Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart

Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart - Smartphones

Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart - Smartphones

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 663,11Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 407 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

George05-09-2019

Toppertje

Gekocht om de batterijduur. Maar in de praktijk een makkelijke eenvoudige telefoon. Met super mooie lenzen voor het maken van haarscherpe foto's.
Henny van Dongen Oppermans05-09-2019

huawei mate pro 20

een super goeie keus mijn huawei mate pro 20. ben er erg blij mee. had hiervoor een Samsung note was daar ook tevreden over, maar deze is in alle opzichten super mooi en heeft meerdere verassende mogelijkheden. .. vooral de camera waar ik heel veel mee doe zorgde voor de keuze van mijn Huawei mate pro 20.👍😀👏
Pluspunten
  • camera 😯📸👍(panorama)
  • persoonlijke tekst op scherm schrijven
  • duidelijk en mooi groot scherp scherm
  • batterij hèèèl snel opgeladen ( 60min)
M. Kort05-09-2019

Happy with my Huawei

Ik was eerst sceptisch om de overstap te maken, naar Huawei. De camera, het design en de prijs hebben voor mij de doorslag gegeven en ik ben absoluut 100% tevreden over dit toestel.. Ik kan tot nu toe geen min punten vinden.
Pluspunten
  • Camera
  • Software
  • Vormgeving
Frederiek05-09-2019

Geweldige accuduur!

Ik vind het een top telefoon! De accu doet het onwaarschijnlijk lang en wat een mooie camera. Is behoorlijk gebruikersvriendelijk en heeft een mooi design. Kortom, ik ben blij dat ik voor deze telefoon heb gekozen.
Pluspunten
  • accuduur is lang
  • goede camera
Loe05-09-2019

Super!

Schitterende foto's en een lange batterijduur. Het toestel ligt makkelijk in de hand, al vind ik het maken van screenshots lastiger, druk al snel verkeerd waardoor het volume harder/zachter gaat. Maandelijkse kosten zijn een stuk lager, dat in combi met de batterijduur en de mooie foto's heb ik gekozen om de overstap van Samsung naar Huawei te maken. Android was mij al bekend en was dan ook een must voor een nieuwe telefoon. Het geluid, qua muziek luisteren, zal iets harder mogen. Daarnaast vind ik het jammer dat er geen hoofdtelefoon gaatje in de telefoon zelf zit. Je hebt een tussenstuk nodig. Deze zal ik niet snel meenemen als ik de deur uit ga. Al met al een goede 8 en erg tevreden.
Pluspunten
  • Foto's
  • Batterijduur
Minpunten
  • Screenshots
  • Geen ingang hoofdtelefoon
K. Jongenelen05-09-2019

Maakt erg mooie foto's

De huawei mate 20 pro is een fijne telefoon, mooi uiterlijk en werkt naar behoren. Hij maakt erg mooie foto's, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
  • Maakt mooie foto's
  • Werkt met android
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Dennis05-09-2019

Huawei mate 20pro 128gb black

Ik ben zeer tevreden over deze smartphone., + punten, 1/ battery. 2/ opladen van toestel zeer snel. 3/ camera maakt zeer mooie foto's. - punten, 1/ nog niet gevonden.
Pluspunten
  • Battery
  • Opladen
  • Camera
  • Battery
Minpunten
  • Nvt
C.B05-09-2019

Huawei Mate 20 pro, hij is zo??

Ik heb hem gekocht vanwege de zeer goede recensies op YouTube.. Iedereen was heel enthousiast over de camera en de kwaliteit over-all.En ik kan dit alleen maar beamen.Ik vind het een uitermate goede telefoon. Ik denk dat mijnheer Trump jaloers is op de Huawei makers en vandaar het gedoe t.o.v.Huawei. Ik vind Huawei een topmerk en ik hoop dat ze dit nog lang laten zien.
Pluspunten
  • Camera
  • Snelheid
  • Kleuren
  • Handzaamheid
Minpunten
  • Niet ontdekt
Kim05-09-2019

Top

Prijs qualiteit verhouding is geweldig. Je krijgt zo veel meer in vergelijking met een ander toestel
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Werkt snel
  • Lange batterij duur
  • Goede camera
Robin Amerika05-09-2019

Voor mij de perfecte telefoon

Na alle mate series gehad te hebben was het tijd voor een nieuwe, de mate 20 pro. Tot nu toe nog geen minuut spijt. Wat een prachtig design, de kleuren, de mooie opvallende rode aan/uit toets. Uiterlijk is dus een topper, de gebogen randen prachtig, kleuren zijn mooi in evenwicht en voor het eerst echt met emui gewerkt en dit ook zo laten staan. Ligt goed in de hand en heel erg belangrijk accuduur.... Ik heb geen nog niet hoeven bijladen op een dag en ik ben een heavy user. Omdat hij water en stof dicht is voor de mate 20 pro gekozen maar ik miste de headphonejack in het begin wel. Maar via een usb jack nog beter geluid en aangezien je nooit hoeft bij te laden is het geen enkel probleem. Camera maakt prachtige foto's en video's dat deed de mate 10 pro ook al maar deze gaat er echt nog een stap overheen. Wilt u een flagship telefoon en niet teveel betalen zou ik zeker voor de Huawei mate 20 pro gaan! 1 nadeel ....eens een Huawei is altijd een Huawei...
Pluspunten
  • Accuduur
  • Beeldscherm
  • Ligt fijn om de hand
  • Camera
  • Mooi geluid (stereo)
Minpunten
  • Dat ik geen minpunten kan vinden
Lia05-09-2019

prachtige telefoon accuduur is super!

Ik heb altijd al een huawei gehad wil niks anders meer! zijn super telefoons liggen goed in de hand mooie kwaliteit foto"sben er super blij mee.
Pluspunten
  • prachtige foto"s
  • groot beeldscherm
NICOM05-09-2019

Van mate 10 naar mate 20 pro

Prachtig uiterlijk met gebogen scherm. Snelle processor en snel opladen met fastcharge. Draadloosopladen werkt ook prima. Ik had de keuze tussen p20 en mate 20 pro. Ik heb geen spijt van mijn keuze
Pluspunten
  • Scherm
  • Fastcharge
  • Accu
  • Uiterlijk
Minpunten
  • Geen apparte poort voor oortjes
DH180005-09-2019

Huawei mate 20 pro. FANTASTISCH

In 1 woord, Fantastisch!! Geweldig en helder. beeldkwaliteit. Opladen gaat supersnel. Camera heeft superveel mogelijkheden en de foto's zijn haarscherp. Zou deze telefoon iedereen aanbevelen, en ben superblij met mijn keuze. Hiervoor Apple en Samsung gehad, maar dit werkt voor mij veel fijner. Helemaal top!!
Pluspunten
  • Haarscherpe camera.
  • Supersnel opgeladen.
  • Mooi, helder scherm.
Johan05-09-2019

Betrouwbaar met een lange accuduur

Na een aantal Samsung toestellen overgestapt op de Huawei Mate 20 Pro 128 GB (dualism). De specifcaties in combinatie met de prijs hebben me overgehaald. En met reden, het toestel voelt solide en betrouwbaar aan. Zeer groot en mooi scherm met zeer goede accu prestaties. Om over de overige hardware en software opties nog maar te zwijgen. Ik heb dit toestel nu een maand in bezit maar kan nu al zeggen dat dit een hele goede aankoop is geweest. Zeker niet mijn laatste Huawei!
Pluspunten
  • Accuduur
  • Camera(s)
  • Groot scherm
  • Fancy features
Sjaak05-09-2019

Mate 20 Pro

Ik heb al enkele jaren een Huawei telefoon. Zelfs mijn vrouw heb ik overgehaald en is ook helemaal verkocht. De toestellen zijn goed afgewerkt en krijgen lang updates. Mijn 20 pro is weer sterk verbeterd tenopzichte van mijn 10 pro. De camera is echt verbluffend, en het scherm heeft een zeer hoge resolutie. Hij is echt haarscherp.
Pluspunten
  • Scherp scherm
  • Camera
  • Hooge kwalitatieve afwerking
  • Razend snel
Nikki05-09-2019

Luxe mobiel!

Omdat ik graag fotografeer, maar mijn spiegelreflexcamera niet altijd bij de hand heb, heb ik de mate 20 pro gekocht naar lovende recensies over de kwaliteit van de camera. De mobiel maakt prachtige foto's en ben na en half jaar nog steeds verliefd op de mooie geschoten plaatjes. Daarnaast heeft de mobiel een luxe uitstraling, iets wat mij aanspreekt. Beeld kwaliteit is goed, geluid is goed, scherm is netjes, al met al tevreden!
Pluspunten
  • goede camera
  • mooi beeld
  • laad snel op
  • gaat een hele dag mee
  • veel geheugen
Minpunten
  • geen speciale uitgang voor koptelefoon
Jeffrey05-09-2019

Geweldige telefoon!

Ik heb vorige maand voor mij en m'n vriendin een Mate 20 pro besteld. Nu we hem een paar weken goed hebben gebruikt kan ik maar één ding zeggen en dat is dat het een geweldige telefoon is. De camera is echt uitstekend, hij is snel, en lekker groot! De batterij doet het ook prima, 2 dagen lukt met gemak. Verder is de Huawei skin erg makkelijk in gebruik en kan je veel dingen naar je eigen wens instellen.
Pluspunten
  • Camera
  • Batterij duur
  • Prijs
  • Snelheid
Minpunten
  • Soms werkt de vingerafdruk scanner niet goed
Martijn05-09-2019

Huwei mate l20 pro

Ik ben samsung gewent al jaren maar deze telefoon heeft mij veranderd..wat een Top toestel Alles is goed . Geheugen processor beeld maar vooral de camera!!!!!
Pluspunten
  • Camera
  • Beeld
Ruud05-09-2019

Toptoestel

Simpel, een toptoestel voor een schappelijke prijs. Maakt zijn reputatie waar: Prachtige foto's Gebruiksvriendelijk Een accu met uithoudingsvermogen Snel
Abdou27-08-2019

Amazing

Great product for outstanding price. Very satisfied with it. Very fast, fits perfectly in the hand. I think I'll be keeping it for the coming 2 years.
Pluspunten
  • Battery life
  • Speed
  • Camera
Monique25-08-2019

Tof toestel

Wat een super fijn toestel. Makkelijk in gebruik en wat een toffe camera! Soms bekijk ik in de nacht mijn genomen foto's, omdat ze zo mooi worden met dit toestel. De Huawei mate 20 pro is echt een feestje om te hebben.
Pluspunten
  • Camera!!
  • Makkelijk in gebruik
Klaas25-08-2019

Huawei mate 20 Pro

Daar mijn Huawei P9 Pro aan vervanging toe was. Heb ik gekozen voor de Mate 20 Pro. Groot scherm goed leesbaar. en een erg snelle processor. Ook de camera voldoet aan alle verwachtingen. Apps openen snel en de wifi is perfect. Ik heb hem nu 2 maanden en ben uiterst tevreden.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • snel
  • veel geheugen
  • lekker dun
  • uitstekend 40M pixel camera.
Minpunten
  • tot nu toe geen gevonden.
Luc20-08-2019

Top

Fijne telefoon, lange batterijduur, al lijkt die soms ook erg te verschillen. Goede camera groot scherm. Enige minpuntjes zijn het gebrek aan samsungs slimmigheidjes als smart lock, mirror link etc. Ook de icoontjes van bv instellingen vallen me wat tegen, alsof je naar een verouderde versie van Android zit te kijken.
Pluspunten
  • Batterijduur
  • Scherm
Minpunten
  • Geen smart lock
  • Huawei's versie van android
TW van haren20-08-2019

geweldig mooi scherm en zeer duidelijk en mooi plat

een prachtige mooie mobiel en stevig van kwaliteit DE HUAWEI PRO 20 MATE met een lange levensduur van de accu en maak super mooie scherpe foto,s en prachtige video opname een absolute aanrader om aan te schaffen en nu ook een tijdelijke korting van 100 euro cashback dus nu extra voordelig
Daisy18-08-2019

Wauw foto's

Hij maakt echt geweldige foto's. Fijn in gebruik reageert snel. Laad ook snel. Mooi scherm heel helder. Ik ben er bij mee. Zeker aangezien ik veel foto's maak voor mijn portfolio
Pluspunten
  • Top camera
  • Goed geluid