Inventum MN207S - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Inventum MN207S
Best Reviewed augustus 2018
Specificaties
Inhoud
20 liter
Uitvoering
magnetron (solo)
Vermogen
800 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nevrs 27-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Hij zit goed uit makkelijk en compact. Hij is makkelijk schoon te maken en bovendien gebruik vriendelijk ook ben heel blij
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Travelnaut 31-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Als een fabrikant 5 jaar garantie geeft op haar producten hoef ik niet lang na te denken over de aanschaf. Mooi apparaat, goed en degelijk afgewerkt. Goed schoon te houden. Erg simpel te bedienen.
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, doet wat een magnetron moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi design, eenvoudig te bedienen, handige voorkeuze mogelijkheden met 2 ontdooistanden en voordelig geprijsd.

Pluspunten

  • design
  • mogelijkheden
  • prijs
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • vermogen word in % aangegeven ipv watt
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 30-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

knetteren en brand

Algemene score

1,0
1 ste was na 3 maanden kapot begon te knetteren terug naar winkel duurde 2 maanden zelf maar gebeld waar hij bleef kreeg ik een nieuwe mee
1 jaar in gebruik begon het zelfde weer knetteren als een gek en jawel vloog in brand binnen in
wat een K*T apparaat
2 splinter nieuwe magnetrons kapot in nog geen 2 jaar slecht slecht slecht
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

John 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magnetron MN207S

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, doet wat het moet doen, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een simpele bediening.
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 22-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum MN207S: Bovenin warm, onderin koud

Algemene score

1,0
In mijn koffie verkeerd zijn de melkeiwitten bovenin verbrand terwijl de koffie onderin het glas nog te koud is om te drinken. Ik heb dit probleem met mijn vorige magnetrons eenvoudig kunnen tegengaan door de koffie op een lager vermogen langer te verwarmen. Met dit apparaat is dit geen remedie. Nog meer poespas, als gebruikmaking van een lepel in het glas en het plaatsen van het glas uit het midden, het verwarmingsproces te onderbreken en de koffie uit de magnetron te halen en te roeren om daarna het proces nogmaals uit te voeren, lossen mijn ontevredenheid niet op.
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Van Hoewijk 22-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,5
compacte magnetron, grijze kleur, pas in iedere keuken.
prima prijs/kwaliteit.
makkelijk te bedienen, redelikk stil
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijnen 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en secuur

Algemene score

8,0
Het product doet wat hij moet doen als magnetron. Werkt goed en is niet al te groot, De tijd is zeer secuur in te stellen wat fijn is, want soms is een paar seconde al snel teveel.

Pluspunten

  • Grootte
  • Secuur

Minpunten

  • Misschien het design
  • geen
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Iris 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne magnetron met duidelijke en goed bereikbare functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor in mijn studio zocht ik naast mijn oven nog een eenvoudige magnetron. Een combimagnetron is veel duurder en niet mijn ding, maar deze compacte magnetron met uitgebreide basisfuncties is precies wat ik zocht. De magnetron ziet er netjes uit en de verticale handgreep aan de deur vind ik prettig. De magnetron is niet verschrikkelijk veel groter dan de binnenruimte. De basisfuncties zoals instellen van vermogen/tijd en ontdooien zijn makkelijk bereikbaar onder de duidelijk gelabelde knoppen zonder onhandige symbooltjes en de extra programma's zijn ook goed bereikbaar, zeker na het bekijken van de duidelijke, summiere handleiding. Een leuke toevoeging vind ik het kunnen bekijken van de klok tijdens het gebruik van de magnetron. Het enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat het weergeven van het vermogen niet in Watt, maar in percentage van het maximale vermogen is. Dit heb ik niet eerder gezien P100 komt dus overeen met 800W en P30 met 240W, bijvoorbeeld. Dit is voor mij verder geen enkel probleem, maar vond ik wel even apart. Al met al ben ik heel blij met deze magnetron

Pluspunten

  • Basisfuncties goed bereikbaar
  • Makkelijke bediening
  • Geen onnodige of onduidelijke knoppen
  • Mooi en strak vormgegeven, niet onnodig groot
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte magnetron!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Doet wat ie moet doen. Geen frutsels. Makkelijke bediening. Makkelijk schoon te houden. We hadden geen combi nodig, vandaar!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Uitstekende werking
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koolen 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Onze combimagnetron had het begeven dus opzoek naar een nieuwe. Geen combi meer nodig. Zeer degelijke en mooi magnetron. Prijs/kwaliteit is top!
Geschreven voor: Inventum MN207S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer