- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Ziet er goed uit, voelt degelijk aan
Het was voor moederdag, ik heb het gebruikt bij een gerecht waar het gerecht zo’n 45 minuten moest kneden. Dat ging wel aardig maar het werd erg warm en maakte meer geluid.
Pluspunten
- Mooi design
- Krachtig
Minpunten
- Extra onderdelen ontzettend duur
- Bij langer gebruik meer geluid
Great Quality
Great product for people who want to get into baking at home. Many different possibilities and accesories may be added afterwards. Sturdy machine, well built and looks good over the kitchen counter.
I would recommend it for the price-quality-opportunity balance.
Pluspunten
- Quality
- Design
- Versatile
Minpunten
- Accesories durability
Super design en kwalitatief erg mooi materiaal!
Super keukenmixer! Sterk, mooi design en kwalitatief erg goed in elkaar.
Makkelijk schoon te houden en precies de juiste maat zodat je hem ook ergens kunt wegzetten. Zelfs om hem gewoon op je aanrecht te laten staan, ziet het er goed uit!
Echte aanrader!
Pluspunten
- Mooi design
- Erg sterk materiaal
Minpunten
- Geen
Goeie product
Top product beveel het zeker aan ! Makkelijk in gebruik en schoonmaken . Was eerst in dilemma met andere producten maar toch voor deze gekozen en is modern in je keuken
Krachtig apparaat
Fijn in gebruik, makkelijk van mixers te wisselen. Verder ook een mooi item voor in de keuken zeker ook met grote(re) hoeveelheden.
Keukemachine
Degelijke apparaat. Zelf moet ik het nog uitproberen,
Hij is best zwaar waardoor het stabiel aanvoelt.
Pluspunten
- Strak design
Super sterke kwalitatief hoogwaardig Keukenmachine
Kwalitatief hoogwaardige product mooie design en een sterk keukenmachine, beslag, deeg enz wordt nu veel makkelijker om te maken
Pluspunten
- Kwalitatief hoogwaardig voor een mooi prijs
- Sterk machine voor alles , mooi design
Minpunten
- Tot nu toe geen
Goede machine voor weinig geld
Super fijne machine - Geweldige aankoop - Zijn zeer tevreden
Zo gemakkelijk - Doet zijn werk - Machine is zeer stevig en stabiel
Blijft goed staan tijdens het werk
Pluspunten
- prijs/kwaliteit verhouding - Krachtige motor
- Stabiel - Gebruikersgemak
Minpunten
- geen
- geen
Goede keukenmachine
Super mooie keukenmachine, kneed goed en is stevig. Doet zijn werk naar behoren!
Verder handig in gebruik en stevig.
Pluspunten
- Handig in gebruik
- Mooi design
- Krachtig
Werkt perfect!
Prima keukenmachine. Direct in gebruik genomen en werkt superfijn! Had ik dus al veel eerder moeten aanschaffen.
Pluspunten
- Ruime beslagkom
- Krachtig
Prima koop!!
Pas gekocht en pas één keer gebruikt, resultaten zijn echter prima. Maakt niet al te veel lawaai.... is behoorlijk zwaar maar dat komt de stabiliteit ten goede.
Pluspunten
- Voldoet geheel aan de verwachtingen,
- Mooi design
Minpunten
- geen
Sterke solide indruk wat doet wat het moet doen
Ik heb het gekocht om het werken in de keuken makkelijker te maken. Hij is compact en een mooi design waardoor hij zicjtbaar in de keuken kan staan.
Pluspunten
- Design
- Non nonsense
Minpunten
- Zwaar
- Aantal hulpstukken is niet zelf kiesbaar
Mooie Kenwood KMX750RD keukenmachine.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een aanwinst in de keuken. Met een krachtige 1000 Watt motor kunnen de lastigste gerechten worden bereid.
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- Krachtige motor
Minpunten
- Nog niet ontdekt
- Nog niet ontdekt
Mooie robuuste, degelijke krachtige keukenmachine
Mooi design, Robuust, krachtig een aanwinst voor de keuken. Met 6 kinderen kunnen we nu gewoon in een keer pannenkoekenmix maken. Klaar voor onze versie voor heel Holland bakt
Pluspunten
- Design
- Krachtige moter
- Grote mengkom
Minpunten
- Prijs
Grote mengkom, robuust apparaat, 1000 Watt
Ik heb gekozen voor dit apparaat omdat het veel biedt voor veel minder geld dan sommige merken. Een mooi solide apparaat wat simpel te bedienen is.
Pluspunten
- Simpele bediening
Minpunten
- Geen
Perfecte keukenmachine
Ik heb deze machine gekocht zodat ik makkelijk pizza deeg kan maken. Daarvoor heb je een machine met krachtige motor voor nodig, en daar is de KMX750 wel van voorzien. Nu ik hem heb maak ik andere producten zoals pasta en gebak :)
Pluspunten
- krachtige motor
- goede prijs
Krachtig
Kneed de deeg goed en is zeer krachtig. Gebruik het voor het deeg kneden, slagroom kloppen etc. Daarnaast kan je er verse pasta mee maken.
Pluspunten
- Krachtig
- Mooie design
Aanwinst in de keuken
Heb na lang speurwerk gekozen voor deze keukenmachine, middenklasse qua prijs maar bij het uitpakken al het gevoel de goede keuze te hebben gemaakt, stevig en solide, ook fijn de afschermkap tegen ronddwarrelende bloem of meel. Net gekocht dus moet er nog mee aan de slag maar dat zit wel goed
Pluspunten
- Mooi design
- Robust en powerfull
krachtpatser
Het is een mooi en tevens functioneel vormgegeven keukenmixer. Hij heeft voldoende kracht om zonder moeite een mooi deeg te kneden. Met deze mixer kun je ook een mooi glad cakedeeg maken.
Pluspunten
- krachtige motor
- gemakkelijke bediening
- je hebt je handen vrij om iets anders te doen
- maakt weinig lawaai
keukenmachine
mooie keukenmachine werkt goed en genoeg gewicht dat het niet op de aanrecht wegtrilt. Kan het deeg goed kneden.
Mooie keukenmachine
Na veel wikken en wegen eindelijk een keukenmachine gekocht, een ook nog eens een hele mooie. De eerste weel al veel mee gewerkt en het bevalt goed. Makkelijk om de kloppers te vervangen, kom is goed schoon te maken. Duidelijke standen in snelheid. Mijn dochetren ik zijn er heel blij mee
Pluspunten
- grote kom
- verschillende kloppers/haken
- de rode kleur was veel goedkoper
Minpunten
- de rode kleur
Goed
Goede keukenmachine , krachtig en kan veel ermee doen. Heb het product nog niet zo lang dus kan er niet veel over zeggen.
Pluspunten
- Krachtig
- Mooi
Minpunten
- Rood
Krachtig!
Ik heb het apparaat pas 1 dag. Erg goede prestaties. Zeer simpel brooddeeg maken met weinig geluid. Slagroom kloppen gaat ook prima met de garde. K-klopper nog niet gebruikt
Pluspunten
- Krachtige motor
- Stabiel
Minpunten
- Klepje spatdeskel fragiel
Klasse Keukenmachine
Gekocht als cadeau voor mijn vriendin, bij binnenkomstgelijk deeg gemixt voor pita broodjes, ging perfect! Erg sterke en solide machine. Dit is zo'n aankoop voor het leven.
Pluspunten
- degelijk
- sterk
Minpunten
- prijsverschil tussen de kleuren
- weinig accesoires inbegrepen
Kenwood kmix Rood
Eerste indruk van het product is goed. Komt er solide en degelijk over.
Moet 'm nog wel echt op de proef stellen met zware degen, maar ik heb er vertrouwen in dat dat goed komt met deze machine.