De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 470 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb voor dit product gekozen, omdat ik veel goede beoordelingen zag. Ik ken ook een aantal mensen die mij vertellen dat het heel goed is. Het is ook niet zo duur als een kitchen aid.
Ik was al lang op zoek naar een keukenmachine. Kreeg folder van mediamarkt en zag deze actie met cashback. Ben gelijk naar mediamarkt gegaan, na goede informatie en uitleg van medewerker heb ik dit apparaat gekocht. Het werkt heel goed.
Hij ziet er heel mooi uit in de keuken. Het is makkelijk te gebruiken. Er zijn tot 6 versnellingen en 3 verschillende attachments en een deksel. Hij heeft in no time je deeg gemixt of de eieren geklopt.
Het maakt alleen veel geluid en is natuurlijk een beetje duurder dan andere merken.
The mixer, it looks beautiful and price quality is fair. I hope my mixer will serve me for many cakes and bakes! The color is wonderful red. The components look sturdy and quality.
Heel fijn en praktisch apparaat. Het is voor mij nu vele malen makkelijker geworden om te bakken. Het apparaat doet goed zijn werk en je verkrijgt er goede resultaten mee.
Zeer fraai design, machine oogt en voelt zeer degelijk aan. En toch een aanwinst qua uitstraling voor de keuken. Hoeft niet weggestopt te worden in een kast.
Heb de machine zojuist uitgepakt. Popel om te beginnen met bakken.
Enige minpuntje, er hadden wat meer accessoires bij gemogen dan de drie die er nu bij zijn. Dus die gaan we tzt nog aanschaffen.
Kortom veel kwaliteit voor een scherpe prijs.
Een Topper van Kenwood, Robuust apparaat van zeer degelijk en goed materiaal (geen plastic), krachtig met zijn 1000 watt, kan alle broodsoorten aan, ook de zwaardere. Grote kominhoud. Echt goed prijs - prestatie - kwaliteitsverhouding.
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksvriendelijkheidGoed
DegelijkheidUitstekend
Pluspunten
Prijs - Prestatie - Kwaliteit verhouding
Mooi Design
Grote beslagkom
Zeer deugelijk materiaal
Krachtig 1000 Watt
Minpunten
Kantelbaar aan de achterkant, beter aan de zijkant
Ik heb voor dit product gekozen omdat het mij een een erg stevig en robuust apparaat leek dat krachtig genoeg is voor het helpen maken van mijn creaties. Daarbij is de prijs relatief goedkoop als men vergelijkt met de concurrentie zoals kitchenaid. Ik weet zeker dat ik een goede tijd ga beleven met dit apparaat in huis. Al met al zeer tegreden over mijn aankoop.
Ontzettend mooi apparaat met een mooi en apart design. Het apparaat is erg makkelijk in gebruik! Stekker in het stopcontact en je kunt meteen aan de slag. Doordat het apparaat volledig van metaal is voelt het erg stevig aan en blijft het tijdens het gebruik goed op het aanrecht staan
Prima prijs kwaliteitsverhouding. Mooi design.
Dit artikel is bij uitstek een gigant in vergelijking met vergelijkbare producten in de zelfde prijsklasse.
Normaal plaats je apparatuur uit het zicht in de keuken maar deze keukenmachine geeft de keuken extra klasse.