Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 - Sledestofzuigers

Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 188,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Nina03-02-2018

Krachtig en gemak

De stofzuiger is super krachtig en je hoort hem bijna niet. Hij kan alle ondergronden aan, harde en zachte. Wij hebben een grote woonkamer en hoeven door de lange snoer maar 1 keer in te pluggen in de stroom, erg handig! Verder heeft de stofzuiger een mooie look en heeft goede hulpstukken voor bijvoorbeeld de trap te zuigen.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Lange snoer
de kroonhoeve02-02-2018

Voor ons de perfecte stofzuiger

Voor ons een perfecte stofzuiger hij is stil en de zuiging is zeer sterk door het lange snoer doen wij de kamers en de trappen vanuit het zelfde stopcontact (tijdwinst en gemak) we hebben een grote B&B dus hij moet hier elke dag hard werken! Dit is onze tweede bosch en vast niet de laatste!
Pluspunten
  • Lang snoer
  • stil en sterk
Minpunten
  • zuiging erg sterk op tapijt
Mark28-01-2018

Goede zuigkracht ook met haren van dieren!

We hebben diverse stofzuigers gehad, allemaal was het wel wat. Nu hebben we de Bosch met stofzuiger zak, maar deze doet wat we willen. Haren gaan makkelijk van de bank, stof wordt goed opgezogen en hij is nog relatief stil ook! Zeker een aanrader. (Als je net als ik geen zin hebt om te zoeken neem deze!)
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Stil
  • Slang is makkelijk met appaaraat op te ruimen
Minpunten
  • Stofzak (Als je dit ziet als minpunt)
Maurice28-01-2018

Super gebruiksvriendelijk!

Het was even een uitgave maar top dat we hem toch hebben gekocht! Super in gebruik en handig! Enig minpunt is dat de stekker soms wat makkelijk uit het stopcontact gaat, dit bij iets te veel spanning op de snoer.
Pluspunten
  • wendbaar
  • handig
  • geluid
  • snoerlengte
Minpunten
  • stekker soms wat makkelijk uit stopcontact
Fam. Liebens25-01-2018

licht gewicht, goede zuigkracht, lang snoer.

Gekozen vanwege het lichte gewicht en de lengte van het snoer. Zuigkracht bleek bij eerste gebruik prima.
Bosch stotzuiger22-01-2018

Goede,fijne , geruisloze zeer wendbare stofzuiger

Hij doet mij versteld staan wat de mogelijkheden zijn van dit apparaat chapeau, is stil, hanteerbaar niet te zwaar zeer wendbaar.
Lies van Mensvoort22-01-2018

stofzuiger Bosch BGL8ALL5

Super goed product. Stofzuiger maakt minder lawaai, super zuigkracht, extra lang snoer, lange zuigslang. Voor mij een ideaal product erg blij mee.
wouter22-01-2018

stofzuiger BGL8all5

Een perfecte stofzuiger en ideaal indien je huisdieren hebt, behoefte aan een heel lang snoer en niet van te veel lawaai houdt !
Laag-Platte21-01-2018

Sterke zuigkracht

Ik wilde een stofzuiger met een sterke zuigkracht. Laag energieverbruik vindt ik ook belangrijk en deze bosch stofzuiger draagt daar zijn steentje aan bij! Tevens zeer weinig geluid, een lang snoer van maar liefst 15 meter en een mooi design. Helemaal tevreden tot nu toe! Wij gaan binnenkort onze keuken verbouwen en gaan zeker naar inbouwappararuur van Borsch kijken!
Pluspunten
  • Grote zuigkracht
  • Lang snoer
  • Goed wendbaar
  • Energiezuinig apparaat
Gerard21-01-2018

Bosch BGL8ALL5

Ik ben erg tevreden over deze stofzuiger, hij is erg krachtig op ons kleed moet ik hem zelfs zachter zetten omdat hij anders vast blijft zitten. Ook alle meegeleverde extra's zoals een laminaatmondstuk vind ik erg prettig.
Pluspunten
  • Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
  • Zeer krachtig
  • Lang snoer
Minpunten
  • Geen knop voor het inrollen van het snoer
  • Geen opbergruimte voor accesoires
I.M.S.21-01-2018

Krachtige stofzuiger

Ik heb nog nooit zo'n krachtig zuigende stofzuiger gehad...Mijn kleed kan ik helemaal goed schoon zuigen en tussen de houten vloer delen zit nu geen zand meer! Top product!
Fridy20-01-2018

Tevreden over aankoop

Ik heb gezocht naar een stofzuiger die weinig geluid produceert, en ben heel tevreden over mijn aankoop.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • maakt heel weinig geluid
Minpunten
  • oprolsysteem van het snoer
Gerardus20-01-2018

Geluid vriendelijk

we hebben lang ee goede stofzuiger gezocht die met vriendelijke geluid heeft en in verband met allergie voor huis dieren en oude huis stof in huis. na vriendelijke en goede advies van medewerker mediamarkt groningen en zelf geprobeerd. we hebben dit product Bosch . energie zuinig en uitsteken vormgeving..de beste gekozen.
L.Gilissen19-01-2018
2.0

Nieuwe stofzuiger Bosch BGL8ALL5

2.0
Helaas is deze stofzuiger voor mij op bepaalde plaatsen in mijn huis niet bruikbaar omdat de stofzuigermond (ook als ik de stofzuiger op de laagste stand zet) zich op mijn matten vacuüm zuigt. Hij zuigt alleen op ruwe matten. Ik heb er spijt van dat ik deze stofzuiger gekocht heb; veel geld voor een voor mij onbruikbaar apparaat. Terwijl ik dacht op advies van de verkoper van de Media Markt de beste koop gedaan te hebben.
Pluspunten
  • Weinig lawaai
Minpunten
  • Zwaar in zuigen
  • Onderdelen zwaar verwisselbaar
  • onhandige handgreep
  • Geen luchttoevoer mogelijk in slang
Anneke18-01-2018

Zuigkracht

We hebben deze stofzuiger in december gekocht en maken nu zo'n 4 weken gebruik van dit apparaat. Een geweldige stofzuiger, een enorme zuigkracht die echt getemperd moet worden af en toe, om te voorkomen dat de vloerbedekking loslaat (😜). De meegeleverde hulpstukken zorgen er ook voor dat het parket schoon is , ook de richeltjes tussen de planken. Het geluid is iets minder geluidloos dan verwacht maar veel beter dan het oude apparaat. Al met al, dik tevreden. Een goede koop!!
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar
Stefanie15-01-2018

zeer fijne stofzuiger

Omdat deze stofzuiger als enige 4x een A scoorde hebben wij deze gekozen, een zeer stille, zuinige, effectief op zowel harde vloer als zacht tappijt, makkelijk wendbaar, krachtige stofzuiger en ook nog eens mooi uiterlijk.
Pluspunten
  • stil
  • krachtig
  • lang snoer
Minpunten
  • Misschien iets te krachtig voor kleedjes en matten
C.M. Verbon15-01-2018

BGL8ALL5

Een fijne stofzuiger die intensief gebruikt wordt met 2 honden. Vooral het lange snoer is erg prettig. Zuigkracht is prima en instelbaar.
Pluspunten
  • lang snoer
  • kracht regelbaar
HJKroon14-01-2018

Stille kracht

Een top stofzuiger voor een goede prijs! Wat vooral fijn is is de flexibiliteit in combinatie met de regelbare zuigkracht!
Pluspunten
  • Stil
  • Krachtig
Bram14-01-2018

Stoere stofzuiger voor het hele gezin

Zeer krachtige en stoer uitziende stofzuiger van Bosch laat je nooit in de steek met het huis grondig schoonmaken. Ook het geluid wat de stofzuiger maakt is vele malen minder vervelend dan bij andere stofzuigers.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Stoer
  • Lange stroomdraad
Diepeveen14-01-2018

Een super mooie stille stofzuiger !!

We vinden het een mooie stofzuiger en met zijn 69 Db is ook fijn anders dan dat we gewend zijn van stofzuigers. Het heeft een hele goede zuigkracht !! En het extra handvat aan de steel is ook fijn en een actieradius van 15 meter is ook helemaal top 👍🏼 Echt een aanrader!!!!
Pluspunten
  • Actieradius 15 meter
  • Is vrijstil
  • Goed zuigvermogen
  • Anti knikslang
  • Goed regelbaar
Heidi minnes13-01-2018

Stofzuiger werkt perfect

Ik ben zeer tevreden over de stofzuiger werkt super 👍 Lekker zacht geluid ideaal ben blij dat ik er voor gekozen heb
Christien13-01-2018

Goede stofzuiger

Eindelijk 1 die kracht en power heeft en zowel op vloerbedekking als laminaat zijn werk doet Kan deze aan iedereen adviseren en vooral mensen met honden
Sportlaanlady13-01-2018

Wat een verschil

WoW wat een verschil. Mijn oude stofzuiger is een A merk, maar wel een aantal jaar oud. Hoe wel de motoriek nog goed is hadden de onderdelen al lang hun beste tijd gehad. Dan kan je nieuwe onderdelen kopen maar die zijn duur! Dan maar een nieuwe stofzuiger. Super stil is die! En hij zuigt super.
Pluspunten
  • Extra lang snoer
  • Stil
Minpunten
  • Geen opberg plek voor onderdelen
Wptje12-01-2018

Super stil, geweldige zuigkracht

Ideaal zo'n lang snoer, geweldige zuigkracht en super stil. Ook de zachter bumper rondom is ideaal voor stoten. En natuurlijk een mooi design..
Pluspunten
  • Stil
  • Zuigkracht
Maria Mermans11-01-2018

stofzuiger werkt prima

Ik zocht een stofzuiger die krachtig zuigt op zowel een tegelvloer als op laminaat en toch zuinig en rustig is. Daarnaast moest het apparaat ook niet te zwaar zijn en makkelijk te bedienen. De Bosch In'genius BGL8ALL5 voldeed aan al deze voorwaarden en had ook nog een redelijke prijs. In het gebruik viel meteen op hoe lekker het handvat op de stofzuigerslang is. Hierdoor is het zuigen meteen een stuk prettiger geworden. Nog een voordeel is de lange snoer, waardoor je niet telkens je werkzaamheden hoeft te onderbreken om de stekker in een ander stopcontact te moeten steken. Je kunt ook nog zelf de zuigkracht regelen wat handig is.
Pluspunten
  • fijn handvat op de stofzuigerslang
  • extra lange snoer
  • instelbare zuigkracht
  • extra hulpstukken
  • werkt prima op harde vloeren
Minpunten
  • de stofzuigerslang is wat grof en stug