Krups Coffee Crush Experience SA403B

Krups Coffee Crush Experience SA403B

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 349,99Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Coffee Crush Experience SA403B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Kleta30-06-2026

Compacte veelzijdige koffiemachine

Blij met het kleine compacte apparaat, neemt minder ruimte in beslag dan mijn oude filter koffiezetapparaat. Het is even experimenteren om de juiste (persoonlijke) smaak te brouwen, leuk om te doen, melkschuim is lekker stevig. Genoeg variaties om te maken, in ons huishouden heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Mijn dochter is fan van de coldbrew. Keuze filterkoffie: deze mocht (naar mijn smaak) iets heter. Wat fijn is dat je naast de bonen ook de reeds gemalen koffie kunt gebruiken (heb nog een aantal pakken over, zodoende geen verspilling). Makkelijk in gebruik, makkelijk te reinigen. Koffiedik verwijderen is met een kleine tik gebeurd. Jammer dat er geen schriftelijke gebruiksaanwijzing mee wordt gestuurd, maar op internet zo gevonden. Indien je meerdere kopjes achter elkaar wilt zetten (bijvoorbeeld bij bezoek) is dit apparaat niet zo handig ivm duur bereiding. Ik ben tevreden met de aanschaf.
Pluspunten
  • formaat
  • zowel voor filtermaling als bonen
t***********@h**********30-06-2026

Compact, mooi en lekker!

Heel fijn apparaat! Ik gebruik het nu een paar weken, en weet nu goed welke soort koffie ik het liefste drink. Je kunt zelf de grootte instellen, maar ook de sterkte. Heel fijn dat je zelf melk kunt opschuimen, maar een kopje heet water is ook zo gezet. Groot waterreservoir! Het compacte formaat van de machine is erg fijn, waardoor niet meteen de hele keuken volstaat met een koffiemachine.
Pluspunten
  • Compact formaat
  • Fijne touchknoppen
Minpunten
  • geen melkreservoir
marijek229-06-2026

Snelle en lekkere koffie met de Lioness

k gebruik deze machine nu een paar dagen en ben positief verrast. Wat mij direct opviel, is hoe eenvoudig hij in gebruik is. De bediening spreekt - ook zonder handleiding - voor zich en ook het schoonmaken kost weinig moeite. Daarnaast is het een compacte machine die niet veel ruimte inneemt op het aanrecht, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Ondanks het formaat had ik eerlijk gezegd niet verwacht dat de koffie zo lekker zou zijn. De versgemalen bonen zorgen voor een volle smaak en een heerlijk aroma. Tot nu toe heb ik vooral koffie/lungo gedronken en die bevalt uitstekend. De verschillende melkvarianten heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar dat staat zeker nog op mijn lijstje. Juist omdat de machine zo gebruiksvriendelijk is, verwacht ik daar ook veel plezier van te hebben. Voor iedereen die op zoek is naar een compacte, gebruiksvriendelijke koffiemachine die heerlijke koffie zet, is dit wat mij betreft zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede smaak
Minpunten
  • Hij mag iets zachter qua geluid
spanish-mario28-06-2026

Ideale compacte maler voor thuis en op vakantie!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe Krups Coffee Crush Experience. Wat ons bij het uitpakken meteen opviel, is hoe mooi en compact het apparaat is. Hij staat elegant op het aanrecht en neemt nauwelijks ruimte in beslag. Maar het allergrootste pluspunt is dat we hem super gemakkelijk meenemen op vakantie. In vergelijking met andere, vaak zware apparaten of het gedoe met een handmaler op de camping, is dit echt een verademing. Hij is licht, past zo in de bagage en maalt de bonen snel en efficiënt. Of we nu thuis zijn of op reis, we hoeven nergens meer in te leveren op de luxe van een echt lekker, versgemalen kopje koffie.
Pluspunten
  • Compact
M********@g********28-06-2026
Ik vind de koffie erg lekker. Fijn dat je verschillende sterktes en temperatuur in kan stellen. Bij filterkoffie pakt hij ook de bonen. Filterkoffie zelf kun je dus niet gebruiken. Hij gebruikt best veel bonen. Hij is duurder in gebruik dan mijn senseo. Ik maak na elke koffiebeurt het filter schoon, maar bijna elke keer geeft hij een rood lampje dat hij niet "leeg" is. Erg irritant!
h**************@g********26-06-2026
De Krups Coffee Crush Experience blinkt uit door een compact design en een zeer eenvoudige, intuïtieve navigatie. Deze topmachine levert constant koffie van hoge kwaliteit en is verrassend makkelijk schoon te maken.
d********@g********25-06-2026
De Coffee Crush Experience SA403B heeft een compact design en een mooie kleur, waardoor hij perfect past in een kleine keuken. Het apparaat biedt veel keuze: je kunt espresso, lungo, filterkoffie, cappuccino en zelfs cold brew bereiden. De machine is eenvoudig in gebruik en zet heerlijke koffie. Je kunt de koffie volledig naar wens aanpassen door de sterkte, grootte (S, M of L) en temperatuur in te stellen. Het maken van een cappuccino vergt in het begin wel wat oefening, maar zodra je het onder de knie hebt werkt het prima. Een minpunt vind ik het legen van het koffiedik. De koffielade heeft aan de achterkant een knopje om het koffiedik los te maken, maar alleen indrukken is niet voldoende; je moet de lade ook even schudden. Daarnaast geeft het apparaat soms de melding dat de koffiediklade geleegd moet worden, terwijl deze al leeg is. Om dit te voorkomen moet je regelmatig de ruimte waar de lade in schuift schoonmaken met een doekje. Ook valt de grootte van de lungo mij tegen. Zelfs wanneer je kiest voor maat L wordt een glas maar ongeveer half gevuld. Ondanks deze minpunten ben ik tevreden over de machine vanwege de smaak van de koffie, de gebruiksvriendelijkheid en de veelzijdige instelmogelijkheden.
L************@h**********25-06-2026
Echt een fantastisch apparaat. Hij is compact maar van alle gemakken voorzien. Het past een stuk beter in onze keuken dan de grotere apparaten, waardoor we geen aanrecht verliezen. Het ziet er chique uit en de koffie is heerlijk. We hebben geen gigantische keuken en dan is dit apparaat super, duidelijk een stuk kleiner dan de gemiddelde bonenmachine. Schoonmaken gaat ook super, je moet na elk kopje het koffiedik verwijderen en het bijhorende bakje uitspoelen, maar dat zorgt er juist voor dat alles schoon en vers blijft. Het enige wat ik als min puntje kan noemen is dat het heet water voor thee alleen werkt met lage kopjes. Maar goed, daarvoor hebben wij hem niet aangeschaft. Ik raad dit apparaat zeker aan!
r*******@h**********22-06-2026

Compact en compleet

Dit apparaat vervangt een ander koffie apparaat met bonen en melkopschuimfunctie. Deze is echter een stuk compacter. Wel is het waterreservoir dubbel zo groot, dus bijvullen hoeft minder vaak. Het gebruik van het stoompijpje voor opschuimen van melk is eenvoudig en voorkomt bederven van melk in een reservoir (bij mijn oude apparaat). Duidelijk display dat makkelijk te bedienen is.
m***********@o**********20-06-2026
De Krups volautomaat past perfect op mijn aanrecht door het compacte formaat. Het eerste kopje koffie was nogal slap, maar de 2e was al een groter succes - mede denk ik ook door de maalgraad aan te passen. De volgende dag heb ik in de avond een decaf koffie gezet met snelfiltermaling en dit ging probleemloos en smaakte goed! Wegens gebrek aan een melkkannetje heb ik het stoompijpje geprobeerd met een diep rvs pannetje voor het maken van een cappuccino. Dit ging goed, wel meer schuim dan verwacht! Ook het hete water voor een kopje thee werkte perfect, direct heet genoeg om te drinken en niet hoeven wachten op een waterkoker. Ik heb wel het idee dat de knopjes op het apparaat soms wat langzaam reageren. Verder ben ik erg enthousiast en geniet ik erg van mijn nieuwe koffieapparaat!
c***************@g********19-06-2026
Wat een fijn apparaat! Het design is chique en compact, dus hij neemt niet te veel ruimte in beslag. Het installeren ging heel vlot. De machine is erg stil, alleen het stoomreinigingsprogramma maakt logischerwijs heel even geluid, maar dat is zo voorbij. De koffie is heerlijk warm en vol van smaak (tip: zet de sterkte lekker hoog). Ook het melkschuim is super. Heel blij mee!
demortel16-06-2026

Compact en toch snel lekkere koffie

Toen ik de doos binnen kreeg, dacht ik eerst wat een kleine machine als dat maar goed komt. Maar ik heb het geïnstalleerd en deze machine is inderdaad erg compact, maar het is echt ideaal. Het is stil en snel water. Bovendien kun je er toch verschillende soorten koffie mee maken en je kunt zelf gewoon water voor thee maken en het water is ook snel heet en dan ook meteen goed heet. Ook latte kun je maken en met het armpje kun je schuim maken. Deze machine heeft zijn plek in mijn keuken helemaal verdient. Kortom dit is een aanrader voor iedereen, maar ook is het ideaal voor op kantoor.
Pluspunten
  • compact
  • handig in gebruik
  • vers en lekkere koffie
Minpunten
  • maar een kopje tegelijkertijd.
xKlausFishOderx11-06-2026

All-in One Machine

Ik had er eerlijk gezegd niet veel verwachtingen van, maar ik moet zeggen dat ik behoorlijk verrast ben. Het eerste wat me opviel is hoe stil hij is. Zelfs vroeg in de ochtend kun je hem aanzetten zonder dat je iemand in huis wakker maakt. Dat is echt een verschil met de oude machine die altijd een hoop lawaai maakte. Wat ik ook fijn vind, is hoe makkelijk hij werkt. Je hoeft er echt niet over na te denken: water erin, koffie erin, knopje indrukken en klaar. Maar het mooiste is dat de koffie altijd lekker vol van smaak is. Bij andere machines die ik had, varieerde het resultaat vaak en was het soms teleurstellend. Maar hier is het telkens hetzelfde lekkere kopje. Een ander klein detail dat me opviel, is dat schoonmaken helemaal niet lastig is. Het apparaat voelt robuust aan, maar is toch compact genoeg om niet in de weg te staan. Ik merk dat ik er nu veel meer van geniet omdat het gebruik zo eenvoudig is en het koffiezetten gewoon een plezierig ritueel is geworden. Kortom, ik ben echt blij met deze machine. Hij maakt het ochtendritueel zoveel aangenamer en voelt alsof hij precies begrijpt hoe ik mijn koffie het liefst drink.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Verschillende keuzes
Minpunten
  • Maar 1 kopje tegenlijk
i*******@g********08-06-2026
******Nederlands****** Na ongeveer twee weken gebruik ben ik erg tevreden met de KRUPS Coffee Crush Experience. Mijn belangrijkste eis was een compacte bean-to-cup koffiemachine, en deze past perfect op het aanrecht zonder veel ruimte in te nemen. De verschillende beschikbare modellen, waaronder versies met cold brew en een melkopschuimer, bieden veel waar voor je geld. De koffie is lekker, snel gezet en de kwaliteit is indrukwekkend voor deze prijsklasse en afmetingen. Ook vind ik het een groot pluspunt dat je zowel koffiebonen als voorgemalen koffie kunt gebruiken. Het enige kleine nadeel is dat de machine tijdens het malen en zetten wat luidruchtig kan zijn. Mensen die grotere machines gewend zijn, zullen dit misschien meer opmerken, al denk ik dat het geluid bij grotere machines beter wordt gedempt door de grotere behuizing. Persoonlijk heb ik daar geen last van. Al met al een uitstekende compacte koffiemachine die veel waar voor zijn geld biedt en lekkere koffie zet. *****English***** After about two weeks of use, I'm very happy with the KRUPS Coffee Crush Experience. My main requirement was a compact bean-to-cup machine, and this one fits perfectly on the kitchen shelf without taking up much space. The range of available models, including options with cold brew and a milk steamer, offers excellent value for money. The coffee is tasty, prepared quickly, and the overall quality is impressive for the size and price. I also really appreciate the flexibility of being able to use both whole coffee beans and pre-ground coffee. The only minor drawback is that it can be a bit loud during grinding and brewing. People used to larger machines may notice it more, although I suspect larger machines simply mask the sound better due to their size. Personally, it doesn't bother me. Overall, a great compact coffee machine that delivers excellent value and good coffee.