ETNA SMV620TUR Retro Magnetron - 20 liter - Turquoise - Magnetrons

ETNA SMV620TUR Retro Magnetron - 20 liter - Turquoise
ETNA SMV620TUR Retro Magnetron - 20 liter - Turquoise
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 81,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SMV620TUR Retro Magnetron - 20 liter - Turquoise op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

R******@t*********21-11-2025

Goede keus.

Het product is mooi afgewerkt in deTurquoise kleur. Hij werkt naar behoren. En hij staat leuk in de keuken. Goede keus.
Pluspunten
  • Zeer. Mooi
N********@z*******21-09-2025

Mooi , goedkoop en prima

We vielen meteen voor de kleur en de prijs. Daarnaast is wat de magnetron allemaal kan prima. Hij is eenvoudig te bedienen en we zijn snel aan de Etna gewend.
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Prijs/kwaliteit
Minpunten
  • Blikkeg geluid
a********@h******12-09-2025

mooi apparaatje

Mooi apparaatje. De bediening, daarin moet je je echt even verdiepen. Er zijn een hele reeks mogelijkheden. Volgens mij te veel om te kunnen onthouden. De gebruiksaanwijzing ligt dus nog steeds onder het apparaat. Dus gebruik is steeds maar de snelle start voor een minuut. Er komt een diepe brom uit het apparaat als deze aan staat. ongeveer 56 Db. Dus dat valt wel mee. Mooi compact. Het apparaat past keurig in een klein hoekje. ik vind het prettig dat je de deur gewoon met een handel kunt openen. geen rare knop die hem van slot haalt. Binnenin een heel klein lichtje. Dat is net aan genoeg.
Pluspunten
  • vormgeving
  • compact
Minpunten
  • te veel bedieningsopties
Kipirma07-09-2025

Warmt melk naar tevredenheid op

Mooie vormgeving en kleur. Bediening is eenvoudig na het lezen van de handleiding. Gebruik de magnetron hoofdzakelijk om melk te verwarmen voor de koffie. Tevreden over het verwarmen.
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bediening
Minpunten
  • Ontbreken van rubberen dopjes op de onderkant waardoor bij openen van de deur de magnetron kan verschuiven
h*******@h******11-01-2025
Prima magnetron met een prachtige retro look. Heb de turquoise uitvoering. De mogelijkheden zijn een stuk uitgebreider dan mijn oude magnetron, maar de bediening staat duidelijk omschreven in de handleiding. Tevreden met de aankoop.
Lisa02-06-2024

Letterlijk en figuurlijk een uitblinker!

De Etna is gemakkelijk te bedienen en ook niet onbelangrijk: supermooi zo'n retro uitvoering; daarin heeft hij sowieso al een flinke streep voor op al die "moderne" uitvoeringen die allemaal op elkaar lijken. Sinds ik hem heb, geniet ik van zijn kunsten; ik eet er heerlijk van! Kortom: ik ben superblij met mijn Etna!
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • fraai design
w*****@k*********25-05-2024

Gemak dient de mens.

Sinds enige weken staat hij weer op z'n plekje. De vorige ging na anderhalf jaar stuk, gewoon pech. Nu dezelfde, vanwege bedieningsgemak en leuk design. Direct geregistreerd en dus een nieuwe start.
Nisa30-04-2024

Vrolijk magnetron

Ik ben erg blij met mijn retro in de kleur turquoise magnetronnetje. Hij staat leuk en vrolijk in mijn keuken. Neemt weinig plaats in en grootste bord past gewoon in. Het geluid is beetje meer maar het stoort niet erg. Warmt zeer snel op, waar ik echt tevreden mee ben is het ontdooien proces, bakt niet aan en je kan goed temperatuur instellen. Kortom, zeer waard voor je geld en met 5 jaar garantie zit je nog beter!
Pluspunten
  • Warmt snel op
  • Ontdooien is perfect
  • Neemt zeer weinig ruimte in
  • Ruim van binnen
Minpunten
  • Geluid is iets meer
  • Glijdt makkelijk zonder antislip
Joop Sloot13-02-2024

Micro Wave

Wat een geweldige kleur, helemaal mijn ding. En o ja, het is nog een prima werkende magnetron ook. Niet te groot, niet te klein. Net goed.
Pluspunten
  • kleur
  • niet te groot
n**2@o**e.nl04-10-2023

Mijn ETNA solo-magnetron

Na kleiner wonen en dus minder bakken en braden in mijn al wat oudere combi-magnetron op zoek naar een solo-magnetron. En na de zoekpartij is het de solo-magnetron van ETNA de SMV620Tur in de mooie kleur turquoise geworden! De bediening is super eenvoudig en voor mij is die starttoets van 1 minuut zo handig om bv een beker melk op te warmen. Ook de andere instellingen zijn, na lezing van het instructie boekje, gemakkelijk in te stellen! Kortom, een tevreden klant, én een Nederlandse firma ook nog, TOP
Pluspunten
  • starttoets
  • display met klok
  • mooie kleur en lekker klein
Minpunten
  • schuift op gladde ondergrond wat
janny03-05-2023

Compact en superleuk retro design

Ik zocht een kleine en makkelijk te gebruiken magnetron. Mijn oog viel op deze hele leuke retro magnetron in turqoise en ook nog voor een goede prijs. Alle wensen waren aangevinkt en hij doet precies wat-ie moet doen. Heel blij mee en een aanwinst in de keuken van onze safaritent!
Pluspunten
  • de vormgeving
  • gebruiksgemak
Minpunten
  • binnenin zou iets breder en dieper mogen
Dickdetana116-03-2023
4.0

teleurstellend

4.0
Bediening niet handig. Deurvergrendeling binnen twee jaar kapot Gekocht vanwege goede reviews maar dit was gelijk de laatste, erg teleurstellend voor 119 Euro.
Sascha15-07-2022

Compacte retro look magnetron

Leuke compacte magnetron met retro look. Ik heb 'm pas sinds vandaag in gebruik, dus kan er nog niet heel veel over schrijven. Het digitale klokje vind ik erg fijn en op vol vermogen warmt 'ie prima op. De kook- en ontdooiprogramma's zijn mij nog niet helemaal duidelijk (de icoontjes zijn klein en ik heb het nog niet in de gebruiksaanwijzing kunnen vinden). Maar ik verwacht dit ook niet echt te gaan gebruiken. Hij staat erg leuk in mijn keuken. Ziet er precies zo uit als op de artikelfoto's. Ik vind de hendel een beetje goedkoop aanvoelen (tegenover mijn oude magnetron), maar ik hoop dat deze toch stevig genoeg is voor dagelijks gebruik. De extra 3 jaar garantie aanvragen ging heel snel en gemakkelijk.
Pluspunten
  • Compact
  • Digitaal (met stapjes van 10 seconden)
  • Aantrekkelijk retro model
Minpunten
  • Hendel voelt goedkoop aan
Marie-José08-05-2022

Bijzonder anders...

Stijlvol in de keuken, verwarmt krachtig / snel, makkelijk schoonmaken van binnen en buiten, ontdooi-stand werkt optimaal ! Ben echt heel tevreden over deze retro magnetron en de kleur turquoise is prachtig...
Pluspunten
  • Stijlvol
  • Verwarmt snel
  • Makkelijk schoonmaken
Magnetron08-04-2022

Leuke vormgeving

Mijn keuze voor deze magnetron is vooral gebaseerd op de kleur, maar ook het formaat is erg fijn. Hij is niet te groot, wat fijn is in een kleinere keuken. Ik ben erg tevreden met het product.
Pluspunten
  • Formaat
  • Kleur
Minpunten
  • Beetje ingewikkeld met toetsjes
Naomi06-03-2022

Zeker een aanrader

De magnetron ziet er in het echt net zo uit als op de foto. Het is een stijlvolle en vrolijke toevoeging aan de keuken. De magnetron werkt goed en is perfect voor het opwarmen van een kruikje of een maaltijd. Al met al een compacte en goedwerkende magnetron, die een glimlach op je gezicht brengt wanneer je er naar kijkt.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Compact
  • Werkt goed
  • Maakt eten goed warm
Minpunten
  • Is wat aan de luide kant
Fluxsystem28-02-2020

Leuke Retro Magnetrons

Zeer mooie magnetron met een retro look. De magnetron is goed verpakt en heeft geen overbodig karton. Er kan veel in de magnetron en is niet zeker niet lelijk, je wilt hem zelfs laten zien. De standen op de magnetron voor verschillende gerechten is een uitkomst en werkt als gegoten. Echt een top product
Pluspunten
  • Mooi
  • Handig te bedienen