De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 78 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SMV620TUR op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik zocht een kleine en makkelijk te gebruiken magnetron. Mijn oog viel op deze hele leuke retro magnetron in turqoise en ook nog voor een goede prijs. Alle wensen waren aangevinkt en hij doet precies wat-ie moet doen. Heel blij mee en een aanwinst in de keuken van onze safaritent!
Bediening niet handig. Deurvergrendeling binnen twee jaar kapot Gekocht vanwege goede reviews
maar dit was gelijk de laatste, erg teleurstellend voor 119 Euro.
mooie compacte magnetron . Zocht een klein formaat en een mooi model . Heeft ook nog eens een mooie mat zwarte kleur en groene verlichting . Kreeg zelfs nog een langere garantie van 5 jaar .
Magnetron ziet er mooi uit, formaat is goed en doet zijn werk goed. Maar….. als je aan het einde van de tijd het deurtje niet open doet of op end drukt begint ie vrolijk opnieuw! Dat vind ik heel raar en ook heel lastig en onhandig. Of doe ik iets verkeerd?
Product voldoet aan alle eisen, behalve dat het veel geluid maakt.
Verbeter punten minder luid geluid bij werking van magnetron.
Simpeler gebruik van toetsen.
Veel functies die je toch niet gebruikt.
Zorg dat er rubber voetjes onder magnetron geplaatst zijn zodat het niet schuift.
Een uiterst mooi apparaat dat een echte eyecatcher is en zijn werk prima doet en voor de prijs hoef je het niet te laten staan want die is voor de kwaliteit van dit apparaat gewoon goed ...
Mooi ontwerp, uniek apparaat. Past heel goed bij onze klassieke keuken. Helaas is onze binnen 4 maanden stuk gegaan door een technisch probleem. Rook naar verbrand plastic, maakt lawaai en warmt niet meer op. We hebben een nieuwe gekregen van de winkel.
Nadeel: de programmakeuze is niet dummyproof. Je moet het boekje lezen om te snappen hoe het apparaat werkt.
Mooi design, prettig in gebruik. Voordeel dat hij na 3 minuten nog eens een herinneringssignaal geeft. Nadeel, kleinere binnenruimte dus met hele grote borden kom je niet weg. En heel stil vind ik hem ook niet. Maar al met al, ben ik er erg tevreden over. Etna heeft ook een hele goede klantenservice, ook niet onbelangrijk.
Deze magnetron ziet er heel mooi uit, een aanwinst voor je keuken.
Een heel modern apparaat met een aantrekkelijke nostalgische look.
De bediening is even wennen maar na een paar keer gebruiken gaat het perfect.
Hij heeft een fatsoenlijke binnenruimte waar je gerust wat grotere borden of schalen in kwijt kunt.
Een prijs / kwaliteit topper.
Nadat we een keuken hebben gekocht met een retro fornuis zochten we er een magnetron bij. Helaas had de fabrikant van het fornuis geen losse magnetrons. Na een tijdje zoeken zagen we de ze Etna. Ik was wat sceptisch, maar toen hij binnen was zag hij er fantastisch uit. Het mat zwarte retro model past precies bij onze keuken. En zo te zien lekker makkelijk in gebruik.
Uiterlijk mooi.
Inhoud goed en uitwendig niet te groot .
Bediening ellendig.
Alleen het ronde display is verlicht de 4 kleine knopjes daaronder niet.
De voorgeprogrammeerde icoontjes in het ronde display zijn er zoveel dat je er een spiekbriefje bij moet houden.
Je gaat dus instellen met de 4 kleine knopjes en de grote ronde draaiknop onderop. De tekst bij deze knopjes is klein en onverlicht.
Daarnaast is het knopje dicht bij de draaiknop niet de start knop maar cancel. Kortom onhandig.
Ik zocht een kleine magnetron alleen om iets snel op te warmen voor een redelijke prijs.
Toen zag ik deze Etna ,ik had al een koel vries combinatie en een kookplaat en oven zwart van Etna , deze magnetron paste perfect bij in de keuken en hij kan meer dan allen op warmen.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over alles en heel makkelijk 3jaar extra garantie online te regelen.
Fijn product.
Hier bewust voor gekozen.
Werkt zoals in de beschrijving beschreven staat ( wel heel erg fijn).
Vele opties, kan inmiddels niet meer weg denken.
Heyy SMV620ZWA, je wist me te verleiden met je mooie zwarte, retro uitstraling. Je gaf me knipoog met je groene oogje en ik was verkocht. Aankoop uitstellen tot volgende maand was geen optie, ik moest je hebben. Nu sta je stoer in me keuken, t klokje ingesteld, makkelijk te bedienen. Zojuist besloten om me soepje op te warmen. Je had me kunnen waarschuwen dat je zo n krachtig en snel bent...Me verbrande tong heb ik ja al vergeven. Als je me belooft dat je zo mooi, krachtig en makkelijk in omgang blijft dan beloof ik je dat je elke keer naar je gebruik een soapdoekje over je heen krijgt!
Wat een Superfijne magnetron, mooi aan de buitenkant en precies wat ik wil van binnen.
Duidelijk, simpel, goed en een beetje retro. Little black Micro 🖤 makes waves in my kitchen!
Dit betreft een stukje service:
Eind maart j.l magnetron aangeschaft. Weinig gebruikt maar onlangs bleek hij het niet meer te doen.
Dit gemeld en dag er na telefoontje dat apparaat zou worden omgeruild.
Helemaal geen gedoe.
Nieuwe functioneert prima.