Handzaam qua formaat, mooie foto's!
Goede prijs-kwaliteitverhouding, mooi groot scherm, maar nog wel handzaam qua formaat. Ik heb bewust voor de P30 gekozen en niet voor de P30 Pro vanwege het formaat (de pro vind ik echt te groot). Mooie portretfoto's, snelle en prettige telefoon. Enige minpuntje vind ik dat de vingerafdrukontgrendeling bij mij niet zo goed werkt. Ik moet vaak wel 2 a 3 keer swipen voordat hij het ontgrendelt.
Pluspunten
- Handzaam formaat
- Fotokwaliteit
- Prijs
Minpunten
- Vingerafdrukontgrendeling werkt niet zo goed
Super
Super snel, niet te groot. Accu prima. Prachtige camera.
Mooie kleur
Helemaal aan te passen aan je eigen voorkeuren.
Pluspunten
- Accu
- Grootte
Goede accuduur
Tot nog toe is dit een heel fijn toestel. Het was in eerste instantie niet wat ik in gedachte had. Maar ik ben zeer tevreden over de Huawei p30. Vooral de accuduur en de grote van het scherm bevallen me erg goed. Echt een aanrader ondanks dat dit toestel geen draadloos opladen ondersteund. Maar dat die in een uur op bijna 100 procent zit maakt dat meer dan goed.
Pluspunten
- Accuduur
- Het snelle opladen
- Groot scherm
Minpunten
- Toestel ondersteund geen draadloos opladen
Huawai p30
Altijd Samsung fan geweest tot ik nu de Huawei P30 heb
Battery duur fantasies gewoon een hele dag zonder laden ook in no time vol binnen een uur
Ook de foto's zijn zo mooi
Wil absoluut geen ander merk meer
Love my new foon 🥰🥰🥰
Pluspunten
- Battarij
- Camera
Wat een mooie foto's!
Prachtig toestel, handig in gebruik. Mooie vormgeving. Je maakt met de p30 de mooiste foto's.
Ik ben erg blij met mijn telefoon
Pluspunten
- Mooie foto's
- Vormgeving
Camera perfect sterke accu
Ik ben zeer tevreden met het toestel
accu gaat erg lang mee en een hele scherpe camera.. En erg veels tools op het toestel erg fijn.
Accuduur geweldig, makkelijk toestel, perfecte foto's
Ik had voor Huawei gekozen om dat, tot nu had ik met deze merk geen problemen , hij week snel , hij is niet te groot, pas presis goed in je zak en in je hand :) Heb en hele mooie foto's met hem opgenomen, ben erg blij
Pluspunten
- Groot scherm
- Snel
- Perfecte fotos
- Makkelijk om te werken
Minpunten
- Ik zie ze niet :)
Snel opgeladen, prachtige foto's
Het scherm is groot en mooi. De foto's die je kunt maken zijn echt super goed! Ik ben zeer tevreden met dit product
Pluspunten
- Camera
- Gezichtsherkenning
Minpunten
- Soms blijft hij hangen
Overzichtelijk
Ik ben heel erg tevreden met mijn Huawei p30. Niet verwacht dat ik dat zoj zeggen omdat ik zo van de ihone was. Ik heb deze telefoon eindstand gekozen omdat de prijs voor een abonnement lager was en de kwaliteit veel hoger lag en de batterij langer meeging, veel voordelen dus. Het werkt precies zoals verwacht was even zoeken bij het begin maar zeer overzichtelijk. Ik heb een aanbetaling gedaan zodat ik niet BKR geregistreerd stond en dat was ook te overzien en helemaal niet belachelijk duur. Met de kwaliteit van fotos en snelheid ben ik super tevreden over. Hele professionele fotos.
Pluspunten
- Kwaliteit
- Snelheid
super!
Een super goede prijs/kwaliteitsverhouding! Ik heb deze telefoon gekocht omdat personeel van de media markt mij dit aanraadde, hier heb ik zeker geen spijt van. Een mooi groot beeld ( maar het formaat van de telefoon is ideaal. De camera(s) maken mooie foto's, en de batterij gaat lekker lang mee. Altijd een Iphone gehad, maar deze huawei heeft mij helemaal om :p
Pluspunten
- Goede camera
- lange batterij duur
- groot scherm
- goedkoop
- licht niet zwaar in de hand
goede accuduur en uistekende camera
P30 is populair omdat het snel is, en zijn uittekende camera en goede accuduur. HUAWEI groeit de laatste jaren sneller en beter met hightech, ook met betrouwbare en hoogwaardige apparaten.
Pluspunten
- sneller
- goede accuduur
- uistekende camera
Huawei p30 een geweldig gebruiksvriendelijk toestel
Reden voor het kiezen vd huawei P30 is dat ik de camara helemaal top vind. Natuurlijk niet zo goed als de P30-pro, maar daar zit ook een groot prijsverschil tussen. Het super lichte gewicht maakt hierbij dat het een zeer handzaam en vriendelijk toestel in gebruik is. Je kan de Pro30 gemakkelijk met 1 hand bedienen. En ik heb niet echt van die grote handen. Alle merken lijken in grote lijnen op elkaar. Ook wat betreft gebruik zijn alle android toestellen bijna gelijk. De Pro30 is hierop geen uitzondering. Toch is er in het gebruik een duidelijk verschil met de andere merken. Komt door het heldere scherm en de goede licht verhoudingen. Niet te fel en zeker bij langdurig gebruik niet vermoeiend. Al met al denk ik dat Huawei met deze serie toestellen een goede concurrent is naast de gevestigde merken.
Pluspunten
- Scherm
- Gewicht
- gebruiksgemak
- super snel laden
Minpunten
- maar 1 speaker
- niet draadloos op te laden
Zeer professioneel toestel met veel mogelijkheden
Een zeer handig product met veel praktische mogellijkheden ik heb veel plezier van dit apparaat.
Het is het beste toestel wat ik in gebruik heb ik raad iedereen dit product aan te kopen
Pluspunten
- Muziek,gebruikers vriendelijjk
Prachtige foto's, lange accuduur
Ik wilde een telefoon die goede foto's maakt en een lange accuduur heeft en niet al te duur is. Uitgekomen op de huawei p30, mooie handzame telefoon, prachtige foto's en veel gadgets en gebruikers gemak tov van mijn vorige telefoon LG6. Al eens eerder een huawei gehad en deze functioneert nog steeds perfect (nog in de familie) vandaar toch ook weer huawei deze x. De LG6 vond ik wat minder zeker de accu na 1,5 jaar liep deze snel leeg.
De huawei is zeer snel, opladen ook. Tot nu toe erg tevreden er mee.
De camera is echt top. Veel gadgets ook weer. Zeer scherpe foto's. Overzetten van de contacten en alle apps is in een mum van tijd klaar door de Phone clone app die hier standaard op zit. Op je oude telefoon deze ook downloaden en dan is alles in een paar minuutjes overgezet! Super handig. Komt kant en klaar met screenprotector dus geen geplak of extra kosten daar aan .... Maar misschien is dat inmiddels standaard bij alle telefoons...
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Layout
- Snel opladen
- Helderheid
Minpunten
- De surface aan de achterkant is spiegel glad
Fijn toestel in een handzaam formaat met een goede accuduur
Dit toestel heb ik nu een dikke week in mijn bezit. Het toestel bevalt mij prima. De reden dat ik toestel aangeschaft heb is toch wel de camera. We zijn voordat ik het toestel kocht zijn we op vakantie geweest. Ik realiseerde me dat een goede camera op je telefoon van groot belang is. Juist om mooie herinneringen vast te leggen. Een telefoon heb je eigenlijk altijd bij je. Sinds ik de p30 heb maak ik weer veel meer foto’s en ook nog eens van sublieme kwaliteit. Ik weet zeker dat ik daar later veel plezier aan zal beleven. Zo zat mijn dochter afgelopen week in oude fotoboeken bij mijn ouders. Het is mooi om herinneringen vast te leggen in een goede kwaliteit.
Verder voldoet dit toestel aan mijn verwachtingen. De accuduur is met niet al te intensief gebruik gemakkelijk 2 dagen. Het scherm is helder en de bediening is soepel. De overstap van samsung naar huawei heeft me weinig moeite gekost.
Mijn vrouw gebruikt een iphone 8+ de p30 doet hier absoluut niet voor onder.
Kortom een handzaam, makkelijk te bedienen toestel met een sublieme camera voor het vastleggen van herinneringen waar je later nog veel plezier aan zult beleven.
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Helder scherm
- Formaat
- Snelle processor
Super telefoon
Bij twijfel tussen de Samsung en Huawei heeft de verkoopster mij deze aangeraden. Ik gebruik het meeste de camera, en deze is super! De enorm goeie zoomfunctie en verdere opties om mooie foto's te maken.
De telefoon is heel duidelijk in gebruik.
Het opladen is binnen 20 min weer tot 100%
Pluspunten
- Camera
- Makkelijk gebruik
- Overzichtelijk
- Veel opties
Uitstekende Super Macro fotokwaliteit
De P30 is duidelijk een van de top toestellen van Huawei, met een camera arsenaal dat niet te evenaren valt. De nachtmodus is geweldig voor gebruikers die door gaan tot in de late uurtjes, dit wordt extra makkelijk gemaakt met een accuduur waarmee je bijna twee dagen door mee kan halen. De Quick-charge functie is een van de vele dingen die dit toestel perfect aanvult en zorgt voor nooit een lege batterij. De Huawei P30 is geschikt voor zowel consumenten als voor zakelijk gebruik. Een aanrader!
Pluspunten
- Camera kwaliteit
- Meer dan genoeg opslagruimte
- Groot scherm
- Makkelijke navigatie
- Quick Charge
Minpunten
- Zaklamp in onhandige positie
Wauw super kwaliteit
Ik heb al vaker een Huawei gehad en mijn andere Huawei p20 was stukgegaan (door mezelf) en besloot om de p30 te nemen en ik ben er superblij mee k had niet zoveel vernieuwing verwacht maar alles is zo handig de foto's zijn van superkwaliteit en de kleur is wauw.. Ben er blij mee alleen beetje zwaarder als de p20 maar goed te doen
Goede accuduur en camera!
Ik was op zoek naar een telefoon met Dual Sim, toen kwam ik terecht bij de Huawei P30 en ik ben zeer tevreden! Voorheen alleen maar Samsung toestellen gehad en nu toch de gok gewaagd o.a. op advies van anderen. Zeer tevreden met de camera en accuduur! Zeker een aanrader!
Pluspunten
- Accuduur
- Camera
- Dual Sim
Minpunten
- Speaker kan iets beter
Groot scherm
We hebben een week dit product geprobeerd en de conclusie is dat het een geweldig goed telefoon is, er is veel opslag en het werkte direct goed.
Pluspunten
- Snel oplaadbaar
- Groot scherm
Mooi Camera
Ik vond het wel ff wennen aan de UI, maar het is een prachtige mobiel met een zeer goede camera en snelle werking. Met veel coole features, die het P30 bijzonder maakt, raad ik dit mobiel aan voor de mensen die iets nieuws willen proberen. Het is daarnaast ook nirt te duur.
Pluspunten
- Goede camera
- Coole features
- Niet duur
Minpunten
- Basic user Interface
Snel, erg mooie foto's, lange accuduur en korte oplaadtijd
Eerder had ik de P9 vanwege toen mooie fotokwaliteit en ben nu erg tevreden over P30. Foto's veel beter en minder ingewikkeld, veel vooringestelde keuzes.
Pluspunten
- Uiterlijk erg mooi Crystal
- Snel opladen
Meer dan tevreden met mijn P30
Na 4 jaar Samsung, de overstap gewaagd naar een nieuw merk en zeer positief verrast dat het toestel alles waarmaakt wat belooft wordt;
Geweldige camera, lange accu duur, intuïtieve razendsnelle software, vrijwel randloos scherm
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Scherm
Minpunten
- Geluid, geen stereo
Fijn toestel goeie accu
Zelf heb ik altijd bij samsung gezeten toeb ik een keer naar huawei overgestapt mate 7 was een geweldig toestelna 2 jaar nog een goede accu toen de s8 genomen vn samsung batterij was na die 2 jaar af nu met de huawei p30 geen enkel probleem mooi scherm mooie camera snelle processor fingerprint scanner in het scherm werkt uitstekend huawei p30 zeker een aanrader
Pluspunten
- Goede accu
- Toestel werkt snel
- Goede camera
- Fingerprint scanner voor in het scherm
Minpunten
- Helaas niet water dicht
p30
top telefoon soms is beeldscherm te groot als ik terug wil klikken bijvoorbeeld voor de rest alles tiptop in orde