Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart

Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart - Smartphones

Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart - Smartphones

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 663,11Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 407 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Anoniem23-07-2019

Helder scherm en goede camera

Telefoon werkt perfect voor mijn behoefte. Ik wilde een goede camera waarmee ik op reis mooie en snelle foto's kon maken. Er zijn veel mogelijkheiden en de foto's zien er heel goed uit qua scherpte en kleur. De batterij gaat minstens een hele dag mee, ook als ik hem lang intensief gebruik met bv Google maps. Veel variatie mogelijk met de interface en apps werken goed. Ik ben overgestapt van Apple en met een iets lagere prijs dan de nu bekende grote telefoons is dit, al helemaal als je de telefoons vergelijkt, een buitenkansje geweest.
Pluspunten
  • Goede cameralenzen
  • Handzaam formaat
  • Batterij
Minpunten
  • Extern eheugen door middel van nano sd
KEN23-07-2019

Huawei Mate 20 Pro 128GB Review

Ik heb al jaren iPhone gebruikt en sinds kort pas overgestapt naar HW. Mate 20Pro. Ik zou graag mijn ervaring met jullie delen. De achterkant van de toestel lijkt heel erg op glas, dus zonder hoesje zie je gelijk al je vingerafdrukken op de toestel, dat vind ik best wel vies. Gezichtsherkenning vind ik zelf beter dan de FaceID van Apple. Met mijn iPhone moet ik altijd heel dichtbij naar de toestel kijken, het is vrij lastig in de auto of in de avond maar met deze toestel heb ik helemaal geen last van, zelfs in de avond heb ik geen licht nodig om de toestel te unlocken; bovendien is het super snel, bijna binnen 1sec. Alleen vind ik het jammer dat deze functie niet standaard aan is, voor iOS gebruikers moet je even uitzoeken waar de functie ligt, ook bepaalde apps (APK) deze functie niet mag gebruiken om de apps te unlocken; vinder scannen wel. Bijv. App van de Bank, Amazon, Outlook ect. Misschien liggen aan de apps want ik heb nog nooit eerder Android gebruikt. Screen protector gebruikt bijna iedereen tegenwoordig, maar als de screen protector erop is, werkt de vingerafdruksensor zo langzaam. Je moet wel goed mikken en hard drukken. Vooral mikken mislukt door het gebrek aan haptic feedback nogal eens. Toch heb ik die als extra beveiligingsspat ingesteld voor enkele apps, die vind ik persoonlijk veel veiliger. De accuduur? Ik gebruik de toestel best wel vaak; lezen, email checken, gamen en bellen (in die tijd staan alle synchronisatie aan, wifi, dual sim standby, bluetooth) maar na een dag heeft de batterij nog 30~39% over. Bovendien krijg je standaard een Super charger (40w) erbij, voor 30min is de batterij bijna vol. De camera-app is inderdaad ontzettend uitgebreid en er zijn heel veel opties. Met de iPhone heb ik speciale App gekocht en die gebruik ik altijd in pro mode, maar Mate 20 Pro heeft een AI functie, die kan veel objecten herkennen en hij schakelt de mode automatisch voor jou, dat vind ik echt handig, ik hoef niet elke keer de iso diafragma in te stellen. Na het updaten naar EMUI9.1 is de telelens fantastisch en die kan je max 30x digitaal inzoomen. Verder vind ik ook heel fijn dat Huawei Systeem Navigatie een iPhone mode heeft, als je van iPhone naar Android overstapt hoef je geen zorgen te maken met "Three-key" navigatie mode. Bediening is bijna zelfde als iOS. Ik hoop dat mijn review je kan helpen als je overweeg om deze toetel te kopen :)
Pluspunten
  • 3D Gezichtherkenning
  • Camera
  • Baterijsduur
  • Prijs
  • Laden gaat snel met 40W-lader
Minpunten
  • Geen 3,5mm-jack
  • vingerafdruksensor werkt minder goed
  • Lastig om screen protector op te plakken
R. de Vries23-07-2019

Mooi groot scherm, camera is geweldig

Goede telefoon voor een redelijke prijs. Tevreden over de camera en het scherm. De notch vind ik zelf niet heel fijn, maar dat kun je wijzigen in de instellingen. De batterijduur is goed, maar kan beter. Dit komt omdat ik binnen vaak slecht 4g bereik heb en dat heeft impact op de batterijduur. Al met al, tevreden met dit toestel.
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • Laad echt heel snel op
Minpunten
  • 4G bereik niet altijd top
  • Batterijduur is wisselvallig
  • Videoopnames zijn een stuk minder dan de foto's
Roy23-07-2019

Top telefoon

Ik vind de Huawei Mate 20 pro een super telefoon. Hij ligt heerlijk in de hand. Ik was, toen ik deze telefoon koos, niet zo van de notches. Maar nu ik de telefoon in gebruik heb, heb ik er eigenlijk geen last van. De grootte van de batterij is ook heel fijn. Hiermee kan ik een hele dag door zonder problemen.
Pluspunten
  • Oled scherm
  • Grote batterij
  • Snelle gezichtsherkenning
Rick B23-07-2019

Wat een toestel!

Wat een verademing. Heb hiervoor een LG G5 gehad. Dit toestel in in alle opzichten beter. Bij normaal gebruik doe je anderhalve dag op een accu. De camera maakt prachtige foto's en het toestel is super snel door de krachtige processor. Ook beschikt het toestel over veel opslagruimte. De Huawei interface werkt erg prettig. Al met al een krachtig toestel voor een mooie prijs.
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduur
  • Scherm
  • Snelheid
Heh23-07-2019

Geweldige accuduur

Heel snel en mooi toestel, blinkt echt uit wat accuduur betreft. Scherm is ook top, wel jammer dat het gebogen is (randen), ziet er mooi uit maar niet echt functioneel.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Uiterlijk
  • Snelheid
Minpunten
  • Gebogen scherm
  • Geen 3.5mm jack
Wiebe23-07-2019

Goede accu duur perfect voor vakantie, camera ook super

Momenteel aan het liften en rondtrekken door Oost Europa, maak prachtige foto's en dankzij de goede accu duur hoef ik deze maar eens in de twee dagen op te laden.
Pluspunten
  • Accu
  • Camera
Minpunten
  • Zonder screenprotector geleverd
Helmus23-07-2019

Huawei mate 20 pro

Het is en goed toestel maakt goede foto's en het is makkelijk in gebruik. Binnen 20 minuten is de battery weer opgeladen.
Pluspunten
  • Maakt super fotos
  • Battery gaat lang mee
Minpunten
  • Geen minpunten
Anne23-07-2019

Geweldige camera en lange batterijduur, aanrader!

Ik heb deze telefoon gekocht voor de camera, en deze is uitstekend. De batterijduur is verrassend lang voor het aantal uur dat ik mijn telefoon per dag gebruik. De dualsim is erg handig wanneer je je telefoon ook voor werk wil gebruiken.
Pluspunten
  • camera kwaliteit
  • batterijduur
Papa Sigi23-07-2019

strakke design

Heerlijke toestel, met praktische dual sim en 128 GB.. je kan er prachtige fotos mee maken.. voor deze prijs is dat een super toestel.
Pluspunten
  • prachtige foto's
  • strakke design
  • prijs
Faar23-07-2019

Prachtige foto's en ligt fijn in de hand

In het begin was het grote toestel even wennen in mijn kleine handen, maar het is het absoluut waard. Het grote scherm is erg fijn in gebruik. De foto kwaliteit is ook een grote vooruitgang vergeleken met mijn vorige p10. Ik doe ook lang met een volgeladen batterij.
Pluspunten
  • Mooie foto's
  • Batterijduur
  • Fijn scherm
Minpunten
  • Vingerscan
Kristie8823-07-2019

Huawei Mate Pro 20 128GB Twilight

Super mooi toestel, echte aanrader! Voor een mooi prijsje krijg je een goeie camera en een batterij die twee dagen mee gaat. Het is een genot om de foto's te maken en terug te zien op dit edge scherm. Toestel is snel en makkelijk in gebruik. Echt de kwaliteit die je van Huawei gewend bent.
Pluspunten
  • Batterij
  • Camera
  • Snelheid
Minpunten
  • Er is werkelijk geen minpunt
Max23-07-2019

Fijn toestel, mooie foto's

Heel fijn toestel dat op eenvoudige wijze goede foto's maakt. Accu duur erg goed, kan bij matig gebruik bijna 2 dagen halen. Regelmatige beveiliging updates.
Pluspunten
  • Accu
  • Foto's
  • Instelling mogelijkheden
Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Lex23-07-2019

Prima telefoon

Ik heb dit product gekocht omdat ik voor 300 euro een waterdichte telefoon wilde, dankzij een cashback actie en een leuke korting lukte het om dit toestel voor dat bedrag te krijgen. Het toestel is snel, waterdicht, heeft een mooi scherm, en een prima accu!
Pluspunten
  • Accu
  • Scherm
  • Waterdicht
  • Snel!
  • Mooi camera's!
Minpunten
  • Geluid van de speaker is matig
Ashvini23-07-2019

groot scherm, levensduur van de batterij en beeldkwaliteit

Ik denk dat Huawei tegenwoordig de beste telefoons maakt. Ik gebruik P20 lite al 1,5 jaar en heb deze Mate p20 pro gekocht. Ik ben onder indruk van de kwaliteit van het product, het is echt waar voor jouw geld. Waarom om geld te verspillen aan te dure producten met minder kwaliteit als je Huawei-producten hebt minder geld, de beste kwaliteit.
Javorac22-07-2019

Super accu duur

Snel en mooie telefoon met een mooi fotocamera en een super beeldscherm. Accu gaat ook lang mee. enigste nadeel vind ik dat je de volume van de meldingen niet los van de beltoonvolume kan instellen. Maar dat hebben geloof ik alle huawei toestellen voor de rest een super toestel
Pluspunten
  • Accu duur
  • Beeldscherm
Minpunten
  • Volume instellingen
Ceylan19-07-2019

Prima toestel!

Ik wilde eerste de p30 pro kopen, maar prijstechnisch heb ik achteraf toch de mate20 pro aangeschaft. Tot op heden nog geen spijt. Supergoede camera! Telefoon werkt ook snel mee en warmt niet op.
Pluspunten
  • Camera
  • Beeldresolutie
Minpunten
  • Geen aansluiting voor bedrade hoortoestel
Goretti Rufino19-07-2019

Super blij mee...

De beste telefoon dat ik heb ooit gehad, super mooi foto's, baterij super snel opgeladen.. Echt perfect 👌
Pluspunten
  • Fotos
  • Baterij
  • Bellen
Esther Groenendaal18-07-2019

Fantastische camera!!

Bij het kiezen van een nieuwe telefoon ging mijn voorkeur uit naar een goede camera. In veel recensies las ik goede beoordelingen. De prijs van het toestel was daarnaast ook zeer gunstig met cashback van €100. De camera voldoet naar alle wensen, ik kan er prachtige foto's mee maken!! Zeer tevreden koper!
Pluspunten
  • Top camera
  • Mooie uitstraling
  • Handig in gebruik
GHBKluvers17-07-2019

Geweldige alleskunner!

Ik heb hem nu een paar weken intensief in gebruik en heb niks negatiefs opgemerkt. Alles gaat supersnel, de camera is veelzijdig en maakt scherpe foto's. Het design van de telefoon is prachtig en hij voelt stevig aan. Nog nooit vastgelopen en ik heb er een gelijk een draadloze lader bijkocht want deze telefoon ondersteunt draadloos snellader. De bijgeleverde lader is 40 watt en laat de telefoon supersnel op. Kortom, een super toestel met alleen maar pluspunten. Een aanrader voor camera liefhebbers, gamers en normale gebruikers.
Pluspunten
  • Camera kan heel veel
  • Supermooi en scherp scherm.
  • Waterdicht
  • Snelle vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning
  • Supersnel
Ralph Hoeberechts17-07-2019

Geweldige camera mogelijkheden

Omdat ik fotograaf ben wilde ik graag telefoon met goede camera maar geen 900 euro uitgeven, uitgekomen bij dit model en dat valt niet tegen! Even wennen als je Android van bv Samsung gewend bent, maar camera's en ook accu prestaties maken alles goed! Oh, en ja, je kunt er ook nog prima mee bellen.
Pluspunten
  • Camera's
  • Accu
Minpunten
  • Software moet wennen
Kgrommen17-07-2019

Fijne telefoon

Heel fijn toestel, voorheen had ik een Samsung maar deze vind ik veel fijner. Hij is snel maakt fantastische foto's. Ik ben een tevreden klant.
Pluspunten
  • Snel
  • Goede foto's
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Niels Hakkens17-07-2019

Groot beeldoppervlak, lange accu duur, fijne vormgeving

Na jaren de Samsung galaxy S serie gebruikt te hebben, was ik na de S7 toe aan een nieuw toestel. Huawei kwam met een mooie cashback actie en na het lezen van goede reviews heb ik gekozen voor dit toestel. Daar heb ik na 4 weken nog geen seconde spijt van. Het beeld is super helder, de telefoon is snel, hij functioneert goed en is handig in gebruikers gemak. Het geluid is goed en het toestel heeft heel veel handige functies. (2x met je knokkel op je beeld tikken is een screenshot, dat soort dingen). Het beeld oppervlak is goed en de accuduur is echt top. Met intensief gebruik kom ik makkelijk de dag door. Daarnaast krijg je er nog een snel lader bij, waardoor je toestel in 30 minuten weer helemaal vol zit. Het toestel voelt wel enorm kwetsbaar, waardoor ik er een extra hoesje en glaasje omheen heb gedaan. Het enige waar ik wat moeite mee heb is de fingerprint unlock. Die stel ik in, waarna hij het goed doet, maar na enkele dagen lijkt hij dan iets minder te reageren. Ik moet wel zeggen, ik heb er een extra glaasje op (op mijn beeldscherm). Ik weet zeker dat dat er wel mee te maken heeft. Verder echt een top toestel waar ik nog geen seconde spijt van heb.
Pluspunten
  • accuduur
  • beeld kwaliteit
  • snelheid
  • laadtijd
  • functionaliteit
Minpunten
  • kwetsbaarheid
  • fingerprint bij extra glaasje
Erik17-07-2019

Goede accu en top camera

Super telefoon, gaat gemakkelijk 1,5 dag mee en de foto's zijn ontzettend mooi en scherp. Via de portretmodus maak je snel ontzettend mooie foto's en er zijn ontzettend veel instellingen om de instellingen aan te passen zoals je zelf mooi vind. Door het grote werkgeheugen is de telefoon ontzettend snel en gebruik je apps makkelijk naast elkaar.
Pluspunten
  • Camera
  • Batterijduur
  • Schermresolutie
Minpunten
  • Telefoon luidspreker
  • Geen jackaansluiting
Amy16-07-2019

Voldoet aan mijn verwachtingen

Voorheen altijd Samsung gehad en sinds kort overgestapt op de Huawei. Voor minder geld meer kwaliteit, daarom zeer tevreden met mijn overstap. Ik vind de kwaliteit-prijsverhouding het grootste voordeel. De Huawei Mate 20 Pro reageert snel, heeft een lange accuduur (en laad zeer snel op) en de camera heeft veel mogelijkheden. Bij het gebruik van de camera is het wel uitzoeken welke instellingen de beste resultaten geven. De vingerafdrukscan op het beeldscherm wil niet altijd reageren en valt mij wat tegen.
Pluspunten
  • groot / helder beeldscherm