ETNA KI1160ZT / 736954 - Kookplaten

ETNA KI1160ZT / 736954
ETNA KI1160ZT / 736954
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 242,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 265 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI1160ZT / 736954 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l*********@u*********13-01-2025

Zeker een aanrader

Ik heb deze inductieplaats gekocht via m'n schoonzoon. De vorige was binnen 4 jaar defect. Nu voor Etna gekozen. Ziet er mooi uit en is makkelijk in de bediening. Ook blij met de garantie van 5 jaar.
r***********@z*******19-12-2024
Een mooi gestileerde kookplaat die schittert in eenvoud. Zelfs ik laat nu niets meer aanbranden
j****************@g********28-11-2024
Tevreden, inductiekookplaat werkt prima Gemakkelijke bediening Kortom , goede keuze
t****@h**********13-11-2024
Wat een top kookplaat! Ziet er strak uit en heeft alle functies die je kan wensen. We zijn er erg blij mee en na aanmelden bij ETNA ook nog eens 5 jaar garantie, echt te gek! Ik kan hem iedereen aanraden..
Doren07-11-2024

Top producten!

Al jaren klant bij ETNA , goede kwaliteit producten!
Pluspunten
  • Garantie
  • Werkt perfect
m******@m*****************06-11-2024

Goede kookplaat

Hij wordt goed heet (heter dan mijn vorige kookplaten) en daar is heel prettig. Hij maakt alleen wat meer geluid dan ik gewend was. Hij voldoet prima.
Pluspunten
  • Wordt goed heet
  • Prijs
Minpunten
  • Geluid
Hans06-11-2024

Bevalt goed, een aanrader

De vorige inductieplaat van ETNA was aan vervanging toe. We zijn uit tevredenheid bij hetzelfde merk gebleven en kwamen via de winkelier bij deze nieuwe plaat uit. Deze werkt naar alle tevredenheid.
Pluspunten
  • Eenvoudig te installeren
  • Gemakkelijk te bedienen
e********@g********31-10-2024
Fijn produkt, werkt goed, duidelijke gebruiksaanwijzing. 5 Jaar garantie is top.
gijs27-10-2024

een top product

het is een top product werk heel simpel doet wat hij moet doen
Pluspunten
  • ziet er goed uit
kaatje24-10-2024

Top kookplaat

Ik had hiervoor een beko keramische kookplaat die is niks vergeleken met de etna inductie kookplaat Wat een wereld van verschil Koken gaat veel sneller, makkelijke bediening Prijs is ook goed Kortom top product zou het zo iedereen aanraden Ik ben er heel blij mee
Pluspunten
  • Snel
  • Makkelijke bediening
P*********@h******19-10-2024
Er zat geen stekker bij / aan het apparaat. De draden waren mooi afgestript en van een koperen hulsje voor zien. Helaas waren de draden zo lang, dat ze niet in de Perilex stekker pasten. Dus moet je de draden als nog afknippen. kookplaat zelf bevalt tot nu toe erg goed
l*********@g********13-10-2024

Zeer goed

Het is een fantastisch apparaat, zeer makkelijk in de bediening en het inbouwen was ook heel makkelijk. Kortom voor deze prijs koop je geen betere.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Alles wat je nodig hebt zit erop
Rien09-10-2024

Prima inductiekookplaat!

Prima product, gemakkelijk te installeren en ook prettig te bedienen!
j***********@h**********01-10-2024
We kregen het advies bij keukenconcurrent om alles van ETNA te nemen, omdat dit een goed product zou zijn. Ook vanwege garantie en product uitstraling. Kookplaat werkt na behoren, nu 2 weken in gebruik. Enige nadeel is dat het lastig goed schoon te maken is met "normale schoonmaakmiddelen". Zijn nog op zoek maar het juiste. Verder werkt het erg snel, hiervoor gewoon nog op gas gekookt.
t***********@h**********01-10-2024
goede werking
Henriette27-09-2024

Verleng de garantie indien mogelijk

Deze kookplaat is ter vervanging van de vorige kookplaat, die helaas na precies 2 jaar en 2 maanden na de afloop van de garantie ineens kapot was en niet te repareren. Ondanks dat heb ik precies dezelfde plaat weer gekocht, want in eerste instantie was ik er zeer tevreden over, wel hopen we nu dat ETNA enige coulantie toont en ons financieel iets tegemoet komt.
Pluspunten
  • Snel
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • Ging na 2 jaar al stuk
e****************@g********27-09-2024

Prima product

Een prima kookplaat. Ik ben er zeer tevreden over. Gemakkelijk in het gebruik.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in het gebruik met de tiptoetsen
s*****@z************21-09-2024
prijs kwaliteit is goed, makkelijke bediening zeker voor een ouder persoon.
Tim06-09-2024

Fijne kookplaat

Fijne kookplaat. Makkelijk te installeren (5 punts stekker, 1,5 m lange kabel in kookplaat, naar 5 kleurige losse stekkertjes). Ventilator maakt wat geluid tijdens koken en kort daarna, maar niet storend. Snelle en fijne kookplaat.
Pluspunten
  • Groot kookoppervlak
  • Zelf aan te sluiten (5 draden)
Minpunten
  • Wat geluid van ventilator
Kaai28-08-2024

Bevalt goed, maakt wel wat geluid

Product werkt goed, eenvoudige bediening. Onder de kookplaten zitten ventilatoren die een klein beetje geluid maken. Ook na het afzetten van de kookplaat gaat dat nog even door maar niet lang. Het is niet storend, maar onze vorige inductieplaat had dit niet dus wel het vermelden waard.
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
Minpunten
  • Maakt wat geluid
b**********@g********25-08-2024

Werkt uitstekend zeker een aanrader

We hebben een afzuigkap en een keramische kookplaat zamen met een nieuwe keuken gekocht en bevalt heel goed en werken uistekend
m************@g********17-08-2024
Een eenvoudige inductie kookplaat die heel fijn werkt! De kookplaat is makkelijk zelf in te bouwen en heeft een boosterfunctie. Klein minpunt is dat het onduidelijk is welke plaat het sterkste/minst sterkste is door kruizen in plaats van cirkels.
m*************@i*********02-08-2024
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding uitstekend! Ik ben blind,, mijn schoonzoon heeft een sjabloon gemaakt en zo kan ik de tiptoetsen goed bedienen, Ik heb ook met braille de pitten aangegeven en natuurlijk de min in de plus en het aan wijzen wijzen van Anne en uit en dergelijken op deze manier kan ik heel goed met de kookplaat de fantastische gerechten op tafel brengen. Dus ja, ik ben zeer tevreden over dit Etna product groeten ...
p**********@u*********29-07-2024

Super goed product.

Ik was al vele jaren gewent aan elektrisch koken, na mijn verhuizing was er in mijn huis gas waar ik niet blij mee was. Mijn dochter heeft een mooie elektrische kookplaat van etna cadeau aan mij gegeven. Ben hier super tevreden mee.
Pluspunten
  • Snel warm.
  • Snel afgekoeld.
g*******@c********29-07-2024

Top product

Werkt uitstekend en voldoet . Alles uitgeprobeerd en alles werkt goed. Prima product.