Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart

Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart - Smartphones

Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart - Smartphones

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 663,11Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 407 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 Pro / 128 GB / Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lizzy15-07-2019

Huawei mate 20 pro

Dit product heeft de beste en makkelijke besturing te vergelijking met Samsung. Daarnaast heeft het de camera kwaliteiten van de iPhone. Hij is snel, scherp en fijne formaat.
Pluspunten
  • Snel
  • Goede camera
  • Batterij gaat heel lang mee
Bakker15-07-2019

Review Huawei mate 20 pro dual Sim

Na de Honor 6, een zeer goed toestel, nu een Huawei Mate 20 pro dual Sim gekocht. Wat een geweldig fijn toestel., razend snel, prachtig en groot display en perfecte camera's
Pluspunten
  • De drie camera's
  • Mooie oled scherm
  • Razend snel
Minpunten
  • Niet zo geschikt voor kleine handen
Bjorn15-07-2019

Fantastisch toestel: top camera en batterij

Ik ben ontzettend blij met deze telefoon. Veel meer waar voor je geld dan een Samsung of iPhone. De camera is fantastisch en de batterij gaat makkelijk 2 dagen mee. Design is verder heel fraai. Jammer dat de keuze in hoesjes beperkt is.
Pluspunten
  • Camera
  • Batterij
Minpunten
  • Groot, maar dat weet je
Mario15-07-2019

Huawei mate 20 pro

De huawei mate 20 pro heb ik nu een tijdje in gebruik en kan alleen maar positief zijn. De telefoon is snel met een super helder beeldscherm, mooie vormgeving en een super camera met veel opties.
Dennis14-07-2019

Ik ben verkocht

Ik wilde heel graag een telefoon met een goeie camera omdat ik ontzettend veel foto's maak. Dit toestel is daar ideaal voor. Alle apps en ook de camera zijn snel geladen en de nightmode is super. Het is alleen jammer dat er geen gewone sd kaart in kan want de 128 gb raakt bij mij snel vol omdat ik zo veel fotos en videos maak. De nm kaart is hier het alternatief op maar kost helaas wat meer.
Pluspunten
  • Groot scherp scherm
  • Super camera
  • Super snel laden
Minpunten
  • Geen sd kaart
Alex13-07-2019

Mooi design en goede prestaties

Was nog niet van plan mijn Mate 10 pro te vervangen (toptoestel ook), maar kon de Mate 20 pro voor weinig geld aanschaffen en ook nog eens 100 euro cashback. Het design is mooi (had niet anders verwacht na de mate 10 pro). Klein formaat en groot scherm door de kleine randen. Het scherm is goed helder, heeft wel meer glans dan de Mate 10 pro en daardoor kan zonlicht wel iets reflecteren, maar dit stoort niet. De notch was even wennen, maar daar merk je weinig van. Notificaties zie je niet naast de notch als je bijvoorbeeld de datasnelheid aanzet. Scherm kan veel donkerder gezet worden dan de Mate 10 pro, zo donker dat hij bijna zwart is. Prestaties zijn gewoon goed zoals te verwachten is van een telefoon in deze categorie. Alles werkt smooth. De accuduur is zoals ik gewend was van de Mate 10 pro uitstekend. Het laden gaat met de bijgeleverde supercharger nog sneller dan bij de Mate 10 pro. Dikke dag met veel gebruik en binnen no tjme weer vol. Accuduur kan op dagen met normaal gebruik 1,5 dag zijn, maar ik laad hem einde dag altijd op ook al is hij 50+%. Camera's zijn zoals te verwachten van de pro series gewoon erg goed. De camera app is supersimpel en door AI supersnel en automatisch instelbaar. Just point and shoot. Er worden steeds meer dingen aan de AI toegevoegd. Je kunt de camera (in bepaalde optie) richten op een schoen bijvoorbeeld en je krijgt de resultaten binnen 2 seconden op je scherm. De Android schil van Huawei vind ik persoonlijk heel erg fijn. Veel aanpasbaar, maar niet ingewikkeld. Gewoon een hele goede en mooie telefoon.
Pluspunten
  • Snel
  • Mooi scherm
  • Camera's en de camera app incl AI
  • Android schil van Huawei
alex Yoo12-07-2019

doet wat het moet doen heel goed

Hiervoor had ik 3 keer een Motorola gehad. De laatste Motorola de G6 voldeed niet meer. De internetpagina's bleven vaak vasthangen. Dus toen was ik op zoek naar een nieuwe telefoon. De prijs maakt niet zoveel uit. Wat ik wel belangrijk vind is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb de telefoon gekocht in juni 2019. Midden in de handelsoorlog. Het enige wat kan gebeuren is dat je geen update kan krijgen. Dat vind ik geen probleem. Inmiddels is bekend dat de mate 20 pro wel een update krijgt. Als ik de telefoon een jaartje houdt ben ik al dik tevreden.
Pluspunten
  • helder scherm
  • is snel, loopt nooit vast
Minpunten
  • telefoonspeaker zit aan de onderkant
lianwu12-07-2019

A great all round phone

This phone does what it sets out to do and more. Probably one of the best features of this phone is the battery life. From my use, it can easily last at least 2 days. It is a little bit tricky to find a screen protector but there are a few that actually fits. I have had no problem with this phone and recommend it to anyone who is looking for a new flagship phone.
Pluspunten
  • Gourgeous Screen
  • Nice camera
  • Huge battery
  • Great performance
Belinda Coosen12-07-2019

Goede batterijduur en in-screen vingerafdrukscanner

Het toestel is een prima telefoon met een groot scherm en daarmee hoge resolutie. De in screen vingerafdrukscanner werkt snel en betrouwbaar en de accu gaat verbazingwekkend lang mee. De speaker is luid en helder en de camera's maken hele mooie foto's, enige minpunt is dat het met de wirelesscharging oppervlakte niet super groot is en daarom moet je hem goed (iets lager dan het midden) te plaatsen en het wirelesscharging station. Ik geef het toestel een 8.5/10 allemaal dat voor een zeer goede prijs. Dit toestel is zeer aan te raden!
Pluspunten
  • batterijduur
  • vingerafdrukscanner
  • Groot scherm
  • Mooie kamera
Minpunten
  • warm bij lang gebruik
  • Wireless charging oppervlakte niet groot
Daisy12-07-2019

Super snel opgeladen, houdt het lang vol

Ik ging oorspronkelijk naar de winkel voor een Huawei p20 pro vanwege de prijs, maar toen ik de cashback actie hiervan zag ben ik toch maar voor deze gegaan. De camera maakt goede foto's en ik hoef maar 1 keer op mijn scherm te klikken voordat de belichting goed is. Ik ben niet zo'n ster in het maken van foto's, maar nu kunnen we eindelijk zien waar ik foto's van maak (wel nog steeds vanaf de verkeerde hoek, dat kan die helaas niet fixen). De telefoon is snel, laadt heel snel op met de oplader die je erbij krijgt, en ik hoef het niet elke dag meer op te laden. Het scherm is heel groot, waardoor de telefoon niet normaal in mijn broekzak past. Ik heb een kleine handtas moeten kopen. Verder heb ik een probleem met Huawei wallet. De app opent elke keer als ik mijn telefoon open/dicht doet (heb een wallet hoesje). Ik heb NFC uit moeten zetten, maar nu kan ik mijn telefoon niet gebruiken voor contactloos betalen. Over het algemeen wel een hele goede telefoon.
Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Laadt snel op met fast charger
  • Goede foto's
Minpunten
  • Huawei wallet opent regelmatig NFC aan hebt staan.
  • Past niet in mijn broekzak
Dick12-07-2019

Deze telefoon veel fijner dan mijn iPhone

Ik ben een groot Apple fan, maar de Huawei overtreft mijn verwachtingen. Een super goede batterij en heel veel specificaties voor een fractie van de prijs.
Pluspunten
  • Goede batterij
  • Veelzijdigheid
  • Goed scherm
  • prijs kwaliteit
Minpunten
  • krasbestendig
Jorryt12-07-2019

Man man man, wat een toestel!

Dit is m.i. het beste toestel op de markt, waarom? - fantastisch scherm! - fantastische camera, bizar wat het kan ik het donker. - snel - premium look&feel. Nu zijn er nog een paar toestellen die dit hebben, maar geen enkele voor zo'n lage prijs. Dus een toestel uit de top 3 voor een zacht prijsje. Dat maakt deze nr. 1!
Pluspunten
  • Scherm
  • Camera
  • Prijs kwaliteit verhouding!
  • Premium build kwaliteit
Ting Zhao12-07-2019

Very good

1. the camera is very good to make photos and videos, 2. the screen is very good, very touch sensitive 3. The phone is very fast, user friendly
Een zeer tevreden gebruiker12-07-2019

Top telefoon Huawei Mate 20 Pro

Ik heb deze gekocht voor vervanging van mijn Windows Phone. De Mate 20 pro voldoet ruimschoots aan mijn verwachting. De Mate 20 pro is snel, overzichtelijk en goed naar je wensen in te stellen. Ook de vingerafdruk werkt zeer goed en de gezichtsontgrendeling is ongekend snel. Ook wanneer je gezicht zeer schuin voor het scherm hebt herkent deze jou direct. De camera heeft heel veel mogelijk heden, maar de vraag is of je deze zult gebruiken. Het scherm is zeer scherp en de knoppen aan de zijkant zijn goed te bedienen. (niet telkens de verkeerde knop te pakken) De batterij gaat met veelvuldig gebruik meer als een dag mee, zelfs met nog een middag F1 kijken De prijs/kwaliteit is goed en helemaal na de cashback actie van €100, = Ik was een Windows Phone gewend en heb lang nagedacht over welke telefoon de opvolger zou worden aangezien ik de Windows Phone meer als zakelijk gebruik. Ik kan oprecht zeggen dat de specificaties waaraan de Huawei Mate 20 Pro moet voldoen dat ook echt doet.
Pluspunten
  • Makkelijk bedieningsgemak
  • Zeer goede vingerafdruk ontgrendeling
  • Ongekend snelle gezichtsherkenning
  • Foto-film camera
Minpunten
  • Geen minpunten
Marina12-07-2019

Huawei Mate 20 pro

Een mooi toestel met een mooi design. Werkt behoorlijk intuïtief. Lange gebruiksduur door de grote batterijcspaciteit.
Pluspunten
  • Ondanks groot scherm erg compact
  • Snel via een lader operation
Minpunten
  • Klein toetsenbord
Joeri12-07-2019

Perfecte telefoon

Prima telefoon voor een lage prijs. Zeer snel en maakt prachtige foto's. Ook het beeldscherm is van hoge kwaliteit en de batterij is misschien nog wel het grootste voordeel. Je kan er met gemak een hele dag mee vooruit , of zelfs 2.
Pluspunten
  • Batterij
  • Beeldscherm resolutie
  • Camera
  • Snelheid
Hilda12-07-2019

Huawei mate 20 pro

Ik vind het een hele fijne telefoon. Mooi design met zijn afgeronde zijkanten. Ook is het scherm mooi van groote. De telefoon is super snel en maakt schitterende foto's , wat ik erg belangrijk vind. Makkelijk te bedienen! De prijs/ kwaliteit geef ik dan ook een 10.
  • Makkelijk in gebruik
  • Lekker groot en duidelijk scherm
  • De beste camera
J. M12-07-2019

Huawei Mate 20 Pro

Enige tijd geleden ben ik ook al eens in het bezit geweest van een Huawei dit was de Mate 10 Lite was daar ook super tevreden over maar toch besloten om eens een ander merk te nemen na enige tijd alsnog besloten om de Huawei Mate 20 Pro aan te schaffen mede door zijn goede reviews tot op heden bevalt de Telefoon super (nu 4 weken in bezit) enigste nadeel wat ik met de telefoon heb is dat je voor de vingerafdruk wel een beetje druk moet uitoefenen op het scherm daarvoor ook een 9.
Pluspunten
  • Mooi groot en duidelijk scherm
  • Super foto's
  • Snelle telefoon
  • Laden gaat ook super snel
  • Bouwkwaliteit
Minpunten
  • Vingerscanner
Marianne12-07-2019

Huawei Mate 20 pro, FANTASTISCH

De Huawei Mate 20 pro, wat een fantastisch toestel. Na de Huawei p 9 lite, heb ik de Mate 20 pro gekocht. Zag hem op TV en was er gelijk verliefd op. Reden mooi toestel, zeer goede Camera. Snel. Batterij erg sterk. Om de 2 dagen opladen. Geweldig toestel. Makkelijk in gebruik. Alleen de prijs was in het begin wel wat hoog, maar dat is altijd als iets net uit is. 2 weken geleden nog een Huawei 20 gekocht voor mijn man, stuk goedkoper. Beid zeer tevreden met ons toestel. De dreigingen vanuit de VS nemen we op de koop toe. Ik vertrouw erop dat Huawei best met een goede oplossing zal komen. Laat zijn klanten niet in de steek.
Pluspunten
  • Goede Camera
  • Snel
  • Sterke batterij
  • Mooi disign
  • Goede kwaliteit
Jolanda12-07-2019

Prachtig toestel

Prachtig toestel.. Werkt fijn en reageerde snel. Heb hem nu een maand en zeer gelukkig mee. Maakt prachtige foto's. Steld zelf in kwa scherpte, gezichten enzo.. Ik ben blij
Lieke12-07-2019

Huawei mate 20 pro

Erg fijn toestel. Ik ben erg blij met de aanschaf van dit toestel. Mooi geluid en je kunt er erg mooie foto's mee maken.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie foto's
  • Ligt fijn in de hand
  • Lange batterij duur
Jaco M12-07-2019

Huawei mate 20 pro

Dit is al weer mijn 3e Huawei en elke keer blijft Huawei mij verrassen met fantastische prijs/kwaliteit. De mate20 pro is een echte top edge telefoon. Uitstekende camera met vele mogelijkheden. Batterij gaat met een gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee en is daarbij binnen een poep en een scheet opgeladen. Schermen en beeldkwaliteit super menig netflixserie is al voorbij gekomen. Vingerscanner prima gezichtherkenning werkt niet altijd maar ach... Tot op heden nog geen spijt
Saskia12-07-2019

fantastisch mooi toestel!

Zeer fraaie vormgeving, aflopend en vullend scherm waardoor beeldervaring subliem is! Heerlijk in gebruik, snel en maakt fantastische foto's ! We alten onze spiegelreflex tegenwoordig thuis...
Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • fantastisch scherm rondom
  • camera's met veel mogelijkheden
S. Serkan Ozben12-07-2019

huawei mate 20 pro

Huawai mate 20pro is really pefect and it has amazing camera. Battery life amd dizayn everythink amazing.
Roepie12-07-2019

Huawei mate 20 pro

Heel fijn toestel, bevalt zeer goed. Super goede accu laadt in 20 minuten op en bij veelvuldig gebruik houdt de accu het dagen vol. Prijs kwaliteit het beste wat de markt te bieden heeft. Handig in gebruik. Geweldige foto's
Pluspunten
  • Zie bovenstaande