De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM244ZT - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prima combimagnetron, makkelijk in gebruik, en schoon te maken.
Alleen heb ik 2 dingetjes wat minder is, magnetron schakelt soms na een paar seconden uit, en wanneer ik 's avonds of overdag in de kamer zit springt ie willekeurig aan, piept een paar keer en gaat weer uit. Dit soms 3 a 4 keer achter elkaar, niet elke dag hoor. Iemand hier nog meer last / ervaring mee? Dan hoor ik het graag, geen idee wat dit is.
Verder niets op aan te merken.
We gebruiken hoofdzakelijk de oven voor bakken van cake, taart enz en werkt prima de magnetron warmt eten goed op, voor de langere termijn kan ik niet beoordelen maar tot nu toe top en heel simpel in gebruik, even boekje doorlezen en dan eigenlijk niet meer nodig.
Voor dat we deze kochten hadden de ouder model waar we erg over tevreden waren. Helaas is deze kapot gegaan. Graag wilde we dezelfde maar dan in het zwart. De instalatie is erg makkelijk. Stekker erin, doorschuiven, schroeven er in en het klokje goed zetten. En dan ben je klaar voor gebruik. Erg fijn en makkelijke plug en play. Ik vind hem erg mooi uit zien en hij is erg praktisch!
Mijn oude combimagnetron was defect en ik vond de combinatie van kwaliteit en prijs erg goed, vele anderen combimagnetrons zijn vaak duurder.
Daarnaast heb ik een ikea keuken en de oude combimagnetron was ook van ikea,
De nismaat is exact dezelfde als van de oude "ikea" combimagnetron, ik haalde de oude eruit, en de nieuwe paste er perfect in!
In 5 minuten was het klaar!
Ondanks de geringe inbouwhoogte van 45 cm. is dit een oven met redelijke inhoud. Het feit dat deze oven een draaiplateau heeft en de mogelijkheid om op 2 verschillende hoogtes bakplaten/rekken in de oven te gebruiken is een groot pluspunt. 2 kleine kanttekeningen: maximum in te stellen temperatuur is 230 graden celsius en bediening van het tiptoets scherm reageert soms niet adequaat.
sinds december 2022 in gebruik, goed de gebruiksaanwijzing gelezen en het werkt zoals verwacht . voldoet prima aan alle verwachtingen. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Zeer goede en moderne combi-oven! Eenvoudig te bedienen en een erg strak design. Met de vijf jaar garantie is het een fantastische prijs/kwaliteitsverhouding
We hadden al een Etna en nu weer , de oude was 10 jaar en nu toe aan een nieuwe , de combimagnetron ziet er gewoon heel mooi uit en laat zich makkelijk bedienen , oven warmt zeer snel op en dat alles voor een betaalbare prijs.
Mooie combi magnetron met makkelijke bediening.
De tijden van de recepten komen goed overeen. Enige minpunt is dat deze combi magnetron iets meer geluid maakt dan onze oude combi magnetron van een ander merk. Verder zijn wij erg tevreden.
Prima oven! We maken al een aantal jaren gebruik van Etna apparatuur, naar volle tevredenheid.
We waren specifiek opzoek naar een oven met deze nishoogte/breedte. Mooi zwart design.
Makkelijk bedienbaar en uitgebreide opties/functies! ;)
Dit is een mooie ruime combimagnetron die met behulp van weinig tip-toesen en de draaiknoppen knoppen zeer makkelijk te bedienen is. Dit is ook duidelijk af te lezen op het display. Tevens ziet hij er erg mooi uit is hij zeer makkelijk te onderhouden.
Zeker een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een scherpe geprijsde, mooie en ruime combimagnetron
Na een tweetal Bauknecht combimagnetrons te hebben versleten ( de tweede hield het maar ca 4 jaar vol) besloten op ander merk over te stappen. Omdat we weer een combi wilden met crisp functie zijn we na veel oriënteren op deze Etna uitgekomen. De reviews zijn allemaal positief gestemd. Bovendien ziet het apparaat er prima uit. Na vlotte levering en installatie (simpel zelf uit te voeren d.m.v. het indraaien van 2 schroeven, terwijl veel bedrijven daar ca € 100,= voor durven te vragen!) de eerste functie naar tevredenheid gebruikt. Tot nu toe (1 week in bezit) alleen magnetron- en ovenfunctie gebruikt. De geluidssignalen bij einde "werktijd" zijn luid en duidelijk. Het is even wennen wat betreft de bediening, maar dat went snel genoeg. De diverse kookprogramma's zullen we nagenoeg niet gebruiken maar zijn wel handig. Jammer dat bakplaat en rooster apart moeten worden aangeschaft. Alleen rond draaiplateau en rond rooster zijn inclusief. In de toch wat onduidelijke handleiding is helaas niets te vinden over de crisp functie en aparte benodigde crispyschaal...
Deze combimagnetron ken ik van eerdere ervaringen met een soortgelijk apparaat onder een andere naam.
De eenvoudige bediening als magnetron, de bakresultaten van de oven en de programma’s voor de diverse gerechten, maken dat ik deze combimagnetron heb gekozen.
Deze Etna is wel iets moderner met een andere display en binnenverlichting als m’n vorige, maar verder nagenoeg identiek.
In de gebruiksaanwijzing wordt verwezen naar de mogelijkheid om de klok op het display te verbergen, maar dat is me niet gelukt.
Makkelijk in te bouwen, de 2 knoppen aan de voorzijde voelen een beetje "cheapy" aan.
Apparaat maakt op dit moment nog wat veel geluid, denk dat er een ventilator wat onbalans heeft.
Zal opnieuw stellen.
Gebruik is supermakkelijk, warmt zeer snel op.
Doet prima wat ie moet doen, prijs/kwaliteit = een 10 !
5 jaar garantie geeft ook veel vertrouwen.