De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 242 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM450RVS - Inbouw Combi-Oven - 50L - RVS - Turbo Hetelucht - 13 Programma's - LED Display - Kinderslot op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Gebruiksvriendelijk display met draai/keuze knop en touche display .
Mooie gladde geëmailleerde binnenzijde die goed schoon te maken is.
Led-Verlichting is helder en komt van boven wat het product goed verlicht.
Met de snelle opwarm stand is de oven van 0 tot 200 graden binnen 5 minuten op temperatuur.
En magnetron is ook zeer krachtig.
Zeer tevreden met onze keus.
Deze combi magnetron/oven is precies hetgeen wij zochten. Iets meer over dan magnetron maar dat is wat wij ook graag wilden. De bediening is uitermate eenvoudig, het wijst letterlijk zichzelf. Niet het belangrijkste wellicht maar ook de vormgeving is. mooi.
Op de specs van onze combi magnetron/oven kwam ik uit op deze oven. Het gebruiksgemak lijkt op de vorige combi waardoor we heel snel gewend waren met de bediening. Dit apparaat heeft alles wat we wensen en gebruiken. Echt een aanrader.
Edna is in mijn herinnering altijd een topmerk geweest, daarom durfde ik een nieuwe combi magnetron te kopen.
De oven voldoet aan al mijn eisen en ik ben er heel blij mee .
Een aanrader !
Heel makkelijk om te bedienen. Eten komt er goed uit. Buitenkant mooi strak een aanwinst voor mijn keuken. Gelukkig een volledige handleiding in Nederlands erbij.
Inbouw combi-oven Etna CM450RVS komt degelijk over, ik snap dat deze kortgeleden als beste uit een test kwam. Doet verder ook wat-ie moet doen en ziet er ook nog eens goed uit.
We hebben deze combi oven gekocht en bevalt uitstekend makkelijke bediening degelijke materialen .
Ook vele opties beschikbaar
We gaan nog meer vervangen in de keuken
En gaan door met Etna
Deze nieuwe oven geeft de keuken een mooie uitstraling. Hij is heel makkelijk in gebruik. Ik hoef zelfs geen instructiefilmpje op te nemen voor de kids. Erg blij mee en werkt prima. Prijs-kwaliteit naar tevredenheid!
De oude combi magnetron was na 28 jaar einde oefening. Dus tijd voor een nieuwe. Tja een technologische shock😂 na de oude 3d-geprinte knoppen naar een digitaal apparaat. Zoals een van de kids zei “they actually went digital!!!”. Apparaat doet het prima en veel meer ruimte tov de oude.
GebruiksgemakGoed
VormgevingUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
Pluspunten
Gemakkelijke bediening
Veel ruimte
Minpunten
Als de timere is afgelopen moet je oven evt opnieuw instellen
Na 3 weken viel er spontaan een ophangblokje uit de zijwand, waardoor er geen rooster of glasplaat meer in geschoven kan worden. 16 mei aangemeld, maar na 10 dagen nog steeds geen nieuw blokje ontvangen. We zitten dus zonder magnetron-oven.
Ik heb een keuken vol Etena apparaten, de prijs/kwaliteit verhouding is top.Mijn laatste aankoop was een combi oven met een magnetron, het was een zeer goede keuze.Probeer 1 product te kopen om het te testen en je zult zien hoe duidelijk de producten zijn.
Superfijne combi magnetron,
Makkelijker bediening,werkt uitstekend,
Fijn dat er 3 plateau's bij geleverd worden,bakplaat,rek,glazen plaat.
Sinds 1 week gebruikt,al vele gerechten gemaakt,de beste combi die ik ooit gehad hebt,alleen jammer dat de tijd niet weer gegeven wordt.
Prijs is ook redelijk
Aj
Wij hebben voor deze Etna gekozen vanwege de prijs, mooie design, de mogelijkheden en de meegeleverde accessoires. Fijn om 2 bakplaten en een rooster te hebben! Bediening is erg makkelijk, schoonmaken ook omdat de zijroosters makkelijk verwijderd kunnen worden. Enige jammere is dat de knoppen niet ingeduwd kunnen worden na gebruik. Erg tevreden met dit apparaat!
Al mijn keukenapparatuur is van Etna, ik ben er superblij mee de apparaten overtreffen al mijn verwachtingen. Ik ben al langer bekend met de degelijke kwaliteit. Mijn ouders hadden vroeger al de ovens en kooktoestellen van Etna topmerk voor een bijzonder eerlijke prijs.
Gekocht voor betere bakresultaten, nog niet heel veel aan het bakken geweest, maar tot nu toe wel gelukte baksels. Wel vind ik de voorverwarmtijd erg lang. Soms langer dan 10 min. Ik moet hierdoor echt bewust mijn kookpannen aanpassen.
Mijn vorige apparaat was 15 jaar oud. Dus moest het vervangen worden. De vormgeving paste perfect in onze keuken. Een facelift voor mijn keuken. Eenvoudige bediening, goede prestaties. De kwaliteit straalt ervan af.
Prima combi magnetron-oven met voldoende mogelijkheden en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ruim van binnen en degelijk uitgevoerd. Precies wat we zochten!