Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 49 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6030 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tj.vandenberg76@ziggo.nl 03-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Ontvangen prachtige kookplaat van Inventum ben tevreden en kan deze aanraden daar er twee grote pannen naast elkaar kan worden gezet monteur melden een gedegen apparaat kan deze volmondig aanraden. Th van den Berg

Pluspunten

  • mooie plaat
  • goede aansluiting

Minpunten

  • monteur is nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

p**n@c**a.nl 22-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

8,0
Aantrekkelijke prijs. En in gebruik een fijn toestel goed te onderhouden, geen toeters en bellen gewoon eenvoudig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

v**s@s**t.be 20-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Prima kookplaat met uitstekende werking. Voldoet volledig aan de verwachting met uitstekende prijs-kwaliteirtsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g**s@g**l.com 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Aangezien mijn oude gasstel nodig aan vervanging toe was ben ik mij gaan oriënteren op een nieuwe.
In deze tijd van onzekerheid over de gasvoorraden en de prijzen, dacht ik aan een iductiekookplaat.
Ik las overal dat je daarvoor een nieuwe twee fasen aansluiting moest laten maken.
Bij mij zou dat neerkomen om in een huurhuis de hele meterkast te vervangen (kosten zeker €2000,00).
Maar gelukkig na enig Google werk vond ik deze inductiekookplaat die zowel op een 2 fasen aansluiting kan, maar ook op een gewoon randaarde stopcontact aangesloten kon worden.
Deze heb ik nu twee dagen in gebruik en het is een verademing.
Gemakkelijk om ta plaatsen en aan te sluiten
Heel gemakkelijk in gebruik.
Ik heb tijdens het koken alle vier de plaatsen gebruikt en dank zij de indeling ging dat prima.
Sneller dan mijn oude gaskookplaat en heel veel gemakkelijker om schoon te maken.

Ik hoop er heel lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • eenvoudig aan te sluiten
  • gemakkelijk te bedienen
  • snel schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chef 05-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ventilator

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

6,0
Vanwege overstap van gas naar inductie deze kookplaats aangeschaft. Ruim twee weken in gebruik en het moet gezegd: een verademing dat inductie.
Deze IKI6030 is erg gemakkelijk in gebruik, bediening is geen probleem.
Echter heeft het apparaat een vervelende eigenschap en dat zijn de twee ventilatoren. Die blijven 15 minuten (!) na gebruik nog in werking. Als je, zoals in ons geval, een open keuken hebt is dat hoogst irritant, zeker wanneer je eters hebt en dat ding nog van zich laat horen terwijl je aan tafel zit.
Had ik dat geweten had ik beslist niet voor deze kookplaat gekozen. Iets om rekening mee te houden dus!
Betrouwbaarheid kan ik uiteraard nog niet beoordelen.

Pluspunten

  • gemakkelijke, toegankelijke bediening
  • scherpe prijs
  • vijf jaar garantie

Minpunten

  • Ventilatoren lang luidruchtig na gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mieke 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

8,0
Prima kookplaat, met gemakkelijke tiptoetsen. De warmte van de platen kaan geboosterd worden, zodat de kracht van twee platen samen gevoegd kan worden, wat soms heel handig is,

Pluspunten

  • bediening
  • snelheid

Minpunten

  • lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**a@g**l.com 24-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
Ik heb meerdere apparaten van Inventum en ze werken goed. Ik heb afzuigkap, magnetron en vaatwasser.

Pluspunten

  • mooi
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R**0@h**l.com 31-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Prima aankoop, zeer tevreden, betaalbaar, ziet er goed uit en prima service van expert.

Pluspunten

  • 5 jr garantie
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P**m@g**l.com 27-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, makkelijk en hoogwaardig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Mooi, strak product.
Makkelijk te installeren.
Na enkele minuten "oefenen" op de mogelijkheden, hetgeen je zeer snel doorhebt, daarna was het "appeltje-eitje".
Prijs en kwaliteit komen NIET overeen. De prijs is heel gunstig en de kwaliteit meer dan uitmuntend.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Binnen enkele minuten bediening onder controle

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ties 23-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

8,0
Mooie strakke kookplaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding en met kookwekker en de boosterfunctie en met 5 jaar garantie is ook erg fijn meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**x@z**t.nl 14-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
Zeer goede kwaliteit, makkelijk te bedienen, ik raad deze kookplaat aan, mooie prijsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra de Kreek 29-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet twijfelen, gewoon doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
Mooie strakke kookplaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding, wordt snel warm en heel makkelijk schoon te houden!

Pluspunten

  • Wordt snel warm
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**0@h**l.com 10-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Prima betaalbare inductie kookplaat. Oogt goed en Boost functie is zeer fijn. Timertje drop....wat wil je nog meer. 5 jaar garantie....ook top

Pluspunten

  • uiterlijk
  • eenvoudige bediening
  • boost functie
  • timer
  • prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

John 09-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
inventum iki6030 is mooi design. makkelijk bedienen met kookwekker en kook-stoptijd-programma ik heb hiervoor een thermische kookplaat vervangen, nu gaat tijd veel sneller koken en energie veel zuiniger. natuurlijk ook mooi prijs-kwaliteit verhouding. dus sneller, zuiniger.

Pluspunten

  • snel koken
  • makkelijk schoonhouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marion 30-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
We hebben dit product gekozen vanwege een zeer gunstige prijs- kwaliteit- verhouding en deze werkt ook zeer goed daarbij geven ze bij dit product 5 jaar garantie wat andere merken niet doen.

Pluspunten

  • lage prijs
  • makkelijk bedienbaar
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**r@l**e.nl 08-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heb een vraag

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

7,0
Heb de kook plaat nog maar kort dus nog even uitproberen.
Heb nog wel een vraag het lampje aan/uit blijft branden als alles uit is,
hoort dat zo .

Reageer

Saskia 25-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
nieuwe keuken en de mogelijkheid om voor inductie te kiezen wat een feest gemakkelijke bediening en zeer makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • design
  • gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 27-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maakt veel lawaai

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

6,0
Mooie plaat om te zien, maar maakt wel behoorlijk geluid. Maar voor die prijs vinden we dat wel oke. Maar wat wij wel erg vervelend vinden is dat je er nu gratis een pannenset erbij krijgt van inventum, maar als je die erop zet maakt hij een ontzettend naar geluid, lijkt net op een remmende auto waar geen remblokje meer op zit. Onze hond wordt helemaal bang van dit geluid. Dus nu op zoek naar andere pannen die wel goed zijn. Tips zijn welkom

Pluspunten

  • Mooie plaat
  • Erg betaalbaar

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fos 03-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Maakt je pannen kapot

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

1,0
Nav een monteursbezoek heb inventum geprobeerd te bellen maar na 1 uur krijg ik niemand aan de lijn daarom deze review.
Een van de inventum monteurs kwam net kijken naar onze kookplaat die onze pannen kapot maakt. van 4 verschillende merken zijn de pannen (prijsklasse €25 tm €400) aan de onderkant gaan bolstaan en de anti-aanbaklaag kapot gegaan en de keramische laag in de pan gebroken. Een eitje bakken koekt na enkele seconden aan en dit gebeurt met al het andere soort eten ook. Het duurde bijna 4 maanden voordat de inventum monteur langs kwam. Als we hoger dan stand 6 gaan dan breekt het onze pannen, maar lager dan stand 6 en eten verbrand aan de buiten kant en wordt niet gaar aan de binnenkant.

Hij kwam zonder apparatuur gaf zonder naar de kookplaat te kijken in minder dan 5 minuten aan dat hij niks voor ons ging doen en dat hij weg ging. Toen ik hem verzocht te vertrekken, omdat hij niet weg ging, begon hij te zeggen dat ik hem aan het bedreigen was en dat inventum nooit meer naar onze kookplaat komt kijken.
Dit is geen normale service! Een monteur die langs komt zonder apparatuur om te kijken naar een kookplaat die niet werkt en dan de klant te vertellen dat het hun eigen schuld is en meteen te zeggen dat wij hem bedreigen als je vraagt te vertrekken als hij niks gaat doen.

Vanaf het moment dat hij binnen kwam wou hij niet naar ons luisteren, niet naar fotos en videos kijken en het leek erop dat hij alleen kwam om ons overstuur te maken en dan zonder iets te doen te vertrekken. Als een vertegenwoordiger van uw bedrijf wou hij vanaf het begin niks doen om jullie klant te helpen.

Pluspunten

  • bestaat niet bij dit bedrijf/product

Minpunten

  • maakt je pannen kapot
  • monteur neemt je niet serieus
  • slechte kwaliteit
  • gaat snel kapot (minder dan 6 maanden)

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Inventum 04-03-2021

Wat vervelend om te horen dat het zo is gelopen. We nemen even telefonisch contact met u op om een oplossing voor het probleem te zoeken.
Met vriendelijke groet,
team Inventum

Reageer

Kor vdH 27-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Inventum inductiekookplaat geeft keuken extra allure

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
Fraaie en moderne Inventum inductiekookplaat diende ter vervanging van oude kookplaat. Mijn keuken ziet er nu een stuk beter uit en de kookplaat functioneert erg goed. Zeker de extra's in de vorm van kookwekker en booster vallen bij mij erg in de smaak.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews