ETNA CM450RVS - Inbouw Combi-Oven - 50L - RVS - Turbo Hetelucht - 13 Programma's - LED Display - Kinderslot - Magnetrons

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 699,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 242 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM450RVS - Inbouw Combi-Oven - 50L - RVS - Turbo Hetelucht - 13 Programma's - LED Display - Kinderslot op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

L. de Jong25-01-2024

Eenvoudige bediening, goed op temperatuur.

Prima combi-oven voor een nette prijs. Wij gebruiken eigenlijk alleen de heteluchtoven en magnetronstand. Het is makkelijk in de bediening. De oventemperatuur is goed en komt overeen met de aangegeven temperatuur in recepten. Zeer tevreden!
Pluspunten
  • Bediening
  • Temperatuur
  • Prijs - kwaliteit
Marion Sengers25-01-2024

Multifunctionele combimagnetron

Na het vergelijken van een behoorlijk aantal combimagnetrons, kwam ik tot deze keuze. De meeste combimagnetrons hebben alleen de hetelucht ovenfunctie, deze heeft ook boven- en onderwarmte. Bij het bakken van brood en cake is dit de beste ovenstand. De bediening is erg gebruiksvriendelijk en het apparaat straalt luxe uit. Erg blij met deze aankoop, ook de prijs is gunstig.
Pluspunten
  • Boven- en onderwarmte naast hetelucht ovenfunctie
  • Gebruiksvriendelijk apparaat
Rene24-01-2024

Mooie combi; goede koop

Deze combi magnetron/oven gekocht ter vervanging van een Pelgrim combi die na 13 jaar kapot ging. Keuze viel op deze Etna door de ruime inhoud van 50 liter. Ook net wat breder dan de Pelgrim wat voor ovenschalen heel handig is. De combi was heel goed verpakt en installatie was heel simpel met 2 schroeven. De bedening is heel overzichtelijk met voldoende knoppen met logische functie (magnetron, oven, instellen temp/tijd, opwarmen etc). Capaciteit van de de magnetron is ruim voldoende en verwarmt goed door hele ruimte. De prijs was heel aantrekkelijk. Een stuk lager dan een aantal concurenten voor dezelfde functionaliteit en met 2+3 jaar garantie
Pluspunten
  • Inhoud (50 liter en de breedte
  • Heel solide
  • Prima prijs
Minpunten
  • Mis rekje op glazen magnetron schaal
  • Nog niets gevonden
Rob24-01-2024

Fijne combi-oven

Goede combi-oven, ter vervanging van onze combi waar de magnetron functie was gestopt
Pluspunten
  • Prima werking
Minpunten
  • Verlichting symbolen ontbreekt
Edwin24-01-2024

Topper

Wij zijn erg blij met onze oven. De hoge(re) temperatuur ten opzichte van onze vorige oven en de pizza-stand zijn ideaal voor ons gebruik. De bediening is intuïtief, het display is mooi. Wij zijn er blij mee!
m********@h**********11-01-2024
5.0

Helaas teleurgesteld in de magnetron.

5.0
prima oven. heel veel gebruikt. helaas heeft de magnetron het begeven. heel weinig gebruikt. alleen voor opwarmen gedurende 1 minuut. na 1 keer gebruik voor iets langer is de magnetron stuk gegaan.
Pluspunten
  • prima oven
Minpunten
  • magnetron snel stuk.
Albert K30-12-2023

Zeker interessante combi

Ik bezit de CM450RVS pas enkele weken, ik ben tevreden over de oven functie. De magnetron gebruik ik niet zo vaak. Wat beter kan is de handleiding, Tevens zou ik er een recepten boekje bij doen wat tevens een praktische handleiding zou kunnen/moeten zijn.
Pluspunten
  • prijs
  • handig
Minpunten
  • handleiding
caroline20-12-2023

Makkelijk bedienbaar!

Wij hebben gekozen voor het gebruikersgemak van deze combi-oven. We hebben de gebruiksaanwijzing er nog niet bij hoeven pakken. De bediening is echt super simpel. Dit apparaat is meer oven en minder magnetron en dat is wat we zochten. De vorige combi-magnetron die overigens nog prima was konden we niet mee overweg, We wilde eigenlijk een gewone oven maar deze paste qua maatvoering niet in de keuken. We zijn erg blij met deze keuze!
Pluspunten
  • gebruikersgemak
  • uiterlijk
Minpunten
  • prijs
t******@h**********13-12-2023
Wij zochten een vervanger voor onze combinatieoven die na 15 jaar de geest had gegeven. Zoeken op de juiste inbouwmaten kwamen wij deze Etna tegen, met meer functies dan wij hadden. Ervaring die wij hier delen is nu een kleine twee weken. Bediening, iedereen in huis kon bijna blindelings gelijk gebruik maken van de verschillende functies, onderscheid tussen oven of magnetron functie is duidelijk, instellen van tijd, temperatuur of vermogen spreekt voor zich. Met voorverwarmen is oven snel op temperatuur. Bereiden van gerechten werkt top, pizza met krokante boden, perfecte ovenfriet, ovenschotel ( lasagna ), afbakbroodjes Ontdooi functie, prima, vlees was hierna mals en prima te bereiden. Wij zijn blij met deze oven,
Robert11-12-2023

super combi oven

Zeer mooie oven/magnetron combinatie.Heeft veel mogelijkheden waaronder een pizzastand.De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.Voor deze prijs vind je geen gelijkwaardig product.De 5 jaar garantie is de kers op de taart
Pluspunten
  • vele mogelijkheden
  • prijs/kwaliteit
  • garantie
c********@h******19-11-2023

Etna een wereldspeler

Wij hebben al een 6 pits gasfornuis van Etna met oven dus de keus voor Etna was simpel.De prijs is ook heel goed voor een oven/ magnetron.Het enige minpuntje bij deze oven is geen verlicht display.
Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Geen verlicht display
j************@g********09-11-2023

Goede oven

Mooie compacte oven. Werkt prima, magnetron ook. Enige waar ik nog steeds niet aangewend ben is dat de oven/magnetron stopt als je de deur even open hebt om te controleren of het al gaar is. Doe je de deur daarna weer dicht, gaat het programma niet verder, je moet 'em opnieuw aanzetten. Verder helemaal prima, gerechten worden mooi egaal gaar/bruin.
Pluspunten
  • strakke vormgeving
  • compacte ruimte
  • is snel op temperatuur
  • goede warmteverdeling
Minpunten
  • stopt als je de deur open doet
Ronald31-10-2023

Mooie oven met wel een serieus mankement na levering

Prettige oven met veel ruimte en een mooi design. Ovenfunctie is goed, maar de magnetron deed het niet vanaf het moment van installatie. Contact met Etna gehad, die het wel snel hebben opgelost. Bleek aan de veiligheidssluiting te liggen, die dus is vervangen. Heb daarmee wel vragen omtrent de kwaliteitscontrole van Etna. Maar even afwachten hoe het apparaat zich de komende periode houdt.
Pluspunten
  • Ruim en mooi design
  • Goede ovenfunctie
Minpunten
  • Magnetron functie werkte niet
m**9@g**l.com22-10-2023
Works well. Nothing unexpected. Works like a charm, but I do miss cleaning functionality.
Deursen17-09-2023

Goede prijs/kwaliteit

Combi oven gekocht op prijs/kwaliteit verhouding, advies van verkoper en op gelezen reviews. O.a. Makkelijke bediening was een voorwaarden, vandaar de verstelling met draaiknoppen
johan30-07-2023

prima combi - magnetron

Mooie combi-magnetron, met name gekocht voor oven functie. Makkelijk in gebruik en snel geinstalleerd.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • ruim van binnen
h******************@h**********08-07-2023

Super aankoop!

Goede aankoop! Nadat mijn vorige combimagnetron het begaf na 20 jaar, voor deze ETNA gekozen. Mooi design en eenvoudig te bedienen. Ik heb oa voor deze oven gekozen vanwege de grote inhoud. Kan er meerdere dingen in bakken op verschillende etages. Super fijn! Een hele goede combi oven voor een uitstekende prijs. Ben er super blij mee!
Pluspunten
  • Ruime inhoud
  • Eenvoudige bediening
p*******@g********16-06-2023

Fijne, grote , Combi oven

Mooie oven, makkelijk te installeren. Duidelijke gebruiksaanwijzing . De Combi oven heeft alle programma's om te kunnen bakken , braden en op te warmen. De tiptoetsen weken perfect.
Pluspunten
  • tot 250 graden
  • Grote inhoud
  • alles erop en eraan
Minpunten
  • eigenlijk geen
l***********@h**********07-06-2023

Prima combi magnetron oven

Een hele fijne combi magnetron. Makkelijk te bedienen en werkt uitstekend! Maar ik ben sowieso fan van ETNA. Goede ervaringen mee.
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • werkt uitstekend
Minpunten
  • meteen schoonmaken, anders zitten de vlekken vast.
r*******@h**********01-06-2023

Combi-magnetron ETNA CM450RVS

Onze oude Combimagnetron van Whirlpool begon wat kuren te vertonen na 11 á 12 jaar. Dus opzoek naar een vervangende Combimagnetron. Na wat reviews bekeken te hebben en op Kieskeurig.nl hadden we onze keuze gemaakt. Het zou de Etna CM450RVS gaan worden. Deze combi heeft meer liter inhoud dan onze oude Whirlpool en extra "lades", te weten een rooster, glazen en een dichte baklade. Nu komt wel een klein minpuntje naar voren, want wil je de magnetronfunctie gaan gebruiken moeten de geleiders aan de zijkanten van de wand weggehaald worden en visaversa voor als je daarna de ovenfunctie wil gebruiken. Verder zitten er talloze functies op en is het display makkelijk af te lezen en in te stellen. Zelfs het lampje kun je aan en/ of uit zetten. Een ander klein minpuntje is dat wanneer je de ovenfunctie gebruikt het niet aan geeft of de ingestelde temperatuur is bereikt dmv een piepje. Het enige wat men ziet is zijn balkjes die oplopen en daarmee dus aangeven hoe heet het is. Een ander klein minpuntje is dat het geluidsignaal erg zacht staat. Het zijn kleinigheidjes die je naar verloop van tijd voor lief neemt.
Pluspunten
  • grote liter inhoud
  • design
  • instellingsmogelijkheden
  • duidelijke display
Minpunten
  • zacht geluidsignaal
  • zijrekjes in/ uit bij gebruik van 1 functie
onbekend11-05-2023

Bevalt erg goed, aanrader!

De oven/magnetron functioneert optimaal. Alles is eenvoudig te bedienen en er zit voldoende ruimte in. De buitenkant ziet er modern uit, ik ben zeer tevreden.
a************@l******27-04-2023

Super aankoop

Prachtige uitstraling, functioneert uitstekend in een woord een perfecte aankoop.
Ria Labeij.21-04-2023

Een aanrader.

De combimagnetron nog maar korte tijd in gebruik, de taart overschotels en opwarmen van b.v. soep ging prima. Mijn eerste Etna product was een prachtig zwart gasfornuis. Vandaar mijn keuze weer voor een product van Etna.
Pluspunten
  • Past goed in de keuken
  • Uitgebreide kook en bak instellingen
Minpunten
  • gee
JP19-04-2023

Bevalt goed

Gekozen voor deze Combi oven ivm gebruiksgemak, vormgeving. Voldoet helemaal aan onze wensen.
Pluspunten
  • Binnenruikte
  • Installatie gemak
  • Bijgeleverde extra bakplaat/rooster
Minpunten
  • Icoontjes niet verlicht
BartF17-04-2023

Fijne oven met magnetron functie en eenvoudige bediening

Fijne combioven met magnetron functie. Wat kleiner formaat 50 liter dan een echte oven 70 liter zonder magnetron maar dat is juist fijn voor ons. Alle gerechten zoals cake, 2 pizza's braadslede passen er allemaal makkelijk in. En voor de kleinere gerechten hoef je niet zo'n grote oven aan te zetten, dus energie besparend. Magnetron doet het ook prima echter in de hoogste stand een vreemd geluid. Weet niet of dit zorgwekkend is. Na 2maanden gebruik zeer tevreden. Oven blijft na uitzetten een tijdje naventileren/afkoelen en dat gaat gepaard met best veel herrie.
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Niet te groot en niet te klein
  • Veel niveaus en 2 platen en een rooster
  • Zeer goed betaalbaar
  • Magnetron
Minpunten
  • Luidruchtig bij afkoelen/ventileren
  • Luidruchtige magnetron in hoogste stand