De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM244ZT - Inbouw Combi-magnetron - 44L - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Omdat de oude het had begeven zochten we een nieuwe inbouw combimagnetron. Vooraf online veel vergeleken, maar voor ons kwam de Etna CM244ZT als beste naar voren. We hebben het apparaat in de winkel gekocht en een paar dagen later ontvangen.
De combimagnetron was stevig ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Eenmaal uitgepakt is het apparaat heel eenvoudig in te bouwen. De Etna CM244ZT ziet er strak uit, heeft een uitgebreid menu en is makkelijk te bedienen. Voor ons een top apparaat waar we weer jaren mee vooruit kunnen. En als je het apparaat op de site van Etna registreert dan wordt de garantietermijn van 2 jaar verlengt naar 5 jaar.
Top service
Zeer tevreden. Vergeleken met onze vorige combi magnetron die twee keer zo duur was merken we geen enkel verschil. Alle functies werken gewoon goed en de uitvoering is robuust. Inbouw was erg eenvoudig en de opgegeven maten klopte precies. Deze combi magnetron is het bewijs dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een uitstekend product.
Naar aanleiding van reviews hebben wij gekozen voor de ETNA combimagnetron. Ten eerste ziet het product er mooi uit en ten tweede is de bediening makkelijk. Een goede aankoop.
Er moest na het plaatsen van de combimagnetron al een monteur komen omdat deze erg veel lawaai maakten. Daarbij zelf een glazen bakplaat bijgekocht die na enkele maanden barsten. Was geen garantie en als we een nieuwe zouden kopen moesten we alweer verzendkosten betalen. Dus slechte services.
Daarbij hebben we vier verschillende keukenapparatuur van Etna laten plaatsen dus we hadden wel wat meer services verwacht.
Gekozen voor combi oven Etna CM 244ZT niet alleen omdat het een prachtig model is en niet alleen omdat we deze combi oven al 10 jaar vol tevredenheid gebruikt hadden maar ook omdat we zeker weten dat het een goed merk is en hele goede service. Fijne betrouwbare oven gemakkelijk in gebruik en de magnetron is onmisbaar in onze keuken. We hopen weer zeker vele jaren lekker kunnen bakken en koken met deze nieuwe Etna combi oven
Onze eerdere magnetron is dezelfde geweest en heeft 11 jaar gefunctioneerd om niet meer opnieuw te leren hoe alles werkt hebben wij gekozen voor dezelfde.
Prima vaatwasmachine, als garantie product ontvangen, (na enkele pogingen om de andere te repareren en diverse contacten.) Deze werkt zonder problemen en werd vakkundig geplaatst op afgesproken tijd door een aardige vriendelijke monteur.
We hadden een stoomoven in ons nieuwe huis. Na 1,5 jaar nooit gebruikt te hebben hebben we hem omgeruild voor een combi magnetron. Geweldig product en super makkelijk te bedienen.
Ik heb deze combimagnetron gekozen omdat mijn vorige stuk was en hetzelfde type is. Dus dat is makkelijk voor mij en ik ben al op leeftijd, Ben er blij mee en hoop er nog vele jaren er van te genieten
Mooie combi-oven.
Er zitten veel functies op.
Hij verwarmd snel en goed.
Er zitten verschillende automatisch opties op.
Waardoor het soms ingewikkeld wordt om de oven gewoon 30 min op 200 graden te laten draaien.
Hier moet ik erg aan wennen.
Voor de rest blij met deze aankoop.
Een combi van oven met magnetron. Werkt prima. Alleen zitten er geen platen bij. Er zit enkel ronddraaiend rooster bij. Lastig met sommige grote schalen.
Zeer makkelijk te bedienen als je eenmaal door heb hoe het werkt.
Je kan kiezen enkel boven warmte of ook onder warmte wat ik wel prettig vind.
Bij de keukenleverancier op zijn advies gekocht. Apparaat is niet de duurste maar voldoet prima en krijg 5jaar garantie, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het na behoren blijft functioneren. Heb het pas 2 maanden in gebruik dus veel meer kan ik nog niet zeggen.
Onze 2de combie magnetron waar we toch weer voor Etna hebben gekozen. Hopenlijk meer geluk met dit model als vorige. Maar verkoper en de 5 jaar garantie termijn overtuigde ons toch om weer te kiezen voor Etna
Na even zoeken kwam ik uit bij deze combimagnetron van Etna, heb de specificaties door genomen en zag dat deze aan mij eisen voldeed, deze vakkundig laten inbouwen en gelijk in gebruik genomen, hij staat prachtig in onze keuken en is erg handig in de bediening en de gebruiksaanwijzing is erg duidelijk, gelijk online geregistreerd voor de extra 3 Jaar garantie, al met al zeer tevreden.!!!
Is een mooi apperaat om te zien en is wel heel simpel te bedienen
En werkt zoals die dat zou moeten doen
Nu ongeveer 3 maanden in huis naar volle tevredenheid.
Fijne combi-magnetron met chiqe zwarte uitstraling!
Deze combi-magnetron voldoet aan al mijn verwachtingen. Mooie zwarte uitstraling en heel gemakkelijk in gebruik! Gebruik 'm met volle tevredenheid elke dag!