Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood - Mixers

Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 213,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 470 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jakup26-01-2020

Keukenmachiene KMiX

Oerdegelijk, echte kwaliteit. Gemakkelijk en voldoet aan alle wensen om deegproducten klaar te maken.
Pluspunten
  • Fluisterstil
  • Degelijk
Minpunten
  • geen minpunten
EJvdS26-01-2020

Stoere en functionele keukenmachine

Apparaat is zwaar en staat daardoor erg stevig. De metalen behuizing en RVS-kom zijn mooi om te zien. Eenvoudige bediening met traploze snelheidsknop. Gemakkelijk schoon te maken.
van den Bosch26-01-2020

Degelijke machine.

Ik gebruik de machine voornamelijk voor het kneden van brooddeeg. Dit gaat uitstekend met deze machine. (volg wel de gebruiksaanwijzing, waarin staat dat je eerst de vloeistof in de kom moet doen en dan pas het meel moet toevoegen... ik heb het andersom geprobeerd, en dan krijgt de machine het niet gemend). Maar ook het opkloppen van eieren gaat deze machine goed af. Voor andere dingen heb ik hem nog niet gebruikt. De machine voelt zeer degelijk aan. Alleen aan de bevestiging van het spatdeksel heb ik zo mijn twijfels. Je moet er wel de ruimte voor hebben, want echt klein is hij niet. Door het gewicht van 10kg, is hem steeds in een kast zetten waarschijnlijk niet wat je wilt. Nu 3 weken in bezit, en ik ben er heel erg tevreden over.
Pluspunten
  • Machine voelt degelijk aan.
Minpunten
  • Bevstiging spatdeksel.
jenneke23-01-2020

Fijne mixer

De mixer stond al langer op mijn lijstje, gisteren voor het eerst gebruikt om brood mee te kneden. Werkt uitstekend, scheelt een hoop kracht.
Pluspunten
  • doet wat je ervan mag verwachten
  • robuuste mixer
Minpunten
  • geluidsniveau harder dan verwacht
Rene23-01-2020

Robuuste machine met sterke motor

Ik wilde eindelijk eens een goede degelijke mixer hebben met een sterke motor, deze is van goede kwaliteit
Pluspunten
  • Robuust
  • Degelijk
Fvd23-01-2020

Super keukenmachine !

Ik heb deze gekocht omdat omdat hij super handig is en perfect aan mijn maatstaven voldoet. En dan nog eens voordelig !
Pluspunten
  • fijne machine werkt perfect
  • topprijs
Eli20-01-2020

FIJN, Ook voor kleine hoeveelheden

Goede kwaliteit, ook goed voor wat kleinere hoeveelheden. Ziet er goed uit en maakt niet heel veel kabaal. Wel erg zwaar met verplaatsen
Pluspunten
  • kleine hoeveelheden
  • veel standen
  • ziet er mooi uit
Minpunten
  • erg zwaar
  • kom los draaien gaat nier heel soepel
M Verberne20-01-2020

goede keukenmachine

een mooi en stabiele machine met fijne hulpstukken en een grote kom zeer sterk met 1000 watt en een spatdeksel.
Bo18-01-2020

Nice design, handy to bake

Baking is my hobby but kneading the dough isn't, I need it to save some human labor . I looked through and found several band, the Kenwood kmix series really stood out. IIt has beautiful design while doing excellent for bakers.
Pluspunten
  • Beautiful design
  • Sturdy and heavy, does not move
Minpunten
  • The noise
  • Accessories are too expensive
hertje15-01-2020

Degelijke machine

Dit merk biedt super kwaliteit voor een redelijke prijs. Krachtige machine waar we lang mee vooruit kunnen.
Pluspunten
  • degelijkheid
  • prijs
Geraldine13-01-2020

Strak en klassiek design

Krachtige motor, maar toch redelijk stil. Het fijne is dat het apparaat geheel uit ijzeren gedeeltes bestaat en daardoor veel steviger is dan andere apparaten. Dit is een product dat zeker langer mee gaat!
  • Goede kwaliteit
  • Veel opzetstukken mogelijk
  • Redelijk stil
Minpunten
  • Redelijk zwaar
Stan11-01-2020

Grote kominhoud

Mooi ding, straks design. Prijs was wel aan de hoge kant maar je krijgt er wel een flink vermogen voor terug.
Pluspunten
  • Kominhoud
  • Vermogen
Minpunten
  • Duur
  • Zwaar
Bas08-01-2020

Werkpaard voor in de keuken

Solide machine. Slechts een paar dagen in bezit maar nu al zeer tevreden met hoe degelijk het apparaat gebouwd is. Door het gewicht beweegt de machine niet over het aanrecht. Mooie retro uitstraling die niet misstaat in de keuken. Spatscherm was even uitzoeken en leek er in eerste instantie niet op te kunnen. De oplossing is om hem aan één zijkant in de uitsparing te plaatsen, dan pas de andere kant omhoog te duwen.
Pluspunten
  • Degelijkheid
  • Uitstraling
A van Eijk08-01-2020

mooie vormgeving

Ik vind het een mooi, sterk en handig apparaat, waar ik zeker veel plezier aan zal beleven in de keuken.
jal07-01-2020

Robuste machine

Wij hebben deze keukenmachine aangeschaft omdat wij hem zeer degelijk eruit vinden zien, en het model ons aanstaat. Verder vinden ook de rode kleur prachtig in onze keuken staan. Een machine waar je mee vooruit kan.
Pluspunten
  • Robuust
  • Snoerinkort mogelijkheid
Petra van Agteren06-01-2020

Mooi design, degelijk apparaat

Prachtig apparaat esthetisch gezien, mijn dochter vindt hem fantastisch om mee te bakken, recepten veel prettiger toe bereiden, maar verder vind ik het onzin dat je min 100 karakters in moet vullen om in aanmerking Te komen voor de 40 euro cashback.
valky04-01-2020

Mooi apparaat

Opzoek naar een keukenmachine, kwamen we deze tegen. Hij ziet er met zijn rode kleur mooi uit. Daarnaast is hij ook handig in gebruik
Van der Heijden03-01-2020

Technisch optimaal geschikt voor het doel waarvoor gekocht

Het apparaat is gebruiksvriendelijk en technisch keurig in orde. wij hebben hem gekocht om met name deeg te kenden en daar is dit apparaat heel geschikt voor
Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • kan lang draaien
Plasman03-01-2020

kendwood keuken wonder machine

ik heb de keuken machine gekregen voor kerstmis. en hij doet het geweldig, brood deeg maken, slagroom het werkt snel en zonder te knoeien.
Pluspunten
  • stevig
  • duurzaam materiaal
Minpunten
  • uitbreiding erg duur
LEYLA03-01-2020

STEVIG EN KWALITEIT

HEB HEM ONLANGS BINNENGEKREGEN EN METEEN UITGEPROBEERD. HIJ STAAT STEVIG OP HET AANRECHT EN BEWEEGT NIET HEEN EN WEER TIJDENS HET KNEDEN. HET BOVENSTE STUK IS VAN NIET VAN PLASTIC WAAR IK IK ECHT HELEMAAL NIET VAN HOU D WANT DAT MAAKT DE MACHINE MINDER KWALITATIEF. BEN ER SUPERBLIJ MEE
Pluspunten
  • STEVIGE MACHINE DIE NIET WIEBELT BIJ HET KNEDEN
ans01-01-2020

directe moterdrive

hier voor machine gehad met indirecte motor aandrijving deze gaf veel lawaai. Nu deze Kenwood met direct aangedreven krachtbron en je hoort en ziet 1000% het verschil de souplesse en het geluid alleen al is een verruiming van genot. heb er al donut deeg mee gedraaid en kon aan het deeg zien dat deze goed gekneed was,de donuts waren over heerlijk . dus ja een aanrader deze Kenwood model kmx750rd
Pluspunten
  • direct aangedreven motor
  • snelheid traploos in te stellen
Marieke01-01-2020

Geweldig apparaat

Functioneert prima: deeg wordt moeiteloos gekneed. Onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. En het apparaat is niet zo groot als ik dacht: het valt mee hoeveel ruimte hij inneemt. Blij mee!
Kenwood31-12-2019

mooi apparaat

Fijn keuken apparaat, weinig herrie en makkelijk te bedienen. Er is ook nog mogelijkheid om uit te breiden.
Pluspunten
  • makkelijk verwisselen van hulpstukken
  • niet veel herrie
conny31-12-2019

degelijk

mooie degelijke machine, grote kom en gebruiksvriendelijk. goede prijs/kwaliteit verhouding, doet niet onder voor de duurdere merken.
Bakkertje28-12-2019

Zeer degelijk apparaat

Dit apparaat heeft zeer goede reviews, vandaar dat we voor deze hebben gekozen. De motor is heel sterk en kneedt het taaiste deeg met gemak.