Philips Senseo Vibe CSA225/50

Philips Senseo Vibe CSA225/50

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 79,00Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Senseo Vibe CSA225/50 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

erpsjosje24-09-2026

Snel een lekker bakje koffie.

Ben Senseo gewend, gebruik het vaak op mijn werk, toch lekkere koffie en snel klaar, deze heb ik ook op mijn kantoor staan en het oogt ook nog mooi. Maar het belangrijkste is het is lekkere koffie, wel de goede pads gebruiken, want kwaliteit pads dat maakt natuurlijk ook een lekkere bakje koffie. Kortom het is binnen gekomen en meteen in gebruik genomen.
Pluspunten
  • Snel heet.
  • dubbele kopjes.
  • mooi design
Minpunten
  • kort snoer.
i**********@g********22-09-2026

Makkelijk koffie zetten

Sinds ik de Philips Senseo Vibe op mijn aanrecht heb staan, verlopen mijn ochtenden stukken soepeler. Dit apparaat blinkt uit in gebruiksgemak door de eenvoudige bediening en het snelle opwarmen. Ik druk op de knop en vrijwel direct stroomt de verse koffie in mijn kopje. Het vullen van het waterreservoir gaat vlot en de onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Ik wissel moeiteloos af in de verschillende sterktes en intensiteits opties. Bovendien is het personaliseren en opslaan van jouw favoriete kop koffie een uitkomst voor mijn vaste routine. Wel merk ik dat de machine door het lichte gewicht soms verschuift als ik de hendel sluit. Toch blijft dit mijn favoriete keukenhulp.
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Makkelijk
  • Ontwerp
v*************@g********21-09-2026
Super fijn compact senseo apparaat, waar andere senseo modellen nog wel eens willen lekken doet deze dat zeker niet. Maar relatief weinig geluid, en zet heerlijk warme koffie, deze senseo past in iedere keuken. En is ook nog eens mooi om te zien.