Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 104 reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K. Derkink 09-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blijft me verrassen. Top camera en leuke functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
De P30 vind ik heel fijn! Verrast door de uitstekende camerakwaliteit en het gebruiksgemak van de telefoon. Veel leuke functies die ik voorheen niet had (zoals de vingerafdrukscanner met meerdere afdrukken mogelijk, je knokkel gebruiken voor een screenshot en Netflix dat doorspeelt op klein scherm als je bv. even WhatsApp opent). Super gebruiksvriendelijk. Met alle settings kun je je telefoon precies instellen zoals jij het fijn vindt.

De accuduur is perfect Ik kan een volle dag met de accu (intensief gebruik) en zelfs dan heeft ie 's avonds nog meer dan genoeg over. Ik ben daarnaast ook ontzettend tevreden met de voor mij onmisbare headphonejack (koptelefoon poortje). Geluid is ook top. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Prijs aan de hoge kant, maar met goed abonnement absoluut een aanrader.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Uitstekende camerakwaliteit
  • Indrukwekkende nachtcamera
  • Headphonejack aanwezig
  • Snel toestel

Minpunten

  • SwiftKey, maar opgelost na downloaden van Gboard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utku 22-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

P30 Review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
It is time to switch a new phone and leave my samsung S4 behind. As a samsung user, I had a tough decision between samsung S10 and huawei P30. The quality and camera of P30 is much better than S10 and I bought a P30 at the end.

Pluspunten

  • Camera
  • Price
  • Customer Service

Minpunten

  • Only 6 GB Ram is available in EU
  • No wireless charging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nice

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe telefoon. Ik was bang dat de vingerafdruk in het scherm niet zou werken als ik hoopte maar het werkt mega goed en prettig. De camera is het ook echt waard.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Groot scherm
  • Vingerafdruk scanner in het scherm

Minpunten

  • Mobiel is groot in de hand
  • Voor camera is standaard

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenna075 25-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wauwwww!! P30 BREATHING CRYSTAL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de p30 op de eerste dag van de pre order bestelt. Ik moest wel even wachten voordat ik hem eindelijk in handen had. Maar het enige wat ik dacht was wauww! Alles aan het toestel is geweldig. De camera, het beeldscherm, de snelheid.

1 nadeel telefoon gaat in slaapstand tijdens het bekijken van YouTube of Netflix

Pluspunten

  • Camera
  • Groot scherm
  • Ligt lekker in de hand
  • Snelheid
  • Groot geheugen

Minpunten

  • Slaapstand niet volledig uit kunnen zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede camera!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb voor de Huawei p30 gekozen voor de camera. Ik twijfelde (lang) tussen de P30 en de P30pro, maar een medewerker van Belsimpel gaf aan dat de camera van de P30 vrijwel even goed is, alleen de zoom gaat minder ver scherp. Daarom koos ik voor de gewone p30. Ik heb hem gisteren binnen gekregen en ben gelijk foto's gaan maken. Vergeleken met mijn P10 is de zoom van de P30 al super! En de foto’s en video’s zijn erg scherp. Ik vind het formaat ook net goed, groter hoeft van mij niet. Het Edge-beeldscherm (wat de pro heeft) had ik wel erg mooi gevonden, maar dit formaat is nog prettig vasthouden. Vormgeving had daarom hoger gescoord voor mij, als deze ook een edge scherm had gehad. Het beeldscherm zelf heeft een erg mooie scherpe kwaliteit. Kortom: als je op zoek bent naar een telefoon met een goede camera, raad ik deze zeker aan!

Pluspunten

  • Camera is super
  • Mooie display

Minpunten

  • Edge was mooi geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Vincencooo 25-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super camera great muziekboxen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb hiervoor de P10 gehad, de P10 beviel zo goed dat ik wel moest overstappen naar de P30. Ik ben ook erg blij dat ik deze stap heb genomen aangezien de P30 stukken beter en mooier is!

Pluspunten

  • Camera
  • Processor
  • Geluid

Minpunten

  • Geen indicatie lampje voor de berichten.
  • De P10 heeft een perfect formaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frankie Dee 25-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prettige telefoon in het gebruik! Mooie camera's. Super accu duur! Geweldig om te zien. Gewoon uitstekend.

Pluspunten

  • Cameras
  • Accuduur

Minpunten

  • Even wennen aan huawei layer
  • Geluid

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Morena 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Huawei P30 alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de telefoon. Accuduur gaat 2 dagen mee en snelle krachtige oplader is zeker een dik pluspunt! Prachtige camera met mooie Leica lenzen. Product pre ordered op 30 maart. Door vertraging van mijn bestelling ontvang ik naast de Sonos One speaker ook nog een Huawei Weegschaal. Ik ben content! Enige opmerking betreft de geluidskwaliteit van de telefoon. Bij hard speakergeluid klinkt deze enigszins blikkerig.

Pluspunten

  • accuduur
  • kleuren scherm
  • camera

Minpunten

  • geluidskwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin Haane 24-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Tijdens de overstap van Apple naar Huawei heb ik amper iets gemerkt. De telefoon is zo gemakkelijk in omvang, dat ik zeker niet terug wil naar Apple. De camera is onbeschrijfelijk!

Pluspunten

  • Camera
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Software updates
  • Kwaliteit scherm

Minpunten

  • geen zoom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 23-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon, super camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Eerst alle telefoons vergeleken. Maar voor genoeg intern geheugen en een goede camera kom je op de Huawai p30 uit. Ben er heel tevreden over. Hij maakt super scherpe foto's, bij inzoomen nog steeds scherp.

Pluspunten

  • Hele scherpe camera
  • Genoeg intern geheugen
  • Snel werkend
  • Gezichtsherkenning
  • Batterij gaat langer mee

Minpunten

  • Formaat past niet in broekzak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Veth 23-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs mijn eerste huawei gekocht en ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb gekozen voor de p30 zwart dualsim. Een mooi design met een groot scherm, maar wat toch ook lekker in de hand ligt. Hij werkt hetzelfde als alle andere android telefoons, maar is hulpvaardig met tips. Het beeld is haarscherp en je kan er prachtige foto's mee maken.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Mooie foto's met veel opties

Minpunten

  • De batterij is na een dag leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 19-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel mooi design en schermkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mooi scherm, goede kwaliteit behuizing. Mooie kleuren en de installatie van apps/programma's ging erg goed.

Pluspunten

  • Scherm
  • Degelijk
  • Mooie kleur achterkant
  • Water en stofdicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edith 19-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

9,0
Je kan mooie foto's maken. Telefoon is makkelijk in gebruik. Alles zoals ik gewend ben bij Huawei...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frunza Andrei Silviu 19-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een formidabele telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
is mijn eerste telefoon van huawei, een p30, en ik ben zeer tevreden, de batterij is boven verwachting, de foto's zijn uitzonderlijk en hebben een stijlvolle uitstraling.

Pluspunten

  • batterij
  • camera
  • display
  • snelheid
  • betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 19-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Hij is perfect mooi kwa camara fijn geluid lang met de batterij ik ben der hardstikke blij mee voor mij geem andere toestel meer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 19-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een prachtige foto's maak je met de Huawei P30!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de Huawei P30 voor de camera. De telefoon maakt super goede foto's!!
De portretstand is niet te onderscheiden van een spiegelreflexcamera!!!
Echt een aanrader en op vakantei hoef je geen andere camera meer mee!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Peter 18-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fantastisch beeld, vernieuwende camera kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Als fotograaf is dit toestel voor mij perfect om de perfecte snaps te maken wanneer ik mijn toestel niet bij me heb: Deze Huawei P-series zijn gepositioneerd als de beste cameratelefoons op de markt, maar vergis je niet: de P30 is geen niche apparaat dat alleen is bedoeld voor enthousiaste fotografen. Het kleurgebruik van het scherm, maar ook de levensduur van het toestel zijn fantastisch!

Pluspunten

  • levensduur apparaat
  • kwaliteit camera
  • laadt heel snel op

Minpunten

  • geen koptelefoon aansluiting
  • geen ontgrendeling op basis van een laser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sanneke 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Huawei P30 kreeg me van team Apple in team Android.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vond het spannend, een overstap van Apple naar Android, maar de camera op deze telefoon trok me over de grens. De Huawei P30 blijkt heel makkelijk in het gebruik, ik was verknocht aan hem voor ik het wist. Wat heeft hij een prettig scherm, een prachtig design, wat laadt hij snel op, en ja, die Leica-camera, die is geweldig. Ik ben er zo blij mee!

Pluspunten

  • Fantastische Leica-camera.
  • Mooi design
  • Vingerprintscan in het scherm
  • Laadt razendsnel op
  • Batterij gaat lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel gekocht omdat er een hele goede camera op zit en ik wilde ook eens iets anders dan altijd maar een Iphone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dave 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's en de accu is fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei P30 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooi goed in de hand liggende telefoon met een mooi helder beeld en een accuduur van 2 dagen.
De in screen vingerafdruk werkt bij mij feilloos En De foto's zijn echt zoveel beter dan mijn vorige telefoon.

Pluspunten

  • Accu
  • Kwaliteit fotos
  • Beeldscherm

Minpunten

  • Sommige niet te verwijderen software

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews