Krups Coffee Crush Experience SA403B

Krups Coffee Crush Experience SA403B

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 349,99Bekijk alle aanbieders
Kleta30-06-2026

Compacte veelzijdige koffiemachine

Blij met het kleine compacte apparaat, neemt minder ruimte in beslag dan mijn oude filter koffiezetapparaat. Het is even experimenteren om de juiste (persoonlijke) smaak te brouwen, leuk om te doen, melkschuim is lekker stevig. Genoeg variaties om te maken, in ons huishouden heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Mijn dochter is fan van de coldbrew. Keuze filterkoffie: deze mocht (naar mijn smaak) iets heter. Wat fijn is dat je naast de bonen ook de reeds gemalen koffie kunt gebruiken (heb nog een aantal pakken over, zodoende geen verspilling). Makkelijk in gebruik, makkelijk te reinigen. Koffiedik verwijderen is met een kleine tik gebeurd. Jammer dat er geen schriftelijke gebruiksaanwijzing mee wordt gestuurd, maar op internet zo gevonden. Indien je meerdere kopjes achter elkaar wilt zetten (bijvoorbeeld bij bezoek) is dit apparaat niet zo handig ivm duur bereiding. Ik ben tevreden met de aanschaf.
Pluspunten
  • formaat
  • zowel voor filtermaling als bonen