Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
goei spulleke
het is een goede telefoon!! Werkt uitstekend! goede gezichtsherkenning en fijn om mee om te gaan. kortom een top telefoon
Pluspunten
- gezichtsherkenning
Topper
Mooie telefoon met premium uitstraling, batterij gaat erg lang mee en het scherm is helder. Voor de prijs krijg je een topper. Enige wat ik kan bedenken om het toestel beter te maken is stock android.
Pluspunten
- Batterij
- Camera (ai)
Minpunten
- Geen stock android
Groot en helder/scherp scherm en tel. + goede accuduur
Mooie tel. met scherp en helder scherm. Goede accuduur. Altijd sinds 1ste generatie IPhone gehad en wilde toch X iets anders en echt tevreden 👍🏼
Pluspunten
- Goede accuduur
- Scherp en helder scherm
- Veel mogelijkheden in menu
Minpunten
- Gps bij hardlopen slecht
Geweldige camera, snel en nog geen minpunten gevonden
Ik heb hiervoor een p9 gehad, daarvoor jarenlang verschillende iPhones gehad. De p20 is een fijne telefoon, ligt goed in de hand, is snel, 128gb opslag, lange batterij duur (nog geen 50 procent verbruikt per dag) en een mega goeie camera. Hij is zeer veelzijdig (onder andere dual sim), snellader en een hoesje zit er standaard bij. En voor een prijs van 588 euro is het niet alleen 1 van de beste smartphones op dit moment maar sowieso de beste koop.
Pluspunten
- Camera
- Snelheid
- Dual sim
- 128 gb
- Prijs
Compact en luxe toestel
Nieuw contract, dus nieuwe telefoon. Ik wou in eerste instantie de p20 pro, maar wou niet bijbetalen. Dus de "gewone" p20 gekozen. Makkelijk in gebruik en goed beeld.
Pluspunten
- Scherp beeld
- Compact
- Mooi design
- Perfecte foto's
Gewoon een top telefoon
Deze telefoon de huawei p20 voldoet aan alles wat ik zoek in een telefoon! Hele goede camera en een beeld kwaliteit waar menig fabrikant wat van kan leren. Hij is super snel ook met games spelen!!
Pluspunten
- Camera
- Werkgeheugen
- Scherm
- Gezichtsherkenning
- Snelheid
Minpunten
- Niet uit te breiden geheugen
Fijne telefoon
Erg fijne telefoon. In het begin even wennen na overstap naar huawei. Maar het bevalt me super. Mooi beeld, mooi geluid. Ik maak vaak fotos deze kwalietijd is super.
Pluspunten
- De camara"s Super beeld.
- Lang baterij gebruik.
Minpunten
- De aansluiting van de oortjes via oplader
Mevr v bommel
De Huawei p 20 is een geweldig toestel
De bediening is geweldig en makkelijk
De camera is heel goed hij maakt geweldige fotoos
Het toestel is heel duidelijk van geluid
Het toestel ligt goed in de hand
En het geheugen is meer dan zat wat je kan gebruiken gewoon een heel goed toestel en raad het iedereen aan
Vooral de camera, hè (Y)
(ter referentie, de voorganger was een Samsung S5.)
De Huawei P20 is een mooi mobieltje en ligt lekker in de hand met het meegeleverde hoesje. De gebruikelijke functies zijn meer dan in orde. Huawei P20 maakt extra indruk met zijn door Leica mee-ontwikkelde camera en geeft prachtige foto's. Iets minder is het "AI" dat ze 'in' in de camera gestopt hebben, wat ik voor nu vooral wat te sterk vind acteren bij gezichten die heel zacht worden. Dit model heeft 2 camera's aan de achterkant waarvan 1 monochrome. En van deze ben ik zeer onder de indruk, waardoor ik steeds vaker de monochrome instelling kies om te fotograferen.
In vergelijking tot mijn vorige mobiel is deze een stuk sneller, merkbaar bij zelfs de minder moeilijke taken. Ook batterijduur is prima met zo'n 2 dagen ('s nachts gaat wel data en wifi uit).
Het scherm is ook naar grote tevredenheid, ware het niet dat ik van een AMOLED scherm afkom, dat toch echt wel iets beter is in m.n. contrast. (De P20Pro was mij echt te duur). Bij het scherm zit ook bovenin de "notch" voor de camera en speaker. Ik heb daarbij de notch verborgen waardoor links en rechts van de "notch" zwart beeld is, echter wordt die ruimte prima benut door de diverse notificatie iconen, tijd en batterij status.
Verrast was ik bij het openen van de doos, waarbij ik mij afvraag waarom deze zo stevig moet zijn. Kosten noch moeite gespaard lijkt het en afgekeken van Apple. De inhoud was vooral verrassend doordat er een hoesje wordt meegeleverd en er standaard al een beschermlaag op het scherm zit. Daarnaast de earphones die prima geluid geven en mij lekker in de oren zitten. (Overigens heb ik via de KPN actie ook de freebuds, dat wel heel erg fijn is, zonder snoer.)
Gezichtsherkenning werkt prima. Wederom verrassend was de werking in het donker. de P20 gooit de helderheid van het scherm omhoog waardoor je gezicht voldoende belicht wordt om ook dan je mobiel te ontgrendelen.
Pluspunten
- Camera!
- snelheid
- compleet product
- gezichtsherkenning
Minpunten
- 'AI' in de camera greept soms iets te veel in
Suuuuper!!!
is a very good phone, work very fast, i like the pictures, menu is easy, you don.t stay to search to much for something. with this phones was a jackpot. awesome! keep doing good job! Suuuuper!
Pluspunten
- software, menu,camera, shapes
Minpunten
- fingerprint
geweldige camera
Er is geen betere smartphone camera op het moment.
ook de gezichtsherkenning om te ontgrendelen werkt formidabel.
kortom geweldige telefoon en je kunt er ook nog mee bellen wat erg handig is:)
Pluspunten
- super goede camera
- snelle processor
- super goed scherm
- fijn in de hand
- goed geluid
Minpunten
- geen
- geen
Fijn toestel
Zeer mooie foto's, heel scherp. Verder duidelijk en makkelijk te bedienen. Mooi uiterlijk. Inclusief handig beschermhoes. Helaas zonder glasbescherming.,wel plastic bescherming maar vind ik niet afdoende. Leuk samen actief met gratis earphones. Ook met extra ziggo actief.
Pluspunten
- Mooie foto's
- Mooi uiterlijk
Minpunten
- Iets te groot
Mooie telefoon, goede accu
De P20 werkt heel fijn. De accu is super goed en gaat lang mee. Na een hele dag werken is 'ie nog steeds boven de 50%. Ik heb de roze variant en die vind ik heel mooi. De telefoon werkt ook nog eens snel!
Pluspunten
- Batterijduur
Fantastische mobiel
Het is een betaalbare en zeer omgangsvriendelijke telefoon. Heeft een goede camera die scherp en snel is. Accu is verrassend snel opgeladen en gaat redelijk lang mee, met actief gebruik ongeveer een dag.
Pluspunten
- Oplaadtijd
- Camera
Minpunten
- Duur van de accu
Geweldig!
Supergoed toestel! Na 6 jaar dezelfde mobiel was het tijd voor een nieuwe. Ik wilde gelijk ook mijn fotocamera weg doen dus ik wilde een mobiel die ook deze kon vervangen. De batterij gaat twee dagen mee, hij is snel en hij maakt de allermooiste foto's. Er zitten ontzettend veel opties op. Net als een spiegelreflexcamera kun je hem helemaal naar wens instellen.
Pluspunten
- Lange batterijduur
- Zeer goede camera
- Snel
- Veel opties
Minpunten
- Er zijn niet zoveel hoesjes voor beschikbaar.
Helder scherm, accuduur goed
Goed geluid, duidelijke telefoon, goede foto,'s, licht in de hand, mooie kleur telefoon, goed formaat telefoon
Pluspunten
- Geluid
- Kleur
- Duidelijk telefoongesprek
Mwah.
Best in orde voor een Android-toestel. Wat vooral opvalt zijn de spelfouten en vertaalfouten in EMUI. Het geheel doet nogal amateuristisch aan. Hun inspanningen om Apple te kopiëren is aandoenlijk soms. Het is het steeds 'net niet'. Huawei heeft blijkbaar meer haast met hun marktaandeel vergroten dan met details. Veel onzinnige dubbele Huawei-apps die niet te verwijderen zijn. Redelijk agressieve batterijmanager die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld hardloop-appjes en notificatie-appjes het niet doen op de achtergrond. Deze moet je dan eerst weer excluden uit de 'bemoeienis-lijst'. Voor mensen zonder IT-diploma zou ik gewoon een iPhone willen aanbevelen.
De gratis bijgeleverde Freebuds hebben een probleem met het stereobeeld. Deze 'wandelt' steeds naar rechts en kan weer worden rechtgezet door even de Google-assistent aan te roepen. De Freebuds zijn om deze reden onbruikbaar voor serieuze audiofielen. Je zal er maar het volle pond voor betaald hebben!
Pluspunten
- Groot mooi scherm.
- Accuduur.
Minpunten
- Zie verhaal.
Mooi beeld goede technologie
Ik was altijd van Samsung ik heb mij over laten halen omdat ik wat minder geld te besteden had om huawai te nemen in verband dat ik in de schuldhulpverlening ben gegaan. Kom ik er ff achter dat dit een veel betere telefoon is met een betere technologie. Betere functies en mooiere fotoos. Kortom. Een veel betere prijs kwaliteit verhouding. Dan Samsung en vele andere telefoons. Een echte aanrader
Pluspunten
- Goede technologie
- Mooie fotoos
HUAWEI P20 is een topperrr onder de telefoons
mooie elegante snelle telefoon.Hij doet wat er van hem verwacht wordt. reten snel en supermooi design. mooie camera. Ik ben er super blij mee
Ik heb na 5 maanden geen slechte punten gevonden
Ik heb dit product nu 4-5 maanden en het is geweldig. Ik ben door deze camera een stuk meer bezig met leuke photos maken en dit lukt ook zeker
Pluspunten
- Goede accu
- Goede camera
- Groot scherm
- Snelle vingerscan
- Goed werkende facial recognition
Minpunten
- Selfie camera is een beetje apart
Waar voor je geld
Was op zoek naar een vervanger voor mijn Samsung Galaxy S5, na een hoop research gekomen op deze P20. Voor deze prijs een hele goede telefoon. Als amateur heb ik zeer mooie foto's kunnen maken op vakantie, AI werkt erg fijn. De bediening werkt erg fijn en makkelijk. Fijn groot geheugen, waardoor een SD-kaart niet nodig is. Zeer tevreden met deze aankoop.
Pluspunten
- Goede prijs/kwaliteit
- Goed scherm
- Geweldige camera
- Mooi design
- Accu en snel opladen
Minpunten
- Niet volledig waterdicht
- Snel vingerafdrukken op de achterkant
Processor snelheid, functionaliteit, accuduur, camera's
Dit is de eerste Huawei telefoon die ik ervaar en ik mag nu al zeggen nadat ik het al 2 maanden gebruik dat het een super telefoon is in al zijn facetten. Ben blij met deze keuze.. Ik geef deze telefoon een 9,5 als beoordeking
Pluspunten
- Accuduur
- Groot scherm
- Functionaliteiten
- Fantastische camera's
Fijne scherm snel opgeladen. Echt super
Ik vind het een hele fijne en mooie telefoon. Aalt mooie foto's... Ben er erg blij mee en je hebt ze in de mooie kleuren qua uitkiezen
Beste toestel ever!
Na jaren Samsung wilde ik iets betaalbaarder kopen. Na wat speurwerk kwam ik op dit toestel. Ik verwachte eerlijk gezegd dat het niet kon tippen aan Samsung of iPhone maar niets is minder waar. Ben totaal verrast door de vormgeving, camera en standaard huawei apps..zelfs mijn puber dochter die altijd de nieuwste iPhone heeft is onder de indruk en vindt het vergelijkbaar met de i phone. Echte aanrader dus
Fijne telefoon en duidelijk overzicht
Ik ben zeer te spreken over de telefoon ook ivm goede kwaliteit van de camera maar ook kwa geheugen,
alles werkt super fijn en snel