Huawei P30
Ik kwam vanaf een aantal generaties iPhone. M'n laatste iPhone was de 6s.
Maar ik ben overgestapt naar een Huawei p30 en ik ben zeer enthousiast. De kwaliteit en duur van de batterij trokken mij erg. De camera is uitmuntend maar gebruik ik persoonlijk niet bijzonder veel. Het beeld is scherp en lekker ruim.
Ideaal voor het kijken van filmpjes. De oortjes die erbij geleverd worden bevielen mij beter dan die van de iPhone. Al met al, blij dat ik de overstap heb gemaakt.
Pluspunten
- Batterij duur
- Scherm & formaat
- Interface (gebruiks vriendelijk)
- Aux input
Minpunten
- Toetsbord niet altijd accuraat
Blij verrast.
Na gesprek met medewerker provider overgestapt van iPhone naar Huawei. Dat is even wennen. Maar ik ben blij verrast. Mooie foto's, groot beeldscherm.
Pluspunten
- Beeldscherm
- Formaat
- Foto's
Goede telefoon
Goede telefoon, geweldige camera! Helaas gaat de batterij wel redelijk snel leeg, maar dat is het enige minpunt
Pluspunten
- Goede camera
- Snel
Minpunten
- Batterij snel leeg
Degelijk toestel
Heel degelijk toestel goeie camera erg snel. Camera werkt heel Goed in het donker geen flits nodig. Super snel handig voor multitasking
Pluspunten
- Snel
- Camera
Minpunten
- Vingerprint werkt niet altijd
Goede telefoon
Ik zit al jaren bij Huawei, ben al jaren tevreden en vond het tijd voor een nieuwe telefoon. Maar de P30 die ik een maandje geleden heb aangeschaft overtreft alles. Goed geheugen, lekker snel, goede batterij en natuurlijk een hele goede camera!
Pluspunten
- Camera
- Batterij
- Geheugen
- Snelheid
Goede accu, goede foto's
Toch besloten om van Samsung over te stappen naar een Huawei toestel. Nog geen moment spijt van gehad. De camera maakt ontzettend goede foto's en de uitzoomfunctie is ook ideaal. Gemiddeld doe ik met de accu zo'n 2 tot 3 dagen. De gezichtsherkenning werkt ook beter dan verwacht. Tot nu toe nog geen nadelen van deze telefoon ontdekt.
Pluspunten
- Accu
- Camera
- Gezichtsherkenning
R van olffen
Ik ben heel erg tevreden over mijn Huawei p30.
Hij maakt hele mooie foto's.
Volgende telefoon word weer een Huawei.
Pluspunten
- Foto's maken
- Makkelijk te bedienen
Minpunten
- Geluid bij bellen
Top!
Echt een top telefoon, snel, lange batterij, mooi scherm. Altijd fan van Huawei. De EMUI ik top, erg gebruikersvriendelijk. Ik gebruik vaak de vingerprint scanner onder het scherm maar de face unlock is zelfs sneller.
Pluspunten
- Groot scherm
- Oled scherm
- Goede accu
- Snel
- Goede camera
Minpunten
- Geen draadloos opladen
Top toestel
Vooral de camera is waanzinnig. Nachtfotos zijn een eitje om te maken en het resultaat verbluffend. Het toestel is lekker vlot en loopt nooit vast, wat je ook doet. De kleuren aan de achterkant zijn mooi en kenmerkend voor huawei.
Al met al een top toestel.
Pluspunten
- Camera
- Snelheid
- Geheugen
- Kleur achterzijde
Huawei P30
Erg blij mee. Overgestapt van iPhone naar Huawei zonder enige moeite met 't gebruik. Perfecte camera en beeldscherm. Zeer tevreden!
Pluspunten
- Camera & gebruiksgemak
Prima toestel!
Omdat mijn oude toestel aan vervanging toe was op zoek naar een nieuwe.. Aanvankelijk was ik van plan een iPhone te nemen want dat was ik gewend.. In de winkel toch voor de Huawei gekozen, en nadat ik wel even moest wennen moet ik zeggen dat ik het echt een fijn toestel vind.. Mooie foto's, snel en eenvoudig in gebruik. Blij met m'n overstap!
Pluspunten
- Goede foto's
- Veel opslag
- Snel
Minpunten
- Iets aan de grote kant
Huawei P30
Altijd Huawei gehad. Top telefoons en de top van de techniek betreffende het maken van foto's. Telefoon ligt lekker in de hand en is zeer stabiel en snel.
Pluspunten
- Prijs
- Kwaliteit
Goede telefoon
Fijne en goede telefoon. Wel groot in vergelijking met mijn vorige telefoon, maar ik ben er al aan gewend. Maakt mooie foto's, ook voor Instagram geschikt. Geluid klinkt goed om muziek af te spelen. Veel geheugen om app's en foto's op te slaan. Zeer tevreden over mijn keuze!
Pluspunten
- Groot en helder scherm
- Goede camera
- Goed geluid
- Veel geheugen
Good Purchase
I needed a new phone with a much bigger space for many apps and to take good pictures. With this product i have got both in one.
Pluspunten
- Big screen
- Fast
- Good Camera
- Face recognition
- Big space for app and photos
Top telefoon
Nadat ik jarenlang voor Sony koos ivm de camera, heb ik nu gekozen voor de Huawei p30. Totaal geen spijt van. Makkelijk in de bediening en wat een mooie foto's maakt dit toestel. Echt geniaal. Het toestel heeft verder een mooie vorm, super geluid, mooi beeldscherm en super snel. Tot nu toe boven verwachting.
De keuze voor Huawei is uit nu toe de beste keuze geweest!!
Pluspunten
- Camera
- Geluid
- Snelheid
- Bediening
Minpunten
- Geen
Perfect toestel
Telefoon is razendsnel en zit standaard 128gb geheugen in dus meer dan genoeg ruimte en dit is zelfs nog uit te breiden naar 512gb. De camera is ook zeer goed, hij maakt hele goede foto's en die functie gebruik ik dan ook erg vaak.
Pluspunten
- Snelheid
- Camera
- Geheugen
Mooie telefoon
Van de IPhone 7 overgestapt op de Huawei P30 en hier zeker geen spijt van gehad. De Huawei P30 heeft voor mij de perfecte maat, niet te groot en niet te klein. Met de triple camera maak je professionele foto's zonder enige moeite. Bij Huawei betaal je tenminste wat je geld waard is in tegenstelling tot andere bedrijven. Ik zou de Huawei P30 aanbevelen aan vrienden en familie.
Pluspunten
- Mooi Design
- Full Display
- Goede Camera
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Van hoge kwaliteit
Minpunten
- Sommigen apps werken minder met het full screen
Goede telefoon
Pluspunten
- Groot en helder scherm
- Goede camera
- Goed geluid
- Veel geheugen
Prachtige blauwe Huawei P30 mobiel
Wederom een prachtig toestel. Ik had een oudere Huawei P8 deze was aan vervanging toe. Het overzetten van de gegevens was een fluitje van een cent. Dit toestel is evengoed als iPhone m,aar dan voor minder geld. Supersnel ladende batterij, makkelijk in gebruik, super camera. Mooi toestel, krijg er ook nog een gratis smartwatch bij, geen seconde spijt gehad. Top.
Pluspunten
- Snel laden
- Makkelijk als iPhone en goedkoper
- Prachtig beeldscherm
- Super camera
Minpunten
- Niet draadloos opladen
Huawei p30
Wat een top telefoon is dit veel geheugen en vooral een top camera heb zelf altijd een Huawei telfoon gehad sinds het op de markt is en ik moet zeggen all en all fijner dan een Samsung (mijn mening) deal with it
Pluspunten
- Super camera
- Veel geheugen
- Lekker snel
Minpunten
- Geen draadloos opladen
- Geheugen niet uitbreidbaar
Top camera
Vind hem geweldig want de camera is super goed, je hebt geen professionele camera meer nodig om goede foto's te maken.
Enige minpuntje vind ik 't toetsenbord, ik kan er niet goed mee over weg, de home button en spatie zitten naast elkaar haha. Maar verder helemaal blij
Pluspunten
- Camera
Minpunten
- Toetsenbord
Top toestel
Mooi toestel en gemakkelijk in gebruik. De camera maakt super mooie foto's. Een echte aanrader voor iedereen die een goed toestel wilt voor een niet te hoge prijs.
==========================4=
Review 13-08-2019
Een telefoon met een top camera! Zelfs in het donker maakt hij mooie foto's. Het toestel is makelijk in gebruik. Als je mooi toestel wilt hebben voor een mooie prijs dan is de P30 jou telefoon.
Pluspunten
- Makelijk in gebruik
- Goede camera
Goed toestel, mooie foto's
Mooi groot toestel, maakt hele mooie foto's, ook in de schemering. Accu voldoet prima. Licht goed in de hand.
Huawei p30 128g
Mooie foto's, van Apple naar Huawei gegaan en geen moment spijt gehad.
Apps zien er iets anders uit alleen komt op hetzelfde neer.
Pluspunten
- Geheugen
- Snelheid
Super gaaf toestel
Ik ben over gegaan van Samsung naar Huawei. En ik kan je vertellen ik ben echt 200% tevreden. De foto's zijn echt prachtig. Toestel is heel gebruiksvriendelijk. Qua prijs eigenlijk goedkoop voor wat je er voor terug krijgt. Qua gebruik is het bijna hetzelfde als Samsung, dus ideaal je hoeft niet heel erg te wennen. En je ziet wat dingen terug van de IPhone. Dus van allebei een beetje maar in een eigen jasje. Potjandorrie waarom heb ik nooit eerder voor Huawei gekozen. Echt mensen een echte aanrader.
Pluspunten
- Perfecte foto's
- Gebruiksvriendelijk
- Mooie prijs
- Verkrijgbaar in mooie kleuren