ETNA KI1160ZT / 736954 - Kookplaten

ETNA KI1160ZT / 736954
ETNA KI1160ZT / 736954
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 242,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 265 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI1160ZT / 736954 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h***********@h**********28-06-2022
Goede kwaliteit kookplaat, gemakkelijk te installeren en in gebruik. Een aanrader!
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
k***********@g********27-06-2022

Aanrader

Het is een perfecte kookplaat. Makkelijk in gebruik en om schoon te maken.
j************@h**********25-06-2022

super makkelijke kookplaat

Perfecte kookplaat. Makkelijke montage. Bediening eenvoudig. Veel mogelijkheden.
Pluspunten
  • Snel warm
  • makkelijk schoon te houden
i***@g***************22-06-2022

Nieuwe Etna kookplaat

Vandaag 22062022 werd de inductiekookplaat geïnstalleerd. Meteen voor de eerste keer erop gekookt. Wat een verschil met de gaskookplaat. Zo snel is alles gaar. En de bediening is heel gemakkelijk! Om over het schoonmaken maar niet te praten. Een makkie!
Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • schoonmaken
m*****@l******20-06-2022

Bevalt erg goed

Door de steeds hogere gas prijzen zijn we het huis gaan verduurzamen. Dus toen we een nieuwe keuken hebben laten plaatsen hebben we ook gelijk voor een inductie kookplaat gekozen. Deze was voor de montuur simpel aan te sluiten (ik had het zelf ook kunnen doen) het is een fijne kookplaat lekker snel water aan de kook brengen, en de temperatuur reageert ook snel als je die veranderd. En het is ook nog een mooiere aanzicht op het aanrechtblad.
Pluspunten
  • Mooi kookplaat
  • Fijn om mee te werken
1**************@g********10-06-2022

Goed snel en voordelig !

I.v.m. de huidige situatie van de gasvoorziening ben ik overgestapt op Inductie koken om minder van gas afhankelijk te zijn en de eerste keer gebruikte ik hem om eieren te koken en liep naar de kamer om even iets te pakken en toen hoorde ik het al koken, dat was schrikken zo snel ! Met gas kon je rustig nog even zitten maar met inductie erbij blijven en kan je het eten snel op tafel zetten. Het werkt simpel en veilig en snel, had veel eerder moeten overstappen op de Etna inductieplaat en is aan iedereen aan te bevelen met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Je hebt geen hele dure nodig.
Pluspunten
  • Mooi
  • Makkelijk te reinigen
G***********@h******09-06-2022

Prima inductieplaat voor klein budget.

Een prima inductieplaat zonder poespas die doet wat je mag verwachten. En niet onbelangrijk voor een prima prijs een nieuwe plaat met alle garantie. Dus voor iedereen haalbaar.
Pluspunten
  • Doet alles wat je mag verwachten
  • Prijs
Minpunten
  • Koeling is goed hoorbaar.
Broekie08-06-2022

Een aanrader voor n mooie prijs

Mooie inductiekookplaat heeft n goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig te bedienen. Makkelijk schoon te maken, zit n booster functie op en zelfs ingebouwde timer met uitschakel functie of wekkeralarm. Zeer tevreden en service etna is top !!
e*******@h**********05-06-2022

Voldoet aan de omschrijving

Prima product, voldoet volledig. Werkt naar behoren, aansluiten even zoeken, mqar met wat erkende hulp was het zo geregeld. Een aanrader, zeker met de 5 jaar garantie.
h***********@p********21-05-2022

Goede apparatuur

Apparatuur werkt prima, en is eenvoudig te bedienen. Deze apparaten zijn ook aanbevolen door Adele Keukens uit Rijssen
Pluspunten
  • Bediening eenvoudig
  • Ziet er mooi uit
h***@a****************18-05-2022

Een geweldige inductie kookplaat

Een geweldige kookplaat met simpele bediening voldoet echt aan onze verwachting een super ervaring in vergelijk met ons oude gastoestel. Mooi afgewerkt en wat nog belangrijker is een vriendelijke helpdesk waar je goed terecht kan met je vragen of problemen. Wij liepen tegen een paar dingen aan en er werd meteen een monteur gepland die het probleem zo opgelost had, zodat we gelijk aan de slag konden. Wat wil een klant nog meer dan mooie en goed werkende apparatuur en een goede service ! Ook een prima prijs voor deze Kwaliteit. Dus echt een aanrader !
Pluspunten
  • Boostfunctie voor supersnel verhitten
  • Makkelijk te bedienen en overzichtelijke display
  • ingebouwde kookwekker
m*********@o********10-05-2022

Aanrader

Ik heb gevonden wat ik zocht, een scherp geprijsde, simpele en strak vorm gegeven inductieplaat.
Pluspunten
  • prijs
  • vormgeving
Minpunten
  • zonder stekker
l***************@m******05-05-2022

Supper blij

Net een nieuwbouw huis gekocht, hier in is een bruynzeel keuken geplaats met apparatuur van etna supper blij mee werkt goed.!
h**********@g********28-04-2022

Super blij mee

Prachtige kookplaat, heel handig. Alles kookt heel snel. Makkelijk te bedienen tip toetsen, makkelijk schoon te maken, super blij mee.
g************@u*********27-04-2022

Wil nooit meer anders dan inductie koken !!!!!!!!!!!

Altijd gekookt en gebakken op gas . Na aanraden van mijn dochters inductie kookplaat aangeschaft . Via internet uitgekomen bij de ETNA KI1160ZT , wat een heel goede keuze blijkt te zijn geweest ! Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten ! En wat het gemak betreft had ik dit tien jaar geleden al moeten doen , het apparaat doet het geweldig , echt niet normaal en dat voor die ongelofelijke prijs ! Binnen twintig minuten staat er een complete maaltijd op tafel en wanneer de kookplaat is afgekoeld is het echt een fluitje van een cent om hem schoon te maken ! Heel anders wanneer je op gas kookt , echt een verademing ! Al met al vind ik het dus een echte aanrader !!!!!!!!!!!!! En dan ook nog eens vijf jaar garantie , PRACHTIG TOCH !? Groetjes Gerard ......................
Pluspunten
  • Snel klaar met koken
  • En super makkelijk schoon te maken !
Minpunten
  • Helemaal GEEN !!!!!
s*****************@h**********08-04-2022

Zeker een aanrader we zijn super tevreden!

Wij zijn super te vrede over deze mooie etna inductie kookplaat! Heel makkelijk te bedienen en een stuk sneller als onze oude kookplaat van een ander merk! Is het geld meer dan waard geweest :)
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Kinderslot
  • Super snel koken
Ruud07-04-2022

Bevalt goed zeker een aanrader

Kwaliteit en duurzaamheid, top product. Raad het zeker aan. Altijd op gas gekookt, nu inductie zeker geen spijt van deze investering. Etna kwaliteit en vertrouwd
b*******@h**********05-04-2022

Zeer goed toestel

Zeer goed toestel, koken gaat snel, makkelijk schoon maken, wil niets anders meer.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Bijna geen geluid
  • Aanrader
r************@g********19-03-2022

Wereld voor ons open gegaan.

Mooi design en makkelijk in gebruik. Prima aankoop en na gebruik makkelijk schoon te maken
Pluspunten
  • Prijs
  • Gebruik
  • Maakt de keuken strak door design
Zetje12-03-2022

Goede kookplaat

Deze mooie Etna inductiekookplaat heeft een erg goede prijs/kwaliteit verhouding en is heel eenvoudig te bedienen.
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Minpunten
  • Etna
H*********@h**********09-03-2022

Prefect echt een aanrader

Ik ben van ignis naar etna kookplaat gegaan en ik ben er super tevreden mee Kookplaat verwarmd snel zit een booster functie op echt zeer tevreden mee.
m******@g********27-02-2022

Bevalt erg goed, een aanrader.

Voor weinig geld een hele goede inductie kookplaat. Eenvoudige bediening, boosterfunctie en zelfs ingebouwde timer met uitschakelfunctie of wekkeralarm. Gewoon doen!
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening.
  • Boosterfunctie
  • Timerfunctie
V************@g********20-02-2022
Zeer goede prijs kwaliteit. Super service . Zeer zeker een aanrader etna. Vorige keuken met etna apparatuur 15 jaar zeer zeker goed bevallen. Nooit enige storen of reparatie aan gehad. Dus daarom bij mijn nieuwe keuken absoluut weer gekozen voor etna apparatuur
c*********@h******19-02-2022
Mooie uitstraling kookvlak. Redelijke prijs. En vooral de mogelijkheid om de garantie te verlengen na registratie.
Pluspunten
  • priis
  • kabel voor aansluiting
  • verlengde garantie
Kevin17-02-2022
Hiervoor ‘keramisch’ gekookt en je weet niet wat je meemaakt als je overstapt op inductie: alles is binnen een oogwenk warm en de plaat is makkelijk schoon te maken. Enig nadeel (vind ik) is dat als je pannetje iets te klein is voor de pit, de plaat uitvalt. Voor de rest: superhandig ding!!