• Best Reviewed 5 keer feb 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 71 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN207S op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

v**s@k**n.nl 28-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed maar let op: lees ook de handleiding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

8,0
Voldoet aan verwachting, Eén minpuntje.
Deze magnetron vervangt een defecte op dezelfde plaats. Vlak boven de defecte magnetron was een kastplank met soms meer dan 10 kg meelproducten. Bij aankoop van deze nieuwe magnetron heb ik nergens gezien dat 30 cm boven de magnetron en 20 cm rechts en links vrij moet zijn. Voor de meelproducten moet ik nu een andere plek creëren.

Minpunten

  • veel vrije ruimte nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

k**g@x**l.nl 22-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een 10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Deze magnetron van inventum ziet er prachtig uit en de bediening is erg invoudig en is helemaal TOP!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r**1@q**t.nl 11-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Prima magnetron. Doet waarvoor hij bedoelt is. Voor een ruim 70-jarige eenvoudige bediening zonder poespas.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RichardB78 22-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede magnetron met 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Hij beschikt over diverse functies, waardoor die voor ons meer dan compleet is. Hij ziet er netjes uit en is ook nog leuk geprijsd. Daarnaast biedt Inventum ook nog 5 jaar garantie. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Mooi
  • Diverse Functies
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrilinden 10-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat eenvoudig in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Een handig eenvoudig te bedienen apparaat. Beperkte buitenmaten, dat is wel zo handig. Een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • klein
  • simpele bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**e@c**a.nl 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Ik zocht een kleine magnetron, en voldoet aan mijn wensen, en gemakkelijke bedieningen en schoon maken

Pluspunten

  • klein
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**g@g**l.com 08-06-2022
  • Product gekregen

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Ik heb de magnetron gekregen en t bevalt prima. mooi design , handige knoppen . Het is geen combi magnetron dus niet heel groot, maar goed van formaat. Ik kan er prima een bord of schaal in kwijt. Voldoet goed.

Reageer

m**e@h**l.com 07-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top simpel en onderhouds vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
De 5 jaar garantie heeft mijn over de streep getrokken ook de keuze van coolblue eender was mij het merk onbekend maar ben er blij mee en warmt wel snel mijn dure Samsung was na 2 jaar kapot warmte niet meer een week uit garantie maar Samsung deed niet het nodige geen service

Pluspunten

  • Simpel
  • Mooi
  • Warmt snel
  • Gemakkelijk onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**k@z**t.nl 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle eisen die ik er aan gesteld heb. eenvoudige bediening niet te groot maar ruim genoeg van binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

g**n@c**a.nl 12-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend product van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Ik heb de Inventum MN 207S vandaag aangekocht, geïnstalleerd en uitgeprobeerd. Een prima en modern design. Het apparaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Voor een solo magnetron heb je niet meer nodig. De doorslag voor de aankoop was de gunstige prijs en ook de Inventum garantietermijn van 5 jaar. Eerder heb ik ook producten probleemloos van dit merk gehad. Dan moet deze magnetron toch goed zijn. Oer hollands en daar hou ik van.

Pluspunten

  • moderne en strakke vormgeving
  • gunstige prijsstelling
  • praktisch in gebruik
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpandelbeek@home.nl 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Het is een mooi en goed product.
Waar we veel plezier en gemak van hebben.
De prijs /kwaliteit is zeer goed.
Het is echt een aanbeveling.

Pluspunten

  • model
  • prijs

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**p@h**l.com 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bediening is top.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
5 jaar garantie en een aanbeveling. Precies wat ik zocht! Uitstekend te bedienen zonder gedoe met een aanraakscherm.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen.
  • 800 watt maar goed instelbaar

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**s@z**o.nl 25-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met eenvoudige bediening. Het doet precies wat het moet doen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Mooi apparaat
  • Compacte afmeting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PD 23-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kleine magnetron, buitenkant wel wat heet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Handige en eenvoudig te bedienen magnetron. Klein maar voldoende groot voor opwarmen borden, bekers melk e.d. Heeft luxe uitstraling en binnen verlichting. Enige minpunt is dat de buitenkant opwarmt (niet te heet, handwarm) waardoor het verstandig is om het in op een plek te zetten waar er ruimte is voor afvoer warmte (dus niet in dichte kast of weinig bovenruimte). Ook niet aan te raden voor een gezin met kleine kinderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob S. 12-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen!

Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

4,0
Al langer vraag ik mij af wie die stapels positieve reviews schrijven, betreffende verschillende producten?
Wat ik ook koop, het valt meestal flink tegen (ondanks overwegend positieve meningen van klanten).
Vreemd!
Ook deze Inventum MN207S wordt huizenhoog geprezen, tot zelfs de consumentenbond toe.

Nadat ik hem een paar weken geleden aanschafte was ik vol verwachting.
Iedere dag kook ik rijst in een magnetron rijstkoker. Dit doe ik al jaren.
Op de hoogste stand, en dan 9 minuten. Heel de Inventum was daarna kleddernat van binnen.
Toen heb ik de fabrikant gebeld en deze vond het logisch want de rijstkoker had openingen, dus kwam er damp uit.
Het lukte mij niet om deze meneer aan het verstand te peuteren dat mijn oude Magnetron praktisch droog bleef (met dezelfde rijstkoker).
Hij opperde nog dat ik de magnetron kon opsturen maar ik voelde de bui al hangen dat hun het normaal zouden vinden.
Dat heb ik ook al een keer meegemaakt met een zwart/wit Laser Printer (van een bekend merk)die geweldig zou zijn ,volgens reviews, maar matige kwaliteit printte. 2 x opgestuurd maar hij printte zogenaamd goed.
En dan ben je uitgepraat, machteloos.....
Heb via marktplaats een tweedehands Magnetron aangeschaft (dezelfde als mijn oude magnetron, om te testen, 15 Euro) aangeschaft en inderdaad praktisch droog. Iets vochtig op de achterwand, echter minimaal.
De eerlijkheid gebiedt te vermelden dat bij een vriendin haar oude magnetron ook vrij nat was van binnen, al testend, met mijn rijstkoker. Toch niet zo extreem als deze Inventum.
Het tweede minpunt is dat als de Inventum magnetron in werking is kun je er geen seconden bijdraaien.
Je kunt iedere keer 30 seconden ophogen en niets anders.

Zijn er ook pluspunten?
Jawel, hij is lekker compact en klein. Hij doet het voor de rest prima.....

Pluspunten

  • Doet wat hij moet doen
  • Lekker compact en klein

Minpunten

  • Kleddernat van binnen na rijst koken
  • Ophogen van enkele seconden, werkende

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
RobdeReviewer 02-06-2022

Ook de verlichting vind ik aardig knudde! Bij mijn oude magnetron kon ik de mok met melk goed in de gaten houden zodat hij niet overkookte. Bij dit product moet je intensief naar binnen staren, wat vermoeiend is.....

Reageer

a**8@h**l.com 08-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed betaalbare en gebruiksvriendelijke magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Door de duidelijke knoppen en gberuiksgemak is het ene gerbuiksvriendelijke magnetron.
Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om deze magnetron te bedienen.
Door zijn compacte vorm kan het overal geplaatst worden.
Ondanks zijn compacte buitenmaten heeft het een aardige binnenvolume.

Ik heb deze magnetron gekocht voor mijn bejaarde moeder die normaal gesproken niet goed met techniek om kan gaan. Met deze magnetron had zij geen problemen.

Erg tevreden met de aanschaf.

Pluspunten

  • gberuiksgemak
  • compacte vorm
  • goed prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • voor een groter gezin mogelijk te krap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
Prima apparaat wat doet waarvoor het is gemaakt. Duidelijke bediening en apparaat ziet er compact uit en heeft een mooie strakke uitstraling. Helemaal blij mee!!

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • compacte vorm

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

n**1@g**l.com 21-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijk en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
hij voldoet geheel aan onze verachtingen en wij vinden het nog steeds een sieraad voor onze keuken

Pluspunten

  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@g**l.com 27-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

10,0
mooi en goed product ,doet wat hij moet doen ,dit is een van de producten in ons huis ,

Pluspunten

  • Mooi
  • Zeer handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**n@h**t.nl 17-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een eenvoudig Keuken Hulp.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN207S

Algemene score

9,0
Bestaande magnetron was kapot en moest vervangen worden. Ik zocht een eenvoudige model dat voldoet aan mijn wens. Niet een waar ik constant de instructieboek moet raadplegen voor dat ik ermee kan beginnen. De MN207S model van Inventum voldoet aan al verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews