ETNA CM450RVS - Inbouw Combi-Oven - 50L - RVS - Turbo Hetelucht - 13 Programma's - LED Display - Kinderslot - Magnetrons

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 699,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 242 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM450RVS - Inbouw Combi-Oven - 50L - RVS - Turbo Hetelucht - 13 Programma's - LED Display - Kinderslot op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h***********@h**********02-02-2025
Na 25 jaar een draaiplateau te hebben gehad, nu gekozen voor een combi zonder draaiplateau. Meer ruimte voor grotere schalen en meer inhoud. In het begin heel erg wennen dat mijn schalen niet draaiden. Nu ik een beetje gewend ben aan alle extra mogelijkheden ga ik ook steeds meer uitproberen. Het is een top aankoop geweest
w**************@g********29-01-2025
Prachtig apparaat met goede bediening! Voor de prijs een prima koop!!
e***@c********25-01-2025

Bevalt prima

Mijn vorige combi van whirlpool was na 4jaar kapot en de monteur verkocht liever etna hij is geplaatst en doet het fantastisch en zeer makkelijk te bedienen. Zeer tevreden
Tevreden klant24-01-2025

Eenvoudige bediening

Mooie kwalitatief goede combi oven. Erg gebruiksvriendelijk en snel op temperatuur. Wel jammer dat er geen kerntemperatuurmeter aangesloten kan worden maar dat wisten we voordat we kochten. Mooie vormgeving in combinatie RVS en zwart
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Lekker breed/grote inhoud
Minpunten
  • Geen kerntemperatuurmeter
jasper23-01-2025
4.0

Goede oven, jammer dat de handgreep los gaat zitten

4.0
Eigenlijk gaat mijn review over de CM851RVS, maar deze staat niet in de lijst. Op zich ben ik zeer tevreden over mijn combi oven, alleen is na 1,5 jaar de handgreep los gaan zitten. Door de constructie van het deurtje is het niet mogelijk om de schroefjes van de handgreep aan te draaien. Toen is onder garantie het complete deurtje vervangen. Nu zit, 3 jaar later, de handgreep weer los, echter nu valt de reparatie onder het garantie plus tarief, wat betekend dat het mij €100,- gaat kosten. Dit vind ik belachelijk, ook omdat ik weet dat starks de handgreep weer los gaat zitten, en ik een heel nieuw deurtje kan kopen, maw mijn oven is dan afgeschreven. Dit had ik niet verwacht van een degelijk merk als Etna, jammer want verder bevalt de oven mij goed.
f*******@g********16-01-2025

Sturdy oven

I bought this one to replace my old oven. It has much larger internal space, being wider. Door feels heavy but sturdy. Looks to be good quality.
Pluspunten
  • Sturdy
d**************@g********12-01-2025
Uitstekende bakprestaties, vooral bodem van de gerechten wordt knapperig en koekt niet aan. Eenvoudige bediening. Enige minpuntjes: rooster schuift niet altijd makkelijk in en uit. De ventilator zou wat stiller mogen.
h*****@z************30-12-2024
Een prachtige combi oven die voldoet aan alle wensen. Bijna geluidloos en voorzien van allerlei snufjes. En voor die prijs….ongelooflijk 👍
h************@g********23-12-2024

prima keuze, degelijk product

zeer degelijk apparaat met stevige draaiknoppen en duidelijk tiptoetsen, helaas niet verlicht. binnenverlichting kan ook sterker en meer verdeeld. goede glasplaat, ovenrooster en braadslede. makkelijk aan te brengen. redelijk eenvoudige bediening. een aanwinst in mijn keuken.
Ferdinand 22-12-2024

Mooie combi oven

Mooi produkt en handig in het gebruik. Past goed in mijn IKEA keuken.
Pluspunten
  • Design
  • Handig in gebruik
Jacco19-12-2024

Echt goede combi-oven

Fantastische combi-oven. Gemakkelijke bediening, ziet er goed uit, warmt snel op en heeft een vriendelijk piepje als de oven klaar is. Ik ben heel blij met deze oven.
Pluspunten
  • gemakkelijke bediening
  • intuïtief
  • warmt snel op
  • piepje niet te hard
  • ventilator bij afkoelen is snel klaar
  • Veel ruimte
Minpunten
  • snoer is slechts 1.50 meter lang
C. Pannekoek16-12-2024

Etna combi-oven past zich goed

Ik heb mijn verouderde combi-oven van Bosch vervangt met de Etna. Die van Bosch draaide nog goed, behalve dat de startknop het niet meer deed. Een gekend probleem bij Bosch. Leuk dat de Etna geen draaitafel heeft, wat meer binnenruimte geeft en er ook voor zorgt dat hij beter geschikt is om als een normale (convectie) oven te worden gebruikt, met zijn verplaatsbare rek en een lekbak daaronder. Minpuntje is dat het electronische toetsenbord geen verlichting heeft, wat in mijn keuken het moeilijk maakt om de functies in te toetsen. Ik hoop verder voor het meerdere jaren gebruik van te laten maken, zonder dat het toetsenbord kapot wordt geraakt en, als dat ooit gaat gebeuren, dat het gemakkelijker te repareren is dan die van Bosch.
Pluspunten
  • geen draaitafel
  • verplaatsbare rek
  • convectie
Minpunten
  • geen verlichting in toetsenbord
Michiel04-12-2024

Uitstekende oven voor een betaalbare prijs

Ik ben ontzettend tevreden met de Aetna CM450RVS oven met magnetronfunctie. Voor een betaalbare prijs krijg je echt waar voor je geld. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden, zowel qua magnetron- als ovenstanden. De 900 watt magnetronfunctie is krachtig genoeg om snel en efficiënt eten op te warmen, terwijl de oven perfect op temperatuur komt. Het resultaat? Producten komen er heerlijk crispy uit. Vooral pizza’s zijn een hoogtepunt – ik heb nog nooit zo’n lekkere pizza gegeten uit een gewone oven. Dit apparaat combineert veelzijdigheid met geweldige prestaties. Voor iedereen die zoekt naar een betrouwbare en betaalbare inbouwoplossing, is dit een absolute aanrader!
Pluspunten
  • Krachtige Magnetron
  • Veelzijdigheid aan oven standen
  • Geweldige oven voor pizza
  • Mooi Design
Minpunten
  • Verschillende temperaturen standen zijn beperkt
huub20-11-2024

gebruiksgemak is top.

prima combi magnetron oven, genoeg standen, eenvoudig in het gebruik, doet wat het moet doen en prima prijs kwaliteitverhouding, vermgeving is goed en het apparaat werkt naar wens. De timer werkt goed, eenvoudige bediening. verbeterpunten zijn het rooster, deze is lastig te plaatsen. De symbolen/standen zijn niet altijd even duidelijk, het lampje had wat feller gemogen om beter te kunnen kijken tijdens het koken.
Pluspunten
  • ruime keuze standen
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • geluid
Minpunten
  • wordt warm aan buitenkant
  • aluminium rekt moeilijk plaatsen
  • verlichting mag beter
j*******@g********13-11-2024
Fijne vaatwasser. Lichtje op de grond en ook fijn dat je kan instellen dat de deur open springt als hij klaar is. Makkelijk in gebruik en maakt heel weinig geluid .
Joop13-11-2024

Tot nu toe erg tevreden

Mooie vormgeving, gemakkelijke bediening en de prijs/kwaliteit verhouding oké.
Pluspunten
  • Overzichtelijk
Emro08-11-2024

Bevalt tot nu toe goed, een aanrader

Artikel is optijd bezorgd en de bezorgers heeft op de aangewezen plek gezet. Apparaat is voorlopig naar wens, nog niet alle programma's ingebruik genomen. Garantie registratie is eenvoudig in te vullen. Een aanrader.
Pluspunten
  • Goed
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Nog geen minpunt ontdekt
r***********@g********05-11-2024
Mooie en krachtige oven en magnetron. Wordt snel warm, maakt weinig geluid. Onderverwarming voor pizza geeft mooie krokante bodem. Aanrader
A. den Dekker29-10-2024

Bevalt goed en heeft een simpele bediening

Wij hebben de CM450RVS gekocht omdat onze vorige Magnetron /oven defect was (ander merk ) en deze uitvoering overeenkwam met de zelfde inbouwmaten en capaciteiten. Het installeren was vrij simpel. En ook de bediening en instelling is vrij gemakkelijk door de draaiknoppen. Voor ons is het bedieningsgemak een hele verbetering door de simpele knoppen.
Pluspunten
  • Simpele bediening
  • Netjes afgewerkt
Minpunten
  • Geen verlichte toetsen
Jeroen23-10-2024

Fijn en fraai!

Fraaie combi-oven! Hij doet wat hij moet doen. Warmt snel op en koelt ook snel weer af (niet heel lang aan het 'nablazen', wat prettig is. Fijn dat er twee mooie draaiknoppen opzitten om het programma te kiezen en de temperatuur en tijd in te stellen. Het enige verbeterpuntje dat ik heb is dat je het rooster onder een hoek(je) uit de oven moet halen, waardoor wat erop ligt eerder kan gaan schuiven, da's gewoon net iets minder handig dan wanneer je 't gewoon precies horizontaal eruit kan schuiven. Verder een fijn apparaat!
Pluspunten
  • Design
  • Fijne draaiknoppen
  • Warmt snel op en koelt snel af
Minpunten
  • Rooster uit oven halen moet onder kleine hoek
  • Voorverwarmen en normaal niet in 1 keer instelbaar
Gerard19-10-2024

perfecte combi magnetron-oven

Verschillende combi oven-magnetron vergeleken. Deze ETNA kwam als er als beste uit met mogelijkheden/gebruiksvriendelijkheid/kwaliteit gebruikte materialen/ mooi design (het oog wil ook wat) en een prima prijs voor een combi van deze kwaliteit. In de praktijk: Nog gebruiksvriendelijker dan verwacht, magnetron en oven doen het perfect. Degelijke Nederlandse kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
  • bakt en verwarmd boven verwachting
  • gebruiksvriendelijk
  • degelijk en mooi design
F. Buter18-10-2024

Aanrader

Top product en doet wat het moet doen. Goede prijskwaliteit verhouding en eeen envoudige bediening en de gerechten zijn zoals ze moeten zijn!
Pluspunten
  • prijs kwaliteit
  • eenvoudige bediening
  • degelijk
j*******@x********14-10-2024

Aan te bevelen.

Mooi product zowel in gebruik als uiterlijk. Onze oude combi magnetron oven was aan vervanging toe. Uiterlijk is strak en elegant voor iedere keuken. Goede en duidelijke handleiding voor gebruik. Grote diversiteit aan functies. Niet alleen goede ovenfunctie en magnetron maar ook boven- en onderwarmte naast hete lucht oven functie. Goede grill functie etc. Door de grote diversiteit aan functies en elegante uiterlijk zeker aan te bevelen. Wel goed de handleiding lezen om alle functies en mogelijkheden maximaal te benutten.
Pluspunten
  • duidelijke handleiding
  • strak uiterlijk
  • grote diversiteit aan functies
  • handige boven en onder warmte bij hete lucht
Minpunten
  • mis een paar recepten voor iedere functie 1 recept
j*******@x********14-10-2024

Aan te bevelen.

Pluspunten
  • duidelijke handleiding
  • strak uiterlijk
  • grote diversiteit aan functies
  • handige boven en onder warmte bij hete lucht
Minpunten
  • mis een paar recepten voor iedere functie 1 recept
n************@g********08-10-2024

Verbaasd over de kwaliteit voor dat geld.

Bij aankomst was de oven super verpakt, aan de buitenkant van de doos staat aan welke kant de oven uit de verpakking moet schuiven. De inbouw gegevens zijn simpel te begrijpen. We hadden reeds de oude oven van te voren verwijderd, zodat we gelijk aan de gang konden, in nog geen half uur was de nieuwe oven geplaatst en bedrijfs gereed. Het plaatsen is door mij zelf gedaan dus niet door een monteur. De verdere bijgeleverde omschrijving en instructies zijn goed te volgen. Tot nu toe is het een oven die aan te raden is. De verschillend bijgeleverde bakplaat, glazenplaat en het rooster zijn van goede kwaliteit. Handig voor het schoonmaken is dat de geleiders uit de oven gehaald kunnen worden zodat je een rechte vlakke wand hebt. Nu maar gebruiken, onze verwachtingen zijn hoog gespannen. Aan de kwaliteit van de oven zal het niet liggen.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Uitgebreide garantie