De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 254 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF670ZT / 735810 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
ETNA Inductiekookplaat KIF670ZT. Dachten in een nieuwe keuken (Jan 2022) gaan we van keramische kookplaat naar inductiekookplaat. Zo gezegd zo gedaan. We wilden een kookplaat van 70cm, omdat dit iets meer ruimte voor de pannen zou geven. Helaas is de 70cm plaat gewoon een 60cm plaat. Het koken valt ons van deze inductieplaat erg tegen. De pannen ( nieuwe pannen set) worden niet gelijk matig warm, zo komt het voor dat een deel van de pan al kookt en het andere deel nog niet. Zeker met vlees braden is dit lastig. Ook het regelen van de temperatuur onder een pan is slecht te regelen, na dat het aan de kook is gebracht is het lastig om het zachtjes door te laten koken. We zitten er aan te denken om een andere kookplaat aan te schaffen. We vinden deze inductiekookplaat dan ook erg tegen vallen.
Fam de wit
Prima product, goede prijs/kwaliteit verhouding. Enige nadeel is dat hij af en toe een zacht piepend geluid geeft. Verder erg tevreden over de inductie kookplaat!
Ik was op zoek naar een inductiekookplaat welke paste in de opening van de gaskookplaat. Deze heeft exact dezelfde maten. Gekozen voor de etna KIF670ZT. Mooie kookplaat, strak design, gebruiksvriendelijk en werkt perfect!! Heel blij mee
Sinds enige weken gebruik ik de ETNA Inductiekookplaat KIF670ZT. De kookplaat heeft flexibele kookzones en is daardoor ideaal in gebruik. Het is een mooi strak design en past toch prima in mijn wat oudere maar toch niet gedateerde keuken. Na ruim 50 jaar te hebben gekookt op gas is deze ETNA Inductiekookplaat een prima overgang. Makkelijk in gebruik, duidelijke gebruiksaanwijzing. Heerlijk om mee te koken, vooral in dit jaargetijde, de herfst en de komende winter. Goede suddertechnieken en warmhoudstanden. Ik ben helemaal blij en ga een heerlijk kookseizoen tegemoet.
Ziet er mooi uit en is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk zelf te monteren, verder is de prijs-kwaliteit dik in orde met als pluspunt 7 jaar garantie. Gekocht ter vervanging van een gas kookplaat.
geweldige inductie kookplaat paste ook prima in het werkblad dus weinig aanpassingen nodig, 2 fase aangesloten dus genieten van alle mogelijkheden die de plaat biedt en laten we eerlijk zijn mijn oma had het met ETNA al dus zolang bestaan moet gewoon goed zijn
Over algemeen wel tevreden, alleen had wel iets meer vermogen mogen hebben.
Ik kan me wel ontzettend ergeren, dat ik de toten bijna niet kan zien, de verlichting hiervan is minimaal zodat je het bijna niet kunt aflezen.
Ik zou wel adviseren om toch even verder te kijken.
Erg blij met deze inductieplaat, super eenvoudig te installeren en te plaatsen oa met behulp van de door ETNA geleverde instructie video's op youtube. Fase 1 aansluiting gekozen en dit werkt meer dan prima.
Hadden we eerder kunnen doen in het proces van stapje voor stapje afscheid nemen van gas.
Ik ben van gas naar inductie gegaan, dit hadden we al veel eerder moeten doen wat een genot supper plaat
is wel ff wennen maar dat heb je zo door, op deze kookplaat kan ook een grilplaat deze heb ik nog niet maar wil hem wel,
de druktoetsen moet je even vasthouden dat wel,, het warmhoud punctie is ook fijn je hoort de plaat ook schakelen maar stoort niet zeker met de afzuigkap aan is niet hinderlijk, hoop er jaren plezier mee te hebben heb 5 jaar garantie.
Prachtig stuk in de keuken. Mooi strak en makkelijk te reinigen.
Enige aandacht bij aanzetknop.deze zou verlicht mogen zijn zodat die makkelijk te vinden is voor mensen met visuele klachten.
We zijn overgestapt van gas naar inductie. Deze plaat gekozen vanwege de goede reviews en het feit dat hij in een 56 cm gat past.
Onze gaskookplaat was ook van Etna en ook 70 cm. Destijds om dezelfde reden gekocht.
De inductieplaat hebben wij op 2 fasen aangesloten.
Nog niet heel veel ervaring mee opgedaan, zit er net 2 dagen in.
Maar tot nu toe valt ons de eenvoudige bediening op en is de plaat makkelijk schoon te houden.
Handige en mooie brede kookplaat ook voor 1-fase geschikt
We zijn overgestapt van koken op gas naar inductie en na veel vergelijken zijn we op de ETNA KIF670ZT terechtgekomen. Wat we ten eerste erg fijn vinden aan deze kookplaat is dat hij een wat groter formaat heeft (70 cm breed) en er dus wat meer ruimte voor de pannen is. Verder past hij gewoon in de standaard nis van 56 cm. van de oude gaskookplaat. We hebben deze kookplaat ook geselecteerd omdat hij ook direct op één fase aangesloten kan worden dus een normaal stopcontact. Dat is dus naadloos overstappen van gas naar inductie omdat het vrije stopcontact van de gaskookplaat (electrostart) meteen gebruikt kan worden. Mochten we op termijn toch 2 fasen willen om meer vermogen te hebben dan is dat later alsnog mogelijk door het aanleggen van een Perilex 2-fasen stopcontact. Tot nu toe hebben we daar echter nog geen reden voor omdat we zelden 4 pannen op vol vermogen hebben draaien. Verder is het een erg mooie glanzend zwarte kookplaat met veel mogelijkheden zoals pauzestand, kinderslot, timer, panherkenning en hitte indicator. De twee kookzones links zijn zelfs eventueel tot één Flezxone te combineren voor bijvoorbeeld een grillplaat. Dus we zijn zeer positief over deze handige en mooie kookplaat!
Na het lezen van diverse reviews en de omschrijving op de etna website gekozen voor de kif670 zt,
In de eerste plaats en best belangrijk, de inbouwmaat, hij past in een standaard gat.
Daarnaast bij diverse merken naar de reviews en productomschrijvingen gekeken.
Alle inductie kookplaten hebben verscheidene mogelijkheden,dus kiezen werd niet eenvoudig.
Toch gekozen voor etna, de vele positieve reviews hebben me daarbij zeer geholpen.
De bediening is simpel , het intelligente performance systeem zorgt voor een eenvoudig gebruik,
Gekozen voor een kookplaat met een flexibele kookzone, we gaan zien of we dat gaan gebruiken.
Omdat onze keuken gedeeltelijk vernieuwd werd (waterschade) hadden we besloten om maar gelijk van het gas af te gaan en voor Inductie te kiezen.
Rond gekeken op internet om te kijken welke platen er waren. We kwamen uit op deze Etna.
Vooral omdat……
1. hij een beetje groter was dan mijn gaskookplaat (handiger met ruimte als je meerdere pannen op
hebt staan)
2. Kan in hetzelfde gat geplaatst worden als je gaskookplaat.
3. Deze heeft een 1 fase en 2 fase aansluiting (1 fase kan in een normaal stopcontact en mocht dat niet tot tevredenheid werken kan je hem ook op 2 fase gebruiken maar dan moet je wel het 1 en ander veranderen in je meterkast) .
4. We hebben al andere Etna apparatuur en zijn er zeer tevreden over.
Ik was eerst wel een beetje sceptisch of de 1 fase wel goed zou werken maar ik heb hem nu 3 weken in gebruik en het werkt super…..zelfs als ik ook de oven ook aan heb.
Het overschakelen van gas naar inductie is wel heel even wennen, vooral op hoe hoog of laag hij moet staan met koken en hoe je je pannen erop zet omdat je niets ziet, wat met gas natuurlijk wel anders is.
Ik ben ontzettend blij dat ik overgestapt ben, de plaat werkt super goed, de bediening is makkelijk, en het schoonmaken na het koken is gewoon een plezier om te doen :-) .
Een hele fijne kookplaat en ondanks aansluiting op 1fase een snel en prima kookresultaat.
De kookplaat oogt heel rustig vanwege de contacten in de vorm van lijnen.
De koppeling van 2 kookzones bevalt ook heel goed.
We hebben nog geen minpunten ontdekt.
Zonder moeilijkheden van gas naar inductie. wat een gemak zo te koken. Ik had me wat aanloopproblemen voorgesteld. maar helemaal geen probleem om van gas naar inductie te gaan.
De kookplaat is 70 cm breed en prachtig afgewerkt.
Wat opvalt is de eenvoudige bediening en de ruime mogelijkheden van verwarmen, alle pannen, die geschikt zijn voor inductie werken perfect. Een enorme verbetering ten opzichte van gas. Met inductie snel warm en uitstekend regelbaar. En bovendien helpen we het gas verbruik te reduceren in Nederland. De aan/uit indicatie had iets beter zichtbaar mogen zijn, alhoewel na een paar dagen weet je ook bij donker weer de toets direct te vinden.
Het is een super inductieplaat simpel te bedienen en toch alles er op aan,het is even wennen als je altijd op gas hebt gekookt.
Wij zijn er heel erg blij mee.
Wat een supper kookplaat deze KIF670ZT ,na lang zoeken we moesten een kookplaat hebben van 70-en een nis van 59 we hadden een gasplaat met een wok brander daarom deze grote ik heb deze kookplaat 14-09-2022 gekocht en nu is het 22-09 2022 en heb de plaat al aardig onder de knie zou deze kookplaat aanbevelen heel gemakkelijk in gebruik goed schoon te maken ik wil ook nog een gril plaat erbij en dan kan mijn geluk niet op met deze kook plaat.