De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 242 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM450RVS - Inbouw Combi-Oven - 50L - RVS - Turbo Hetelucht - 13 Programma's - LED Display - Kinderslot op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb onze defecte Siemens combimagnetron (27 jaar oud) vervangen door de ETNA CM450RVS. Eerst heel blij, looks goed en knoppen zijn prima te bedienen. Alleen ben er achter gekomen dat de oven nooit de temperatuur bereikt die ik instel. De eindtemperatuur is altijd 10-15% lager dan wat er ingesteld is. Juist bij een oven is het belangrijk dat je er op vertrouwen kunt dat de ingestelde temperatuur juist is anders gaat je bakwerk niet zoals het hoort. Navraag bij ETNA geeft alleen het zeer ongeïnteresseerde: een thermostaat mag 10% afwijken. Ook lijkt er geen mogelijkheid te zijn de thermostaat opnieuw te kalibreren.
Ik heb de Etna nu een paar dagen. Het apparaat ziet er heel mooi uit.
Ik heb het al een paar keer gebruikt en het bevalt prima.
Vooral de automatische programma’s.
Nadeel bijvoorbeeld bij het automatische pizza-programma: een pizza van 335 gram is niet in te stellen. Alleen ingestelde gewichten. Dat is jammer.
Verder heel tevreden
Eerst even goed rondgekeken en de keus viel op deze. Alles gaat prima, apparaat op zijn plaats gezet, stekker erin en alles werkt naar behoren! Gemakkelijke bediening, ik ben zeer tevreden.
Na enig onderzoek de juiste keuze gemaakt. Mooi apparaat, mooie uitstraling. Alles is makkelijk te installeren en dus ook weer te verwijderen om schoon te maken. De toetsen zijn zeer duidelijk zichtbaar en makkelijk te bedienen. De combimagnetron is zeer ruim, 900w dus een snelle opwarmtijd van gerechten. Ook de oven is zeer snel voorverwarmd. Fijn is ook dat je bij het registreren van het apparaat 3 jaar extra garantie krijgt. Ik ben er superblij mee.
Prachtig apparaat met zeer uitgebreide functies. Voelt solide en degelijk aan in gebruik en is ook eenvoudig te bedienen. We zijn zeer tevreden over deze aankoop
De oven - magnetron die ik kocht, is een heel goed en veelzijdig product, waar je uitgebreid mee kan koken. Het heeft veel, verrassende functies. En het weelt fantastisch goed. Ben ee erg blij mee.
Na wat vooronderzoek zijn wij uitgekomen bij de ETNA, prijs / kwaliteit gaven de doorslag voor ons.
Nu al een week in gebruik met veel plezier. Blij, blij, blij.
Ik heb dit product gekozen om zijn eenvoudige bediening en prijs.
Verder ook de uitstraling van het apperaat ziet er goed uit.
wat ook mee speelde de extra garantie die etna geeft , geeft mij een extra vertrouwen in mijn combi/oven.
Wij hebben deze combi oven gekocht, omdat de vorige combi magnetron van ander merk niet voldeed aan de verwachting.
De verkoper rade ons deze ETNA combi oven aan.
Dit is een oven die je ook nog als magnetron kunt gebruiken.
Tevens als veiligheids aspect: er zit een kinderslot op.
De oven heeft vele andere functies zoals:
Snelle voorverwarming
Auto-functie met 13 programma's voor vastgestelde temperatuur, tijd en vermogen instellingen.
En andere programma's voor oven en magnetron gebruik.
Prachtig apparaat, makkelijke bediening en een goede prijs.
Zou in de toekomst zeker eerst na een eta kijken.
Ook nog eens 5 jaar garantie bij aanmelding.
Prachtige oven met magnetronfunctie. De zwart met RVS uitvoering heeft een duidelijke display en uitgebreide mogelijkheden.
Door middel van de draaiknoppen kun je de diverse functies kiezen.
De rekjes aan de binnenkant zijn gemakkelijk te plaatsen.
Een echte aanwinst voor onze keuken!
Oven/magnetron werkt prima. Alleen heel vervelend dat tiptoesten niet verlicht zijn.
Moet extra lampje gebruiken om te zien welke toets ik indruk.
Gedeelte display is wel verlicht maar net gedeelte met functie toetsen dus niet
Het is heel irritant
Prima magnetron met een mooie uitstraling, werkt goed en de bediening is simpel,de prijs kwaliteit verhouding is ook goed zeker een aanrader dus geef ik een goed review
Grote inhoud, mooi design en komt goed uit de test
Product gekozen, omdat het goed uit de test kwam. Grote inhoud heeft. En kleine rekjes in de oven, wat de oven breed maakt. Tot nu toe zeer tevreden. Ook erg mooi uiterlijk!
Prima magnetron doet het geweldig en zeker een aanrader , de bediening is simpel en ook de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Dus zeker een goed review waard,
We waren heel tevreden over deze combi-oven, totdat na 2 jaar en 3 maanden (dus net buiten de garantie) plotseling de magnetron niet meer functioneerde.
We hadden juist voor ETNA gekozen om de betrouwbaarheid, maar dat blijkt dus niet te kloppen als hun producten na 2 jaar al stuk gaan. Geen garantie meer dus zelf alle kosten betalen, was de laatste keer dat we voor ETNA kozen!
Na 26 jaar trouwe dienst hebben we een nieuwe inbouw combimagnetron gekocht en wel een Etna CM450RVS. We hebben hem nu 1 maand in gebruik en hij werkt heel goed. Hij is van binnen lekker groot en verwarmt heel gelijkmatig. Ook een appeltaart bakken gaat beter omdat de korst nu harder wordt. De bediening gaat heel eenvoudig met 2 knoppen en een paar tip toetsen. Wij 60+ers zijn heel tevreden en raden hem zekere aan.
Product voldoet helemaal aan onze verwachting , maar de symbolen op de tiptoetsen zijn in de schemering slecht te onderscheiden .Waarom geen ledverlichting aan de achterzijde van het display? Als we de magnetron in de namiddag / 's avonds willen bedienen hebben we een zaklampje nodig.