ETNA CM644Ti - Inbouw Combinatiemagnetron - Zwart/Titanium - 44L - 900W - Grill - Turbo Hetelucht - Magnetrons

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 559,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 115 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM644Ti - Inbouw Combinatiemagnetron - Zwart/Titanium - 44L - 900W - Grill - Turbo Hetelucht op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

p*********@h********27-01-2025

Super apparaat

Dit is werkelijk een fantastische combimagnetron. Zeer gebruiksvriendelijk, een prachtig design . Past prachtig in onze nieuwe keuken. Echt een aanrader!!!
  • Goede prijs
Reinder25-01-2025
We hebben voor deze gekozen omdat je er ook een bakplaat in kunt schuiven, de vorige combi magnetron had alleen een draaiplateau waardoor een bakplaat of klein moest zijn of niet meedraaide wat niet ideaal was. De bediening is erg eenvoudig en deze is ook een stuk stiller. De oven is ook sneller op temperatuur. We zijn er zeer tevreden mee.
Pluspunten
  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Snel op temperatuur
  • Mooi strak uiterlijk
t*********@g********17-01-2025

Prima combi magnetron-oven.

Prima product en duidelijke omschrijving en zeer makkelijk om zelf te installeren. Het ontdooi-programma vind ik ietwat omslachtig en het is jammer dat bij de voorgeprogrammeerde programma’s geen verder info is rondom temperatuur, en magnetron instelling. Aangezien ik zelf toch niet veel voorgeprogrammeerde gebruik is het prima voor ons. De oven is goed en de gerechten worden gelijkmatig gebakken. Wij zijn blij met onze aankoop.
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Fijn breed omdat de knoppen erboven zit
  • Degelijk materiaal zoals bakplaat en roosters
  • Makkelijk te bedienen
  • Maakt de gerechten gelijkmatig warm
Minpunten
  • Omslachtig ontdooiprogramma
  • Geen info als je een voorgeprogrammeerd programma gebruikt (zoals temp of hoeveel watt)
k********@g********12-01-2025
Voor mijn nieuwe keuken had ik nieuwe inbouwaparatuur nodig. De leverancier van de keuken beval dit apparaat aan. Ik heb goede ervaringen met Etna apparatuur en ook dit keer werd ik niet teleurgesteld. De prijs en kwaliteit verhouding is goed. Het aparaat doet wat het moet doen en doet het goed. Het is makkelijk te bedienen en maakt weinig geluid.
M*************@g********11-01-2025

Very good

Device is very high quality for the price and customer service is very good
Pluspunten
  • Multiple functionalities
  • User interface and design
b**************@i*********25-12-2024
Gebruiks vriendelijke combi oven, hebben 10 jaar een bijna zelfde voorganger in gebruik gehad, en veelvoudig gebruikt. Keuze voor opvolger was daarom niet moeilijk
Pluspunten
  • Draaiplateau
Minpunten
  • Siliconen bescherm dopjes onder het plateau rooster gaan snel stuk
Familie Willemsen16-12-2024

Prima combimagnetron

De tweede keer dit model aangeschaft ivm nieuwe woning, wederom zeer tevreden. Wij gebruiken hem voornamelijk als magnetron en af en toe als oven. Eten wordt snel warm en schoonmaken van de magnetron is ook makkelijk.
Pluspunten
  • Groot formaat
  • Warmt en ontdooit prima
  • Ovenfunctie is prima
Roos01-12-2024

Fijne combimagnetron, een aanrader.

Fijne combimagnetron. Even gepuzzeld met de instelling van het voorverwarmen van de oven, maar verder heel makkelijk te bedienen. Zowel de oven als de magnetron doen wat ze moeten met mooi resultaat. Ik ben tevreden.
Pluspunten
  • Mooi degelijk uiterlijk
  • Doet wat hij moet doen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Beschrijving soms wat onduidelijk
John12-11-2024

Handig en compleet

Mooi uitgevoerde combimagnetron, erg handig in gebruik. De voorverwarm functie is ideaal en makkelijk in te stellen. Goede, complete handleiding.
Pluspunten
  • Voorverwarm functie
  • Goede, complete handleiding
Roderick05-11-2024

Verassend goed

Kende het merk niet maar was een van de weinigen met de juiste maat en bevalt verrassend goed, lekker stil, warmt snel op en simpele bediening met weinig dingen die kapot kunnen gaan
Pluspunten
  • Stil
  • Snel warm
  • Simpel menu
Minpunten
  • Display geeft geen licht
Tom04-11-2024

Mooie combioven

Mooi product met een mooi design. Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Intuïtieve bediening, de voorverwarming warmt snel op.
Patries30-10-2024

Bevalt zeer goed, echt een aanrader

Fijn apparaat, makkelijk in gebruik. Het instellen van de programma's is heel makkelijk. Mooi design voor in je keuken.
Pluspunten
  • Mooi apparaat
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Lage rekje trilt af en toe en maakt dan wat herrie
W**************@g********21-10-2024

Oude liefde

Na jaren toch weer voor etna gegaan ze zeggen wel eenouder liefde roest niet. Nu super blij hoor dat we het toch hebben gedaan werk perfect en een sieraad voor het oog om te zien
Crazy father11-10-2024

Mooi en strak model combimagnetron

Een mooie en luxe uitziende combimagnetron. Moest aan het begin nog wennen omdat ik een combi gehad heb met draaiknoppen, na even puzzelen is het gemakkelijk te bedienen en overzichtelijk en tovert ik (nadat ik het er in gedaan heb) heerlijke gerechten uit de combi. Ik gebruik hem net een week maar ben er tot nu toe al zeer tevreden over.
Pluspunten
  • Lux en strak
  • Veel instelmogelijkheden
  • Boven- en onderwarmte
  • Duidelijk scherm met alle informatie
Minpunten
  • Aan het begin even uitvogelen hoe het werkt
a*******@g********24-08-2024
Eenvoudig in gebruik en mooi front.
KWB21-08-2024

Goede combi magnetron met strak design

Deze combi magnetron voldoet volkomen aan onze verwachtingen. Twee standen (hoogte) voor de bakplaat. Rooster past er ook mooi in. Voor gebruik van de magnetron zit er een stevige draaiplateau in. Handleiding is zeer duidelijk waardoor je het gebruik jezelf snel eigen maakt. Oven is ook heel makkelijk in te stellen in de gewenste warmte en is zeer snel warm. Hij is ook zeer makkelijk en eenvoudig in te bouwen. En eenmaal ingebouwd, is het een mooi strak design aan de buitenkant en geeft het een mooi beeld in de keuken. Zeer tevreden mee.
Pluspunten
  • Makkelijk ingebruik
  • Strak design
  • Duidelijk handleiding
  • Snel warm
Minpunten
  • Op hoogte inbouwen is deze redelijk zwaar.
a*******@k***********02-08-2024
Hij heeft een mooie uitstraling, we hebben hem nog maar kort maar een pizza is heerlijk uit deze oven. Ook een ovenschotel is top en op goede temperatuur. Ook de magnetron doet wat hij moet doen. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Jelle Ruitenberg09-07-2024

Aanrader!

Het product ziet er strak afgewerkt uit. Is makkelijk te bedienen en werkt erg goed.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Strak design
  • Compact
k***@k*********22-06-2024
De Magnetron werkt prima, is makeijk te bedienen en een goede preis qwaliteit verhouding
dubois20-06-2024

mooie combi magnetron

goede combi magnetron goede prijs/kwaliteit verhouding het inschuiven van de "bakplaat" gaat wat stroef jammer dat de display niet dimt als het wat donkerder wordt
r**********@g********30-05-2024
Prima product en makkelijk te bedienen,en dat op mijn75ste gelijk een appeltaart gebakken.
b************@l******16-04-2024
Prachtig product om te zien. Hoge kwaliteit voor relatief zeer betaalbare prijs. Touch bediening, dus zonder knoppen. Handig schoonmaken. Magnetron is krachtig en heeft draaiplateau. We zijn er zo blij mee dat we een tweede erbij hebben gekocht voor als er oven en magnetron tegelijk nodig zijn tijdens het bereiden van de maaltijd. Groet van een tevreden Etna-klant
d*******@k***********06-03-2024

Weer een lach op mijn gezicht.

Ik heb gericht gezocht voor een goede inbouw combimagnetron. Daar kwam Etna heel goed uit. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en gemakkelijk in te stellen. Je hoeft geen extra geld uit te geven voor het inbouwen want dat is echt heel simpel. Dus ik ben heel tevreden.
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden en simpel in te stellen
  • Je krijgt veel voor een mooie prijs
  • Heel gemakkelijk in te bouwen
Minpunten
  • Tot nu toe geen.
Luc05-03-2024

Zeker een aanrader!

Heel tevreden over de Etna combi oven. Makkelijk te bedienen en maakt weinig geluid bij gebruik. Wel één punt aftrek omdat de glazen bakplaat al snel barste tijdens het bakken. Deze is wel super snel vervangen in garantie. Bedankt daarvoor!
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Stil
  • Snelle service garantie
Minpunten
  • Glazen bakplaat stuk tijdens gebruik in oven.
g************@h**********28-02-2024

Combimagnetron

Heel mooie combi oven makkelijk in gebruik en super prijs kwaliteit en goede garantie
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik