Huawei P20 zwart / 128 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 135 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Finn 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een goede telefoon die niet te duur was en niet al te groot en een goede kwaliteit en batterij had en deze telefoon heet het allemaal perfect.
Aan het einde van de dacht is de telefoon nog meer dan 50% van de batterij en dat vind ik erg fijn.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Goede kwaliteit
  • Uitstekende camera

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Intuïtieve telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor een Nexus. Nu een Huawei. De foto zijn echt fantastisch. Genomen naast een iPhone 7 zie je een duidelijk verschil. Veel meer scherpte en in het donker maakt hij betere foto's dan mijn normale camara. Batterij gaat twee dagen mee. Voor mijn Nexus was dat 12 uur.

Pluspunten

  • Canara is better dan elke andere
  • Incl. screen protector l
  • Incl. Hoesje
  • Groot scherm

Minpunten

  • Niet stock android
  • Lijkt er veel op een iPhone X
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch toestel voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Huawei maakt topwaarde voor je geld qua specs. Geen twijfel over mogelijk, deze toestellen kunnen de vlaggenschippen van andere merken prima aan! Heb de P20 nu bijna een week en nog geen moment spijt van gehad, wat een fantastisch apparaat.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Top camera
  • Super accu en snel laden!
  • Gezichtsherkenning werkt geweldig
  • Vingerafdruk aan de voorzijde is top

Minpunten

  • Software van fabrikant
  • Slechts 4gig RAM
  • itt tot P20 pro is de P20 slechts spatwaterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede allrounder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Huawei P20 is een mooi toestel met de juiste verhoudingen. Het toestel ligt goed in de hand en is niet te zwaar. Ik heb de telefoon inmiddels een maand in bezit en kan hem aan iedereen aanbevelen.

De camera is bovenverwachting goed, al grijpt de AI wel snel in (dit kan gelukkig uitgezet worden). De vingerafdrukscanner is erg snel en werkt altijd. Verder houdt de batterij het gemakkelijk 1.5 dag vol, ook onder zwaar gebruik.

Het enige minpunt aan de telefoon is dat hij niet waterdicht is. Dit heeft de Pro variant wel, maar de 'gewone' P20 moet het helaas zonder zoek.

Pluspunten

  • Mooi helder scherm
  • Goede accuduur
  • Spraakkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Snel

Minpunten

  • Bloatwear
  • Niet waterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A bakhlakj 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi foto's maken en groot scherm

Algemene score

10,0
Mijn dochter vond het mooi en veel er over gehoord alleen positieve dingen. Mijn zus heeft hem ook en tevreden.
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede camera en accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze telefoon heeft een een zeer goede camera, de dual camera zorgt voor zeer mooie foto's. De accu van de telefoon gaat bij mij soms wel 2 dagen mee. Het scherm is alleen wel wat krasgevoelig.

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • Schermresolutie

Minpunten

  • Scherm krasgevoelig
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bregje van de Schoot 21-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De prijs kwaliteit verhouding van een Huawei is echt super. Geen ander woord voor. De camera van de p20 is net een professionele. Vele willen met mijn telefoon een foto maken. De accuduur is tot op heden ook echt super. Tot nu toe geen 1 negatief punt op deze telefoon aan te merken.

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • Makkelijk in omgang
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobbie 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 10 jaar van Apple naar Android over gegaan en het is oprecht de beste beslissing aller tijden. Ik ben heel tevreden over deze Huawei P20! Hij is snel, goed scherm, mega fijne camera, goed in gebruik en besturingssysteem werkt goed! Ik ben er echt heel erg gelukkig mee.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera
  • Batterij
  • Gebruiksvriendelijk
  • Super makkelijk overzetten iPhone naar P20

Minpunten

  • Portret functie achteraf niet weg te halen
  • Interactie met Macbook is niet makkelijk
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doortje 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super kwaliteit

Algemene score

9,0
Dit product werd me aangeraden door vrienden, en is echt de beste telefoon keuze geweest! De camera is geweldig, het scherm is super scherp, alles is intens snel (al helemaal vergeleken met vorige telefoons). Het enige wat me een beetje tegenvalt is de accu duur maar met de super charger is m'n telefoon binnen drie kwartier weer vol!

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Snelheid
  • Geheugen
  • Schermgrootte

Minpunten

  • Accu
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny van Etten 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle en intelligente smart phone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De P20 is een geweldig toestel.
Het is snel, intelligent en de fotocamera is fenomenaal.

De snellaadfunctie werkt perfect en dat geldt ook voor de gezichtsontgrendeling.
De accuduur is ronduit geweldig.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Camera
  • Gebruiksgemak
  • Intelligent
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Huawei p20 perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Niet te grote telefoon maar heeft alles wat een telefoon nodig heeft uiterst tevreden over de p20 heel duidelijk scherp mooi scherm ligt lekker in de hand niet te zwaar duidelijk menu zeer goed geluid komt eruit blij dat ik deze heb gekozen ipv een iPhone had geen betere keus kunnen maken

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Mooi toestel
  • Goed geluid
  • Niet te zwaar
  • Zeer mooie goede camera/foto's
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rodin 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm mooie pixels goede batterij en mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt goed maakt mooie foto's batterij gaat lang mee snel lader erbij waanzinnig mooi beeld en niet te klein
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carolinecoco 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Iphone x look a like

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super blij met dit toestel! Kwalitatief erg goed en lijkt op een iphone x maar dan met android.
Zeer fijn scherm, camera en omgang.
Batterijduurt precies genoeg om een lange dag mee door te komen, bij normaal tot veel gebruik.
1 keer blijven hangen toen er veel spellen tegenlijk werden gedraaid en gedownload (logisch ook)

Pluspunten

  • Groot, helder scherm
  • Camerakwaliteit
  • Opslagruimte
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David D. 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flitsend snel in combinatie met een mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben nu ongeveer een maand in bezit van de Huawei P20 en ik kan niets anders zijn dan zeer tevreden. Accu helpt je gemakkelijk door de dag heen bij intensief gebruik en de prestaties zijn werkelijk formidabel. Het ontbreken van draadloos opladen is bij dit toestel niet hinderlijk omdat de accu makkelijk de dag doorkomt op een lading.

Ik heb in de maand dat ik gebruik maak van dit toestel nog geen enkele hick up kunnen ontdekken.

Gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner zijn fantastisch en werken heel snel en accuraat.

Jammer is dat er geen 3.5 mm jack meer in het toestel aanwezig is. Door de actie met de gratis FreeBuds is dit issue bij mij minder van toepassing.

Pluspunten

  • Super snel
  • Goede accuduur
  • Goede camera
  • Goede schermkwaliteit/helderheid

Minpunten

  • Geen 3.5 mm jack
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tepeelg 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Huawei p20 blue

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon sinds een paar weken in het bezit en ben er zeer tevreden mee. De telefoon ziet er zeer mooi uit, bezit over een grote accu, veel opslag ruimte en een randloos scherm. De huawei p20 is in mijn mening een telefoon die voor minder geld meer mogelijkheden heeft dan zijn tegenhangers. Een nadeel is echter dat er geen headphone jack meer aanwezig is.

Pluspunten

  • Grote accu
  • Goed scherm
  • Touch en face id
  • Goede camera
  • Veel opslagruimte

Minpunten

  • Geen headphone jack
  • Niet waterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 21-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De beste telefoon die ik tot nu toe heb gehad!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na het lezen van diverse reviews en het bekijken van diverse video's over de Huawei P20 Pro was ik eigenlijk al verkocht. Aan de hand van deze informatie heb ik de telefoon zelf aangeschaft en ik heb er geen minuut spijt van gehad. De batterij gaat enorm lang mee en laadt ook nog eens binnen 40 minuten op tot 100%. Het menu en alle instellingen kunnen precies worden ingesteld zoals je zelf wil en dit is een stuk makkelijker dan bij een Samsung toestel. En dan hebben we nog de camera, waarvoor ik de telefoon eigenlijk heb aangeschaft. Hier kan ik alleen maar positief over zijn, het is een professionele camera waarmee je alle kanten op kunt.

Kortom: ben je op zoek naar een telefoon die je leven beter maakt? Koop de Huawei P20 Pro!
Make your life great again

Pluspunten

  • Camera
  • Batterij
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitender Khanna 21-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great Experience

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I had Huawei 8 pro but lost it last month. Later, I bought P20 and it is amazing. Great quality of screen, it’s perfectly bright and colourful and, to the eye, there’s nothing wrong with it. The killing low light camera is amazing. Great Battery life. multitasking.

Pluspunten

  • Great Camera
  • Nice look
  • Great Display

Minpunten

  • less sharpness in photo
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manuel van deenen 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prefecte camera + mooie uistraling telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe de beste telefoon die ik gehad heb! Prachtige foto's kan ik ermee maken en vind het een zeer comfortabele telefoon.. Bovendien ziet die er ook supergoed uit en werkt die heel snel. Geluid is ook op en top! Zeker een aanrader. Mvg

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Uiterlijk
  • Geluid
  • Comfortabel

Minpunten

  • Geen.
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido S. 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi degelijk toestel. Snelle processor en ruime opslag. Je kunt goede en heldere foto's maken overdag EN s'nachts. Accuduur is ruim voldoende, minimaal één dag bij normaal gebruik en met de speedcharger (snellader) is de telefoon binnen een half uur weer helemaal vol!

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en over dit toestel.

Een minpuntje is de prijs, is aan de hoge kant (vind ik persoonlijk), voor mij was het moeilik de stap te maken omdat je geld maar 1 keer uit kan geven. Achteraf krijg je er wel echt een mooi toestel voor terug wat de prijs wel zeker waard is!

Ook vind ik het jammer dat je het geheugen niet kan uitbreiden met een micro-SD kaart.

Pluspunten

  • Ruime opslag
  • Goede camera
  • Mooi beeld
  • Snelle processor
  • Strak design

Minpunten

  • Niet uitbreidbaar met micro-SD
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F-Flank 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, erg snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het toestel is in vergelijking met andere toestellen vrij goedkoop. Dit zorgt voor een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Daarnaast is die erg snel. Apps openen en sluiten gebeuren direct, er is geen sprake van vertraging. Uiteraard kan ik de camera niet vergeten. Deze is subliem. De 20MP camera doet zn werk meer dan goed en je kan met deze versie dus al echt mooie fotos schieten.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Goeie accuduur
  • Snel
  • Mooie grootte
  • Topcamera's

Minpunten

  • Achterkant besmettelijk
  • Geen aux meer
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews