De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 407 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze telefoon heeft een camera die out of this world is, de accu is ook effing goed, ik doe vaak 2 dagen ermee, als ik een dag zwaar zit te surfen-FB-snap-en een paar games, dan is het 2 dag. De bijgeleverde quick charge is ook effing snel, hij is ook 2x zo groot als die fast charger van Samsung. Hij heeft ook QI charging.
Ik heb de Huawei Mate 20 pro gekozen omdat deze al enkele maanden op de markt is uitgebracht, gedurende de afgelopen maanden waren de reviews goed, de prijs van dat toestel zakte in de afgelopen maanden behoorlijk van €1000 naar nu €500 ( €400 uiteindelijk na cashback actie juli 2019 ), de gemaakte fotos zijn briljant, de laadsnelheid is supersnel ( van 1% naar 100% in binnen 1 uur ) en de toestelprestatie is ook heel snel. Ik ben zeer tevreden. Mijn volgend toestel ga ik zeker voor de Huawei Mate 30 pro.
De gok gewaagd ondanks alle negativiteit over Huawei, toch een Mate 20 Pro besteld, de prijs was gunstig nu, incl. 100 euro cashback.
Toestel heeft in de prijs-range alle gewenste features welke ik wil:
NFC (voor mobiel betalen) Draadloos laden, Dual Sim, Grote accu, OLED scherm.
Het scherm is erg helder, de telefoon voelt erg snel aan. Ook het aantal meegeleverde Huawei apps valt reuze mee (in vergelijk met een Samsung S7 welke ik hiervoor had)
Wat gewoon het meeste opvalt, is de accu, ik kan er gewoon 2 volle dagen mee doen, en aangezien de telefoon net nieuw is, heb ik hem erg vaak in de hand. Het geluid is niet heel super, maar dat is met meeste telefoons zo.
Videobeeldstabilisatie is top, accuduur t.o.v. mijn s9+ is 4 a5 uur langer. Scherm is scherp, alleen in de Bluetooth verbinding met bijv. Bluetooth oortjes zit een kleine vertraging.
De Huawei mate 20 pro is een geweldige telefoon! Ten eerste vanwege het mooie design, voor-en achterkant. Het toestel heeft een mooi scherm en is vanuit alle hoeken en lichtinval goed af te lezen. Ik heb dit toestel gekozen omdat m'n vorige telefoon gebrekkig was gezien accuduur en geheugenopslag. Deze telefoon overtreft m'n vorige telefoon in alle opzichten! Ik kan 1,5 dagen met 1 lading doen, en 128 GB is ruim voldoende. Het is ook super fijn dat er vingerscan is en gezichtsherkenning. Bovendien is de camera geweldig. :) Het enige waar ik aan moet wennen, is dat er geen 3,5 mm jack aansluiting is.. Daarom geef ik een 9 ipv een 10.
Voor mensen die net als ik niet heel handig zijn met technische snufjes is dit een fijn toestel.
Alles is erg makkelijk te bedienen en spreekt voor zich.
Toestel maakt super mooie foto's.
Qua prijs kwaliteit verhouding is het een uitstekende keuze. Je maakt er hele mooie foto's en filmpjes mee, accu gaat lang genoeg mee en mooi groot scherm om Netflix enz op te kijken.
ALTIJD IPHONE GEHAD EN NA LANG ZOEKEN HET BESTE ALTERNATIEF GEVONDEN QUA PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING. IPHONE PRIJST ZICH UIT DE MARKT EN KWALITATIEF IS DEZE HUAWEI ZEKER EEN CONCURRERENDE AANRADER!!
Waarom het dubbele uitgeven wanneer je een top toestel wilt. Echte aanraden als je het continu meedragen van een lader zat bent. Verder zou ik het aanschaffen van Bluetooth earphones er wel bij aanraden, al helemaal als ze draadloos oplaadbaar zijn. Zo kan je zelfs nog gebruik maken van het reverse wireless charging waar de Mate 20 pro over beschikt.
Goede telefoon. Snel, mooi, groot, goede accutijd, goede camera.
Enige wat beter kan is de ontgrendeling. Toestel herkent mijn gezicht of vinger soms niet en dan moet ik de code invullen om het Toestel te openen.
Verder wel top!
Ik vind de Huawei Mate 20 pro een hele goede telefoon ten opzichte van de prijs.
De camera is fenomenaal en de zoom functie beloofd veel goeds. voor de rest
is het systeem gewoon android natuurlijk maar werkt naar behoren.
Mooi scherm met afgebogen randen. En 128 bb opslag ruimte
Een heel mooi toestel, mooi scherm met afgeronde randen. Achterkant ook hele mooie kleur. Helder en scherp beeld. Al met al een heel mooi goed werkende telefoon. Prijs/kwaliteit is perfect. Andere toestellen met dezelfde functies zijn veel duurder.
Mijn vorige toetel de Huawei 9 moest ik na enkele jaren vervangen, ik wilde gezien mijn ervaringen met Huawei weer een toestel van dit bedrijf.
Ik was al uiterst gecharmeerd van de Huawei mate 20 Pro en toen ik hoorde van de cashbackaktie ben ik deze gelijk gaan halen en geen spijt van, mooi scherm en flinke accu.
Superblij met dit toestel, echt een aanrader.
4 camera's in 1 smartphone. Nog steeds geen idee hoe 't werkt, maar hij maakt prachtige foto's en video's. Ik hoef nu geen camera meer op vakantie mee. Een film van ruim 2 uur duur koste mij ongeveer 17% van mijn accu. Ook laad de Huawei Mate 20 pro erg snel op. 15 minuten onder de douche en hij is alweer + 30% opgeladen. De 4de Huawei die ik heb genomen en die dingen worden steeds beter. Prijs kwaliteit verhouding spreekt naar mijn inziens voor zich.
Fantastisch toestel met geweldige scherm, het grootste verschil met mijn oude toestellen merk ik aan de camera's , vooral met weinig licht foto's maken is een verademing. Daarnaast is het snel opladen met de supercharger ongelooflijk snel. 90% in 50 min...
Ik wilde al lang n Huawei. Maar de prijs hield me tegen. Nu eindelijk de Huawei mate 20 pro gekocht. Ben er heel blij mee. Weet nog niet alles van de camera. Maar toestel is zeer gebuiksvriendelijk. Snel opladen is erg prettig.
Na jaren een I-Phone te hebben gehad wilde ik eens iets anders. Ik wist al dat dit toestel mooie foto's kon maken. Het gebruiksgemak en andere uitgebreide mogelijkheden deden mij overgaan tot aanschaf van dit toestel.
Ik heb dit product gekozen ten eerste voor de camera. Dit toestel heeft 3 lenzen. Ik kan er uitstekende foto's mee maken. Ultra wide, 30x zoom en mooie portretten. De nachtfoto's zijn niet te overtreffen.
Dit product staat bekend om de lange accuduur. Dit ervaar ik ook zelf. Gaat makkelijk 2 volle dagen mee.
Deze telefoon heeft een super mooi amoled scherm. Fantastische kleuren en zeer scherp.
Al met al echt een aanrader.
Supermooi disign en super snel.
3D gezichtsherkinning en vingerafdruk in het scherm, erg fijn.
Ik ben heel blij dat ik het toestel gekocht heb want, de accuduur en het scherm is fantastisch. Eigenlijk is alles goed, tot nu toe is er nog niks dat me niet bevalt aan de telefoon. Het is een echte aanrader. Ook de camera is fantastisch zelfs als ik 10 keer zoom is de kwaliteit goed.
Huawei mate 20 pro is een uitstekende telefoon. Met een geweldig goede camera vele opties en geweldige kwaliteit zelfs bij inzoomen. Fijn groot scherm. Eenvoudig in gebruik. Sinds 5 jaar huawei zou niet meer anders willen consequente systeem updates waar je alleen maar voordeel uithaalt. Top telefoon in deze klasse en blijft door ontwikkelen
Ik heb al een Huawei sinds de Huawei ascend p6. Ik ben fan van Huawei en heb veel mensen Huawei aangeraden en nu is het gewoon 1 van de topmerken. De Huawei mate 20 pro is gewoon de crème de la crème van de Huawei telefoons en vooral de prijs is gewoon goed. Vergeleken met andere topmerken is de prijs beter en veel betere toestel dan de Samsung.
De prestaties van deze telefoon zijn subliem. Naast de zeer strakke uitstraling, comfortabele behuizing en schitterende achterkant bezit deze telefoon ook nog zeer prachtige camera's. De telefoon is vliegensvlug, is binnen notime opgeladen en gaat ook nog eens 2 dagen mee. Echt een pracht product, aanrader!
Vet goede foto's, alleen de fingerprint werkt niet optimaal
Mooie telefoon met mooi helder groot scherm. De telefoon werkt snel en de foto's (voor mij het belangrijkste) zijn erg goed!
Alleen de in-screen fingerprint gaat langzamer dan een aparte fingerprint scanner.