- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood - Mixers
vervanging voor 35 jaar oude Kenwood Chef
nieuwe mixer van een voor mij reeds zeer bekend merk mijn vorige was van het type Chef en 35 jaar oud welke nog steeds goed functioneert ondanks zeer intensief gebruik maar gaat nu wel wat slijtage sporen te vertonen de Kmix ziet er wel leuk uit met zijn rode kleur
Pluspunten
- betrouwbaar merk
- zeer krachtige motor voor zwaar deeg
Minpunten
- maak wel wat geluid bij hoog toerental
Goed product
Het product is van goede kwaliteit, werkt prima en heeft een mooi design. Doet wat het moet doen. Wel aan de prijzige kant.
Pluspunten
- Mooi design
Minpunten
- Geen
Mooi
Werkt zoals verwacht. Het is stevig genoeg voor mij. Ziet er heel mooi uit. Opening inde spatdeksel is beetje klein, maar is niet erg
Een veelzijdig bakbeest voor in de keuken
Gekozen vanwege de deugdelijkheid. Het is veel geld, maar zeker niet duur! Door de ruimte beschikbaarheid van de accessoires kan ik nog veel experimenteren in de keuken :-)
Pluspunten
- Deugdelijkheid
- Veelzijdigheid
- Mogelijkheid aansluiten opzetstukken
Minpunten
- Mixt kleine hoeveelheden deeg niet echt goed
Zwaar en Solide
Ik ben blij met de Kenwood kMix, het is een solide apparaat en erg betrouwbaar.
Volgens mij gaat het apparaat nog jaren mee.
Pluspunten
- Sterke motor
- Zwaar en betrouwbaar
Minpunten
- Niet zomaar even op te pakken
- verchroomde kenwood logo blijft niet goed zitten
Kenwood KMX750RD
Mooi en super handige keukenmachine. Ik heb hem een 2 weken maar nu al onmisbaar. Hij kneed mijn deeg super goed. De machine heeft 6 standen en werkt na behoren.
prachtig mooie keukenmachine
Ziet er oer degelijk uit en ben dus vol verwachting op een goed resultaat.
We willen graag brood bakken maar moeten de bakvormen nog kopen. we denken dat we de beste hebben uitgezocht.
Pluspunten
- prijs
- vormgeving
Goede kwaliteit
Goede degelijke mixer met goede accessoires. Deeg voor cakes en taarten maken gaat perfect! Dit is zeker een aanrader.
Pluspunten
- Degelijke kwaliteit
- Goede accessoires
Mooi design
Mooi en handig dat je alle onderdelen en accessoires nog los kunt verkrijgen. Ik heb 'm voor mijn moeder met reuma gekocht en ze heeft er veel baat bij. Hij staat ook nog eens super mooi en heeft een krachtige motor
Pluspunten
- Mooi design
- RVS kom (niet zwaar vergeleken met glas)
Mooi robuust apparaat
Heel mooi apparaat om te zien. Doet het prima. Veel plezier van. Ben benieuwd naar de werking van de mogelijke hulpstukken!
Goede keukenmachine
Machine gekocht ter vervanging van handmixer/staafmachine/etc. Alles ziet er kwalitief hoogwaardig uit en voelt degelijk (en zwaar!) aan. De machine is flink krachtig en voldoet aan mijn verwachtingen. Goedkoop kun je deze niet noemen, maar vergeleken met vergelijkbare machines is ie wel scherp geprijsd.
Pluspunten
- Degelijk en stabiel
- Krachtig
- Eenvoudig te gebruiken
Minpunten
- Zwaar, daardoor wel stabiel
Great mixer for home use
Nicely designed machine, sturdy, made with quality materials. The bowl that comes with the machine is large enough to handle most of the home baking requirements. Like very much the slow start function as it protects from food being spilled all over the place.
Robuuste solide mixer
Omdat dit een robuuste mixer is. Nog maar 1 x gebruikt, maar wat een verschil met vorige mixer. Heel blij mee.
Pluspunten
- Sterke motor
- Maakt luchtig beslag
kMix 750 RD . Prachtig Design Professionele kwaliteitt
Prachtig Design Professionele Kwaliteit.
Goede machine met metalen hulpstukken. Krachtige motor met variabel toerental, die het lang volhoud. Gemaakt afgelopen weekend: brooddeeg, harde wener, merengue. Alle Drie de hulpstukken gebruikt Top
Stabiel door zijn gewicht, gaat niet wandelen over het aanrecht .
Ziet er bovendien goed uit. Kortom Geweldig
Pluspunten
- metaal, geen kunstof
- Looks
Minpunten
- geen
Na tijdje twijfelen toch ervoor gegaan. Geen seconde spijt!
Ik heb al een tijd zitten kijken naar een keukenmachine. Eerst naar Kitchen Aid, maar vond die toch te duur. Bij de media markt kwam deze mixer op mijn pad. Met 40 euro cashback en nog eens 40 euro korting was de prijs van 215 euro erg schappelijk. Na wat rondkijken op internet en er uiteindelijk achter komen dat ze hem ook bij Great British Bake Off gebruiken aangeschaft. Heb hem nu gebruikt voor pizzadeeg en Chocolate chip cookies. Bevalt uitstekend! Ik kan tijdens het mixen ander werk doen, wat me veel tijd bespaard. Ook klopt hij bijvoorbeeld roomboter mooi luchtig. Iets wat lastig is met de hand. Binnenkort brood ermee maken. Kijk er naar uit! Top ding!
Pluspunten
- Krachtig
- Prijs
Minpunten
- Accessoires zijn best duur
- Bij sterk deeg gaat ie soms wiebelen
KMX750RD Waar voor je geld
Keukenmachine doet het precies volgens verwachting.
Prima aankoop, en redelijk betaalbaar. Aanrader dus.
Super mooi ding
Heb meerdere machines geprobeerd, deze is en strak qua vormgeving en werkt als een trein! Krachtige mixer die ook subtiel werk aan kan, zoals slagroom zeer langzaam kloppen voor extra luchtigheid.
Sterke mixer, mooi ontwerp
De mixer is mooi vormgegeven en erg stevig doordat er geen plastic onderdelen aan zitten. Ook de meegeleverde hulpstukken voelen erg sterk aan en zijn ook van metaal.
Alleen de deksel die bevestigd kan worden aan de bovenkant om 'stoffen' tegen te gaan voelt erg fragiel aan. De machine is zeker sterk, maar is behoorlijk aanwezig qua geluid als hij op volle toeren aan het mixen is (bijv. cakebeslag).
Pluspunten
- Mooi ontwerp
- Stevig gebouwd
- Sterke motor
- Solide hulpstukken van metaal
Minpunten
- Had wat stiller gemogen
- Erg gevoelig voor vingerafdrukken
- Deksel voelt erg fragiel
Heel Holland bakt
Mooie degelijke mixer, voor een nette prijs.
Mixt met gemak cake beslag maar ook zwaar brooddeeg.
Mooie degelijke garde, deeghaak en K-klopper
Pluspunten
- Nette prijs voor een professioneel apparaat
Minpunten
- nog geen minpunt ontdekt
goed
werkt goed! duidelijke gebruiksaanwijzing. goede kwaliteit.
goede prijs . top product, raad het aan aan andere mensen
kneden is een plezier
fijn product , stevig gebouwd,sterke motor,gemakkelijke bediening , goed schoon te maken , en een versiering in de keuken.
Pluspunten
- prijs
- kwaliteit
Handig in gebruik
Deze keuken mixer heb ik gekocht om zelf brood te maken. Hij doet het zware werk voor mij, het kneden. Nu reeds 7 broden gebakken met een fantastisch resultaat. Heb nog geen moment van spijt gehad. Eigenlijk had ik heb jaren geleden al moeten kopen.
Reden om deze te nemen is dat alle bijgeleverde accessoires van RVS zijn en ook in de vaatwasser mogen. ook het spatdeksel is zeer handig.
Pluspunten
- Degelijk
- Alles vaatwasser bestendig
- Weinig lawaai
- Spatdeksel
Minpunten
- Niet gevonden
Prima apparaat
Voor het eerst dure uitgave gedaan, prima kwaliteit en uitvoering hoop hier veel plezier aan te beleven
Pluspunten
- Kwaliteit
- Uitstraling
Minpunten
- geen
- geen
Goede keukenmachine
Pas één keer gebruikt maar zeer gebruiksvriendelijk. Erg blij mee en verwacht dat deze veel gebruikt zal worden.
Pluspunten
- Doet goed zijn werk
- Mooi apparaat
Krachtig
Mooie keukenmachine, krachtig en kan dus veel bakwerk aan, hoge watt wat ik wel belangrijk vind en het heeft ook vele mooie accessoires