Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood - Mixers

Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 213,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 470 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Laura24-02-2020

Geweldig apparaat

Geweldig fijn apparaat. Maakt heel gemakkelijk luchtig deeg. Zowel het apparaat als de opzetstukken zijn van erg goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Uiterlijk
Anas23-02-2020

Werk goed

4.0
Kenwood is een goed merk. De kwaliteit is prima. Ik heb het al een paar weken geprobeerd en bevalt me goed. Geeft weinig geluid. De kom beslaagt de benodigde hoeveelheid
Pluspunten
  • Werkt goed. Wienig geluid
Minpunten
  • Niks
Tackla Elma13-02-2020

Makkelijk in gebruik

Goed apparaat, het is makkelijk in gebruik en doet al het werk voor je. Je hoeft de mixer enkel aan te zetten en je beslag is zo klaar. Daarnaast heeft hij vele standen.
Pluspunten
  • Scheelt veel werk
Minpunten
  • Maakt veel geluid
Elly Keijsers13-02-2020

Veel vermogen

Mooi uiterlijk, veel vermogen, precies wat ik wil in een keukenmachine, die moet er toch ook mooi uitzien, omdat hij op het aanrecht staat.
Pluspunten
  • groot vermogen
  • makkelijk is onderhoud
Minpunten
  • eigenlijk nog geen ontdekt
KMX750rd10-02-2020

mooie degelijke vormgeving

een nuttig produkt vooral bij het maken van bakrecepten, goede prijs/kwaliteit verhouding.en mooie vormgeving.
A09-02-2020

Sterke motor

Prima prijs kwaliteit en de motor werkt zeer goed. Er zitten ook veel opties bij om lekker te kunnen bakken.
tia@lmere08-02-2020

Goede kwaliteit voor een koopje

Heb het bijna een jaar zonder keukenmachine moeten doen, dus toen ik deze actie zag heb ik er geen seconde over nagedacht. Van meerdere mensen gehoord dat Kenwood een top merk is, dus ik ga ervan uit dat ik geen moment spijt zal hebben van deze aankoop. Heb een hele lijst met recepten die ik uit wil proberen. Moet nu nog de tijd zien te vinden.
Pluspunten
  • Ziet er fraai uit
Minpunten
  • Groot (als je een kleine keuken hebt)
J. Fatemi05-02-2020

Mooi product

We hebben deze keukenmachine gekocht om zelf cake, taart en brood te bakken. Deze degelijke Kenwood machine heeft geen plastic onderdelen en staat stevig op het aanrecht. Ideaal voor het in korte tijd mixen en kloppen van ingrediënten. Erg tevreden!
Pluspunten
  • Kwaliteit prijs verhouding
  • Stijlvol ontwerp - premium uitstraling
  • Stabiel bij het kneden van deeg
Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
J van Casteren05-02-2020

Nette machine voor een eerlijke prijs

Veel betaalbaarder dan de overpriced Kitchenaid. Een robuuste machine zonder plastic onderdelen. Veel vermogen en naar verwachting in staat stug deeg te kunnen verwerken. Daarnaast heeft deze machine zonder twijfel de beste prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • metaal
  • design
Familie kok04-02-2020

Hoge kwaliteit

Ik heb voor dit product gekozen wegens de merk en prijs. Tot nu toe is het me bevallen. Enige minpunt is misschien dat de apparaat wiebelt bij hoge snelheden, maar dat is niet zo erg.
Pluspunten
  • Design
  • Kan genoeg deeg aan
  • Uitbreidbaar
Minpunten
  • Schommelt op hoge snelheden
Sonja03-02-2020

Keukenmachine

4.0
Menghaak mengt alleen in midden. Moet steeds open doen en n zelf met een spatel roeren. Mixen gaat goed, klophaak werkt ook prima.
Janet01-02-2020

Kenwood kMix KMX750RD

Het is een fijne machine, makkelijk te gebruiken. Zeer stabiel en heeft niet zoveel lawaai als mijn vorige. Ben er blij mee!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
Fatiha31-01-2020

Mooi design, robuust

Heb de keukenmachine aangeschaft vanwege het mooie design en door alle goede reviews! En heb er geen spijt van. Als eerste staat het erg mooi in de keuken, de omvang is ook fijn, niet te groot, het maakt niet veel lawaai en alles gaat tot nu toe erg goed. Cakes worden in een handomdraai gemixt, zwaar deeg voor bijv broodjes wordt goed gekneed zonder dat ie beweegt of veel meer lawaai maakt. Ik ben echt heel tevreden, doet precies wat ik ervan verwachtte. Goeie koop voor een mooi prijsje in vergelijking met andere keukenmachines. Ben er heel blij mee, kan het voor iedere thuisbakker aanraden.
Pluspunten
  • Robuust, niet lawaaierig, doet wat ie moet doen
  • Design, goede prijs kwaliteitverhouding
Minpunten
  • Niets
Dao30-01-2020

Keuken mix

voelt stevig aan , op dit moment zeer tevreden...ben benieuwd als we meermalend gaat gebruiken. .....
Pluspunten
  • Makkelijk schoon
  • Ziet mooi uit
Minpunten
  • Minder functies
  • Prijs
Johanna30-01-2020

Fantastische machine

Een prachtig apparaat, welke niet alleen mooi in je keuken staat, maar vooral heel goed z'n werk doet.
An30-01-2020

Keukenmachine

Heb de keukenmachine gekocht voor mijn verjaardag. Heb een te kleine machine gehad, we wordt veel gebakken. Omdat de machine er mooi uitzien en een krachtige moter heeft hoop ik hem straks veel te gebruiken . Ben er blij mee.
Pluspunten
  • Mooi
Minpunten
  • Zwaar
Anton30-01-2020

Sterke motor

Mooi product om te zien met zijn sterke motor. Wij zijn 70 plussers en bakken zelf brood e. d, daarom gekozen. Voor deze degelijke Kenwood machine.
Pluspunten
  • Sterke motor
  • Degelijk
Minpunten
  • Niet
ANGELIQUE29-01-2020

MOOI

HIJ IS ERG MOOI OOK DE KLEUR,ER ZIT EEN MOOIE BESLAGKOM BIJ. HIJIS STIL IN GEBRUIK. HIJ MAAKT HEERLIJK BESLAG.
Ans29-01-2020

blikvanger in de keuken

vanwege allergie ben ikzelf aan het bakken en met een gewone mixer is het tijdrovend. Nu doet het apparaat het werk en kan ik door met verdere verwerking van ingrediënten
Pluspunten
  • scheelt zwaar mixerwerk
erturk mutlu28-01-2020

very useful machine

it is very useful machine and my wife very like she uses the machine in the kitchen and she is very happy
Irma28-01-2020

Krachtige Kenwood keukenmachine

Deze keukenmachine heeft geen plastic onderdelen en staat stevig op het aanrecht. Ideaal voor het in korte tijd mixen en kloppen van ingrediënten. Verder zijn er veel accessoires bij te kopen.
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Krachtige motor
Maik27-01-2020

Ergonomisch mengkom

Ik vind dat voor de prijs van het artikel een heel goede machine wordt geleverd. Daarbij vind ik hem mooi; het is niet erg om hem op de aanrecht te laten staan. Eenvoudig in gebruik, werkt naar behoren en goed schoon te houden
Pluspunten
  • Weinig Lawaai
Teuni27-01-2020

Degelijk apparaat

Heb het gekocht omdat het mooi is en goede informatie kreeg, beschrijving is duidelijk, alles ziet er gebruiksvriendelijk en stevig uit.
Pluspunten
  • Goed te onderhouden en veelzijdig
Astrid26-01-2020

Mooi robuust apparaat

Mooie robuuste allesmixer die zowel het lichte als ook het zwaardere werk aankan. Heb hem aangeschaft omdat hij robuust is, krachtig en goed schoon te houden. Bovendien misstaat hij echt niet op mijn aanrecht en is hij compact.
Pluspunten
  • degelijk, weinig plastic
  • goed schoon te houden
Minpunten
  • geen extra beslagbak
Aaf26-01-2020

Kenwood Keukenmachine

Solide apparaat met vele mogelijkheden. Degelijk materiaal. Mooi grote mengkom die in de vaatwasser kan.
Pluspunten
  • Degelijk en solide apparaat
  • stevige mengkoppen
  • grote mengkom met gladde wanden