Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood - Mixers

Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 213,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 470 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jack08-09-2018

Keukenmachine-Mixer

De laatste mixer heeft het loodje gelegd. Opzoek naar een goede mixer (kwaliteit/ prijs verhouding) ben ik op deze mixer uitgekomen. Dit na een diepe marktonderzoek op het internet. Nu nog de praktijk. Als het goed blijkt te zijn, er zullen de accessoires volgen….
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Robust
  • Prijs/Kwaliteit
  • Gebruikersvrindelijk
Marita27-08-2018

Een sieraad op het aanrecht

Ik heb het product nog maar net, maar ben tot nu toe tevreden over de prestaties. Het apparaat maakt weinig lawaai en doet degelijk aan.
Pluspunten
  • Mooi genoeg om op het aanrecht te mogen staan
  • Mooie grote mengkom
  • Onderdelen kunnen in de afwasmachine
Minpunten
  • Er zat geen spatel bij
Jacqy26-08-2018

Super apparaat

Altijd al een Kenwood willen hebben. Nu mijn keukenmachine al een tijdje kapot was, nu eindelijk gekozen voor een Kenwood. En wat een gemak! Eiwitten na 3 min al stijf, weinig lawaai, grote mengkom! Ik ben hier super blij mee. Ben benieuwd welke andere accesoires er op de machine passen/kunnen!
Pluspunten
  • Weinig lawaai
  • Grote mengkom
Adrie21-08-2018

grote inhoud, sterke machine

Deze keukenmachine is een stevig, oersterk product. Met zijn hoge wattage en kom met grote inhoud zeer geschikt voor het kneden van deeg.
Richard18-08-2018

KEUKENMACHINE KMX750RD

De keuze voor deze Schitterende keukenmachine is zijn degelijkheid van metalen body en het gebruik erg makkelijk is. Ook zijn er tal van extra accessoires bij te kopen.
Pluspunten
  • mooie design
  • staat zeer degelijk op zijn voetstuk
Paula16-08-2018

Geluidsarme, krachtige machine

Hele fraaie machine, geluidsarm, degelijk en heeft een krachtige motor. Blij met deze aanwinst op mijn aanrecht!
Pluspunten
  • mooi design
  • degelijke uitvoering van de gardes
Jose14-08-2018

Geweldige machine en mooi design

Voor het eerst een Kenwood product gekocht. Mooi design van een keukenmachine, ziet er zeer solide uit en is fijn in gebruik.
Elza Kooij10-08-2018

mooi design, mooie kleur en krachtige

Product heeft een krachtige motor, mooi design en kleur. Hij is functioneel maar heeft ook een prachtige uitstraling!
Pluspunten
  • krachtig
  • mooi
Minpunten
  • duur
Nadine09-08-2018

Prachtig gaaf ding

Heel veel vergeleken met andere merken opties, uiteindelijk voor de Kenwood Kmix gegaan. Hier heb ik ook al een handmixer van en werkt ook heerlijk. Keukenmachine is toch wel extra makkelijk en er zitten mooie opties bij, heel tof!
Pluspunten
  • Handig in gebruik
Minpunten
  • Zwaar
  • Extra accessoires zijn duur
Gio13-01-2018

Fijne machine

Dit is de tweede mixer die wij kopen van Kenwood. Wij zijn altijd heel tevreden geweest over de capaciteit van de mixer. Hij geeft geen herrie, is vlug en kan alle klusjes aan. Bovendien past het rode design perfect in onze keuken.
  • Weinig tot geen herrie
  • Kan elke bakklus aan
  • Makkelijk te reinigen
Hans Zwepink04-01-2018

Degelijk product en tegelijkertijd een eye-catcher

Degelijke en fraaie keukenmachine die een vaste plek verdient in de keuken. Meer dan voldoende vermogen met 1000 Watt, een mooie royale beslagkom van bijna 5 liter en degelijke onderdelen. De machine laat zich uiterst eenvoudig bedienen en is ook makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • robuust
  • eye-catcher
IN29-12-2017

Fijne keukenmachine

Erg fijne keukenmachine. Mixt diverse ingrediënten goed. Geluidsniveau is zeer acceptabel. Qua uiterlijk ook nog mooi!
Pluspunten
  • geluidsniveau
  • mixt goed
Fatma28-12-2017

Fijne degelijke machine, voor een redelijke prijs!

Machine voornamelijk gekocht voor het kneden van deeg. Wat een verademing. Tot nu toe pas twee keer gebruikt, maar ben er zeer content mee. Apparaat is niet goedkoop, maar is iedere cent meer dan waard.
Pluspunten
  • degelijk
  • design
EHV28-12-2017

Fijn!

Superfijn apparaat met heel veel mogelijkheden. Verder ziet de machine er ook nog mooi en degelijk uit. Sterke motor, machine maakt zeer solide indruk. Afwerking is van hoog niveau.
Pluspunten
  • Design
  • Mogelijkheden
  • Solide indruk
Minpunten
  • Zwaar ;-)
Gerard Zaalberg21-12-2017

Mooi en stevig

De KMix is een elegant en stijlvol ontwerp dat stevig is uitgevoerd en op zijn taak is berekend. De eerste test die ik ermee uitvoerde was gelijk de zwaarste: kneden van pastadeeg. Dit deed de machine uitstekend. Natuurlijk schudt de machine enigszins, maar niet verontrustend. De motor en overige onderdelen konden het werk prima aan en het resultaat was uitstekend. Daarna met de K-beater gehakt gemengd met kruiden en overige ingrediënten voor pittige gehaktballetjes. Wederom uitstekend resultaat. Eiwit of slagroom kloppen met de gardeklopper: prima!. De eerste indruk is dan ook uitstekend. En natuurlijk een sieraadje in de keuken.
Pluspunten
  • mooi ontwerp
  • stevig gebouwd en sterke motor
Minpunten
  • aantal in Nederland verkrijgbare hulpstukken
Piet19-12-2017

Mooie keukenmachine

Mooi product. Mooi kleur en goede uitvoering. Erg gebruikvriendelijk. Erg goed om allerlij deeg voor te bereiden.
Pluspunten
  • snelle levering
Josch19-12-2017

Sterke deegmolen zorgt voor mooi beslag

Deze keukenmachine is compleet en voor soorten beslag uitstekend te gebruiken. En zeker voor deze prijs is dit een sterke machine die mooi staat in mijn rode lack keuken.
Pluspunten
  • Sterke motor
Minpunten
  • Zwaar
Angelique Blankespoor18-12-2017

Goede mixer

Kenwood kMix is een goede mixer. De kMix doet zijn werking goed. De kMix is fijn om te gebruiken. Blijft ook goed op het aanrecht staan. De mixer is ook heel fijn om schoon te maken.
jackie17-12-2017

super sterke keukenmachine

aterke machine voor zowel licht als zwaar werk. degelijk accessoires. Kortom een fijne machine om mee te werken
Marcel15-12-2017

kMix keukenmachine

Een zeer degelijke en krachtige keukenmachine met een mooi design . Ik heb deze machine hoofdzakelijk gekocht om brooddeeg mee te kneden , deze taak doet ie uitstekend
Pluspunten
  • krachtig en degelijk
  • mooi design
Minpunten
  • maakt wel wat herrie
Rup15-12-2017

Staat super design in mijn keuken, dus bakken maar

Snel aan de slag, terwijl het apparaat doet wat hij moet doen, doe ik alvast andere dingen, wegen, snijden, mengen.leuk hoor, om zo te kokkerellen.
Pluspunten
  • Doet het goed, prima hanteerbaar.
  • Staat mooi
  • Zo schoon
Jean13-12-2017

Een aanrader

Het is een degelijk apparaat ,wat een verschil met mijn oude keukenmachine. Ik heb samen met mijn kleindochter koekjes gebakken,die zei oma dat gaat snel in deze machine Stond al lang op mijn verlanglijstje,ben er nu super blij mee Ga snel een brood maken
Pluspunten
  • Goede degelijke machine,deeg was snel klaar
Frans12-12-2017

Mooi, robuste keukenmachine

Ik kies een degelijke keukenmachine die lang mee kan. Hoog in vermogen en het moet gebruiksvriendelijk zijn. Dat het leuk uitzien is een meegenomen aspekt. Ik heb 1 keer gebruik en ben zeer tevreden. Het invoeren van ingredienten in de kom tjdens het berijf is nogal lastig, kan volgens mij worden verbeterd door een soort invoer trechter om het morsen te voorkomen.
Pluspunten
  • Degelijke machine, robust
  • Hoog vermogen
Minpunten
  • invoeren van ingredienten (draaienede mixer)
Susan08-12-2017

Krachtige machine

Mooie en goed werkende keukenmachine. Erg tevreden over de broodhaak, na een paar minuten een prachtig deeg! Kloppen van slagroom/eiwit gaat ook erg goed, mooie kom waar de klopper goed in past. Neemt de randen hierbij goed mee. Nu vooral veel gaan experimenteren met andere recepten! Enige minpunt is het kenwood plaatje aan de voorkant, waardoor je er andere attributen op kunt zetten. Dit plaatje valt er vrij makkelijk af als je de machine aan de voorkant beetpakt/schoonmaakt.
Pluspunten
  • Krachtige motor
  • Mooie machine (rood)
  • Inclusief broodhaak, k-mixer en garde
  • Kom is makkelijk te plaatsen en te verwijderen
Minpunten
  • Kenwood plaatje aan de voorkant
  • Attributen zijn prijzig
Els08-12-2017

Kenwood Keukenmachine KMX75

Perfect apparaat, is degelijk en mooi van vormgeving! Professionele machine, eindelijk een keukenmachine naar wens!