Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 482 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tine 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Huawei p20 vervangt mijn Honor 8, dus was de EMUI van Huawei al gewend, vind het wel een fijne schil. Prettig dat de opslag 128 GB groot is, jammer dat het niet uitbreidbaar is. Mooi groot scherm met kleine bezels en een notch. Goede camera met veel mogelijkheden. Snelle vingerafdrukscanner, ook de gezichtsherkenning werkt snel, maar die gebruik ik niet omdat ik mijn frontcamera heb afgeplakt. De digitale kluis is ook handig om foto's, video's en audio extra te versleutelen. Loopt op Oreo 8.1 en heb sinds aanschaf al 2 maal een beveiligingsupdate gehad. Deze telefoon krijgt ook nog een update naar Android P (android 9) maar dat zal nog even duren, want Huawei is niet de snelste met update naar nieuwe android versie.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Dualsim
  • Kleine bezels, daardoor mooi groot scherm
  • 128 GB geheugen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geheugen niet uitbreidbaar
  • accuduur valt wat tegen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tine 26-07-2018

Nog een toevoeging bij de review, deze telefoon heeft geen 3.5 mm aansluiting voor audioaansluiting, dat is wel jammer. Er wordt wel een USB-c naar 3,5mm audio-adapter meegeleverd. Dit werkt prima, alleen tijdens het opladen kun je dan je oortjes niet gebruiken. Als het goed is krijg ik de komende week nog de gratis Huawei FreeBuds earphones geleverd zodat ik tijdens het opladen wel kan luisteren.

Reageer

Finn 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een goede telefoon die niet te duur was en niet al te groot en een goede kwaliteit en batterij had en deze telefoon heet het allemaal perfect.
Aan het einde van de dacht is de telefoon nog meer dan 50% van de batterij en dat vind ik erg fijn.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Goede kwaliteit
  • Uitstekende camera

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.T.M Muus 26-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede vernieuwingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De 2 jaar geleden gekochte P8 was goedkoper maar beslist niet de mindere. De P20 pro was mij te duur, maar de P20 is een goede vervanger. Groot scherm, groot intern geheugen, goede accu die langdurig zijn werk doet.Ook de fotografische mogelijkheden zijn verbeterd.
Kortom een geweldig toestel die een aanrader is door zijn vernieuwingen. O ja telefoneren gaat ook prima

Pluspunten

  • Goede accu
  • groot scherm met goede weergave

Minpunten

  • Software, veel vragen bij installeren
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nimma 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, top (Leica) camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Huawei is een merk in opkomst en ik snap waarom. Het is een prima toestel met een groot intern geheugen. De prijs, die behoorlijk lager ligt dan van concurrenten, staat ook zeker voor kwaliteit. Het toestel is snel, accuduur lang, zo'n 20 uur gemiddeld en een geweldige camera van het merk Leica. Hij maakt echt goede foto's en video's. Daarnaast ook gewoon android. Handig en simpel in gebruik. Ik heb hem pas en ben er echt blij mee. Ik had jaren Samsung, de S-series, maar als Huawei zich zo blijft ontwikkelen en tegen deze prijs-kwaliteitsverhouding, dan hebben ze aan mij een nieuwe, trouwe, vaste klant. Enige minpuntje, de looks van e-mail. blauwe bolletjes, alles vet gedrukt, oogt als alleen nieuwe mail en wat druk, maar als dit het enige is en het went wel weer. Kortom een aanrader, toptoestel!

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • oplaadsnelheid

Minpunten

  • Huawei E-mail
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Basan 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden Huwaei

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze telefoon gehaald omdat het goede foto maakt. Maar is ook nog zeer handig in gebruik omdat het een grote scherm heeft. Toetsenbord is erg makkelijk en handig in gebruik.

Pluspunten

  • Toetsenbord
  • Touchsysteem
  • Scherpe fotos
  • Gebruik is makkelijk
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F.Olejek 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bellen.

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en prijs verhouding.
Snelle telefoon, en een mooi uiterlijk.
Blijkt bij de KNP goedkoper te zijn dan bij andere winkels.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • mogelijkheden voor foto's te maken

Minpunten

  • nog geen gevonden
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Intuïtieve telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor een Nexus. Nu een Huawei. De foto zijn echt fantastisch. Genomen naast een iPhone 7 zie je een duidelijk verschil. Veel meer scherpte en in het donker maakt hij betere foto's dan mijn normale camara. Batterij gaat twee dagen mee. Voor mijn Nexus was dat 12 uur.

Pluspunten

  • Canara is better dan elke andere
  • Incl. screen protector l
  • Incl. Hoesje
  • Groot scherm

Minpunten

  • Niet stock android
  • Lijkt er veel op een iPhone X
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch toestel voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Huawei maakt topwaarde voor je geld qua specs. Geen twijfel over mogelijk, deze toestellen kunnen de vlaggenschippen van andere merken prima aan! Heb de P20 nu bijna een week en nog geen moment spijt van gehad, wat een fantastisch apparaat.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Top camera
  • Super accu en snel laden!
  • Gezichtsherkenning werkt geweldig
  • Vingerafdruk aan de voorzijde is top

Minpunten

  • Software van fabrikant
  • Slechts 4gig RAM
  • itt tot P20 pro is de P20 slechts spatwaterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede allrounder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Huawei P20 is een mooi toestel met de juiste verhoudingen. Het toestel ligt goed in de hand en is niet te zwaar. Ik heb de telefoon inmiddels een maand in bezit en kan hem aan iedereen aanbevelen.

De camera is bovenverwachting goed, al grijpt de AI wel snel in (dit kan gelukkig uitgezet worden). De vingerafdrukscanner is erg snel en werkt altijd. Verder houdt de batterij het gemakkelijk 1.5 dag vol, ook onder zwaar gebruik.

Het enige minpunt aan de telefoon is dat hij niet waterdicht is. Dit heeft de Pro variant wel, maar de 'gewone' P20 moet het helaas zonder zoek.

Pluspunten

  • Mooi helder scherm
  • Goede accuduur
  • Spraakkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Snel

Minpunten

  • Bloatwear
  • Niet waterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjoerd 16-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uhm, tja ik heb niet heel veel verstand van verschillende software enzo maar. Maar tot nu nog geen problemen ondervonden met het de Huawei p20. accu gaat lang mee sowiso wel een dag bij behoorlijk intensief gebruik. Bij een gewoon werk dagje als je hem wat minder. bebruik kan accu 2 dagen mee. (: Camera maakt top foto, 's voor iemand die geen verstand heeft van wat een goede camera is. Instellingen hiervan zijn ook lekker eenvoudig.
Niks te klagen (:

Pluspunten

  • Camera
  • Accu duur
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 16-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg goede camera, veel geheugen, batterij gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze telefoon heel erg fijn. Het is mijn eerste Huawei en ik had nog niet veel gehoord over dit merk. Erg blij met de keuze! Batterij gaat lang mee, het scherm is mooi en duidelijk, er zit een hele goede camera op en heel veel geheugen. Ook reageert de telefoon erg snel en werkt de telefoon heel soepel.

Pluspunten

  • Camera
  • Batterij
  • Geheugen
  • Snelheid
  • Helderheid scherm

Minpunten

  • Andere oplader dan Android/iPhone nodig
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fikret 16-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel Gemak Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aankoop gedaan met vooroordeel, maar nu heb ik geen spijt van. Wat een perfecte mobiel. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Batterijduur
  • Camera
  • Disgn

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cherie 16-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima accuduur, fijne menustructuur, goed scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben meer dan tevreden over deze telefoon. Vooral de lange accuduur is een zegen. De camera is fantastisch, de pro stand van de fotocamera is een absoluut cadeau. Het scherm is mooi helder en geeft prachtige weergave.
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideale foto phone de camera is echt top. En de fijne android vormgeving ook. Natuurlijk heeft Huawei een eigen lay out en besturingssysteem. Dit gaat hand in hand met Android. Dit is mijn 2e Huawei toestel. En wil niks anders meer. De p20 heeft nu ook gezicht unlock optie werkt ook ideaal. Was even bang dat ik de vingerscan achterop zou missen zoals bij de p9 maar dat sowieso niet.

Twijfel je nog ik zou zeggen doen die Huawei P20

Pluspunten

  • Fijn scherm
  • Fijne vormgeving
  • Top Leica camera
  • Snel accu opladen

Minpunten

  • Mist Mini jack ingang
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron87 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig toestel met goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als opvolger van mijn P9 is dit zeker weer een vooruitgang. Alhoewel de P9 nog best mee kon merk ik nu wel dat ik wat mist. Vooral de extra werkgeheugen is een verbetering. De dubbele camera is geweldig en maakt goeie foto's. Eventueel had ik er nog wel een extra Mico SD card in willen doen maar met de 128GB interne is het tot nu toe genoeg. Wat wel wennen is dat de vingerafdruk scanner op de plaats van een oude home knop zit en dus ook niet zo werkt, maar na een tijdje weet je al niet meer beter. Het geluid is goed en met de dolby admos kan je het nog beter krijgen naar hoe je het zelf wil. Wat alleraardigst is dat het toestel komt met een hoesje en al een geplaatste screenprotector. Dual sim nog niet getest.

Pluspunten

  • Genoeg RAM
  • Genoeg intern geheugen
  • Goede camera
  • Lange accuduur
  • Geleverd met hoesje en sceenprotector

Minpunten

  • Kan geen extra SD card in
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caitlin 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amazeballs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Huawei P20 is een geweldige telefoon! Hij werkt snel, neemt super foto's, heeft heel veel geheugen en ziet er super tof uit.
Ik heb tot nu toe nog geen minpunten aan de telefoon weten te ontdekken.

Pluspunten

  • Veel geheugen
  • Leica camera
  • Lange batterijduur
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Royvaneck 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne telefoon

Algemene score

8,0
Telefoon gekozen wanwege topkwaliteit camera en opgegeven accuduur, en ik moet eerlijk zeggen was HTC fan maar door deze telefoon is dat wel anders geworden

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur

Minpunten

  • Afsluit toets blijft aan tijdens typen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beni 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt mooie foto's en het scherm is mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi telefoon mooie scherm De batterij gaat lang mee extra hoesje die gratis mee geleverd is en de bleuthoot ear phones die ook gratis worden geleverd super blij..... ga zo door Huawei de telefoons worden steeds mooier

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Mooie scherm

Minpunten

  • Oordopje bedraad vallen uit je oren
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al jaren een Huawei en zeer tevreden.
De p20 heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Camera zeer goed, scherp beeldscherm en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Camera
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • De Home/vingerafdruk button zit soms in de weg
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke overstap vanaf iOS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Al heeft de P20 geen aux ingang, wat voor mij toch een minpunt is, moet ik zeggen dat het zeker een telefoon is die gelijk staat aan de S9 en de iPhone X, qua hardware maar ook qua gebruik.

Pluspunten

  • groot scherm
  • intuitief

Minpunten

  • geen aux
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews