Nikon D7500 zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
20,9 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in 4K Ultra-HD
Schermgrootte
1.3 inch scherm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon D7500 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Glenn 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Monster in het donker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de D7500 gekozen vanwege zijn hoge werkbare ISO van 51200 en zijn nauwkeurige autofocus en 8 FPS uitstekend voor wildlife en zelfs sportfoto's en met zijn 4K video mogelijkheden, daarbij zijn lekker handzame kleinere formaat dan zijn grote broer de D500.

Pluspunten

  • Hoge ISO
  • Autofocus
  • Licht en handzaam
  • 4k video
  • Op mijn Iphone probleemloze Snapbridge

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie Kusters 19-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flexibel scherm.

Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

8,0
De Nikon D 7500 voldoet bijna volledig aan de verwachtingen die je na het lezen van vele reviews heb gekregen. Snel, fraai beeld, grote lichtgevoeligheid en het fraaie verstelbare display.
Helaas heeft Nikon bezuinigd op bevestiging en camerariem. De riem is werkelijke de allerslechtste die er bij mijn 7de Nikon body geleverd wordt. Beding een camerariem van een betere kwaliteit als je besluit tot koop van een Nikon 7500.

Pluspunten

  • Display
  • Lichtgevoeligheid sensor.

Minpunten

  • Camerabevestiging
  • Cameradraagrien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Simone Brouwer 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nikon D7500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Lekker in de hand liggende camera. Touchscreen is super handig. Opklapbaar scherm vind ik een uitkomst. Perfecte handleiding.
Minpuntje: slechts plek voor één SD card. Mijn vorige camera (D7200) had twee sleuven voor een SD card voor RAW en JPEG.

Pluspunten

  • Toucscreen
  • Opklapbaar scherm
  • Handleiding

Minpunten

  • Slechts één sleuf voor SD card

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

10,0
Deze camera vervangt mijn Nikon D90 met de Nikon AF-S 18-105mm lens 1:3.5-5.6 G ED. Op advies bij Kamera-Express heb ik de Nikon AF-S 24-120mm F/4.0G ED VR erbij gekocht. Deze combinatie maakt het tot een waanzinnige camera. Er zitten heel veel mogelijkheden op zeker nu ik op een fotocursus zit en mijzelf verplicht om de camera niet meer op automaat te gebruiken. Bijna alle instellingen zijn te gebruiken vanaf de knoppen zonder in het menu te hoeven zoeken. Het kantelscherm ben ik heel blij mee. Het is een snelle camera met veel mogelijkheden en is ook geruislozer dan mijn vorige camera.

Pluspunten

  • kantelscherm
  • gebruiksgemak
  • aanraakscherm
  • vast diafragma op het objectief
  • spatwaterdicht

Minpunten

  • iets minder pixels dan de D7200

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jess 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch toestel

Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

10,0
We zijn overgestapt van Nikon D3200 naar Nikon D7500 en we zijn echt blij met deze keuze. Het trekt hele mooie foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en helder kantelbaar touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Na 12 jaar D70s is dit een prachtig semiprofessioneel toestel, met een veel mogelijkheden en toch een groot gebruiksgemak vanwege de vertrouwde knoppenwinkel. Groot pluspunt, mijn collectie AF objectieven kan ik verder blijven gebruiken en de foto's zien er top uit ! Heel tevreden over de afhandeling en levering door KameraExpress.be, een aanrader !

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • touchscreen
  • AF objectieven blijven bruikbaar
  • Hoge ISO waarden mogelijk
  • Evenwichtig toestel

Minpunten

  • Kwaliteit van draagriem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en helder kantelbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

9,0
Ligt zeer prettig in de hand en het kantelbaar scherm is top ! Is de vervanger voor mijn 12 jaar oude Nikon D70s en het gebruik van de knoppen komt dus vertrouwd over. Hoop er even veel plezier aan te beleven dan mijn vorig toestel. Voorts blijven mijn Nikon AF lensen bruikbaar.

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • Live vieuw
  • Balans tussen camera en lens
  • Aanraakscherm

Minpunten

  • Kwaliteit van draagriem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor van Ingen 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel, ligt fijn in de hand en reageert snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

10,0
Goed produkt, werkt snel, handig kantelscherm voor macrofotografie.
Heel fijn om in de hoge ISO te kunnen werken.
Gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • kantelscherm
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • draagriem is te dun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Is gebruiksvriendelijk enlevert zeer zuivere beelden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D7500 zwart

Algemene score

10,0
Na mijn aankoop van een Nikon 7000 enkele jaren geleden wou ik een stapje verder gaan bij het fotograferen
En inderdaad de Nikon D 7500 is lichter in gewicht, gebruiksvriendelijker met zijn kantelbaar touchscreen scherm en levert betere beelden. In de fotografielessen ondervind ik ook een meerwaarde bij het gebruiken van dit toestel.
Ik ben super tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Lichter in gewicht

Minpunten

  • geen zonnekap meer geleverd bij de lens

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer