Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Huawei p20
Ik heb ongeveer een maand geleden dit toestel aangeschaft en ben positief verrast over de telefoon. De prijs kwaliteit verhouding is top, je krijgt de beste specificaties voor een prijs die het waard is.
Pluspunten
- Camera
- Groot scherm
- Geluid
- Accuduur en oplaadsnelheid
Snel en groot en goed scherm
Ik beveel de p20 aan omdat hij erg snel en scherp beeld heeft en een lange accuduur de telefoon is zijn prijs waard
Pluspunten
- Snel
- Lange accuduur
- Groot scherm
- Scherp beeld
Perfecte foto's!!
De beste telefoon die ik tot nu toe ooit heb gebruikt. De camera maakt perfect scherpe foto's en de accu gaat heel erg lang mee, zeer tevreden over deze telefoon.
Voorheen heb ik altijd samsung gebruikt, maar de Huawei is misschien nog wel beter en prijstechnisch heel erg interessant.
Pluspunten
- camera
- accu
- design
- overzichtelijk
- vormgeving
Minpunten
- geen
Super mooi beeld en veel geheugen
Ik vindt het een hele fijne telefoon en nadat ik de Huawei p10 had en die heel fijn vindt heb ik opnieuw gekozen voor een Huawei en ben super tevreden
Pluspunten
- Dual sim
- Veel geheugen
- Makkelijk te gebruiken
Minpunten
- Geen aux ingang
Top toestel
Gekocht onder andere vanwege de camera en deze is zelf nog beter als gedacht. Veel opslagruimte op de telefoon dus nooit meer problemen met apps downloaden of opslag van foto's
Pluspunten
- Camera achter
- Camera voor
- Veel interne opslag
- Uitstraling
Minpunten
- In alleen zwart en blauw verkrijgbaar
100 %tevreden
Super tevreden accuduur perfect unlocken met gezicht herkenning, gemakkelijk te bedienen.
Camera maakt super goede foto's en filmpjes
Enz enz
Beste camera ooit gezien, heerlijke telefoon
Ik heb voor het merk Huawei gekozen voor de emui functie, die overigens erg goed werkt op mijn telefoon in combinatie met mijn Asus laptop. Verder is het een hele mooie telefoon en ik was eigenlijk direct verliefd, na een samsung en een Sony telefoon gehad te hebben is dit veruit de beste tot nu toe!
Pluspunten
- Emui functie
- Camera
- 'really' Fast charging
- Face unlock
- Prachtig scherm
Fantastisch Toestel (topper)
Fantastisch toestel. Vingerprint en gezichtsherkenning werken super.
Goede prijs en kwaliteits verhouding.
Pluspunten
- Batterij
- Geluid
Minpunten
- Nog niet kunnen vinden
mooi scherp en snel
na eigenlijk altijd voor de samding te gekozen hebben.
heb ik nu een keer gekozen voor de huawei p20 en het is een super fijn toestel.
de gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner werken uitermate snel.
voor mijn werk moet ik veel de camera gebruiken en zit ik veel op internet.
de camera past zich ook heel snel en makkelijk aan aan donkere plekken of plekken waar tegenlicht is.
en het overschakelen tussen wifi en je eigen internet verbinding gaat ook zonder dat je een fout melding krijgt dat er geen internet aanwezig is.
en vanwege de super snel lader is de batterij ook binnen een uur alweer helemaal vol.
en ik kan uit eigen ervaring vertellen vanaf 0% tot 100%.
dus alles bij elkaar genomen vind ik dit een super toestel.
als die over een jaar nog steeds zo is en niet zoals bij mijn oudere samsung telefoons die na een jaar gewoon op waren. dan blijf ik zeker bij de huawei
Pluspunten
- camera zowel voor als achter
- vingerafdruk scanner
- geluid
- scherpte van het scherm
- scherpte van de foto's
Top
Ik ben erg tevreden met deze telefoon. Hij is snel (tot nu toe) - mooi kleurenscherm - maakt geweldige foto's!! zelfs bewegende vissen komen haarscherp op de foto te staan - besturing is prettig
Pluspunten
- Geweldige foto's
- Kleurenscherm
- Besturingssysteem
- Snel
Groot Scherm, Mooie camera opties Groot opslag geheugen
De reden dat ik dit keer voor de Huawei P20 heb gekozen is het geheugen waar de telefoon over beschikt en de camera die in de telefoon zit.
Pluspunten
- Groot geheugen
- Uitgebreide camera opties
Functioneel
Modern en uiterst functioneel met een professionele camera.
Eenvoudig en aangenaam in het dagelijks leven met veel interessante en nuttige functies. Ik ben zeer tevreden met de keuze van deze telefoon.
Top telefoon!
Telefoon nu 4 weken in gebruik en bevalt ontzettend goed.
Groot scherm, goede camera en accu.
Ik gebruik te telefoon dagelijks veel en hoef de telefoon maar eens in de 2 dagen op te laden!
Er zit een hele goede camera op met verschillende standen en maakt mooie foto's.
Het scherm is mooi groot maar niet ten nadele van het gebruikscomfort.
Je doet zeker geen miskoop met deze telefoon.
Pluspunten
- Groot en helder scherm
- Goede camera
- Lange accuduur
Goede accu
Ik ben erg tevreden met het product, hij maakt prachtige foto's en is snel. Overzichtelijk en simpel te gebruiken
Pluspunten
- Goede camera
P20 gewoon een super telefoon
Doet wat het moet doen. Snel en robuust. Fijn groot scherm. Voldoende opslag mogelijkheden. Ik ben gewoon erg tevreden. Huawei jullie zijn goed bezig!
Pluspunten
- Scherm
- Licht
Minpunten
- Accu duur
Helder scherm, goede batterijduur en topcamera
Het product is een goede keuze geweest. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een heel helder scherm en maakt geweldige foto's met de goede camera die erin zit.
Pluspunten
- Goede camera
- Batterijduur
Top kwaliteit
Ik heb de telefoon gekozen omdat het uiterlijk heel mooi was en de telefoon zelf is lekker snel niks om te klagen ben er heel blij mee
Pluspunten
- Groeien camera
- Mooi uiterlijk
Een hele goede accu en erg eenvoudig en prettig in gebruik
De Huawei P20 is een erg fijne en goede telefoon. Ik heb de telefoon nu bijna 2 maanden en heb tot nu toe nog geen minpunten ontdekt. Wel moet ik nog even uitvinden hoe ik optimaal gebruik kan maken van de dubbele camera die op de telefoon zit. Wat betreft close up fotografie is deze telefoon een pareltje.
Voor de rest is de telefoon eenvoudig en prettig in gebruik. De telefoon is erg snel en wat me tot nu toe het meest verbaasd heeft is de accuduur van de telefoon. Ik laad de telefoon 1 keer per 2 en soms zelf 3 dagen op. Mijn vorige telefoon moest ik minimaal elke dag opladen. Met de accu ben ik extra blij wat dat betreft. De Huawei P20 is een echte aanrader!
Pluspunten
- Accuduur
- Camera
- Eenvoudig in gebruik
- Goed geluid
't lijkt wel ee. Mini computer!
Ik heb voor de Huawei p20 gekozen omdat ik erg veel doe met mijn telefoon bellen emailen bankieren PowerPoint maken eigenlijk alles wat je normaal met een computer doet! En nu kan dat gewoon met je smartphone echt ideaal. Ligt lekker in de hand voelt iets zwaarder dan mijn oude smartphone maar dit vind ik juist wel prettig. Iets minder fragiel. 't scherm is van bizarre qualiteit echt haarscherp en ook de camera is bijna te meten met mij. Professionele camera.
Echt een aanrader.
Pluspunten
- Batterij gaat serieus lang mee
- Beeld is haarscherp
- Voelt robuust aan
- Camera is bizar goed
- Hij is super snel
Minpunten
- Had spraakgestuurd graag meer opties gehad
Goede accuduur
Lange accuduur van de telefoon.
groot scherm.
Makkelijk te gebruiken.
veel opslagruimte op de telefoon.
Pluspunten
- accuduur
- groot scherm
- makkelijk in gebruik
- veel opslag
Minpunten
- zelfde aansluiting van koptelefoon en acculader
Snel, prachtige foto's en snel volgeladen
Deze telefoon heb ik na wikken en wegen met een abonnement genomen vanwege de mooie vormgeving en de vooruitzichten op de prachtige foto's die naar verluid konden worden gemaakt. Niets is minder waar dan dat. Nu een aantal weken in gebruik en kan er niet vanaf blijven. Verder is het scherm heel scherp en is er veel aan te passen. Grote van de letters, het thema en andere zaken die ik nog niet heb bekeken. Al met al een prima smartphone.
Pluspunten
- Groot scherm
- Foto's
- Aanpassen
Minpunten
- Breekbaar
Top telefoon! Voor mij geen ander merk meer..
Super telefoon! Alles werkt perfect, voor mij geen ander merk meer! Qua prijs en kwaliteit de beste telefoon.
Pluspunten
- Makkelijk menu
- Top camera
- Helder scherm
- Battery gaat lang mee
Snelle processor met verbazingwekkende prestaties
Na jaren lang Samsung gebruikt te hebben gaf ik de Huaweip20 een kans. Na alle reviews gelezen te hebben was ik toch wel benieuwd geraakt.
Wanneer ik t doosje open, ben ik al blij verrast. Standaard zit er al een screenprotector op en is er een transparant hoesje bijgeleverd. Dat is al een leuke binnenkomer.
Het gebruik was bijna identiek als de Samsung dus dat is prima.
De dingen waar ik heel blij van wordt zijn de camera,de snelheid van de telefoon en de accuduur.
Kortom het is een hele fijne telefoon en ik raad hem iedereen aan.
Pluspunten
- Accuduur prima in orde
- Bijgeleverde beschermings attributen
- Snelheid
- Camera zeer goed met veel opties
Minpunten
- Camera switcht heel snel naar portret modus.
Top telefoon!
Op de camera en het opslagcapaciteit na niet zo heel veel verschil met de p9. Maar ben super blij met de p20! Veel opslagruimte en wat de camera betreft echt helemaal top! Maakt super mooie foto's en heeft ook vele vele mogelijkheden! Wat ik ook super fijn vond was dat er al een hoesje bij zat en een adapter voor de koptelefoon! Je kan hem zo gebruiken!
Pluspunten
- Mooi formaat
- Incl. adapter voor koptelefoon
- Opslagcapaciteit
- Maakt super mooie foto's
- Incl. Screenprotector + hoesje
Minpunten
- Camera steekt iets uit
Kwalitatief goede en veelzeidige smartphone
De Huawei werkt super. Snel, veelzeidig. Makkelijk en supersnel switchen tussen verschillende apps. Ook zwaardere apps draaien zoals ze horen te draaien. De camera's werken ook prima. Veel opties en filter. Maakt superscherpe foto's. Al heeft de telefoon er soms wel een paar seconden voor nodig om de foto scherp te stellen, maar deze functie werkt verder wel prima. Het scherm heeft hele natuurlijke kleuren. Niet zo vol en vermoeiend voor je ogen als bij de galaxy serie smartphones. De batterij gaat bij mij met normaal gebruik gemakkelijk 2 dagen mee. En ook is de batterij binnen no time weer vol geladen. Samenwerkend met de watch2 sport van huawei is het een perfecte combo voor op het werk en of vrije tijd/onderweg. En je kunt daarbij alles in de gaten houden, berichten versturen, ontvangen en telefoontjes aannemen. Al met al een goed toestel met prima prestaties die totaal niet onderdoen voor hun grote concurrenten. Ik vind de telefoon persoonlijk fijner en beter werken/ogen dan de galaxy series die ik hiervoor heb gehad.
Pluspunten
- Snelle processor
- Groot geheugen 128GB
- Groot en fijn scherm
- Prima camera
- Batterijduur van 2 dagen
Minpunten
- Glazen achterkant is heel gevoellig voor vlekken