Inventum MN207S - Reviews

Best Reviewed dec 2019 Inventum MN207S
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Inhoud
20 liter
Uitvoering
magnetron (solo)
Vermogen
800 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN207S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marcel 30-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

knetteren en brand

Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

1,0
1 ste was na 3 maanden kapot begon te knetteren terug naar winkel duurde 2 maanden zelf maar gebeld waar hij bleef kreeg ik een nieuwe mee
1 jaar in gebruik begon het zelfde weer knetteren als een gek en jawel vloog in brand binnen in
wat een K*T apparaat
2 splinter nieuwe magnetrons kapot in nog geen 2 jaar slecht slecht slecht

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

nevrs 27-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Hij zit goed uit makkelijk en compact. Hij is makkelijk schoon te maken en bovendien gebruik vriendelijk ook ben heel blij

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne magnetron met duidelijke en goed bereikbare functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Voor in mijn studio zocht ik naast mijn oven nog een eenvoudige magnetron. Een combimagnetron is veel duurder en niet mijn ding, maar deze compacte magnetron met uitgebreide basisfuncties is precies wat ik zocht. De magnetron ziet er netjes uit en de verticale handgreep aan de deur vind ik prettig. De magnetron is niet verschrikkelijk veel groter dan de binnenruimte. De basisfuncties zoals instellen van vermogen/tijd en ontdooien zijn makkelijk bereikbaar onder de duidelijk gelabelde knoppen zonder onhandige symbooltjes en de extra programma's zijn ook goed bereikbaar, zeker na het bekijken van de duidelijke, summiere handleiding. Een leuke toevoeging vind ik het kunnen bekijken van de klok tijdens het gebruik van de magnetron. Het enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat het weergeven van het vermogen niet in Watt, maar in percentage van het maximale vermogen is. Dit heb ik niet eerder gezien P100 komt dus overeen met 800W en P30 met 240W, bijvoorbeeld. Dit is voor mij verder geen enkel probleem, maar vond ik wel even apart. Al met al ben ik heel blij met deze magnetron

Pluspunten

  • Basisfuncties goed bereikbaar
  • Makkelijke bediening
  • Geen onnodige of onduidelijke knoppen
  • Mooi en strak vormgegeven, niet onnodig groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Travelnaut 31-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Als een fabrikant 5 jaar garantie geeft op haar producten hoef ik niet lang na te denken over de aanschaf. Mooi apparaat, goed en degelijk afgewerkt. Goed schoon te houden. Erg simpel te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, doet wat een magnetron moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Een mooi design, eenvoudig te bedienen, handige voorkeuze mogelijkheden met 2 ontdooistanden en voordelig geprijsd.

Pluspunten

  • design
  • mogelijkheden
  • prijs
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • vermogen word in % aangegeven ipv watt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magnetron MN207S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, doet wat het moet doen, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een simpele bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 22-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum MN207S: Bovenin warm, onderin koud

Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

1,0
In mijn koffie verkeerd zijn de melkeiwitten bovenin verbrand terwijl de koffie onderin het glas nog te koud is om te drinken. Ik heb dit probleem met mijn vorige magnetrons eenvoudig kunnen tegengaan door de koffie op een lager vermogen langer te verwarmen. Met dit apparaat is dit geen remedie. Nog meer poespas, als gebruikmaking van een lepel in het glas en het plaatsen van het glas uit het midden, het verwarmingsproces te onderbreken en de koffie uit de magnetron te halen en te roeren om daarna het proces nogmaals uit te voeren, lossen mijn ontevredenheid niet op.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Van Hoewijk 22-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,5
compacte magnetron, grijze kleur, pas in iedere keuken.
prima prijs/kwaliteit.
makkelijk te bedienen, redelikk stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Otten 04-08-2020
  • Product gekocht

Eenvoudige, degelijke magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

8,0
Een goede en betaalbare magnetron, zonder al te veel toeters en bellen. Een apparaat dat gewoon z'n werk doet en er ook nog eens best mooi uitziet. In ieder geval mooier dan menig wit, plastic microgolf apparaat

Pluspunten

  • Betaalbasr
  • Strak design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

zwiers 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi strak model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

8,0
Ik heb het gekocht omdat ik een mooi model vond en het alleen nodig ben voor opwarmen en ontdooien en ook nog voor een mooie prijs

Pluspunten

  • compact
  • stijlvol
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wilma 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact, goed schoon te maken,werkt goed, garantie 5 jaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
mooi compacte magnetron, werkt goed, tot op seconde in te stellen, makkelijk schoon te houden, beschrijving en bediening in het Nederlands, 5 jaar garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Max 02-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Geen ingewikkelde programma's zoals mijn vorige magnetron, waar ik toch bijna nooit gebruik van maakte. Eenvoudig in te stellen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in bediening.
  • niet zwaar, dus makkelijk te verplaatsen.

Minpunten

  • verglijd wel snel bij het schoonmaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 26-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel maar mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Mooi design voor een leuke prijs. Doet gewoon wat hij moet doen. Kookfuncties voor mij niet nodig. Gebruik is simpel. Alleen het felrode klokje had van mij niet gehoeven.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • klokje te fel en niet nodig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

RM 24-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum MN207S Magnetron.

Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Opnieuw een no-nonsense kwaliteits product van Inventum. We waren op zoek naar een functionele, niet al te grote en goede magnetron, die er ook nog eens goed uitziet. De MN207S van Inventum voldoet ruimschoots hieraan. 5 jaar garantie na registratie via de Inventum website! Er gaat bovendien niets boven een product van eigen bodem. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h bruijn 12-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

magnetron heeft geen drukknop maar ik kan open trekken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
het is een mooie kleur magnetron en werkt naar behoren en wat ik handig vind is dat ik de deur niet hoef open te drukken

Pluspunten

  • maak goed warm
  • en ontdooi goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 16-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Magnetron MN 207S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Ik beoordeel deze product goed.Hij is makkelijk in het gebruik .En met zijn 800 watt vermogen is het eten makkelijk warm te maken.Met de 5 magnetron standen en ontdooifunctie vind ik dit een geweldig apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 16-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

8,0
Ideaal voor wie een voordelige magnetron zoekt om alleen op te warmen. Mooi design, digitale display en met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 20-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein met grote afmetingen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Wilde een simpel/goedkoop apparaat maar de mogelijkheden zijn groot . Afmetingen buitenkant zijn klein dus makkelijk in een hoekje weg te zetten, van binnen is hij echter "enorm" een bord van 25 cm past er in.

Pluspunten

  • Afmetingen
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Mesa 18-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schitterend product, voor een mooie prijs

Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
De magnetron zat keurig verpakt in de doos. De installatie was een fluitje van een cent en super eenvoudig in gebruik. De mogelijkheden zijn beperkt, maar meer functies heb ik niet nodig. Als alleenstaande kook ik vaak extra en vries dan de helft in. Met deze magnetron tover ik dan supersnel een top maaltijd op tafel. Voor de dagen dat ik minder tijd heb, is dit de uitkomst. En dat voor een zacht prijsje!!

Pluspunten

  • compact
  • mooi design
  • zeer eenvoudige installatie
  • makkelijk in het gebruik
  • prima prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos Rheden 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpele rechttoe-rechtaan magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
We zochten een simpele magnetron met eenvoudige bediening. Deze van Inventum voldeed aan onze eisen waaronder een duidelijke Nederlandstalige handleiding.

Pluspunten

  • simpel
  • eenvoudig in gebruik
  • helder display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews