ETNA KI1160ZT / 736954 - Kookplaten

ETNA KI1160ZT / 736954
ETNA KI1160ZT / 736954
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 242,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 265 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI1160ZT / 736954 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r****************@g********11-09-2022

Is ok

Het product voldoet aan de verwachtingen . Is gebruiksvriendelijk en goed te onderhouden
Pluspunten
  • Overzichtelijk
Minpunten
  • Schuif wordt warm onder kookplaat
t***********@g********10-09-2022

ETNA KI1160ZT, een aanrader.

Zeer mooie inductie kookplaat van een topmerk voor een interessante prijs. Doet alles wat je van een kookplaat mag verwachten. Alles instelbaar, een timer, etc. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Interessante prijs
  • Doet alles wat je van een kookplaat mag verwachten
  • Timer functie
  • Boost functie
Minpunten
  • Geen Perilex stekker bijgeleverd
Sjaak09-09-2022

Duurzame koop

Zonnepanelen aangeschaft Etna KI1160ZT gekocht Voldoet aan onze verwachting Makkelijk te installeren Duidelijke beschrijving Eenvoudige bediening Voordelige aanschaf Dank aan kieskeurig En geen dure gasrekening
Pluspunten
  • Duidelijk en makkelijk te bedienen
  • Prijs / kwaliteit
g******@g********06-09-2022
Mooi product makkelijk te bedienen past goed bij de keuken mooie vlakke plaat paste perfect makkelijk te installeren
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
r*********@g********04-09-2022

Aanrader

Even wennen, maar werkt snel en feilloos. Makkelijk schoon te houden en ziet er nog mooi uit ook.
Pluspunten
  • snel
  • goede temp. verdeling per zone
Minpunten
  • nog niet gevonden
Sjaak27-08-2022

Voldeed aan onze verwachting een 9 !!

Makkelijke bediening Duidelijke gebruiksaanwijzing Werkt prima Zullen er veel gebruik van gaan maken Ivm de huidige gasprijs
m******@z*******27-08-2022

Goed en goedkoop

Overgegaan van gas op inductie. Inductiekookplaat bevalt tot nu toe prima. Veel mogelijkheden en toch laag geprijst
Pluspunten
  • Prijs
  • Mogelijkheden
  • Makkelijk te bedienen
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
Minpunten
  • Nog niet gevonden
p*****@g********17-08-2022

Goede kookplaat

gweldige kookplaa makkelijk in onderhoud alles gaat sneller dan op gas zeer tevreden
d************@g********15-08-2022

Goede kookplaat, mooie prijs!!

Voor de prijs een prima kookplaat. Ben zeer tevreden, moet alleen nog beetje uitvinden hoe er "foutloos" op te koken. Daar zou misschien iets meer uitleg over gegeven kunnen worden... Bijv: gemiddelde kooktijd op hoogte ?? voor aardappelen. Of bakken van omelet enz (Binnen minuut was het zwart aan de onderkant) 😱😱
w*****@h*********09-08-2022

Toch maar van het gas af!

Mooie inductieplaat voor een schappelijke prijs. Vandaag geleverd en ingebouwd via BCC. Gelijk gebruikt en alles werkt naar behoren. Was verknocht aan een gaskookplaat maar dat gaat, denk ik, snel veranderen. Een aanrader!
Pluspunten
  • mooi design
e*****@v**********04-08-2022

Mooie uitstraling,gebruiksvriendelijk

Mooie moderne Strakke plaat,gebruiksvriendelijk Zeer snel warm . Na registratie extra garantie.
a********@g********27-07-2022

geen betere

Wij hebben dit apparaat gekocht omdat het nagenoeg gelijk is aan ons vorige apparaat. Dit was ook een etna en deed 22 jaar dienst, echt stuk is hij nog niet maar door een ongelukje is de glasplaat gescheurd. Wij hadden onze keus snel gemaakt.
Pluspunten
  • betrouwbaar
  • eenvoudige bediening.
Minpunten
  • tiptoetsen vervagen na een paar jaar.
e*******************@g********26-07-2022
5.0

Inductie kookplaat

5.0
Tot nu toe een prima inductie plaat Makkelijk in gebruik Jammer dat zij na 6 maanden al kortsluiting veroorzaakte. Hopelijk via garantie weer snel gemaakt.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Binnen 6 maanden al kortsluiting
g************@k***********24-07-2022
snelle levering prijs kwaliteit goed gekocht op aanbeveling van kennis die al jaren goede ervaring heeft met Etna
g************@g********24-07-2022

Indutie

Mooie plaat was de eerste keer op inductie maar met een beetje hulp van het boekje ging het goed het is een uitstekende plaat en ben er nu wel aangewend.
Hans N.24-07-2022

Goede prijs/kwaliteits verhouding

De inductieplaat bevalt uitstekend ! Even wennen maar is vergelijkbaar met koken op het gas. Deze plaat gekozen omdat hij positief uit revieuws en testen kwam. Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Naar onze verwachtingen en zijn er dus blij mee.
m************@s**********20-07-2022

Een aanrader

Mooi design en makkelijk in gebruik, Alles is zo klaar en we zijn heel blij en hebben absoluut geen spijt.
  • Alles is snel klaar
r********@h**********19-07-2022

Evoudige installatie en werkt simpel

Een mooie inductie kookplaat, eenvoudige installatie, en werkt super, helemaal top.
j*********@g********17-07-2022

Goede plaat maar rumoerig

Werkt prima duidelijk en eenvoudige bediening zit een ventilator in en die is rumoerig (afzuigkap lawaai)
b************@h**********16-07-2022
Het is gewoon een prettig apparaat makkelijk te bedienen kan het iedereen aanbevelen inductie koken
l*********@h**********13-07-2022

Aanrader

Geweldige kookplaat, snel en makkelijk te bedienen. Hadden we jaren eerder moeten doen.
Pluspunten
  • Niet duur
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Hadden we eerder moeten doen
Ron11-07-2022

Prijs kwaliteit boven verwachting , erg goed ETNA

Inductiekooplaat is qua design strak van model, makkelijk te plaatsen echter zonder perilexstekker welke geinstalleerd moet worden door een electricien....(2 x 230v, 5 draden. Handleiding is zeer duidelijk en klantvriendelijk opgezet. Bovenop de 2 jaar garantie kan je aanmelden voor extra 3 jaar. Geweldig , dit hadden we eerder moeten besluiten, top!
w************@c********07-07-2022
Bij de Media in son ,een prettige Winkel om te kopen alles hebben ze ,veel producten voor iedereen .
Ploeg8007-07-2022

koken op ETNA

Simpel en met gemak koken, de aansluiting was snel geregeld en goed zichtbaar in de beschrijving verder gaat het koken vanzelf bedankt .
l*********@h**********30-06-2022

Gastvrij koken

Zijn van gas op inductiekoken overgegaan en na de installatie van de inductie kookplaat gelijk begonnen met koken. Dit hadden wij veel eerder moeten doen.....wat een geweldige kookplaat, snel met de booster makkelijk om te bedienen een mooi strak uiterlijk en makkelijk schoon te maken. Ik kan het iedereen aanraden om een inductie kookplaat aan te schaffen en van het gas af te gaan. Super en dan ook Super blij mee.
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Makkelijke bediening
Minpunten
  • Hadden wij eerder moeten doen