De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 265 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI1160ZT / 736954 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Beste Reviewers heel mooi product,
We hebben de inductie kookplaat nu 3 weken.
Makkelijk in gebruik,mooi afgewerkt.
Heel gebruiksvriendelijk en Makkelijk schoon te maken.
Dus bijna geen onderhoud eraan een aanrader.
Wij zijn heel tevreden.
Uitstekende inductie kookplaat. Makkelijk in gebruik en mooi uiterlijk. Onderhoud is eenvoudig en is een absolute aanrader. Voor ons alleen nog maar ETNA .
Wat ben ik blij met deze kookplaat zeg!
Hij is mooi strak en hij doet wat hij moet doen.
Water kookt supersnel op de boost stand en de plaat is erg gemakkelijk schoon te maken. Dit tot mijn ergenissen van mijn gaskookplaat die ik voorheen had.
De kookplaat gekocht voor een scherpe prijs bij Bol, waar ik mooi ook mijn kadobonnen kon inleveren.
Had deze plaat veel eerder moeten aanschaffen.!
In my new house I have installed Etna induction hob and its a new experience cooking with induction hob. Food can be easily cooked and different settings make it easy to cook different food items at same time by choosing low to high setting and with timer function also more efficient and low energy costs.
Omdat mijn oude inductieplaat gebroken was, moest ik snel een nieuwe en kwam ik via de nieuwjaarsdeals van de keukenloods uit op deze Etna. Door de actie een voordelige prijs en wat een upgrade!!! Op standje 5 is het eten in no time warm en dan kun je nog tot 8 en hebben ze allemaal een booster (die je per stuk kunt gebruiken). In elk geval veel sneller dan de oude, en vooral een mooi strak design, hij past perfect in mijn oude keuken. Heel blij mee en zeker een aanrader qua prijs/kwaliteitverhouding. Bovendien ook nog 5 jaar garantie na registratie van het apparaat bij Etna.
Na veel vergelijken ben ik tot deze inductie kookplaat gekomen. Ik heb vele jaren met plezier gekookt op een keramisch/ halogeenkookplaat tot de bediening het begaf.
Ik was bang dat de kookplaat veel lawaai zou geven, maar dit valt alles mee.
Het is alleen even wennen om over te schakelen op een andere soort van verwarmen, de snelheid van koken is veel sneller, dus moet je eerst even opletten, dat het niet overkookt.
Een bijkomend voordeel is dat ik weer nieuwe pannen in de kast heb staan, klaar voor gebruik, ze staan te trappelen.
Het is de beste keuze voor een goede prijs.
Succes met een keuze maken.
Peter
Gemakkelijk in gebruik. De kookplaat wordt snel warm. En er zitten gebruiksvriendelijke opties op. Zoals een kindbeveiliging. En boost optie als je iets gauw wilt opwarmen. De kookplaat is makkelijk om schoon te houden. Ideal voor een gezinshuishouden. En is betaalbaar.
Al met een al echt een aanrader.
Prima product voor een goede prijs/kwaliteitverhouding.
De prijs/kwaliteitverhouding van dit product is goed. Een prima instapmodel met de benodigde functies zoals Boostfunctie en kooktimer / wekker. Geen extra functies die je achteraf toch niet of weinig gebruikt.
Het apparaat is eenvoudig in gebruik en doet wat het moet doen.
Tevens gemakkelijk te instaleren.
Na 46 jaar gekookt te hebben op gas nu overgeschakeld op inductie. Ik ben er eerlijk waar, heel heel blij mee!! Wat een plezier om op deze Etna inductieplaat te koken. Eigenlijk zag ik er een beetje tegenop maar dat viel reuze mee!!
De inductieplaat reageert erg snel, is snel op het kookpunt als. De plaat reageert ook meteen als je hem op een lagere stand zet. Kortom alleen lof!!
Als vervend hobby kok die opzag om van “het gas” af te gaan, is het een heel fornuis.
Het was even wennen tiptoetsen ipv draaiknoppen, ik had de alles uit knop in het begin een paar keer te pakken.
Maar wat een hoop warmte gaat/ging er verloren bij op gas koken zeg.
Mooie inductie kookplaat met genoeg opties.
De kookposities worden snel warm en het gebruik is erg makkelijk.
Helaas wordt de plaat wel snel vies en is deze erg gevoelig voor vingers en vette vlekken.
Dit product is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Ik neem het op in mijn dagelijkse routine, en ondanks dat het op het eerste gezicht kwetsbaar lijkt, is het verrassend stevig en veilig: ik heb nog nooit brandwonden opgelopen tijdens het koken ermee!
Bij Etna kreeg ik 3 extra jaren garantie en dat maakte voor mij de keus om te gaan voor deze plaat. De plaat is makkelijk in te bouwen. De plaat is ook heel makkelijk in gebruik. Het koken gaat super snel. Hij koelt snel weer af. Ik ben super tevreden!