De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 470 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Al jaren op zoek naar een keukenmachine met professionele kwaliteiten en een mooie uitstraling. Stevige motor, voldoende accessoires, voldoende programma's.
Mooi om te zien en heb dit apparaat pas voor mijn vrouw gekocht .
Ziet er zeer degelijk uit de machine is een plaatje op het aanrecht en draait als een naaimachientje, kan op dit moment nog weinig vertellen over de duurzaamheid gedurende de aankomende jaren.
Ik vind het een prima mixer met krachtige motor.
Het is geschikt voor het kneden van deeg maar kan ook erg goed beschuitmix en slagroom kloppen. Ik ben er erg tevreden over.
MogelijkhedenVoldoende
GebruiksvriendelijkheidGoed
DegelijkheidVoldoende
Pluspunten
Krachtige motor
Mooi design
Machine staat stabiel, ook bij het kneden van deeg
De kMix combineert een mooie vormgeving met superdegelijke bouw en de mixer is praktisch in gebruik. Misschien niet de goedkoopste machine die verkrijgbaar is, maar is het geld zeker waard: de mixer en bijbehoren zien er zo stevig uit dat ook dagelijks professioneel gebruik geen probleem zou moeten zijn!
De keukenmachine ziet er mooi uit! Het is een aanwinst op het aanrecht. Daarnaast een is het een apparaat die goed zijn werk doet en zware werk aankan. De kom heeft een grote inhoud, dus gelukkig kan er veel beslag in. Dat is ideaal! Ik ben er erg blij mee.
De Kenwood kMix kent een gebruiksvriendelijke bediening. Als je ermee werkt voelt het solide aan. Voor ons is deze keukenmachine een sieraad op het aanrecht.
Mede gekocht op basis van positieve ervaringen van andere gebruikers.
De kenwood kMix gekregen als cadeau en het uitpakken alleen al is een geweldige ervaring. Alles zit er vrolijk en vriendelijk uit en maakt dat je onmiddellijk wilt beginnen. De gebruiksaanwijzing is gemakkelijk te volgen en niet te uitgebreid.
Alle onderdelen voelen solide en robuust aan. De verschillende onderdelen zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren en het ziet er mooi uit op het aanrecht.
Eenvoudig in gebruik, robuust en een harde werker.
Uitstekend apparaat met een eenvoudige bediening. Robuuste afwerking en mag zeker gezien worden. Voldoende hulpstukken meegeleverd om direct mee aan de slag te gaan.
De Kmix, is een degelijk en professioneel apparaat. Ik heb het gekocht, omdat ik op zoek was naar een degelijke mixer met voldoende watt en een goede behuizing. Een apparaat waar mee je deeg en beslag goed kunt mengen. Het apparaat beschikt over een goede en ruime mengkom. Het apparaat is niet goedkoop!
Mooie keukenmixer in een moderne retro uitstraling. De behuizing voelt robuust en solide. Machine heeft een prettige sound. Al met al een prettige machine.
Ik was op Zoek Naar een kwalitatief goeie en mooie keukenmachine voor mijn dochter. Zij gebruikt hem voor het bakken van taarten en cupcakes bij intensief gebruik. Ik heb bij mijn keuze gelet op het wattage en de accessoires en deze keukenmachine kwam bij de vergelijking met andere merken als beste naar voren.