijgekochte groothoeklens en de Microlens van Nikon kan ik weer genieten van mijn hobby.

Pluspunten

  • kantelbaar scherm
  • Licht in gebruik
  • Hoge iso
  • wifi gemakelijk te koppelen met Snapbridge

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Kamphuis 14-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastische veelzijdige spiegelreflexcamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Hoge ISO waarden, verrassend qua snelheid, goede focus, snapbridge werkt uitstekend op iPhone.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • hoge ISO waarden
  • goede focus
  • goede beeldkwaliteit
  • kantelbaar scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

RG 12-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Goede camera als alternatief voor full frame. Crop sensor heeft voordeel bij tele en macro. De camera is beduidend sneller dan de voorgangers.

Pluspunten

  • snel
  • degelijk
  • weinig ruis

Minpunten

  • geen full frame

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WillM 03-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot kantelbaar helder scherm met touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Na een enkele jaren met een Nikon D3200 gefotografeerd te hebben over gestapt naar een Nikon D7500 wat een verschil om hier mee te fotograferen en wat en mogelijkheden met deze camera en gebruiks gemak. Helder groot kantelbaar touchscreen scherm wat heel gemakkelijk de camera bedient en de resultaten laat zien met enkele vinger bewegings. Ook een gemakkelijke koppeling met een smartphone waardoor de foto's ook direct met andere te delen zijn.

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • Licht lekker in de hand
  • Veel mogelijkheden
  • Eenvoudige bediening
  • Via smartphone te bedienen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vincent 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht goed in de hand

Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

7,0
Ik heb deze camera gekocht omdat ik hier veel goeds over heb gehoord en gelezen!
Zelf had ik een D5600 en wilde een stapje verder. de D7500 kan vergeleken worden met de D500.
Ik heb deze camera aangeschaft omdat deze is voorzien van een uitklap scherm en touchscreen .
verder moet ik de camera nog gaan uitproberen dus kan ik nog niet alles vertellen ...

Pluspunten

  • uitklap bare scherm
  • licht goed in de hand en niet te groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De Groote Eddy 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

D7500 nikon overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

10,0
Is niet te vergelijken met mijn oud toestel van Nikon. Het duurt wel even eer je alle instellingen onder de knie hebt. Maar de Camera is af te stellen naar jouw wensen, wat voor heel wat tijdswinst zorgt bij het nemen van foto's. Super fotokwaliteit.

Pluspunten

  • Zeer handig

Minpunten

  • Batterij bij Live View

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DavidM 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volledig uitgerust toestel D7500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Deze fotocamera gekozen daar mijn vorig toestel aan zijn limieten zat. Nikon gekozen daar ik hier heel tevreden over ben. Het toestel bevat alle functies welke ik nodig heb. Klapbaar scherm (touchscreen), wifi, bluetooth. Camera ligt goed in de hand, alle functieknoppen goed geplaatst. Hoge ISO gevoeligheid is een voordeel.

Pluspunten

  • Klapbaar touchscreen
  • Wifi
  • Bluetooth
  • Hoge ISO gevoeligheid

Minpunten

  • Nekstrap ophangpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Heutink 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Nog maar kort de D7500 in bezit. De D90 was aan vervanging toe en na wat speurwerk op internet viel de keuze op de D7500. In de winkel (Capelle a/d IJssel) ben ik goed geholpen door Sabine en werd mijn keuze bevestigd. Veel mogelijkheden die we nog onder de knie moeten krijgen. Ik zie er naar uit om deze camera volop te gebruiken.

Pluspunten

  • Kantelbare touchscreen
  • Hoge iso

Minpunten

  • (Nog) geen battery Grip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danielle 22-12-2018
  • Product gekocht

Groot scherm, fijn te personaliseren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
De Nikon D7500 maakt een fijne (en grote!) stap voorwaarts van mijn 'oude' D70s. Het kantelbare scherm en de vele personalisatiemogelijkheden zijn een grote pre! Het gevoelige aanraakscherm, met liveview en de directe mogelijkheid om via het scherm een foto te maken, zorgen voor snellere afhandeling met adequate scherpstelling.
Het instellingenmenu is overzichtelijk en eenvoudig te benaderen.
Een aanrader!

Pluspunten

  • snel, gevoelig, gebruiker-gericht
  • Groot LCD-scherm

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Reageer

Simone Brouwer 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nikon D7500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Lekker in de hand liggende camera. Touchscreen is super handig. Opklapbaar scherm vind ik een uitkomst. Perfecte handleiding.
Minpuntje: slechts plek voor één SD card. Mijn vorige camera (D7200) had twee sleuven voor een SD card voor RAW en JPEG.

Pluspunten

  • Toucscreen
  • Opklapbaar scherm
  • Handleiding

Minpunten

  • Slechts één sleuf voor SD card

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

10,0
Deze camera vervangt mijn Nikon D90 met de Nikon AF-S 18-105mm lens 1:3.5-5.6 G ED. Op advies bij Kamera-Express heb ik de Nikon AF-S 24-120mm F/4.0G ED VR erbij gekocht. Deze combinatie maakt het tot een waanzinnige camera. Er zitten heel veel mogelijkheden op zeker nu ik op een fotocursus zit en mijzelf verplicht om de camera niet meer op automaat te gebruiken. Bijna alle instellingen zijn te gebruiken vanaf de knoppen zonder in het menu te hoeven zoeken. Het kantelscherm ben ik heel blij mee. Het is een snelle camera met veel mogelijkheden en is ook geruislozer dan mijn vorige camera.

Pluspunten

  • kantelscherm
  • gebruiksgemak
  • aanraakscherm
  • vast diafragma op het objectief
  • spatwaterdicht

Minpunten

  • iets minder pixels dan de D7200

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jess 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch toestel

Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

10,0
We zijn overgestapt van Nikon D3200 naar Nikon D7500 en we zijn echt blij met deze keuze. Het trekt hele mooie foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en helder kantelbaar touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Na 12 jaar D70s is dit een prachtig semiprofessioneel toestel, met een veel mogelijkheden en toch een groot gebruiksgemak vanwege de vertrouwde knoppenwinkel. Groot pluspunt, mijn collectie AF objectieven kan ik verder blijven gebruiken en de foto's zien er top uit ! Heel tevreden over de afhandeling en levering door KameraExpress.be, een aanrader !

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • touchscreen
  • AF objectieven blijven bruikbaar
  • Hoge ISO waarden mogelijk
  • Evenwichtig toestel

Minpunten

  • Kwaliteit van draagriem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en helder kantelbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ligt zeer prettig in de hand en het kantelbaar scherm is top ! Is de vervanger voor mijn 12 jaar oude Nikon D70s en het gebruik van de knoppen komt dus vertrouwd over. Hoop er even veel plezier aan te beleven dan mijn vorig toestel. Voorts blijven mijn Nikon AF lensen bruikbaar.

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • Live vieuw
  • Balans tussen camera en lens
  • Aanraakscherm

Minpunten

  • Kwaliteit van draagriem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews