De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 115 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM644Ti - Inbouw Combinatiemagnetron - Zwart/Titanium - 44L - 900W - Grill - Turbo Hetelucht op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prachtig design en zeer gemakkelijke bediening. De oven heeft een grote inhoud, groot draairooster en grote bakplaat. Hij werkt perfect en snel. Tegenover mijn oude combimagnetron is deze oven zeer snel op temperatuur en klopt de temperatuur die hij aangeeft ook. Mijn oude oven moest ik op 220 graden zetten om hem 200 graden warm te krijgen, bij deze oven is 220 graden op het display ook 220 graden in de oven. Ook de magnetron, grill en ontdooi functies werken prima net zoals de automatische programma's. Kortom, ik ben echt super blij en zeer tevreden over deze combi magnetron/oven!
Design is echt prachtig. Magnetron is groot waardoor er ook grote stukken in passen. Bij voorverwarmen snel op temperatuur. Veel mogelijkheden en gemakkelijke bediening, voelt intuïtief. Al met al zeer blij met deze aankoop!!
Mooi apparaat en magnatron funktie ondooien boven verwachting. De oven funktie ,appeltaart zeer goed . al met al zeer tevreden . En zelfs zwarte montage schroeven erbij .Dit is niet onze eerste combi-magnatron in deze keuken maar tot nu toe is het vrouwtje en ik zeer tevreden over deze aankoop.
Een zeer mooi apparaat voor in de keuken. Ruim ook van binnen, kunt er flinke ovenschalen in kwijt.
De bediening is eenvoudig, zelfs mijn kinderen kunnen hier mee overweg. Daarnaast zijn ook de plateau's in de oven van een prima kwaliteit. Oven bakt goed, pizza's komen er ook prima uit. Kortom tevreden.
Wel 1 opmerking richting Etna; wellicht een tip om 2 mooie zwarte schroeven bij te leveren waarmee de oven gezekerd moet worden aan de ombouw. Dan is het plaatje in zijn geheel af.
Na 45 jaar gasoven, naar een Combi magnetron.
Met moeilijkheidsgraad die ik niet had verwacht, je kunt hem heel gemakkelijk bedienen.
En de eerste broodjes die waren perfect gebakken.
De zenuwen van oei kan ik dat nog wel aan die moderne apparaten.
Zijn volledig opgelost, wat een gemakkelijk apparaat.
Ik heb de combimagnetron nu 4 weken in gebruik. Het heeft een fijne en makkelijke bediening, en zeker niet te ingewikkeld. Hij is ruim van binnen en heeft vele mogelijkheden
Beide apparaten hebben een mooie uitstraling en zijn goed van kwaliteit. We hebben nog niet alles uitgeprobeerd. Maar een pizza afbakken, een appeltaart maken zijn heel goed geluk
Ik heb deze combi magnetron/over gekocht vanwege de titanium uitstraling, die past perfect in mijn mat zwarte keuken. Hij is verder praktisch in gebruik: de bediening werkt simpel (hoewel ik even het boekje nodig had in het begin, maar dat was snel voorbij) en hij maakt makkelijk schoon. De magnetron is groot van binnen, er kan een flinke ovenschaal in, en het glas is groot genoeg om goed te kunnen zien wat er binnenin gebeurt. De automatische programma's vind ik ook superhandig.
Met deze combi-magnetron is onze keuken weer een plaatje om te zien. De prijs kwaliteit verhouding is zeer gunstig en daarnaast is het ook nog eens een product van Nederlandse bodem. Het installeren van de oven was zo gebeurd en instellen van de oven idem. Gebruiksgemak tot heden ook top alles wijst voor zich.
Hoogwaardige en gebruiksvriendelijke combi-magntron
Hoogwaardige combi-magnetron welke een zeer goede toevoeging in de keuken is tevens zeeer gebruiksvriendelijk door het touchscreen en voorzien van een kinderslot wat erg handig is.
Erg mooie combimagnetron met strakke vormgeving
Erg gebruiksvriendelijk apparaat
De vele Programma’s zijn gemakkelijk in te stellen door middel van typ toetsen.