Sony SEL55F18Z - 55mm f/1.8 E-Mount Lens - Objectieven

Sony SEL55F18Z - 55mm f/1.8 E-Mount Lens
Sony SEL55F18Z - 55mm f/1.8 E-Mount Lens
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 699,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony SEL55F18Z - 55mm f/1.8 E-Mount Lens op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

movo9931-12-2014
Een lens die eigenlijk alleen maar te vergelijken valt met lenzen die normaliter du8zenden euro's kosten, zo scherp, vooral in het midden op 5.6. Wel even wennen aan het vast ebrandpunt van 55mm wat een andere kijk vereist.
Mausewous05-12-2014
Deze Zeiss / Sony lens is zeer degelijk en geeft een geweldige scherpte en contrast. Ook de kleurweergave is top. Zeer geschikt voor algemene fotografie en ook protretten
Garantiegevalletje27-08-2014
Super gave en vooral scherpe lens! In combinatie met de A7 is dit een super set! Echt een aanrader voor als je niet groot wil in camera maar wel in kwaliteit.
Gerrit den Bseten01-08-2014
Deze Sony FE 55mm/f1.8 is de beste lens die ik tot nu toe bij mijn Sony A7 heb. De scherpte is echt super scherp, zelden zo'n kwaliteit gezien. Het is dan ook met recht een "Prime lens". Contrast en kleurweergave is eigenlijk hetzelfde verhaal, gewoon subliem. De scherpstelling gaat bijna tot op de millimeter dat is het gevoel wat ik bij deze lens krijg. Wat degelijkheid betreft denk ik dat ik deze lens over 20 jaar nog in bezit heb. Sony ga door met deze kwaliteit dan laat je velen achter je.
RommertMarten25-06-2014
Geweldig mooie en zeer degelijke lens van Zeiss. Past perfect bij de Sony A7. Resulaten zijn uitstekend. Zou geen betere lens voor deze kamera kunnen bedenken.
Mrs. Will24-06-2014
De 1.8 55 mm heb ik aangeschaft vanwege de F 1.8. Het objectief voelt lekker stevig, de zonnekap kan tegen een stootje. Deze lens werkt accuraat en belangrijkst: bookeh waar ik bookeh wil en scherp waar het nodig is. Geen spijt van deze aankoop. Blij dat ik geen zoom-objectief heb gekocht.