De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 254 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF670ZT / 735810 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooi en strak en precies passend in mijn marmer aanrechtblad als vervanger van een gaskookplaat.
Bijna niet hoorbaar werkgeluid en doet het prima op twee phase pirilex. Heel blij mee!
Heele mooie inductie kookplaat
Stekker zit er al aan past gewoon in een standaard stopcontact
Moest alleen een randje van mijn granieten aanrechtblad afsijpen hij was één centimeter te diep. Het slijpen ging goed met een haaksespijper.
Wel nieuwe pannen gekocht werkt prima ben er erg blij mee.
Een mooie inductiekookplaat! Ik vind het een voordeel dat de plaat breder is maar toch in een normale opening past. Pannen steken daardoor nooit over. De plaat kan op 1, 2 en 3 fasen worden aangesloten. Ik heb gekozen voor 2 fasen waardoor ik het vlees goed kan aanbraden en tegelijkertijd de aardappelen of pasta op vol vermogen kan koken. Voorzien van een pauzetoets die alle pitten in 1 keer stop zet als er iets dringends gebeurt, bv als er iemand aan de deur is. Mat dezelfde zet je alles in een keer weer aan op de vorige stand.
Tot nu toe, na 3 maanden, erg tevreden!
Update op 26-04-20212
Wij hebben de kookplaat nu enkele maanden in gebruik. We zijn nog steeds enthousiast en tevreden. Wat we eerder hebben aangegeven dat de toetsen wat duidelijker hadden mogen zijn blijft staan. Maar we hebben absoluut geen spijt van deze aankoop. Het blijft een aanrader.
Update op 03-01-2022:
We hebben de kookplaat nu een paar maanden in gebruik en zijn nog net zo tevreden als in het begin. Makkelijk in gebruik al hadden de toetsen wat groter en duidelijker mogen zijn. Het 1 fase koken geeft totaal geen problemen, ik kan bakken en koken wat ik wil. Het is soms wel even uitproberen met de temperatuur maar dat leert snel. Het schoonmaken van de plaats gaat prima en is snel klaar. Even opwrijven met een microvezeldoekje en hij glimt weer mooi.
Review van 15-09-2021:
Na het lezen van de verschillende reviews en de overtuiging dat de Etna KIF670ZT inductiekookplaat voor ons geschikt zou zijn, hebben we deze gekocht. Geen moment spijt van deze kookplaat. Mooi breed, heel fijn om de pannen er ruim op te zetten. We hebben hem op 1fase aangesloten en dit werkt prima. Bij navraag werd ons 1fase afgeraden omdat je volgens de verkoper nooit genoeg power zou hebben. Maar doordat deze kookplaat eenvoudig nog omgezet kan worden naar 2fase was voor ons de keuze niet moeilijk. We proberen het gewoon op 1fase en zoals eerder gezegd het werkt super. Met het filmpje van Etna op YouTube was aansluiten een makkie. De nis diepte (met de schroefjes in de plaat meegerekend) is exact 49 diep. Wij hadden de pech dat onze nisdiepte maar 48,5 cm was waardoor we helaas een halve cm van het aanrechtblad moesten afhalen. Nu hij er inzit zijn we er heel erg blij mee. Wil je dus ook op 1fase koken dan is deze kookplaat een uitkomst.
Prettige inductie kookplaat voor smalle nis. Ruim genoeg. Kookzones zouden beter/duidelijker aangegeven kunnen worden i.p.v. een enkele lijn. Makkelijk schoon te houden. Duidelijk instructiefimpje over aansluiten.
Deze aangeschaft om de goede beoordelingen van andere kopers cq gebruikers en omdat hij in een standaard nismaat van 49*56 past, een andere reden is dat wij meer apparaten van Etna hebben waarover wij uitermate tevreden zijn. Tevens kan je de linkerzijde koppelen voor bijvoorbeeld een grillplaat.
Een paar weken in gebruik en makkelijk te bedienen, top!
Wij zijn blij!!!!
Gekozen om de goede test uitslag en de ideale breedte 70 cm!
Bij het koken zeer fijne temp. Afstemming!!
Heb het aan vrienden al aanbevolen en hebben de zelfde plaat ook gekocht en zijn ook zeer tevreden!!!!
Vriendelijke groet,
W. Bakker
Na 25 jaar van het gas. Aangesloten op 2 fasen, is daardoor snel warm. Ook de warmhoud functie is top. En makkelijk schoon te houden. Top aankoop voor een goede prijs.
Daar we van onze gaskookplaat af wilde ivm de hoge gasprijs en makkelijk wilde overstappen op inductie. Is dit de aangewezen inductie kookplaat daar hij op 1 fase is aan te sluiten en past deze in het gat van de gaskookplaat. Daarbij ziet de inductie kookplaat er mooi uit.
Heel blij mee.
Het bestaande gat in het aanrecht was leidend bij de zoektocht, maar natuurlijk ook de mogelijkheden van deze plaat en de geplaatste reviews. Qua mogelijkheden, 4 pitten waarvan 2 samen 1 geheel kunnen vormen, kinderslot etc, voldeed hij. Ziet er mooi en strak uit.
Nu na enkele weken gebruik zijn we er al goed aan gewend, opwarmen gaat razend snel en m.n. het voortijdig uitschakelen, zodat de restwarmte nog goed zijn werk kan doen om voedsel te bereiden, is een kwestie van erbij blijven en uitproberen. Qua schoonmaken een genot.
Er zijn wel kleine beschadigingen te zien op de plaat afkomstig van het bialetti onderzetplaatje voor onze 2 kops koffiepotje.
Wij hebben deze inductie kookplaat gekocht omdat je kookgedeeltes kunt koppelen en de bediening heel eenvoudig is en je toch heel veel mogelijkheden hebt bij het installeren nog even contact met de service afdeling gehad ivm de aansluiting ,
werden zeer vakkundig geholpen om het apparaat aan te sluiten op twee fasen .
Gr JHNijmeijer
Heb een Etna inductie kookplaat gekocht om zijn mooie looks en de mogellijkheden die de kookplaat heeft.
Kon ook een grote(70cm) in een standaard uitsparing.
Maar na 8 mnd een defect en dan moet je 14 dg wachten voor er een monteur komt en dat is erg lang om magnatron maaltijden te eten.
Was fan van Etna maar dat is nu er wel af
Sinds 2 weken zijn wij voor het eerst in het bezit van de inductiekookplaat ETNA KIF670ZT. Hiervoor altijd op gas gekookt. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we al jaren geleden moesten overstappen op inductiekookplaat en wij hebben gekozen voor ETNA omdat we alleen ETNA apparatuur in huis hebben om zijn kwaliteit, garantie en service.
Wij hebben deze kookplaat gekozen omdat deze 70 cm breed is en geïnstalleerd kan worden op normale nismaten van 56 cm dus we hoeven keukenblad niet aan te passen. Kookplaat ziet er strak uit en makkelijk bedienbaar.
Met vriendelijke groet,
Hamid Kaouass
ruime kookplaat met eenvoudige bediening zonder poespas
ik zocht een iets grotere inductie kookplaat die in de zelfde nis maat past als de standaard 60 cm kookplaat .
nu dat is nogal een heel gezoek .en dan nog zo dat twee kookzones te koppelen zijn voor lekker te grillen op een grotere grilplaat .en extra booster . en je kan op YouTube ook nog installatie filmpjes bekijken in het Nederlands dan is de keuze al niet zo moeilijk meer .en als extra ook nog als je de kookplaat aanmeld bij ETNA krijg je bovenop de twee jaar nog eens 3 jaar extra garantie dus totaal 5 jaar garantie . ik zelf heb 12.5 jaar voor ETNA gewerkt tot de fabriekssluiting in BREDA .
top man.
Omdat mijn oma en opa en mijn ouders altijd Etna apperatuur hebben gehad, vond ik dat ik deze traditie moest voortzetten en heb een prachtige en zeer goede inductie kookplaat gekocht.
Ik heb in deze inductie kookplaat een goede vervanger gevonden voor mijn gas kookplaat.
De inbouwmaat hoeft niet aangepast te worden en de breedte maat is groter.
De inductie kookplaat kan op 1 fase aangesloten worden en 2 of 3 fase is aanwezig.
Bij inbouw is de installatie video van etna een goede hulp.
De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Verder is de bediening eenvoudig en werkt de kookplaat ook op 1 fase naar wens.
Na lang aarzelen, om van het "gas" af te gaan, maar eens rond gaan speuren wat voor ons een goede inductie kookplaat zou zijn. We hebben internet afgespeurd en kwamen via de Consumentenbond en Kieskeurig op de ETNA uit. Na het lezen van de reviews hebben we besloten dat het deze moest worden.
Daar hebben we tot nu toe zeker geen spijt van. Het is natuurlijk heel anders koken dan op gas maar dat went bijzonder snel, tot mij grote verbazing.
De bediening is heel gemakkelijk en vooral heel duidelijk. De beschikbare oppervlakte was precies zoals ons gas kooktoestel dus veel ruimte voor de pannen.
Ook het schoonmaken is een verademing t.o.v. van een gas kooktoestel.
Wij zijn er blij mee...
Deze kookplaat gekocht omdat je deze plaat op 1, 2 of 3 fase kan aansluiten!
We proberen eerst 1 fase en indien niet tevreden later omschakelen naar 2 fase.
Tot op heden zeer tevreden bij gebruik bij 1 fase.
Sneller en makkelijker te regelen als gas en veel makkelijker schoon te maken.
Na wikken en wegen toch overgestapt van gas naar Inductie, maar wat en welke inductiekookplaat voldoet aan onze wensen?
Aangezien we een granieten aanrechtblad hebben konden we (dachten we ) alleen kiezen voor een standaard kookplaat en aangezien we niet heel makkelijk een perilex aansluiting kunnen maken moest de kookplaat geschikt zijn voor 1 fase aansluiting. Veel gezocht en gelezen en uiteindelijk uitgekomen bij dit toestel. In een woord perfect, makkelijk aan te sluiten, zeker door de you tube filmpjes, en het voordeel dat hij in een standaard nis maat past en je toch een 70 cm brede kookplaat hebt. De functies zoals Booster, warmhouden / smelten en pauze zijn ideaal. De ingebouwde timer die je zelfs per kookzone kan instellen is ook mooi meegenomen. De koppel functie om van de twee linker zones een grote zone te maken voor bijvoorbeeld een grilplaat hebben we nog niet gebruikt dus daar kan ik geen mening over geven. Wij zijn in ieder geval erg tevreden.