Inventum IKI6030 - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6030 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen B 28-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Hard brommend geluid!

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

5,0
In eerste instantie leek het apparaat het goed te doen, aangezien wij van electrisch naar inductie overgingen dacht ik dat het brommende geluid normaal was.
Totdat ik bij kennissen kwam die ook net waren overgegaan naar inductie. Tot mijn verbazing bleek deze helemaal geen geluid te maken. Enfin dan vertelt de fabrikant dat het aan de pannen ligt, en de pannenleverancier dat het aan de kookplaat ligt.
Dus mijn pan meegenomen naar kennis, en deze bleek daar geen brommend geluid te maken.
Conclusie het ligt aan de kookplaat.
Na veel mail verkeer de monteur langs geweest.
Deze heeft gebrom geconstateerd en nu mag de leverancier het gaan oplossen.
(dit type plaat is uitgerust met lichtgewikkelde spoelen en maakt daardoor een heel irritant brommend geluid)
Jammer dat de fabrikant dit niet vermeld.
De plaat gaat nu waarschijnlijk terug en neem een duurdere variant.

Pluspunten

  • uitstraling

Minpunten

  • Geluid
  • geluid
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Heyman 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit maar onbetrouwbaar

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

1,0
De kookplat ziet er goed uit maar is onbetrouwbaar, binnen 2 weken zijn en twee kapot gegaan. Kookplaat maakt ook veel geluid in vergelijking met andere modellen. Soms gaat hij uit zichzelf uit. Er wordt ook aanbevolen eerst een pan op te zetten en dan pas aan te zetten.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Onbetrouwbaar

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Marco 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inventum iki6030

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Wilde een apparat voor een leuke prijs maar wel kwalitatief goed. Deze voldeed aan mijn wensen . Top!!!!

Pluspunten

  • leuke prijs
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inductie kookplaat 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
Een ontzettend fijne kookplaat. Had hiervoor Samsung maar dat merk nooit meer van geen een apparaat.De Inventum is zo fijn met koken dat doe je weer met veel plezier goede temperatuur tussen de cijfers door dat was ik niet gewend ben er superblij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergman 09-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

eindelijk probleem opgelost

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

1,0
Na maanden bakkeleien met Inventum en de verkoper is uiteindelijk de kookplaat omgeruild voor een Bosch. De Inventum kookplaat maakt onnodig veel geluid, echter vindt Inventum dat dit binnen de norm valt. Maar wie bepaalt die norm. De vervangende Bosch maakt geen zoemend geluid en ook de ventilator slaat niet aan en blijft dus ook geen 10 min na draaien.
Kortom nooit komt er meer iets in huis van Inventum. Wat een waardeloze kookplaat, en wat een waardeloos bedrijf, qua klachtenafhandeling.

Minpunten

  • geluid van spoelen
  • geluid van ventilator
  • klachtafhandeling Inventum

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
joene30 09-06-2019

De andere reviews die bij dit artikel staan zijn toch wel te gelikt om waar te zijn.

Reageer

Govert 04-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voordelige Inventum inductieplaat verpakkings schade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
aantrekkelijk prijs van product met verpakkingsschade en volledige garantie
product en verpakking vertoonden geen zichtbare schade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans van den Broek 14-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Het is een fijne kooplaat en gemakkelijk in gebruik.
Het voldoet geheel aan onze verwachtingen en de uitstraling is rustig doordat de pitten met een simpel kruis aangegeven wordt en niet met grote ronde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Margreet 09-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijke inductie kookplaat

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Wat een mooie kookplaat, zeer betaalbaar en een geweldig design. Eenvoudig om van gas over te stappen naar inductie. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle reactie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

8,0
De kookplaat doet het prima, heeft een mooi ontwerp en reageert heel direct op de tiptoetsen. Het went heel snel om hiermee te werken.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • geen geruis of trillingen
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 21-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg tevreden

Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Scherpe prijs voor inductie kookplaat. Degelijk apparaat, zeer nauwkeurig te bedienen en daardoor zeer gecontroleerde bereiding van gerechten. Meer ruimte voor de pannen door de goede indeling van de kookplaten in tegenstelling tot mijn oude gas kooktoestel.
Makkelijk schoonmaken

Pluspunten

  • Veel waar voor het geld
  • eenvoudig bediening
  • schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrie 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
het is een super mooie plaat
gemakkelijk in de bediening en geweldig snel

het is een aanrader voor in iedere mooie keuken

Pluspunten

  • gemakkelijk in de bediening
  • en super snel heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krientje 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige en prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
Nu paar dagen in gebruik. Moest even wennen aan het geluid als de elementen opwarmen. Was dat bij keramische niet gewend. Het geluid is absoluut niet storend. Makkelijk bedienbaar en doet zijn werk prima!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Mooi uiterlijk
  • Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdG 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen en snel verwarmende kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Voor deze lage prijs is dit een hele mooie, makkelijk te bedienen en snel warm wordende kookplaat. Mooi design ook.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • snel warm
  • gemakkelijk te installeren
  • gemakkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken zo zonder randen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michael S. 19-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super Inductiekookplaat, maakt een zeer degelijke indruk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
Geïnstalleerd op 2 fase (7400W) en voor het eerst in gebruik genomen;
Super apparaat, maakt een zeer degelijke indruk;
Volledige documentatie in het Nederlands bijgeleverd;
Duidelijke installatie- en aansluitinstructies;
Geregistreerd bij Inventum voor 3 jaar extra- bovenop de 2 jaar standaard garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

10,0
Makkelijk bediening met geen moeilijke functies
5jaar garantie is uitstekend en mede bepalend.
Goede beschrijving hoe aan te sluiten op 2 fasen en duidelijke gat afmetingen.
Na gebruiksklaar waren wij versteld van de enorme kooksnelheid.
15 minutes meal a la Jamie Oliver.

Pluspunten

  • Goed verpakt en snel bezorgd
  • Goede beschrijving in NL
  • Mooi design en snel
  • 5 jaar garantie is ook wel doorslaggevend

Minpunten

  • Nog niet aan de orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inductiekookplaat inventum 26-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6030

Algemene score

9,0
Nu 3 maanden gebruikt.
Ik ben blijer dan toen ik het gekocht had.
Ik ben erg tevreden, gemakkelijk in gebruik en goed schoon te krijgen.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Kan alle 4 kookplaten tegelijk gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer