VirtuFit CTR 1.1 Crosstrainer - Hartslagfunctie - 21 Programma's - Zwart - Magnetische crosstrainers

VirtuFit CTR 1.1 Crosstrainer - Hartslagfunctie - 21 Programma's - Zwart
VirtuFit CTR 1.1 Crosstrainer - Hartslagfunctie - 21 Programma's - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 399,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de VirtuFit CTR 1.1 Crosstrainer - Hartslagfunctie - 21 Programma's - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jurgen31-01-2019

Prima crosstrainer

De crosstrainer is gemakkelijk alleen in elkaar te zetten in ca. 1 uur. Hij is gemaakt van degelijke materialen en werkt naar behoren. De snelheid en afstand indicaties welke aangeven worden zijn niet echt realistisch te noemen. (12km in 30 minuten = 24km per uur). Maar dat is voor mij niet belangrijk. Voor mij zou de hoogste stand wel wat zwaarder mogen zijn. Hij is niet zo stabiel als exemplaren uit de sportschool, maar wel stabiel genoeg. Misschien dat iets bredere steunen meer stabiliteit zou geven. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik wel reëel.
Pluspunten
  • eenvoudige installatie
  • gemakkelijke bediening
  • degelijke materialen gebruikt
  • soepele tred
Minpunten
  • snelheid/afstand aanduiding niet nauwkeurig
  • hoogste stand mag zwaarder
Chris14-01-2019

Firtufit 1.1 ctr

Fijn apparaat en simpel uitgevoerd. Even opletten met de pedalen op de voetsteunen in mekaar zetten met bouten links en rechts draaiend.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Wat je krijgt voor het geld is het ook wel waard
Minpunten
  • Mocht iets zwaarder uitgevoerd wezen