De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 407 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Voordelig kunnen aanschaffen na een overstap van iPhone. Bij release was dit toestel 990 euro, waar het zich al kon meten met de beste. Nu een paar maanden later in de 500 regionen, wat dit toestel een zeer aantrekkelijke optie maakt voor mensen die weinig concessies willen doen, maar geen rug willen uitgeven. Pluspunten zijn de goede camera, uitstekende accuduur, en prachtig grote oledscherm. Ook de gezichtsherkenning is een verademing tov andere Android fabrikanten. Deze werkt vergelijkbaar goed als de Apple variant en is zelfs iets sneller. Ook de telefoon zelf voelt zeer snel aan.
Mindere punten zijn het geluid uit de USB c poort, de hauwei skin (ik gebruik echter toch een andere launcher), en de onzekerheid op toekomstige Android updates vanwege de handelsoorlog.
Ik heb vooral voor dit product gekozen vanwege de camera. Vroeger had ik Samsung Note 3, dat voor mij ook een prima telefoon was. Mijn man heeft kort geleden een Huawei 20 Pro uitgezocht om altijd een goede camera op zak te hebben. Ik liet mijn inspireren. - Verder is de scherm helder, de telefoon is modern en snel, er zijn veel handige snufjes. Een fijne verbetering in vergelijking met mijn oude telefoon is, dat je kunt inloggen met je vinger. Die gebruik ik zo veel keer per dag. Hij is ook mooi om naar te kijken, met zijn afgeronde randen. - Ik heb nog geen echte minpunten ontdekt. Een kleine onbetrouwbaarheid: Je kunt ook gezichtsherkenning gebruiken om in te loggen. Toen de telefoon ook zomaar open ging bij het zien van het gezicht van mijn vriendin (die ook een bril draagt), heb ik meteen de gezichtsherkenning deactiveerd ;-)
Ik had hiervoor de Huawei p9 en daar was ik zeer tevreden over. Snel, geniale camera enz.
Met de Mate 20 Pro kon het alleen maar beter worden, en dat werd het zeker.
Fantastische camera, zeer snelle processor en de batterijduur is geniaal.
Deze telefoon heeft bijna alles wat je maar zou willen in een telefoon. Ik heb hem met de cashback actie voor 536 gekocht en heb hier zeker geen spijt van. Iemand die de nieuwste features wil hebben met een uitstekende batterij moet deze kopen. Wel moet je van de Huawei software houden, maar dat zal voor de gemiddelde gebruiker niet veel uitmaken. Ook zit er geen headphone jack in, maar komt de telefoon wel geleverd met een adapter daarvoor.
Ik ben blij dat ik deze telefoon heb gekozen, prijs, kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken.
Ik zou degenen die worden gedwongen om de telefoon te kiezen aanraden.
mijn vorige telefoon was huawei p10 lite, nu mate pro 20
Overgestapt van een Samsung met een heel klein werkgeheugen naar deze huawei. Telefoon werkt snel en erg gemakkelijk. Camera overtreft m'n verwachtingen. Erg blij verrast met deze aankoop en zeker een telefoon die ik zal aanraden.
Het is een super telefoon, zeer mooi scherm,
Ligt goed in de hand, super snel, zeer zeer tevreden over camera nog niet echt uitgeprobeerd wel gezien veel mogelijkheden.
Ik ben gek op smartphones en kan het vaak niet laten om weer wat nieuws te proberen. Het afgelopen jaar heb ik dus ook heel wat smartphones gehad. Zowel Apple als Samsung, Google pixels ect. De Huawei smartphones had ik nog nooit geprobeerd en toen deze mate 20 pro in de aanbieding kwam heb ik hem aangeschaft. Ik was wat sceptisch, heb hem ingesteld en ben hem gaan gebruiken. Mijn iPhone xs die ik voorheen dagelijks gebruikte ligt nu stof te happen en ik wil niks anders meer op zak hebben dan de mate 20 pro! Deze telefoon heeft alles wat je wensen kan in een smartphone! En ik heb er echt tientallen gehad! Dit is met dikke stip een aanrader voor iedereen die een goede smartphone wenst! De accu is super, de snellader is fantastisch, de camera maakt extreem mooie foto's en is erg veelzijdig en het scherm en de vormgeving zijn prachtig! Geloof me, over de aanschaf van deze telefoon hoef je geen moment te twijfelen! Mijn volgende aankoop wordt zeker weer een huawei!!
Fijn toestel, ligt goed in de hand en de camera is echt een groot voordeel van deze telefoon. Het toestel werkt verder ook goed zoals verwacht mag worden.
Lekker groot duidelijk scherm, heel mooi beeld kwaliteit. Lekker veel opslag ruimte. Onwijs mooie foto's en de details schitterend. Ligt lekker in de hand. Onwijs goed geluid. Mooie kleuren en goede services van huawei zelf. Ben zeer tevreden met mijn keuze.
In mijn zoektocht naar een nieuwe telefoon voor de lange termijn ben ik bij deze uitgekomen.
Deze telefoon heeft werkelijk alles wat je van een top model mag verwachten.
Een snelle processor waardoor je razendsnel door de telefoon gaat en met gemak meerdere apps tegelijkertijd gebruikt en zware spellen speelt. Met 128gb geheugen heb je ruimte zat voor al je bestanden/foto's /video's en apps
De vingerafdruk ontgrendeling in het beeldscherm werkt perfect en erg snel.
Tot nu toe, ben ik dus een zeer tevreden klant
Ik was na Jaren lang een LG gebruiker te zijn geweest, klaar voro een nieuw vlaggenschip. Na een tidje te hebben vergeljken met de bekende merken. besloot ik me toch te verdiepen in de Huawei. Een telefoon met uitstekende specs, voor een schappelijke prijs! De triple camera setup zijn gegarendeerd voor prachtige foto's met enorm veel detail! Ook ligt hij enorm goed in de hand en voelt massief aan, het design ben ik ook erg van te spreken en de kleur twilight is absoluut één van de mooiste kleureffecten die ik op een telefoon heb gezien! Kortom, ik ben erg blij met mijn Mate 20 Pro, en de 100 euro cashback is ook nog eens goed meegenomen! Super koop!
Het is een hele fijne telefoon! Handig te bedienen, goede hulp apps erop en een fantastische camera! Hij koste een paar centen maar is zeker de moeite waard!
Na tien jaar lang in het bezit te zijn geweest van een iPhone, ben ik voor het eerst overgestapt op deze Huawei. Met als belangrijkste reden de betere prijs/kwaliteit verhouding, vooral wat betreft de camera. Dit toestel voldoet volledig aan de verwachtingen en maakt super mooie, haarscherpe foto's. Ik ben vooral heel blij met de portretmodus. Ook het besturingssysteem is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel aan de telefoon gewend was. De 'overstap' was spannend, maar bleek absoluut de beste keuze!
Wat een geweldig toestel. Ik zocht een high end toestel en ik kwam de Huawei Mate 20 pro tegen. Batterij gaat makkelijk 2 dagen mee. Zowel voor- als achtercamera zijn geweldig. Scherm is geweldig. Kortom Geweldig ding. Camera notch is wel iets aan de grote kant, maar tijdens gebruik merk je er niks van.
Had eerst een HUAWEI p10 en dit toestel beviel zo goed dat mijn volgende toestel is de HUAWEI Mate 20 pro geworden en nog geen spijt van een super aanrader
Nog even getwijfeld door de prijs maar de 100 euro cashback heeft me over de streep getrokken. Geen moment spijt van gehad, super mooi scherm, supersnel opladen bedraad, lange accuduur (tot 1,5 dag met normaal gebruik) en super camera. Nog nooit zulke goed foto's gehad met een smartphone
Kom van een concurrent maar zo gewend aan dit toestel. Super tevreden over dit toestel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker met de cashback actie. Zeer snel. Batterijduur goed en laadt snel op. Kwaliteit camera zeer goed.
Ik had eerst een "concurrent" maar na wat jaren besloten om over te stappen op de Huawei. Zeker geen spijt van. Prachtige telefoon met veel opties. Hij maakt geweldige foto`s en de batterij gaat erg lang mee. Mooi groot scherm die afrond naar de zijkant en daardoor alles duidelijk. Erg tevreden en kan deze aanraden.
Super telefoon,
Vergeleken met andere telefoons is deze telefoon vooral met de camera ver vooruit! Geweldige foto's!
Ook is de telefoon waterdicht! Wat ik echt een pluspunt vind. Als het bijvoorbeeld regent is het geen probleem want de telefoon reageerde gewoon.
Zeer fijn toestel. Al moet ik wel nog vele opties uitproberen. Ik speel wat grotere games op de telefoon en de batterij gaat zeer lang mee. Ook het snel opladen is erg snel. De telefoon zelf is wel glad. Er moet een nano sd van Huawei zelf in en een gewone micro SD past niet. En die van Huawei zijn best prijzig. Gelukkig heeft de telefoon zelf een grote capaciteit.
Mooie telefoon met een mooi beeldscherm, nog wel een redelijke Notch. Een voordeel van die notch is de supersnelle gezichtsherkenning. De batterij haalt de dag door en je laad hem super snel op. Hij is ook snel met alles.