Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood - Mixers
Krachtige motor
Prijs kwaliteit verhouding was zeer aantrekkelijk. Dit is naar mijn mening de enige product die in de buurt komt van een professionele mixer zoals de KitchenAid.
degelijk product
Degelijk, goed en mooi product. Altijd al willen kopen maar vanwege de prijs uitgesteld. Nu we zoiets echt nodig hadden gelijk maar voor een goede gegaan. Eenvoudig in gebruik, krachtige machine.
Pluspunten
- Degelijk
- mooi
- krachtig
- eenvoudig in gebruik
Minpunten
- prijs
top machine
de machine is robuust, mooi design en heeft een gebruiksgemak....het was een cadeau voor mijn echtgenoot
Grote mengkom
Geweldig product. Aanrader. Lekkere grote mengkom. Spatrand erop ik ook heel erg fijn. De keuken blijft schoon!!!!!!!!!!
Stevig apparaat
Eenvoudig te bedienen, traploos snelheid te verhogen, klikt goed in elkaar.
Na jaren twijfelen toch aangeschaft, zeer tevreden.
Heerlijke machine om mee te werken
Het is een robuste machine die zijn werk doet. Je voelt en ziet aan alles dat het een echt kwaliteitsproduct is. De onderdelen kun je makkelijk verwisselen en de bediening is recht toe recht aan.
Pluspunten
- Kwaliteitsproduct
- Makkelijke bediening
- De losse onderdelen kunnen in de vaatwasser
Minpunten
- misschien wat te zwaar
Top mixer
Degelijke bouwkwaliteit, stabiel, geluidsniveau is prima. Mixed mooie slagroom en eiwitten. Voor de rest kan ik het nog niet beoordelen, dat zal de toekomst uitwjzen. Maar het is een zeer welkome aanwinst in de keuken en ook nog eens mooi om te zien!
Pluspunten
- Degelijk en robuust
- Stabiel
Minpunten
- Jammer dat er maar 1 kom wordt mee geleverd
super keukenmachine
Mooie Kenwood Keukenmachine, rood met roestvrijstaal waardoor je 'm niet kunt missen in de keuken. Lekker zwaar waardoor hij als een huis staat. Oerdegelijke uitstraling
Pluspunten
- zwaar
- stevig
- goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
- nog niet kunnen ontdekken
Geweldige machine, en uitstekende kwaliteit.
Ik heb dit product gekocht om zwaar deeg voor pizza en broodjes te maken, dit werkt met deze machine perfect.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Staat stevig, loopt niet weg tijdens het draaien
Minpunten
- geen
Goede kwaliteit materiaal
Kenwood is voor mij zeker een betrouwbare merk en dit hielp mij met mijn beslissing om deze artikel te kopen. De zeer goede sterke kwaliteit van het materiaal en de vermogen van het apparatuur ben ik zeker zeer tevreden met mijn aankoop.
Pluspunten
- is een deksel bij wat niet te zien is op het doos
Kenwood kMix KMX750 keukenmachine
Ik had vorig jaar al een kenwood KMX gekocht en het is mij goed bevallen. Heb dit jaar weer een Kenwood KMX750 gekocht, omdat ik veel bakt dus laat ik 2 keukenm.tegelijkertijd draaien. Qua geluid is goed en het mix supersnel , hoeft niet lang te mixen en het scheelt in tijd. Ik zou iedereen deze keukenmachine aanbevelen.
Makkelijk in gebruik
Zeer makkelijk in gebruik en schoonmaak. Ook een aantrekkelijk design!
Zeer fijn om eiwitten of pizzadeeg me te maken. Het bespaart enorm veel tijd en moeite!
Pluspunten
- Mooi design
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Soms moet je met een spatel even helpen
Prima Apparaat
De ideale eerste standmixer voor de amateur patissier. Dit omdat je met deze standmixer next level kunt gaan betreft je patissier kunsten zonder dat je al te veel geld op tafel hoeft neer te leggen in vergelijking met de concurrentie. Het is een zeer robuust, krachtig en multifunctioneel apparaat. Kortom een echte aanrader!
Geweldig apparaat!
Ik heb dit product gisteravond gekocht en er vandaag al twee overheerlijke cakes mee gebakken. Voor vanavond staan er nog pannekoeken en een mokkataart op de planning. Geweldig apparaat, maakt wel veel herrie, maar doet het fantastisch!
Pluspunten
- Sterk
- Stevig
- Mooi
Minpunten
- Herrie
Goede product
Great machine, easy to use and excellent quality. It is quite heavy and was pretty expensive but you pay for quality and durability.
Pluspunten
- kwaliteit
Minpunten
- prijs
Good
Very nice product. Super easy to use. Nice quality and very useful instructions. The color is amazing!
Stevige machine
Pluspunten
- Werkt zeer goed en krachtig
- mooi design
- Genoeg assosioares
Minpunten
- ziet er te mooi uit, bang voor diefstal.
Fantastisch apparaat
Wij gaan met dit apparaat oefenen voor heel Holland bakt.
Wij zijn beginnende bakkers en dit model is heel makkelijk te bedienen. Handig inschenktuitje aan de antispatdeksel. Bovendien staat hij mooi op het werkblad.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Robuuste uitvoering En sterke 1000watt motor
Minpunten
- Het snoertje mag wat langer.
mooi stevig apparaat
Een mooi en degelijk product. makkelijk in gebruik en krachtige motor voor het maken van een stevig deeg
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- mooi uiterlijk
mooie vormgeving
Mooi product degelijke kwaliteit. Mooi voor het oog. Ook de prijs is goed voor dit apparaat. Nu nog maar 1x gebruikt maar we hopen er veel en lang gebruik van te kunnen maken!
Pluspunten
- Staat stevig, loopt niet weg tijdens het draaien
- accessoires zijn van degelijke kwaliteit
- heeft veel verschillende snelheden
- en de snelheid is traploos regelbaar, ideaal!!
Minpunten
- geen
keuken machine
la marque kenwood est pour moi une tresbonne marque pour tous cequi concerne l electromenager j achete toujour mes produit chez kenwood
Pluspunten
- bonne qualiter
Mooi stevig apparaat.
Staat erg mooi in de keuken. Staat stevig op mijn aanrecht. Maakt weinig geluid. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Uiterlijk
- Stevigheid
- Gemaakt van RVS
Minpunten
- Moet aparte foodprocessor kopen.
mooie kleur
we hebben voor deze keukenmachine gekozen vanwege de uit breidingsmogelijk die je apparaat biedt (groenterasp ).
daarbij is dit apparaat voordeliger dan de concurrentie.
Kenwood KMix KMX750RD ROOD
Ik heb deze keukenmachine paar keer gebruikt was heel goed
En werkt prachtig en selince doet geen lawaai thuis als je ook
Voor langer tijd de machine laat draaien wordt niet te warmt blijft
Stabiel dus tot nu toe ben ik echt tevreden en ook vind ik die Rood
Kleur heel erg mooi bedankt kenwood
Pluspunten
- +10
- +10
- +10
Minpunten
- 00000
- 000000
En Bakken maar..
De oude, van een ander merk liep van het aanrecht en klonk als een drumstel. Waardoor we een nieuwe nodig hadden. Wat een verademing, stil en alles perfect gemixt.
Pluspunten
- Stil
- perfect regelbaar
Minpunten
- Nog geen gevonden