ETNA KIF670ZT / 735810 - Kookplaten

ETNA KIF670ZT / 735810
ETNA KIF670ZT / 735810
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 641,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 254 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF670ZT / 735810 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

G********@U*********26-10-2021

erg mooi en bevalt erg goed

Mooi om te zien . de grote van 70cm breed en met een standaard gat en aansluiting van 1/2 fase. Met veel keuze programma's zoals ontdooien, verwarmen , pauze. Ben erg te vrede ermee en geen spijt ervan.
Pluspunten
  • groot
  • stadaard montage gat
  • duidelijke handleiding
Minpunten
  • geen snoer en stekker
e*******@k*********24-10-2021

Geweldige kookplaat met veel mogelijkheden!

Ik zocht een iets grotere inductie kookplaat. hiervoor een keramische kleinere kookplaat gehad. Geweldig dat deze 70cm brede kookplaat "gewoon" in de standaard 56cm nis past! Ook de "bridge", het verbinden van 2 kookplaten voor bv een bakplaat ,werkt top! Kortom...een geweldige kookplaat met veel mogelijkheden, voor een schappelijke prijs!!
Pluspunten
  • veel mogelijkheden
  • grote plaat in een standaard nis
  • mooi design
  • makkelijke bediening
Minpunten
  • niet gevonden
Etna kookplaat is aanrader21-10-2021

Kookplaat Etna aanrader!

Wij hebben zonnepanelen, en dat was ook gelijk een goeie redenen om voor een elektrische kookplaat te gaan. De indeling van de kookplaat vinden wij netjes, ook de mogelijkheden met het lange gedeelte spraken ons aan. Voor ons bied deze kookplaat voldoende mogelijkheden, en makkelijk in de bediening. De turbo stand, en de ingebouwde kookwekker vinden wij toch net wat extra's toevoegen aan deze kookplaat. Hij is ook makkelijk schoon te maken. Kortom even wennen van gas naar deze kookplaat, maar prima artikel, ook prijstechnisch netjes. Uiterst tevreden over. Gr René Marcelissen
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed schoon te maken
pier.muurling@ziggo.nl16-10-2021

Een aanrader

Pracht toestel koken ,gemakkelijk te bedienen.installatie simpel,en op 1fase.ik beveel deze aan.
l********@z********13-10-2021

top product

Toch maar besloten voor inductie inbouwkookplaat ipv gas te kiezen om energiekosten te besparen.Goede resenties gelezen en er is door andere consumenten géén woord over gelogen! Ik had 'm gekocht omdat je een gewoon stopkontact kunt gebruiken, maar ik bleek tóch 3 fazen te hebben en heb er 2 stekkers aangezet ipv 1. Makkelijk dat ik 3 fasen heb, kon ik de 3de fase gebruiken voor de oven. Pannen moeten vlak zijn aan de onderkant, moeten van ijzer zijn (test met magneet), donkere stukken of vuilresten aan de onderkant van de pannen kunnen de temperatuur overdracht belemmeren of krassen op de kookplaat veroorzaken. Ik heb dus voor de zekerheid nieuwe pannen gekocht. 1 nadeeltje, de verpakking (het piepschuim) aan de binnenzijde was stuk en de plaat zat scheef in de doos, maar de kookplaat heeft gelukkig geen schade. Dus.. SUPER!!
Pluspunten
  • wordt (snel) echt goed heet (voor bv biefstuk)
  • gemakkelijk aansluiten
  • prijs
Minpunten
  • Krabber zit er niet bij
jan vos08-10-2021

Top apparatuur

Zeg (H) ETNA Mooi ontwerp en goede reviews. Kort maar krachtig : TOP APPARATUUR VOOR EEN SCHERPE Prijs.
Pluspunten
  • betrouwbaar
  • goede prijs kwaliteit verhouding.
JaSy04-10-2021

Mooie kookplaat

Na onze verhuizing zijn we van gas naar een keramische kookplaat overgegaan, dat was al wennen. Nu 4 maanden verder hadden we genoeg van de rest- en verloren warmte dus zijn we opzoek gegaan naar een goede vervanger. Via de site Kieskeurig wat prijsvergelijk gedaan en zo zijn we bij de inductie kookplaat van Etna gekomen. Door de lovende reviews die we daar tegen kwamen was de keus voor ons gauw gemaakt. Aangezien dat wij een huurhuis hebben en geen grote verbouwing wilde kwam de Etna KIF670ZT in beeld en belangstelling. Door zijn grootte en gemakkelijke inbouw formaten was deze ideaal voor ons. Geen breekwerk en aangezien dat er al elektrisch gekookt werd was de 2fase aansluiting al aanwezig. Dus geen probleem voor de installatie. Nu het moment supreme: De eerste kook ervaring was geweldig, snel en makkelijk instelbaar. Door het grotere formaat van de kookplaat alle gebruikte pannen ruime plaats. Nog niet alle opties geprobeerd maar daar hebben we een goed gevoel over. Het is een verrijking van onze keuken en zijn er zeer blij mee. Wel wat nieuwe pannen moeten aanschaffen, controle voor goed bruikbare pannen is - met een magneet de bodem testen. Magnetische bodems zijn goed geschikt!
Pluspunten
  • Snelle kookzones
  • Duidelijke besturing
  • Verlichte bediening
  • Uitbreiding fases 1,2,3
  • Koppelbare zones
Minpunten
  • Te kort in bezit dus nog niet kunnen ontdekken
b****************@g********30-09-2021

Aanrader.

Mooie en handige inductieplaat met heel veel mogelijkheden om lekker te kunnen koken. Deze gekozen om het handige inbouw formaat welke gewoon in een standaard nis past dus geen aanpassingen hoeven doen gewoon uitpakken aansluiten en monteren super handig. Goed over nagedacht bij ETNA.
Pluspunten
  • Inbouwmaat
  • Mogelijkheden
Minpunten
  • Geen aansluitsnoer.
  • Geen glasschraper
h*******@g********26-09-2021

Zeker een aanrader

Mooie en gemakkelijk te bedienen kookplaat. Koppelen van de linkse zones is erg handig. Ook is breedte van deze kookplaat erg fijn. Een aanrader en zeker voor deze prijs.
Pluspunten
  • Breedte
  • Makkelijk te bedienen
  • Koppelbare zones
Minpunten
  • Nog geen minpunt gevonden
r*********@z*******21-09-2021

Net ingebruik

Zeer nette en goedkope inductie plaatnet een paar dagen in gebruik.Daarom ken ik nog niet aangeven hoe de kwaliteit is. De eerste indruk is zeer goed.
Pluspunten
  • nette plaat
  • goedkoop
  • makkelijk schoonmaken
Juanito19-09-2021

Heel erg tevreden, aanrader

Nadat onze oude inductie inbouw kookplaat het had begeven, hebben we via Kieskeurig gezocht naar een nieuwe en bij deze Etna KIF670ZT uitgekomen. Vrij eenvoudig te plaatsen mede dankzij de installatie video van ..... van ...... Nog niet alle functies gebruikt, maar nu al erg tevreden ook omdat de kookplaat een stuk groter is dan de oude.
Pluspunten
  • Grote van de kookplaat
  • Eenvoudige installatie
  • Makkelijke bediening
  • De bridge kookzone
Minpunten
  • Geen perilex stekker, dan apart bij bestellen.
j**@k*******19-09-2021
Na altijd op elektrisch gekookt te hebben nu overgestapt op inductie. Wat een mooie kookplaat, prachtig design en de boostfuncties zijn super. Heel blij met deze aankoop
v************@h**********12-09-2021

Top apparaat!

Van gas overgegaan naar inductie, wat een verademing! Makkelijk bedienbaar en schoon te maken! Top apparaat!
Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk schoon te maken
ISPY10-09-2021

Gewoon een goede inductiekookplaat

Na 21 jaar trouwe dienst ging onze Etna keramische kookplaat kapot. We hebben even getwijfeld of we toch niet weer een keramische kookplaat zouden nemen, maar na advies zijn we toch overgestapt op inductie. We wilden een groter kookoppervlak en bij onze zoektocht kwamen we uiteindelijk toch weer bij Etna uit. Een grotere plaat die in de bestaande nismaat past. Of deze inductieplaat weer 21 jaar meegaat moeten we afwachten, maar het vertrouwen is er. Het gebruik van de plaat lijkt veel op de oude keramische plaat, alleen het gaat echt veel sneller. Pluspunt is dat de plaat zelf niet heet wordt en omdat er bijna niets kan inbranden is deze nieuwe kookplaat veel gemakkelijker schoon te houden dan een keramische. Misschien wel het allerprettigst is de boostfunctie, waardoor je ´echt´kunt wokken. Al met al zijn we heel blij dat we voor deze plaat hebben gekozen en hopen er lang plezier van te hebben.
Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Verlengde garantie zonder kosten
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Gerplugenco10-08-2021

Kijk bij deze aanrader eens!

Het was verrassend voor ons dat er een bredere kookplaat was die dezelfde inbouw maten heeft als onze oude plaat. Met de nieuwste snufjes maar eenvoudig in gebruik. Kunnen nu ook de bredere pannen kwijt, wat een genot. Installatie van de plaat was duidelijk weergegeven en zat er met een 15 min.erin Registratie ging wat moeizaam maar via de chat goed opgelost.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Bredere plaat met zelfde inbouwmaat
  • Duidelijke omschrijving en handleiding
  • Vriendelijke klantendienst
Minpunten
  • Registreren moeizaam
w******************@g********23-07-2021

Aanrader een fijne en makkelijke kookplaat

Mooie degelijke kookplaat. Prima prijs kwaliteitverhouding. Genoeg mogelijkheden voor het koken met grote en kleine pannen. Word geleverd met een duidelijke handleiding. Oppervlakte makkelijk schoon te maken. Gekozen voor dit product vanwege de ETNA duurzaamheid.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Stat net wat mooier door zijn 70 cm breedte
Lex Terpstra23-06-2021

Grote kookplaat die in een klein inbouw gat kan.Erg mooi TOP

Deze kookplaat gekocht omdat hij in een standaard inbouwgat past en toch een grote kook plaat is van 70cm. Bediening is makkellijk. Ziet er mooi en strak uit. En het is een ETNA
Pluspunten
  • Groot
  • Makkellijke bediening
  • Mooi en strak
  • Prijs is ook goed voor deze kookplaat
HH18-05-2021

Mooie kookplaat met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Ik ben van gas naar inductie overgestapt en ik wilde graag een grotere kookplaat dan standaard, deze is 70 cm en ik ben hier achteraf ook heel blij mee. De kookplaat doet het goed, is makkelijk in gebruik en reageert snel. Water koken gaat sneller dan in een waterkoker en het vlees bakt mooi bruin. Ik heb deze plaat ook gekocht, omdat je de linker zones aan elkaar kunt koppelen en dat iedere kookzone een powerbooster heeft. Deze kookplaat is erg goedkoop voor de grote en wat hij kan, bij andere merken met dezelfde kwalificaties, ben je vaak een stuk duurder uit, daarom heb ik deze inductiekookplaat ook gekocht. Het overstappen van gas naar inductie ben ik zeer blij mee. Ik vind het makkelijker koken, ik verbrand mij niet meer en het schoonmaken gaat heel veel makkelijker en sneller. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • ziet er mooi en strak uit
  • je kan op 1-fase en 2-fase stroom gebruiken
Mvanravenhorst18-05-2021

Super mooie kookplaat, doet wat het hoort te doen

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Mooi product, strak design. Doet wat het hoort te doen. We zijn er erg blij mee, vooral de matte afwerking. Geeft toch extra luxe
Pluspunten
  • Mooi strak design
  • Werkt snel en goed
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Wim16-05-2021

Grote inductiekookpaat in een standaard uitsparing

Mijn oude kookplaat was klein (59 cm) en erg gevoelig voor de plaatsing van de pannen. Al snel gaf deze aan dat er geen pan op stond. De ETNA KIF 670 ZT is 70 cm breed en staat toe dat pannen niet precies op in het midden van een zone staan, hierdoor kun je 4 grote pannen kwijt tijdens het koken. De bediening is simpel. Het koppelen van kook zones is erg handig als je een grilplaat wil gebruiken of bijvoorbeeld een brouwketel voor bier brouwen. Het ontwerp is strak en simpel.
Pluspunten
  • Strak en simpel ontwerp
  • Grote plaat, veel ruimte voor pannen
  • Geen overbodige toeters en bellen
Fred v d V.12-05-2021

Grote kookplaat met veel extra’s

Na 2 jaar een 1 fase (1x 230 volt) onze eerste inductiekookplaat te hebben gebruikt nu al een grotere inductieplaat met veel meer vermogen de KIF670ZT van Etna gekocht en geplaatst. Kookplaat paste mooi in het bestaande 56x49 gat in het keukenblad. Nieuwe kookplaat ziet er erg mooi uit. Handige functies en werkt uitstekend. Opvallend minder pendelen tijdens het koken. Ook is het geluid een stuk minder. We hebben nog niet alles uitgeprobeerd maar dat komt nog wel.Één negatief puntje vinden wij dat de matte tekens op het bedienings deel wat minder goed leesbaar zijn. We zijn verder erg blij met onze nieuwe aanwinst.
Pluspunten
  • Groot formaat. Meer ruimte voor de pannen.
  • Past in standaard 56x49 nisgat
  • 5 jaar garantie na registreren
  • Goede prijs/kwaliteit.
Minpunten
  • Matte tekens in bediening minder goed leesbaar.
wim09-05-2021

een lekkere brede plaat

ik zocht een brede kookplaat en zag deze met goede resultaten van andere gebruikers, is makkelijk te bedienen en voldoet aan onze eisen.
Pluspunten
  • breed
  • niet duur
Monique13-04-2021

Mooie, grote, inductiekookplaat - heel tevreden

De garantie was net om van onze vorige kookplaat, gekocht bij Ikea, nu toch voor een A-merk gekozen. Ik wilde een aantal functie, die ik gewend was bij mijn vorige kookplaat, en daarbij kwam deze het beste met overeen. Hij is nog maar een paar dagen aangesloten, ook dat ging prima zelf, en heel tevreden.
Pluspunten
  • snelle levering, zelfs op zondag
  • mooie uitstraling
  • duidelijke omschrijving - nis grootte
  • werkt prima
Minpunten
  • nog geen
Marina31-03-2021

Mooie kookplaat, een verademing na het op gas koken

In ons nieuw gekochte huis zat een gaskookplaat, die we wilden vervangen voor inductie. Deze Etna kookplaat hebben we gekozen vanwege zijn goede prijs/kwaliteitsverhouding, en vanwege positieve ervaringen van onze zoon met een Etna inductiekookplaat. Het is een mooie brede kookplaat (veel ruimte voor vier pannen), hij laat zich gemakkelijk gebruiken doordat de kookzones elk hun eigen +/- hebben voor de bediening, dus niks moeilijk doen. Ook de kooktijd is per zone in te stellen, naast de aparte keukenwekker, dat is ook fijn en werkt prettig. De warmhoudfunctie is soms wel fijn, en het is natuurlijk inductie dus....alles is razendsnel heet. De booststand hebben we tot nu toe niet nodig gehad :-) We gebruiken de kookplaat nu 3 weken, en we zijn erg blij met het niet meer in huis hebben van de verbrandingsgassen, en met het snelle koken. Helemaal geen minpuntjes dan? Ja toch wel. De bedieningstekens die op de kookplaat zijn aangebracht hadden wel wat duidelijker, beter afgetekend, mogen worden. Nu is het voor ons soms moeilijk te zien waar het betreffende bedieningspunt zit. Ook hadden we liever ronde of vierkante aftekeningen voor de kookzones gehad, de strepen die er nu op zitten zie je immers niet als de pan er op staat. Dus of de pan nu helemaal goed staat,is altijd wel een dingetje om te bepalen.
Pluspunten
  • alles kookt heel snel
  • aparte bediening +/- per kookzone
  • kooktijd per zone in te stellen
  • warmhoudfunctie
  • touchbediening
Minpunten
  • slechte zichtbaarheid van het bedieningsblok
  • moeilijk bepalen of pannen op de juiste plek staan
Kees21-03-2021

Prachtige zeer ruime Inductie kookplaat!!

Wij hebben ons hele leven gekookt en gebakken op gas. Na veel zoeken en lezen over Inductie kwamen wij uit bij de Inductieplaat van ETNA KIF670ZT. Deze plaat met de afmeting van 70x52cm paste perfect en het demonteren van de gaskookplaat en het installeren van de ETNA inductieplaat, incl 2 fase aansluiting was gereed binnen 40 minuten. De installatie heb ik zelf alleen gedaan en het was een fluitje van een cent en dat bij mijn leeftijd van 75 jaar. Hiervoor heb ik wel de duidelijke You Tube video van ETNA bestudeerd. Het is een plaatje van een Inductie kookplaat, veel ruimte voor de pannen en de bediening is zeer gebruiksvriendelijk. Het gebruik is wel even wennen, maar dat lukt ook al vrij goed bij mijn vrouw. Wij hadden al veel eerder over moeten gaan op koken via Inductie. Wij raden iedereen deze prachtige, gebruiksvriendelijke en ruime inductie kookplaat aan!!
Pluspunten
  • Ruimte voor de pannen
  • Zeer makkelijke bediening